Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sizinde-tepkileriniz-daha-net-olmaya-basladi-mi/)
-   -   Tepkileriniz Daha Net mi Anketi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sizinde-tepkileriniz-daha-net-olmaya-basladi-mi/66-tepkileriniz-daha-net-mi-anketi.html)

azraist_24 23-11-2012 09:44 PM

Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi
 
Alıntı:

huriye_89 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833768)
artık çoğu ortamda korkmadan tepkilerimi gösteriyorum ama benim daha yolum var gibi görünüyor.

Sevgili Huriye,

Zamanla her etkiyi yasayacaksin sabirli ol ve sakin heee birakma telkinlerini dinlemeyi olur mu:)

Kal Saglicakla,

Konrad Beezo 18-10-2013 10:22 PM

Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi
 
Hiçbir fark yok desem yalan olur. Öncelikle benim kalabalık bir ortama girerken kendimi podyumdaymış gibi hissetmem söz konusuydu, fakat artık öyle bir durum yok. Ufak kaygılarım var, ama herkesin bu durumu yaşadığını varsayarak umursamıyorum artık.
Tanımadığım insanlara karşı direkt cevap verebiliyorum, önceleri biraz takılıyordum, laf dilimin ucunda tıkanıyordu.

bosan 11-12-2013 11:52 PM

Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi
 
Telkinleri dinlemeye 2 yıl önce başlamıştım. Bir süre sosyo-fobi tedavisi görürken dinledim. Daha sonra bırakmıştım. Şu son bir haftadır tekrar başladım. Ve evet farklı bir etkisi olmuştu. Henüz tedaviye başlamadığım sıralarda , normalde ne zaman nerede olacağı belli olmayan tepkilerim net bir şekilde ve artarak seyretmeye başlamıştı. Sanırım şu anda da aynı şeyler olmaya başlıyor. Geçmişte yaklaşık bir ay dinleyip bırakmıştım. Şimdi ise bu süreyi uzun tutmak istiyorum. Fakültede hocalara bile beklenmeyen cevaplar vermeye başladım ki tek sorun biri bana takarsa yanarım. Ama en azından kendimi daha rahat dışa vurmam konusunda iyi.

GökyüzüMavisi 30-09-2016 11:26 PM

Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi
 
Suçluluk, ego ve kendine güveni çok fazla değil fakat hergün düzenli dinliyorum.Ve şöyle bir etkisini gördüm yardıma muhtaç insanlara hemen yardım etmek istiyordum önceleri fakat sadece düşüncede kalıyordu.Şimdi ise nerde zorlanan bir insan görsem hemen eyleme geçiyorum.

Şöyle örnek vereyim bugün otobüste koltuk numaralarını bulamayanlara bizzat yardım edip yerleştirmem veya çantasını yukarıdan alamayan yolcunun hemen uzanıp anında almam veya yanımdaki bir insana yol sorulduğu halde benim atlayıp hemen cevap vermem.Evet bunlar daha önce insanlarla iletişim sıkıntısı yaşayan bir insan için büyük şeyler ben insanlarla herhangi bir iletişim durumuna girmekten kaçardım önceden.Ayrıca göz temasım da çok kuvvetlendi.8977


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.