![]() |
Cevap: Site Sahibinin Hikayesi Alıntı:
Ancak tabii ki enerji kayiplarim olan noktaları tespit edip bunları çözmem de katki sağlamıştır. Özellikle daha önceden övgü ve onayı daha fazla arardım.Bundan vazgeçtiğimde zaten enerji kaybini büyük ölçüde çözmüş oldum. Ancak telkinlerin uzun süreli etkili olduğu halen irtibatta olduğum yüzlerce kişi mevcut. Dolayısı ile herkeste kalici etkileri olur.actionsmile |
Cevap: Site Sahibinin Hikayesi hayata yeniden başlamak isteyen 17-18 yaşındaki birine ne derdiniz ? |
Cevap: Site Sahibinin Hikayesi İnsanlar 50'sinden sonra hayatlarını değiştirmeye karar veriyor. 17-18 yaş çok erken. Bu da harika bir durum dolayısıyla. Zaten hayatın başında olan bir arkadaşımızın bunu bu yaşta farketmesi birçok kişinin de imreneceği bir durumdur. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Site Sahibinin Hikayesi Tekrar teşekkür ediyorum böylesine kaliteli bilgilerle dolu bir site hazırladığınız için. Başarılarınız artarak devam etsin. |
Cevap: Site Sahibinin Hikayesi Hayatım değişti sitesi, resmen bağımlılık yaptı, ben de girip iki satır birşey yazmadan duramaz hale geldim, telkinlerin yanısıra ,burdaki bilgileri ,paylaşımları okumak ve sıcak bir dostluk ortamında bulunmak gerçekten çok iyi geliyor bana , atakan bu arada bu site büyür ve site tanınır ritmotrans kabullenilirse tüm dünya devletleri ve şrketleri bunu olumlu ya da olumsuz kullanacak bu konuyu hiç düşündün mü |
Cevap: Site Sahibinin Hikayesi Sizi o kadar çok seviyorum ve o kadar çok teşekkür ediyorum ki anca o kadar olury789 aklımda çok şey var yazacak ama kelimelerimi toplayamıyorum :)) Yüzlerce binlerce kişiye yol gösterdiniz,onların yolunu aydınlattınız..Umarım sizin de yolunuz hep güneşli olur..Başucunuzdan melekler eksik olmasınO0 |
Cevap: Site Sahibinin Hikayesi Ne zamandır günlüğüme yazmamışım.Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Özellikle çekirdek inanç çalışmasından sonra yaşamımda o kadar değişiklik oldu ki.Yeni bir eve taşındım evlendim :) Taksim de Arketip Akademi'yi kurduk.Sitenin tasarımı sonunda yenileniyor ve yepyeni tasarım hazır olacak. Birde köpeğimiz zeytin var.İlk başta istememiş kopek almaya direnmiştim.Şimdi eşim istemese de ben bırakmıyorum onu.Şu günlerde eğitime gönderdik.Köpek bakmak göründüğü kadar kolay değil miş :) Zeytin Yetenek Sizsiniz'i izlerken... Beagle Zeytin Yetenek Sizsiniz - YouTube |
Cevap: Site Sahibinin Hikayesi atakan bey bnm psikiyatrım var ve depresan ilaçları sakinleştirici ilaçları alıyorum.telkinleri ilaçlarla birlikte dinlememin bi sakıncası var mıdır? yada psikiyatrımdan görüş almalımıyım bu konuyu ona söylemelimiyim? bide ego güçlendirici vb telkinlerin ne gibi dalgalanmalara sebep olduqunu sorabilir miyim ? |
Cevap: Site Sahibinin Hikayesi Atakan Bey bu siteye artık girmiyor muu hiç kimse eskisi gibi değil kimse bir şeyler yazmıyor gerçi unutuluyor ben de bırakmıştım girmeyi ama yeni üye olup da yazan arkadaşlar da mı yoksad456 |
Cevap: Site Sahibinin Hikayesi Merhaba Atakan Bey; uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve nihayet cesaret edip üye oldum. yaklaşık bir haftadır telkinleri dinliyorum. Büyük sarsıntılar yaşatsa başta, her geçen gün biraz daha iyi hissediyorum. umarım bu iyileşme hiç geri gitmez. Hayartımda değiştirmek istediğim o kadar çok şey varmış ki telkinlerden sonra olsa gerek daha fazla düşünür oldum. Sürekli iş yaparken, kitap okurken kendimle yüzleşiyorum. ego güçlendiricinin katkısıda burda ortaya çıkıyor sonra birden bire ne olduysa olmuş boşver affet gitsin diye söylerken buluyorum kendimi. Öte yandan çekirdek inanç çalışmasıylada çok ilgileniyorum. yaptırmayı düşünüyorum. Ama sanırım biraz çekiniyorum. Bana ne önerirsiniz? belki biraz daha cesaret toplamalıyım? Ama öte yandan hiç zaman kaybetme diyorum :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 PM. |