![]() |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi Atakan bey başınız sağolsun.Allah sizlere uzun versin.. Sayenizde sizlerle tanıştım,güzel arkadaşlıklar edindim,telkinler sayesinde daha mutlu ve umutluyum.Yaptığınız şey,verdiğiniz emek için TEŞEKKÜR EDERİM.Burda bu güzel insanlarla bir arada olduğum için ÇOK MUTLUYUM 2100 senesinde güzel bir yerde buluşma yapalım şöyle deniz kenarında bir yer olsun.. s456 |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi Atakan Bey, forumda yorumlarınıza daha sık rastlıyoruz artık, bu durum çok sevindirici.. Ben de yaşadığım acıları, üzüntülerimi içimde yaşayan biriyim..Bu durumdan özellikle ailem hiç hoşnut değil..Bu yüzden lakabım "kapalı kutu"..İstiyorum ki,hayatımda hep iyi giden şeyleri duysunlar.iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum. Ablanız için yazdıklarınızdan çok etkilendim..Okurken, tam da telkinlerle tanıştı yorumunu beklerken acı son ...emb23 Kendisine Hak'tan rahmet diliyorum.. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.Yaptıklarınızın kutsallığının başından beri farkındaydım..Bundan sonra da bu site ve telkinler ve ya kişisel gelişim adına başarılarınızın hep artarak devam etmesini diliyorum.. Sevgiler... |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi başınız saolsun atakan bey sad456 ömrünüz uzun olsun..kalbinizde ki bu iyi niyetin sizi daha çooook uzun yıllar yaşatacağını düşünüyorum...bence kalbin en iyi ilacı iyilikler ve iyi niyetler...yapmış olduğunuz şeyin ne büyük birşey olduğunun farkındasınızdır..yoksa böyle bir site inşa olmazdı diye düşünüyorum..ellerinize,yüreğinize,bilincinize sağlık..başarılarınız daim olsun..sevgi ve saygıyla... |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi sizinde önceden bu telkinleri dinleyerek başlamanız, bu değişimleri bizzat yaşamış olmanız, etkisini görmüş olmanız telkinleri dinlememde çok büyük bir etken. 956k bu telkinleri kendinize saklamamanız bizlerle paylaşmanız çok değerli...Paylaşımlarınız hayatımıza kattığınız için çok tşkrlr.... alk78 saygılar..... |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi Geçenlerde bir kişi bu siteden kilo alma için bir ürün aldım dolandırıldım diye mesaj yazmış.. Kişiye özel çaışmaları teker teker yaptığım için geç gönderdiğim olabiliyor ancak şimdiye kadar iade isteyip de iade etmediğim olmamıştır.Bu konuda oldukça hassasımdır. Hanımefendi hesap numaranızı gönderin hemen iadenizi yapalım acaba mail attınız bana mı ulaşmadı dedim? İade yapamam dedi? İade yapmanıza gerek yok aldığınız ürün sizde kaliyor ben iadenizi yapiyorum diye ekledim.. Ama ben ürünün çoğunu yedim az bir şey kaldı demesin mi 4897 Nasıl yani kilo aldırıcı cd'yi yediniz mi diyince gerçek ortaya çıktı... idea3 Meğerse forumda ki reklamlara tıklayıp kilo aldırıcı iştah açıcı iran iksiri satan bir siteye gitmiş.Oradan bu iştah açıcı ürünü alıp yemiş... Ancak o siteyi bizim site sanıyormuş terli345 Durumu açıklayınca kendisi de yanlışlık olduğunu kabül etti... |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi Komik bir olay... Hatta ironik. smiliyface |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi y789 Akıl sahipleri için bundan da alınacak ibretler vardır idea3 |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi Alıntı:
Merhaba atakan bey, ben size hep atakan abi derdim yasin cok gencmis daha. bu yaziyi ve sizi ilkdefa merak etigim icin girdim ve okudum. once okurkene ablanizin yerine kendimi koydum cunki bende kardeslerim icin o kadar guzel seyler anlatirimki etrafima dedimki acaba benim kardeslerimde biliyolarmi atakan gibi dedim ve asagilara inerkene okuduklarim cok uzucu seyler oldu. Basiniz sagololsun. inslalah mekani cennetir. ama bende ri coik dusndum hata kucukene birkackez dendim ri ama basarali olmadim. bende cesaret yok kendimi biryerden atmaya ama hap icebiliyorum. o gaztecin allah belasini versin. ablan o gazetici yuznden atmis kendi o cunki son damla olmus. ben snein ablani anlayabiliyorum cunki bende ablayim bende yuksek islerde calistim bende isi biraktim, bende herseyimi kayipederim, bende herkeze guvenirim, bende depresyondayim, bende cok rlar ettim, ama ablanla aramizdaki fark ablan CESARETLIYMIS ben cesaretsizim. bu yonum bu dunyada kalma yol acti. bazen diyorumki iste koseye sikistin r et, yada sabah uyanamadiginda birsey hisecekmisin? hayir oluncede oyle hisedemiyceksin. sakin uzulme ablan icin cok uzuldum ama bazen insana hayat cekilmez geliyorsa elden birsye gelemz cunki onun acdisni anlayamasin. ben anlarim cunki ayni depresyonun icindeyim. bana hic birsey yardim etmiyor. tekradan basin sagolsun |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi Sezen hn Teşekkür ediyorum.. Gazeteci ile ilgisi yok.Zaten gündüz sıralarında olmuş. Gazeteci sadece haber için polis olduğunu söyleyip resim almıştı.. Tabii ki herkes zaman zaman böyle düşünceler içerisine girebiliyor.Bende bu siteden önce bu noktaya gelmiştim.O noktayı da anlatırım sitede. Ancak son 3 senedir mutlu ve iyiyim.. Hiç bir zaman ümidi kaybetmemek gerekir. Sizin içinde elimizden gelen desteği vermeye hazırız. 2100 toplantımızda sizi de mutlaka aramızda görmek istiyoruz. 956k Bu yeni yaptığım telkinler var yeni versiyonlar onları dinleyin.Mutlaka faydalı olacaktır. http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi Atakan by insallah daha iyi olursun, allah iyi olmani bozmasin daimi yapsin. tabiki toplantiniza katilirim ama nerde bu toplanti bilmiyorum ben. vede 2100de nerde olrum bilmem sanirim kemiklerimde kalmaz:PPP telkinleri dinliyorum once allahin izniylen vede snein telkinlerinle iyi olacagiz. 3gunluk dunyada neden mutlu olmadaigimizda ben bilmiyorum zaten. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:21 AM. |