![]() |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu merhabalar meryemi.. eğer sigara kullanmıyorsanız dinlemenize gerek yok.. çünkü bilinçaltınızı sigara ile meşgul etmenize gerek yok .. onun yerine size yararı olduğuna inandığınız başka bir telkini ilave edebilirsiniz mesela ertelemeyi bırak gibi.. telkinlerde tekrar önemli olduğu için sorununuzun olmadığı bir telkini listeye alarak zamanı bölmüş olursunuz.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu teşekkür ederim, kuş seslerini ve su sesini normalde de çok severdim ikisinin birlikte çok güzel olabileceğini düşünüp, listeme eklemiş, dinlemeye başlamıştım bile... ama tavsiyenize uyacak, başka bir telkinle devam edeceğim... saygılar... ttli3 hismiley |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu pc05merhaba benim sorum şöyle bende sigarayı bırakmak istiyorum ve telkinlerini indirdim avaba başka mp3 indirmeme gerek varmı yoksa bunları dinlemem yeterlimi teşekkürler |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu merhabalar bugdaysarisi.. bir çok rahatsizlığımızın ve bağımlılıklarımızın temelinde; gereksiz suçluluk duygularımızın.. kendimize yeterince güvenmememizin ve pozitif egomuzun yeterince gelişmemiş olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyoruz.. bunun içinde rehber bölümde ilk öncelikle ego + suçluluk ile başlanarak kendine güvenle devam edilmesi başlıca önerimiz.. ertelemeyi bırak telkini ise diğer telkinleri tamamlayıcı ve eyleme geçirici olduğu için ilk günlerden itibaren dinlenebilir.. bu şekilde dinlemeye başladığınızda; sorunlarınıza temelden çözüm üretebilir ve içinizdeki potansiyel isteklerinizi harekete geçirerek sigara bağımlılığınızdan kurtulabilirsiniz.. ama bazı üyelerimiz tek hedefi olan sigaradan kurtulma telkininide dinleyerek gayet başarılı sonuçlar almışlardır.. uygulamadaki kararı size bırakıyoruz.. sağlıcakla.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Keşke doğa sesli versiyonu olsa diyordum sigara bırakma telkininin bir de üstüne kuş sesleri süper olmuş.. Teşekkürler.. s456 Malum, yasaklar tüm yurdu sarmadan bırakma çalışmalarını hızlandırmak lazım. t678 |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu merhaba hemen yazıyorum nasıl oldu anlamadım ama midem yanmaya başladı |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu linkte problem var heralde indiremediğim ilk link oldu. yenilerseniz sevinirim. bu arada teşekkürler |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Sitenizi ne yazık ki yeni keşfettim..Harika..Emeği geçen herkese teşekkürler.. |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Alıntı:
Alıntı:
linkte herhangibir problem yok. problem olarak gördüğünüz nedir? |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu bende eşime dinletmeyi düşünüyorum umarım bırakır ne dinlediğini bilmese genede bırakır mı? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 PM. |