![]() |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu merhabalar yeşillim.. elbette içeriğinden hiç bahsetmesende eşin üzerinde de telkinler işe yarayacaktır.. ancak kesinlikle altını çizdiğimiz önemli bir nokta var : kişilerin özgür iradesine saygı duyulması gerektiği... yaşam bizim seçimlerimizin bir bütünüdür.. yaşadığımız iyi ve güzel olaylar kadar kötü ve çirkin olaylar da öğretici niteliktedir.. hepsinin ortak paydası içimizdeki bilge ve güçlü tarafın uyanması içindir.. değişimi isteyerek ve seçerek hareket ettiğimizde rotamıza sadık kalır hedefimize kolay ulaşırız.. çünkü neye ulaşacağımızı bilerek girdiğimiz yolda devam ederiz.. eğer bizi birisi bir yola girmemiz için çekiştiriyorsa o zaman hep farklı yönlere gitmek için yalpalar dururuz.. bu daha yorucu daha zorlu olur.. dolayısıyla bu konuda eşine ışık olmanı öneririm.. sigara dan vazgeçmesi ve sağlıklı yaşamı tercih etmesi için.. sevgiler.. |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu merhaba shamanic aslında eşim bırakmayı denedi ilk gün evde içmedi tabi sinirliydi ikinci gün tuvalette gizli gizli içti ben anladım tabi üçüncü gün puro vardı onu içti dördüncü gün bilgisayar odasının camının önünde içmeye başladı kokudan anlıyodum beşinci gün eski hali gibi kül tablasını yanına aldı ve içmeye devam ...... 2600 durum bundan ibaret bırakmayı kendi istedi sigara içtiğin paraya şimdiye ikinci arbamızı alıyoduk dediğimde çok etkilenmişti ama haklıyım 8-10 yıldır içiyor |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Bende siteye yeni üye oldum ve bir sigara tiryaki,si olarak ilk bırakma gü Nümde siteye rastladım.umarım bu sefer başarılı olurum.daha önce nikotin bantıyla 1.5 ay kadar bırakmıştım ama devam etttiremedim.sebepler malum saymaya gerek yok bile.... Umarım bu sefer başarılı olucam.bu ilk gün ve ilk tanışmamız. Hepinize merhaba ve sağlıklı sigarasız günler... ---------- tamamı büyük harfle yazıldığı için tarafımdan değiştirilmiştir. |
linkte sorun var tıklıyorum fakat sayfa görüntülenemiyor hata veriyor kaydetmiyor ilgilenirseniz sevinirim çünkü gerçekten çok indirmek istiyorum şimdiden teşekkürler... |
Alıntı:
21 gün boyunca içmemeniz gerekiyor. s456 |
Ben indiremiyorum lütfen şu linkleri rapidshare.de değilde rapidshare.com a upload edermisiniz? |
merhaba kozbey linki kontrol ettim bir sorun yok. link üzerinde sağ tıklayıp farklı kaydet dediğinizde belirttiğiniz yere kaydediyor. http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/sigara%20birak%20doga%20%20versiyonu%20hayatimdegi sti.com.mp3 sevgiler actionsmile Alıntı:
|
herkeze iyi günler ben sitenize yeni üye oldum tesadüfen sigaranın zararlarını ararken gördüm sigayarı bırakalı 7nci günüm ancak her günüm eziyet her saniyem ızdırap ne zaman sigara istese canın neti açıp sigaranın zararlarına bakıyorum bugünde sigaraya başlamamışsam bu siteye emek veren herkeze teşekkür ederim.... |
sayın admin mp3 olarak indirmek istediğim cd leri indiremiyorum html olarak dosya geliyor ama indireceğim linklere ulaşamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bu güzel site için emeği geçen herkese teşekkür ederim saygılarımla |
merhabalar tibey uyarın üzerine kontrol ettim.. ana linkimizde problem gözükmüyor.. kolaylık olması açısından alternatif link ekledim.. Web Hosting - Dedicated Server iyi dinlemeler dilerim.. sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 AM. |