![]() |
Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi Alıntı:
Zamanla her etkiyi yasayacaksin sabirli ol ve sakin heee birakma telkinlerini dinlemeyi olur mu:) Kal Saglicakla, |
Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi Hiçbir fark yok desem yalan olur. Öncelikle benim kalabalık bir ortama girerken kendimi podyumdaymış gibi hissetmem söz konusuydu, fakat artık öyle bir durum yok. Ufak kaygılarım var, ama herkesin bu durumu yaşadığını varsayarak umursamıyorum artık. Tanımadığım insanlara karşı direkt cevap verebiliyorum, önceleri biraz takılıyordum, laf dilimin ucunda tıkanıyordu. |
Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi Telkinleri dinlemeye 2 yıl önce başlamıştım. Bir süre sosyo-fobi tedavisi görürken dinledim. Daha sonra bırakmıştım. Şu son bir haftadır tekrar başladım. Ve evet farklı bir etkisi olmuştu. Henüz tedaviye başlamadığım sıralarda , normalde ne zaman nerede olacağı belli olmayan tepkilerim net bir şekilde ve artarak seyretmeye başlamıştı. Sanırım şu anda da aynı şeyler olmaya başlıyor. Geçmişte yaklaşık bir ay dinleyip bırakmıştım. Şimdi ise bu süreyi uzun tutmak istiyorum. Fakültede hocalara bile beklenmeyen cevaplar vermeye başladım ki tek sorun biri bana takarsa yanarım. Ama en azından kendimi daha rahat dışa vurmam konusunda iyi. |
Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi Suçluluk, ego ve kendine güveni çok fazla değil fakat hergün düzenli dinliyorum.Ve şöyle bir etkisini gördüm yardıma muhtaç insanlara hemen yardım etmek istiyordum önceleri fakat sadece düşüncede kalıyordu.Şimdi ise nerde zorlanan bir insan görsem hemen eyleme geçiyorum. Şöyle örnek vereyim bugün otobüste koltuk numaralarını bulamayanlara bizzat yardım edip yerleştirmem veya çantasını yukarıdan alamayan yolcunun hemen uzanıp anında almam veya yanımdaki bir insana yol sorulduğu halde benim atlayıp hemen cevap vermem.Evet bunlar daha önce insanlarla iletişim sıkıntısı yaşayan bir insan için büyük şeyler ben insanlarla herhangi bir iletişim durumuna girmekten kaçardım önceden.Ayrıca göz temasım da çok kuvvetlendi.8977 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:32 PM. |