| ||||||||||
|
Forum ve Site Kurallarımız yolculuk başlıyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben artık farklı inançlara sahip olmayı farklı düşünmeyi farklı şekilde hareket etmeyi kabul ediyorum hayatımda değişimleri yapmam için bu atmam gereken bir adımdır.inşallah geçmişimdeki tüm olumsuzlukların hepsini sabırla temizleyeceğim hayatımdaki tüm olumsuzluklardan arınmaya niyet ediyorum ALLAHIM bana ve benim durumumdakilere ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Kurallarımız telkin cd indir izle İstanbul Site Kurallarımız nerededir kimdir Site Kurallarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Kurallarımız hipnoz Site Kurallarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Kurallarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Kurallarımız kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2013
Tesekkür: 366
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben artık farklı inançlara sahip olmayı farklı düşünmeyi farklı şekilde hareket etmeyi kabul ediyorum hayatımda değişimleri yapmam için bu atmam gereken bir adımdır.inşallah geçmişimdeki tüm olumsuzlukların hepsini sabırla temizleyeceğim hayatımdaki tüm olumsuzluklardan arınmaya niyet ediyorum ALLAHIM bana ve benim durumumdakilere yardımcı olsun.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Kendimi gördüm bi’an yanımdan geçip gittim usulca değişmişim saç, sakal birbirine karışmış ne yalan söyleyim, yalanda olsa özlemişim kendimi bi’hayli zaman olmuş benden gideli bu kez nereye gittim bilmiyorum yine nerede seviyorum seni kim bilir.. Sonramı, bende bilmiyorum senden sonram olmadı hiç hala varmışsın gibi yaşıyorum seni, yok pahasına öyle alıştım ki yalnızlığa canımın sıkkınlığı bile sıkmıyor artık canımı iki elim yakanda ama sen yoksun içinde İstanbul gibi, iki yakasını bir araya getiremedim senin bir güne sığdırdığın ayrılığı, ben bir ömre sığdıramadım sana anlatamadıklarımla kaldım anlattıklarım, bende kaldı ben, sende kaldım sen, nerde kaldın kimbilir.. |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() | ![]() olmuyor ya ne yapsam olmuyor bir insan kısa bir sürede bu kadar değişirmi aklım almıyor sanki yıllardır tanıdığım o insan gitmiş başka insan olmuştu bir insanın duyguları bu kadar kısa bir sürede değişirmi değişirmiş bunuda gördüm çok acı bir şekilde ya aslında unutmak kolay ama en kötüsü onu unutmak zorunda olmam bunu kabullenemiyorum bir yanım öfkeli bir yanım hayla aşık ne yapacağım bilmiyorum artık........... |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() | ![]() İLAHİ MAHKEME Bir adam ölmüş ve öbür dünyada yargılanmak üzere sırasını bekliyormuş. Sıra kendisine gelip mahkeme salonuna girdiğinde bir de ne görsün? Yargıç kürsüsünde bir insan oturuyor. ... Tanık sandalyesinde ise Tanrı yerini almış. Adam şaşkın, “Aman Tanrım, bu nasıl oluyor? Beni senin yargılayacağını sanmıştım. Oysa orada hakim olarak bir insan oturuyor.” Tanrı gülümsemiş, “Ben hiçbir zaman sizi yargılamadım. Sonsuz sevgimle, ne yapmayı seçtiyseniz, sizi seçiminizde özgür bıraktım. Bana yargılamak değil, sevmek yakışır. Çünkü ben saf sevgiyim. Sizi kendimden yarattığım için sizi yargılamak kendimi yargılamak olur. Ayrıca benim yargılamama ne gerek var ki? Her şeyi bilen ben sadece burada tanıklık ediyorum. Dünyada olduğu gibi burada da insanlar tarafından yargılanıyorsunuz. Birazdan salonu hayattayken, senin zarar verdiğin, hoşgörülü davranmadığın, yargıladığın, kalplerini kırdığın insanlar dolduracak. Onlara kendini affettirmeye çalış. Onlar seni affederse ne ala. Çünkü cennetin yolu onların affından geçiyor.” demiş. Adam merakla sormuş: “Peki ya affetmezlerse ne olacak?” Tanrı yine sevgiyle gülümsemiş, “Ben cenneti de, cehennemi de yeryüzünde yarattım. Seni tekrar yeryüzüne göndereceğim. Orada öyle bir yaşam süreceksin ki, tüm yaptığın kötülükler, verdiğin zararlar sana aynen yaşatılacak. Yani ettiğini bulacaksın. Ama bunun amacı sana ceza vermek değil. Sadece o insanların hissettiklerini bizzat yaşayıp anlaman, yaptığın kötülüklerin bilincine varman. İşte o zaman sen kendini affetmiş olacaksın.” Adam bir süre düşünmüş, “Peki, cennet nasıl bir yer?” diye sormuş Tanrı’ya. Tanrı, “Cennet, bir yer değil, bir bilinç düzeyidir evladım. Dünyada mutlu, huzur ve sevgi dolu, insanlara destek olmaktan haz duyan, yarattığım canlı ve cansız her varlığa saygı göstermeyi bilen insanlar var ya, işte onlar, dünyada cenneti yeniden yaratmaları için geri gönderdiğim cennetliklerdir. Cennet de dünyadan başka yerde değil.” demiş. “Ama kutsal kitap bana öyle öğretmedi.” diye karşı çıkmış adam. “Kutsal olan tek şey yaşamdır. Ben o kitapları kutsal kılmadım. Siz kıldınız. Her şeye sevgi ile bakmasını bilerek yaşayan insan, en büyük ibadeti yapandır.” demiş Tanrı. “Peki dünyaya döndüğümde doğru yolu görmemde yardımcı olacak mısın?” diye sormuş adam. Tanrı, “Ben bunun için siz insanların içine “vicdan” denen bir pusula koydum. Eğer bu pusulanın etrafına ördüğünüz kalın bencillik duvarlarını yıkarsanız, vicdanınızın yani benim sesimi kolaylıkla işitebilirsiniz.” “Peki biz insanlara ne kadar yakında bulunuyorsun?” diye sormuş adam. “Hem size şah damarınızdan daha yakınım, hem de düşman olduğunuz kadar sizden uzağım.” demiş Tanrı. “Çünkü düşmanlarınız da Ben’im. Siz de Ben’im.” "Yani mahkeme salonunda insanlara hiç mi hesap sormuyorsun Tanrı’m?” “Sadece iki sorum oluyor tüm insanlara.” diye gülmüş Tanrı. “Dünya okulunda ne kadar sevmeyi öğrendiniz? Ne kadar bilgi kazandınız? |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2012
Tesekkür: 12
29 Mesajinıza toplam 60 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() güzeldii bu yazı kime ait ,nerden alıntı yaptınız
__________________ [SIZE="3"][ mutluyum,huzurluyum,sağlıklıyım,zenginim,bolluk içindeyim ![]() şükürler olsun rabbime |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Janer ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sevdımm :) .
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() | ![]() Ayak izlerine Dikkat Et! Adamın biri bir gece bir rüya görmüş: Upuzun bir kumsal boyunca yanında Tanrı ile yürüyormuş. Onlar yürürken tam karşılarındaki gökyüzünden de bir film şeridi gibi adamın hayatından sahneler geçiyormuş. Kumsal adamın hayat yolu imiş sanki... Adam kumda iki çift ayak izi kaldığında dikkat etmiş; bir çifti kendisinin bir çifti tanrının… Hayatının son sahnesinde gökyüzünden geçtikten sonra adam kumdaki ayak izlerine boydan boya bir daha bakmış ve birden bir şey dikkatini çekmiş. Hayat yolunun pek çok bölümünde kumda sadece bir çift ayak izi görülüyormuş ve adam dehşet içinde fark etmiş ki, ayak izleri tekken, hayatının en kötü, en acı anlarında iniyor. Bu keşfi onu fena halde rahatsýz etmiş ve Tanrı'ya sormaya karar vermiş. "Tanrım... Eğer sana inanırsam, senin yolundan gidersem her zaman yanımda olacağını, her zaman yanı başımda yürüyeceğini söylemiştin. Oysa hayat yoluma bakıyorum. En zorlu, en kötü, en acılı anlarımda sadece bir çift ayak izi görüyorum kumda. Hayatın kolay günlerinde yanımda yürüyorsun da, sana en muhtaç oldugum anlarda beni niye terk ediyorsun?" Tanrı gülümseyerek cevap vermiş: "Ben seni çok sevdim ve hiç terk etmedim. Hayat yolundaki o zorlu sınav günlerinde yani en acılı, en kötü anlarında kumda hep bir çift ayak izi gördün. Dikkat et! Ayak izleri teke indiğinde derinleşiyor. Çünkü o sıralar ben, seni kucağımda taşıyordum!" En zor ve çaresiz anlarımızda bizi ayakta tutan, her şeye rağmen başımızı kaldırıp yola devam etmemizi sağlayan bir el var belki elimizi tutan. Sandığımız kadar yalnız olsaydık eğer, nasıl aşardık geride bıraktıklarımızı..... onca acımızı ? |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() | ![]() Gönlünden Geçeni Gör! Hapishanede günlerini sayan iki mahpus birlikte duvara bir delik delerler. Deliği sadece başlarının sığacağı kadar genişlettiklerinde, hadi dışarı bir bakalım, derler. Önce biri başını delikten dışarı uzatır ve ekşimiş bir yüz ifadesiyle, "Çok kötü ağabeyciğim, çok kötü!" der. "Her taraf çamur, sis… Göz gözü görmüyor." Diğeri şaşırıyor ve başını dışarı uzatıyor. Bakar, bakar… Ve hayran bir yüz ifadesiyle; "Muhteşem!" der. "Muhteþem bir gökyüzü, ağaçlar, bulutlar, kuşlar çiçekler var…" Hayatta nereye bakarsanız onu görürsünüz. Gözlerinizi çevireceğiniz yer de kalbinizin rotasının nereye yöneldiğine bağlıdır. Dümeninizi kontrole alarak, umudunuzu kuşanarak, hayallerinizi de peşinize takıp denizlere açılmak için önce sizi engelleyen tüm halatları çözmelisiniz. Yüreğimiz bakıp da göremediğiniz, görüp de el erdiremediğiniz tüm düğümlere küçük dokunuş yapar. Onları anında çözemez belki ama alternatif çözüm yolları sunarak en doğrusuna karar vermeniz için yol gösterir. Hazır cevaplar vermek yerine, unuttuğumuz soruları hatırlatır. En önemlisi, pırıl pırıl bir gökyüzü ve çamur kapli bir yeryüzünde gözlerinizi yükseklere çevirme cesaretini göstermemizi ister. Seçim sizin! Unutmayın, gönlümüzden geçeni görür, kalbimizin söylediğine inanırız. Sonunda, gördüklerimiz ve inandıklarımız oluruz! |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Forum ve Site Kurallarımız yolculuk başlıyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben artık farklı inançlara sahip olmayı farklı düşünmeyi farklı şekilde hareket etmeyi kabul ediyorum hayatımda değişimleri yapmam için bu atmam gereken bir adımdır.inşallah geçmişimdeki tüm olumsuzlukların hepsini sabırla temizleyeceğim hayatımdaki tüm olumsuzluklardan arınmaya niyet ediyorum ALLAHIM bana ve benim durumumdakilere ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Kurallarımız telkin cd indir izle İstanbul Site Kurallarımız nerededir kimdir Site Kurallarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Kurallarımız hipnoz Site Kurallarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Kurallarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Kurallarımız kuantum düşünce kitap haberi