Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sigara Bırak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sigara-birak/)
-   -   Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sigara-birak/6298-sigara-birak-doga-su-ve-kus-sesli-versiyonu.html)

hayatimdegisti 27-04-2008 12:08 PM

Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu

ana linkimizde geçici problemeler olması durumunda aşağıda ki alternatif linkten indirebilirsiniz..

Sigarayı bırak doğa versiyonu !

heal 28-04-2008 05:42 PM

Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu

Kuş sesleri falan çok güzel olmuş yaa, çok teşekkürler. Baharın bu ilk günlerinde çok iyi geldi bu tender45

metindemirr 02-05-2008 04:51 PM

mlk34

teşekkürler ben sigarayı bıraktım 10 gün oldu.Ne yazıkki halen çok zorlanıyorum umarıö faydası olur.

diksiyon 11-05-2008 12:49 AM

gerçekten çok iyi olmuş.sigara birakma doğa için teşekkürler.

seawolf71 20-05-2008 02:23 PM

Selam formunuzun yeni üyesiyim ve sigarayı bırakmak isteyipte kendi irademle bunu başaramamış birisi olarak sizin yardımlarınızla bunu başarmayı umuyorum. Doğa su ve kuş sesleri hariç sigara bırakmakla ilgili diğer iki telkini indirebildim ve dinlemeye başladım ancak doğa, su ve kuş seslerini indiremedim, sanırım bu mp3'ü indirdiğimiz linkte bir sorun var, farklı bilgisayarlardan dememe rağmen ulaşıp indiremedim, dosya site üzerinde adresli, diğer bir file host sitesine upload edilmiş bir link te göremedim, dosyaya ulaşabileceğim bir link verebilirmisiniz ? teşekkür ederim.

hayatimdegisti 20-05-2008 02:32 PM

Alıntı:

seawolf71 Nickli Üyeden Alıntı
Selam formunuzun yeni üyesiyim ve sigarayı bırakmak isteyipte kendi irademle bunu başaramamış birisi olarak sizin yardımlarınızla bunu başarmayı umuyorum. Doğa su ve kuş sesleri hariç sigara bırakmakla ilgili diğer iki telkini indirebildim ve dinlemeye başladım ancak doğa, su ve kuş seslerini indiremedim, sanırım bu mp3'ü indirdiğimiz linkte bir sorun var, farklı bilgisayarlardan dememe rağmen ulaşıp indiremedim, dosya site üzerinde adresli, diğer bir file host sitesine upload edilmiş bir link te göremedim, dosyaya ulaşabileceğim bir link verebilirmisiniz ? teşekkür ederim.

Hoşgeldiniz..
Link güncellenmiştir..Sigarayi biraktiktan sonra 21 gün içmeyenlere forumda kutlama partisi yapiyoruz.Haberlerinizi bekliyoruz.

seawolf71 20-05-2008 02:46 PM

İlginiz için çok teşekkür ederim. Mesajı attıktan 10 dakika sonra link'i yenilediğiniz için çok sağolun derhal indiriyorum. Umarım faydasını göreceğim bırakmayı başarırsam size bilgi vereceğimden şüpheniz olmasın saygılarımla iyi çalışmalar dilerim.

slipknot 31-05-2008 06:32 PM

Sitenizi şans eseri gördüm. Yaklaşık 20 dakikadır geziyorum ve hala şoktayım. Bugüne kadar bu tür bir site hiç görmemiştim. Tebrik ediyorum sizi. Başarılarınızın devamını diliyorum. 25889

Bu arada ufak bir not, yarından itibaren sigarayı bırakma çalışmalarına başlayacağım. Bakalım faydası olucakmı ::)

suzzy 31-05-2008 07:17 PM

Alıntı:

slipknot Nickli Üyeden Alıntı
Sitenizi şans eseri gördüm. Yaklaşık 20 dakikadır geziyorum ve hala şoktayım. Bugüne kadar bu tür bir site hiç görmemiştim. Tebrik ediyorum sizi. Başarılarınızın devamını diliyorum. 25889

Bu arada ufak bir not, yarından itibaren sigarayı bırakma çalışmalarına başlayacağım. Bakalım faydası olucakmı ::)

http://i235.photobucket.com/albums/e...US/WELCOME.gif..teşekkür ederiz... ttli3

ewet ewet sitemiz gerçektende eşsiz.. blissy burada ilginizi çekicek bir çok konu hakkında bilgi bulabilirsiniz...

sıgara konusunda bizde sizi tebrik ediyoruz...başlamak başarmanın yarısıdır..sevgiler... hismiley

meryemi 31-05-2008 07:53 PM

sn suzzy,
ben sigara içmiyorum ama bu su sesiniyle kuş sesi mükemmel bi ikili olmuşlar...
ego suçluluk telkinlerini _düzenli olarak dinlemeye_ dün başladım... bu telkini de listeme ekleyip dinlememin bi sakıncası olabilir mi?

shamanic 02-06-2008 11:19 AM

merhabalar meryemi..

eğer sigara kullanmıyorsanız dinlemenize gerek yok.. çünkü bilinçaltınızı sigara ile meşgul etmenize gerek yok ..

onun yerine size yararı olduğuna inandığınız başka bir telkini ilave edebilirsiniz mesela ertelemeyi bırak gibi..

telkinlerde tekrar önemli olduğu için sorununuzun olmadığı bir telkini listeye alarak zamanı bölmüş olursunuz..

sevgiler.. hismiley

meryemi 02-06-2008 11:38 AM

teşekkür ederim,

kuş seslerini ve su sesini normalde de çok severdim ikisinin birlikte çok güzel olabileceğini düşünüp, listeme eklemiş, dinlemeye başlamıştım bile... ama tavsiyenize uyacak, başka bir telkinle devam edeceğim...

saygılar... ttli3 hismiley

bugdaysarisi 04-06-2008 12:01 PM

pc05merhaba benim sorum şöyle bende sigarayı bırakmak istiyorum ve telkinlerini indirdim avaba başka mp3 indirmeme gerek varmı yoksa bunları dinlemem yeterlimi teşekkürler

shamanic 04-06-2008 12:31 PM

merhabalar bugdaysarisi..

bir çok rahatsizlığımızın ve bağımlılıklarımızın temelinde;
gereksiz suçluluk duygularımızın..
kendimize yeterince güvenmememizin ve
pozitif egomuzun yeterince gelişmemiş olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyoruz..

bunun içinde rehber bölümde ilk öncelikle ego + suçluluk ile başlanarak
kendine güvenle devam edilmesi başlıca önerimiz..

ertelemeyi bırak telkini ise diğer telkinleri tamamlayıcı ve eyleme geçirici olduğu için ilk günlerden itibaren dinlenebilir..

bu şekilde dinlemeye başladığınızda; sorunlarınıza temelden çözüm üretebilir ve
içinizdeki potansiyel isteklerinizi harekete geçirerek sigara bağımlılığınızdan kurtulabilirsiniz..

ama bazı üyelerimiz tek hedefi olan sigaradan kurtulma telkininide dinleyerek gayet başarılı sonuçlar almışlardır..

uygulamadaki kararı size bırakıyoruz..

sağlıcakla..
sevgiler.. hismiley

sec 15-06-2008 03:05 AM

Keşke doğa sesli versiyonu olsa diyordum sigara bırakma telkininin bir de üstüne kuş sesleri süper olmuş.. Teşekkürler.. s456

Malum, yasaklar tüm yurdu sarmadan bırakma çalışmalarını hızlandırmak lazım. t678

copper 17-06-2008 08:24 PM

merhaba hemen yazıyorum nasıl oldu anlamadım ama midem yanmaya başladı

arap3122 22-07-2008 12:29 AM

linkte problem var heralde indiremediğim ilk link oldu. yenilerseniz sevinirim. bu arada teşekkürler

sall 14-09-2008 02:57 PM

Sitenizi ne yazık ki yeni keşfettim..Harika..Emeği geçen herkese teşekkürler..

MuminOKAN 19-09-2008 09:36 AM

Alıntı:

arap3122 Nickli Üyeden Alıntı
linkte problem var heralde indiremediğim ilk link oldu. yenilerseniz sevinirim. bu arada teşekkürler

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Sigara Bırakma Telkinini Doga Su ve Kus sesleri eşliğinde dinlemek için link üzerine gelip sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet yapınız.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...egisti.com.mp3

linkte herhangibir problem yok. problem olarak gördüğünüz nedir?

yeşillim2005 29-10-2008 09:47 AM

bende eşime dinletmeyi düşünüyorum umarım bırakır
ne dinlediğini bilmese genede bırakır mı?

shamanic 30-10-2008 03:13 PM

merhabalar yeşillim..

elbette içeriğinden hiç bahsetmesende eşin üzerinde de telkinler işe yarayacaktır..

ancak kesinlikle altını çizdiğimiz önemli bir nokta var : kişilerin özgür iradesine saygı duyulması gerektiği...

yaşam bizim seçimlerimizin bir bütünüdür..
yaşadığımız iyi ve güzel olaylar kadar kötü ve çirkin olaylar da öğretici niteliktedir..
hepsinin ortak paydası içimizdeki bilge ve güçlü tarafın uyanması içindir..

değişimi isteyerek ve seçerek hareket ettiğimizde rotamıza sadık kalır hedefimize kolay ulaşırız..
çünkü neye ulaşacağımızı bilerek girdiğimiz yolda devam ederiz..

eğer bizi birisi bir yola girmemiz için çekiştiriyorsa o zaman hep farklı yönlere gitmek için yalpalar dururuz..
bu daha yorucu daha zorlu olur..

dolayısıyla bu konuda eşine ışık olmanı öneririm.. sigara dan vazgeçmesi ve sağlıklı yaşamı tercih etmesi için..

sevgiler..

yeşillim2005 02-11-2008 09:41 AM

merhaba shamanic
aslında eşim bırakmayı denedi ilk gün evde içmedi tabi sinirliydi
ikinci gün tuvalette gizli gizli içti ben anladım tabi
üçüncü gün puro vardı onu içti
dördüncü gün bilgisayar odasının camının önünde içmeye başladı kokudan anlıyodum
beşinci gün eski hali gibi kül tablasını yanına aldı ve içmeye devam ......
2600 durum bundan ibaret bırakmayı kendi istedi sigara içtiğin paraya şimdiye ikinci arbamızı alıyoduk dediğimde çok etkilenmişti ama haklıyım 8-10 yıldır içiyor

UNFORESEEN 20-11-2008 06:45 PM

Bende siteye yeni üye oldum ve bir sigara tiryaki,si olarak ilk bırakma gü
Nümde siteye rastladım.umarım bu sefer başarılı olurum.daha önce nikotin bantıyla 1.5 ay kadar bırakmıştım ama devam etttiremedim.sebepler malum saymaya gerek yok bile....
Umarım bu sefer başarılı olucam.bu ilk gün ve ilk tanışmamız.
Hepinize merhaba ve sağlıklı sigarasız günler...

----------
tamamı büyük harfle yazıldığı için tarafımdan değiştirilmiştir.

Gia30 30-11-2008 11:58 AM

linkte sorun var tıklıyorum fakat sayfa görüntülenemiyor hata veriyor kaydetmiyor ilgilenirseniz sevinirim çünkü gerçekten çok indirmek istiyorum şimdiden teşekkürler...

hayatimdegisti 30-11-2008 01:04 PM

Alıntı:

Gia30 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90514)
linkte sorun var tıklıyorum fakat sayfa görüntülenemiyor hata veriyor kaydetmiyor ilgilenirseniz sevinirim çünkü gerçekten çok indirmek istiyorum şimdiden teşekkürler...

Link yenilenmiştir.Sigarayı bırakan üyelerimize forumda parti yapiyoruz...
21 gün boyunca içmemeniz gerekiyor. s456

kozbey 15-12-2008 11:30 AM

Ben indiremiyorum lütfen şu linkleri rapidshare.de değilde rapidshare.com a upload edermisiniz?

sanemce 15-12-2008 10:10 PM

merhaba kozbey

linki kontrol ettim bir sorun yok. link üzerinde sağ tıklayıp farklı kaydet dediğinizde belirttiğiniz yere kaydediyor.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/sigara%20birak%20doga%20%20versiyonu%20hayatimdegi sti.com.mp3

sevgiler actionsmile

Alıntı:

kozbey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91817)
Ben indiremiyorum lütfen şu linkleri rapidshare.de değilde rapidshare.com a upload edermisiniz?

bizankaragucluyuz 23-12-2008 02:26 PM

herkeze iyi günler ben sitenize yeni üye oldum tesadüfen sigaranın zararlarını ararken gördüm sigayarı bırakalı 7nci günüm ancak her günüm eziyet her saniyem ızdırap ne zaman sigara istese canın neti açıp sigaranın zararlarına bakıyorum bugünde sigaraya başlamamışsam bu siteye emek veren herkeze teşekkür ederim....

tibey 24-12-2008 03:49 PM

sayın admin mp3 olarak indirmek istediğim cd leri indiremiyorum html olarak dosya geliyor ama indireceğim linklere ulaşamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bu güzel site için emeği geçen herkese teşekkür ederim saygılarımla

shamanic 24-12-2008 04:47 PM

merhabalar tibey

uyarın üzerine kontrol ettim.. ana linkimizde problem gözükmüyor..
kolaylık olması açısından alternatif link ekledim..

Web Hosting - Dedicated Server

iyi dinlemeler dilerim..

sevgiler..

nevinguclu 26-12-2008 08:39 PM

Ben hiçbirini indiremedim sorun nedir anlamadım lütfen yardımcı olurmusunuz

Alıntı:

kozbey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91817)

linosis 03-01-2009 02:31 AM

su ve kuş seslerini duyabiliorm ama telkinler yok acaba sorun var

shamanic 03-01-2009 02:52 AM

merhabalar linosis..

buradaki telkinler subliminal kayıt yöntemi ile hazırlanmıştır..
subliminal mesaj başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır..
ve normal insan algısı limitlerinin altında kalarak o anda farkedilmemek üzere tasarlanmıştır...
subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından farkedilemezler ancak bu mesajları
görsel ve işitsel olarak bilinçaltımız kaydeder..

dinlemiş olduğunuz müziklerin alt yapısında sitemizde içerikleri belirtilmiş olan telkinleri duymaktasınız..

yani siz sadece müzikleri dinlerken içlerinde kamufle olan telkinleride dinlemektesiniz..

ayrıntılı bilgiler için;

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

sevgiler...

özlemmm 16-01-2009 08:46 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 80020)
linkte herhangibir problem yok. problem olarak gördüğünüz nedir?

bnde arkadasıma onerdm ama bır turlu yuklayemedık telkını yardımcı olurmusunz ???

sanemce 16-01-2009 09:33 PM

özlemcim http://www.dosya.tc/arabirakdogaversiyonuhayatimdegisti.com.mp3.html

linkine tıkla en altta geriye doğru sayma işlemi var.. bitince download çıkıyor. tıkladığın zaman nereye kaydedeceğini soruyor.

keyifli dinlemeler actionsmile

Alıntı:

özlemmm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 303673)
bnde arkadasıma onerdm ama bır turlu yuklayemedık telkını yardımcı olurmusunz ???

özlemmm 16-01-2009 10:20 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 304283)
özlemcim http://www.dosya.tc/arabirakdogaversiyonuhayatimdegisti.com.mp3.html

linkine tıkla en altta geriye doğru sayma işlemi var.. bitince download çıkıyor. tıkladığın zaman nereye kaydedeceğini soruyor.

keyifli dinlemeler actionsmile

tesekkur ederım cvbı cok hızlı verdıgınz ıcın cunku arkadasımı zor ıkna etmıstım telkın dınleme konusunda day789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:59 PM.