![]() |
Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu ana linkimizde geçici problemeler olması durumunda aşağıda ki alternatif linkten indirebilirsiniz.. Sigarayı bırak doğa versiyonu ! |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Kuş sesleri falan çok güzel olmuş yaa, çok teşekkürler. Baharın bu ilk günlerinde çok iyi geldi bu tender45 |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu mlk34 teşekkürler ben sigarayı bıraktım 10 gün oldu.Ne yazıkki halen çok zorlanıyorum umarıö faydası olur. |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu gerçekten çok iyi olmuş.sigara birakma doğa için teşekkürler. |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Selam formunuzun yeni üyesiyim ve sigarayı bırakmak isteyipte kendi irademle bunu başaramamış birisi olarak sizin yardımlarınızla bunu başarmayı umuyorum. Doğa su ve kuş sesleri hariç sigara bırakmakla ilgili diğer iki telkini indirebildim ve dinlemeye başladım ancak doğa, su ve kuş seslerini indiremedim, sanırım bu mp3'ü indirdiğimiz linkte bir sorun var, farklı bilgisayarlardan dememe rağmen ulaşıp indiremedim, dosya site üzerinde adresli, diğer bir file host sitesine upload edilmiş bir link te göremedim, dosyaya ulaşabileceğim bir link verebilirmisiniz ? teşekkür ederim. |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Alıntı:
Link güncellenmiştir..Sigarayi biraktiktan sonra 21 gün içmeyenlere forumda kutlama partisi yapiyoruz.Haberlerinizi bekliyoruz. |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu İlginiz için çok teşekkür ederim. Mesajı attıktan 10 dakika sonra link'i yenilediğiniz için çok sağolun derhal indiriyorum. Umarım faydasını göreceğim bırakmayı başarırsam size bilgi vereceğimden şüpheniz olmasın saygılarımla iyi çalışmalar dilerim. |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Sitenizi şans eseri gördüm. Yaklaşık 20 dakikadır geziyorum ve hala şoktayım. Bugüne kadar bu tür bir site hiç görmemiştim. Tebrik ediyorum sizi. Başarılarınızın devamını diliyorum. 25889 Bu arada ufak bir not, yarından itibaren sigarayı bırakma çalışmalarına başlayacağım. Bakalım faydası olucakmı ::) |
ewet ewet sitemiz gerçektende eşsiz.. blissy burada ilginizi çekicek bir çok konu hakkında bilgi bulabilirsiniz... sıgara konusunda bizde sizi tebrik ediyoruz...başlamak başarmanın yarısıdır..sevgiler... hismiley |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu sn suzzy, ben sigara içmiyorum ama bu su sesiniyle kuş sesi mükemmel bi ikili olmuşlar... ego suçluluk telkinlerini _düzenli olarak dinlemeye_ dün başladım... bu telkini de listeme ekleyip dinlememin bi sakıncası olabilir mi? |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu merhabalar meryemi.. eğer sigara kullanmıyorsanız dinlemenize gerek yok.. çünkü bilinçaltınızı sigara ile meşgul etmenize gerek yok .. onun yerine size yararı olduğuna inandığınız başka bir telkini ilave edebilirsiniz mesela ertelemeyi bırak gibi.. telkinlerde tekrar önemli olduğu için sorununuzun olmadığı bir telkini listeye alarak zamanı bölmüş olursunuz.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu teşekkür ederim, kuş seslerini ve su sesini normalde de çok severdim ikisinin birlikte çok güzel olabileceğini düşünüp, listeme eklemiş, dinlemeye başlamıştım bile... ama tavsiyenize uyacak, başka bir telkinle devam edeceğim... saygılar... ttli3 hismiley |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu pc05merhaba benim sorum şöyle bende sigarayı bırakmak istiyorum ve telkinlerini indirdim avaba başka mp3 indirmeme gerek varmı yoksa bunları dinlemem yeterlimi teşekkürler |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu merhabalar bugdaysarisi.. bir çok rahatsizlığımızın ve bağımlılıklarımızın temelinde; gereksiz suçluluk duygularımızın.. kendimize yeterince güvenmememizin ve pozitif egomuzun yeterince gelişmemiş olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyoruz.. bunun içinde rehber bölümde ilk öncelikle ego + suçluluk ile başlanarak kendine güvenle devam edilmesi başlıca önerimiz.. ertelemeyi bırak telkini ise diğer telkinleri tamamlayıcı ve eyleme geçirici olduğu için ilk günlerden itibaren dinlenebilir.. bu şekilde dinlemeye başladığınızda; sorunlarınıza temelden çözüm üretebilir ve içinizdeki potansiyel isteklerinizi harekete geçirerek sigara bağımlılığınızdan kurtulabilirsiniz.. ama bazı üyelerimiz tek hedefi olan sigaradan kurtulma telkininide dinleyerek gayet başarılı sonuçlar almışlardır.. uygulamadaki kararı size bırakıyoruz.. sağlıcakla.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Keşke doğa sesli versiyonu olsa diyordum sigara bırakma telkininin bir de üstüne kuş sesleri süper olmuş.. Teşekkürler.. s456 Malum, yasaklar tüm yurdu sarmadan bırakma çalışmalarını hızlandırmak lazım. t678 |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu merhaba hemen yazıyorum nasıl oldu anlamadım ama midem yanmaya başladı |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu linkte problem var heralde indiremediğim ilk link oldu. yenilerseniz sevinirim. bu arada teşekkürler |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Sitenizi ne yazık ki yeni keşfettim..Harika..Emeği geçen herkese teşekkürler.. |
Alıntı:
linkte herhangibir problem yok. problem olarak gördüğünüz nedir? |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu bende eşime dinletmeyi düşünüyorum umarım bırakır ne dinlediğini bilmese genede bırakır mı? |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu merhabalar yeşillim.. elbette içeriğinden hiç bahsetmesende eşin üzerinde de telkinler işe yarayacaktır.. ancak kesinlikle altını çizdiğimiz önemli bir nokta var : kişilerin özgür iradesine saygı duyulması gerektiği... yaşam bizim seçimlerimizin bir bütünüdür.. yaşadığımız iyi ve güzel olaylar kadar kötü ve çirkin olaylar da öğretici niteliktedir.. hepsinin ortak paydası içimizdeki bilge ve güçlü tarafın uyanması içindir.. değişimi isteyerek ve seçerek hareket ettiğimizde rotamıza sadık kalır hedefimize kolay ulaşırız.. çünkü neye ulaşacağımızı bilerek girdiğimiz yolda devam ederiz.. eğer bizi birisi bir yola girmemiz için çekiştiriyorsa o zaman hep farklı yönlere gitmek için yalpalar dururuz.. bu daha yorucu daha zorlu olur.. dolayısıyla bu konuda eşine ışık olmanı öneririm.. sigara dan vazgeçmesi ve sağlıklı yaşamı tercih etmesi için.. sevgiler.. |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu merhaba shamanic aslında eşim bırakmayı denedi ilk gün evde içmedi tabi sinirliydi ikinci gün tuvalette gizli gizli içti ben anladım tabi üçüncü gün puro vardı onu içti dördüncü gün bilgisayar odasının camının önünde içmeye başladı kokudan anlıyodum beşinci gün eski hali gibi kül tablasını yanına aldı ve içmeye devam ...... 2600 durum bundan ibaret bırakmayı kendi istedi sigara içtiğin paraya şimdiye ikinci arbamızı alıyoduk dediğimde çok etkilenmişti ama haklıyım 8-10 yıldır içiyor |
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu Bende siteye yeni üye oldum ve bir sigara tiryaki,si olarak ilk bırakma gü Nümde siteye rastladım.umarım bu sefer başarılı olurum.daha önce nikotin bantıyla 1.5 ay kadar bırakmıştım ama devam etttiremedim.sebepler malum saymaya gerek yok bile.... Umarım bu sefer başarılı olucam.bu ilk gün ve ilk tanışmamız. Hepinize merhaba ve sağlıklı sigarasız günler... ---------- tamamı büyük harfle yazıldığı için tarafımdan değiştirilmiştir. |
linkte sorun var tıklıyorum fakat sayfa görüntülenemiyor hata veriyor kaydetmiyor ilgilenirseniz sevinirim çünkü gerçekten çok indirmek istiyorum şimdiden teşekkürler... |
Alıntı:
21 gün boyunca içmemeniz gerekiyor. s456 |
Ben indiremiyorum lütfen şu linkleri rapidshare.de değilde rapidshare.com a upload edermisiniz? |
merhaba kozbey linki kontrol ettim bir sorun yok. link üzerinde sağ tıklayıp farklı kaydet dediğinizde belirttiğiniz yere kaydediyor. http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/sigara%20birak%20doga%20%20versiyonu%20hayatimdegi sti.com.mp3 sevgiler actionsmile Alıntı:
|
herkeze iyi günler ben sitenize yeni üye oldum tesadüfen sigaranın zararlarını ararken gördüm sigayarı bırakalı 7nci günüm ancak her günüm eziyet her saniyem ızdırap ne zaman sigara istese canın neti açıp sigaranın zararlarına bakıyorum bugünde sigaraya başlamamışsam bu siteye emek veren herkeze teşekkür ederim.... |
sayın admin mp3 olarak indirmek istediğim cd leri indiremiyorum html olarak dosya geliyor ama indireceğim linklere ulaşamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bu güzel site için emeği geçen herkese teşekkür ederim saygılarımla |
merhabalar tibey uyarın üzerine kontrol ettim.. ana linkimizde problem gözükmüyor.. kolaylık olması açısından alternatif link ekledim.. Web Hosting - Dedicated Server iyi dinlemeler dilerim.. sevgiler.. |
Ben hiçbirini indiremedim sorun nedir anlamadım lütfen yardımcı olurmusunuz Alıntı:
|
su ve kuş seslerini duyabiliorm ama telkinler yok acaba sorun var |
merhabalar linosis.. buradaki telkinler subliminal kayıt yöntemi ile hazırlanmıştır.. subliminal mesaj başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır.. ve normal insan algısı limitlerinin altında kalarak o anda farkedilmemek üzere tasarlanmıştır... subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından farkedilemezler ancak bu mesajları görsel ve işitsel olarak bilinçaltımız kaydeder.. dinlemiş olduğunuz müziklerin alt yapısında sitemizde içerikleri belirtilmiş olan telkinleri duymaktasınız.. yani siz sadece müzikleri dinlerken içlerinde kamufle olan telkinleride dinlemektesiniz.. ayrıntılı bilgiler için; Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri sevgiler... |
Alıntı:
bnde arkadasıma onerdm ama bır turlu yuklayemedık telkını yardımcı olurmusunz ??? |
özlemcim http://www.dosya.tc/arabirakdogaversiyonuhayatimdegisti.com.mp3.html linkine tıkla en altta geriye doğru sayma işlemi var.. bitince download çıkıyor. tıkladığın zaman nereye kaydedeceğini soruyor. keyifli dinlemeler actionsmile Alıntı:
|
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:59 PM. |