![]() |
Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi merhabalar bende ego ve suçluluğu yaklaşık 10 gündür dinliyorum kararlarım daha net ve olumsuz olay yaşadığımda bunu düşünmeyi sürdürme sürem baya azaldı:) sırtmda ağrılar oluştu ama bu yatış şeklimdende olabilir tabi:) yalnız bişey merak ettim dinleyen ve değişim gören arkadaşlar hoprlorlemi dinliyolar yoksa kulaklıkla mı ? ben kulaklıkla dinliyorum ve hiç konuşma seslerini duymuyorum sesini sonuna kadar açsamda sadece kuş cıvıltısı??? |
Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi kahvesmileyaslında olmasını istediğim şekilde gidiyor tepkilerimi kısa ve öz ifade etmeyi öğreniyorum,evet net artık.ayrıntıyla değil anafikirle hareket ediyorum aslında tıkandığım noktada buymuş değişim beni korkutmuyor buna çok ihtiyacım vardı olması gereken buydu zaten, beni bu boyutta daha önce durduran duygusal yaklaşımlarım gerçekçilikten beni uzaklaştırıyordu, artık net ve tutarlı(kararlı) oldum.çünkü duygusal yanım çabuk karar değiştirmeme neden oluyordu,artık olmayacak,teşekkürler, 12389birde hayvanlardan çok korkan bir insanım garip bir şekilde son zamanlarda hayvanlara dokunup sevebiliyorum hatta görünce kaçmıyorum artık bu nasıl oldu bende bilmiyorum çok şirinler artık köpeklere dokunabiliyorum onları sokakta bulup ofisin kapısına kadar getiriyorum, tabi sonrada anlatıyorum cilgin897sizin için normal olabilir ama ben yıllarca evime giderken bile tanımdığım insanlardan yardım istedim, sevgiyle kalın ....teşekkür ederim alk78 |
Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi süper daha önce insanları kırmamak için susmayı tercih eden ben şimdi lafı tam yerinde ve hakedene göre söylemek baya ii oluyo içimde birikimi olmuyo süper SEVGİYLE KALDIK |
Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi bendeki bu net tepkiler karşımdakileri çıldırtıyo sanırım. muhahahaha.... |
Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi benim de tepkilerim hissedilir derecede netleşti. Geçen akşam tiyatro çalışmamız vardı,oyunu yöneten kişi...herkese olmuyor,berbat şeklinde bağırıyordu. Bende elimizdeden geleni yaptığımızı söylerek çıkıştım.Herkesin içinde:) ama tepkim o kadar netti ki ben bile şaşırdım ! |
Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi Alıntı:
vaaavvvv harikasın kır kalıpları...superxy |
Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi evet benim de tepkilerim daha netlesti fakat insanlar buna aliskin olmadiklari icin kotu niyetli olmakla suclandim.Hatta bunu sitenin baska bir bolumunde paylastim ve yardim istedim ama sanirim henuz okunmadi. |
Cevap: Ynt: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi Alıntı:
hayatım yavaş yavaş değişti ve ben bundan fazlasıyla memnunum şimdi yeniden hayatımı kendi isteklerime göre inşa etmenin sevincini yaşıyorumblissy hayat çok güzel ve her zaman yaşamaya değer insanların en mutluları ,her şeyin en iyisine sahip olanlar değildir; onlar sadece yollarına çıkan her şeyden en iyi şekilde faydananlardır. geçmiş başarısızlıkları ve kalp kırıklarını bırakmadan hayatta illeri gidemeyiz ...y789geçmişle yaşama ,geleceğe bak ve gör hayatın nice güzelliklerini sevgiyle kalın |
Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi daha yeni başladım doğal olarak bi değişim yok tabi bakalım zamanla olur diye ümit ediyorum aslında bi değişim olmaya başladı sitedeki yazıları okuyacm diye gözlerim öyle yorulduki ağrıyo valla :D ama durmak yok nede olsa zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır |
Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi herkese selam bugün 6.günümdeyım bende eleştirye tahammülü olmayan biriydım zaten tepkısız değildım ama çok sinirlenıyodum karsımdakını bazen kırıyordum ama şimdi bende tam tersı bi etkı var akısına bırakıyorum karsımdakıne sinirlenmm gerekırken boş boş etrafa bakıyorum ve buda benı mutlu ediyo çok uysallaştım arkadaşlarım bu dudrumun farkına yavas yavas varıyor,galiba duruluyorum güzel bişey,haytın tadını almaya başladım.herkese saygılar.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 AM. |