Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü

Uyarılar

Dinlendiği sürece okey,ya sonra ?

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Dinlendiği sürece okey,ya sonra ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: beyza95 Nickli Üyeden Alıntı umutsuz vaka diyosun :( ? ama benim bahsettiğim şey kendimle ilgili saçma sapan takıntılar,sorunlar,hastalıklar vs.. çevremdekiler değişmesin çokda önemli değil.of çok umut bağlamıştım şu telkinlere ya.insanın herşey kafasında.eğer kafa yapımı değiştirebilirsem kendimde değişirim sanmıştım ama ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

Dinlendiği sürece okey,ya sonra ?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-08-2013, 11:42 PM   #11 (permalink)
Teğmen
 
nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 127
Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ?

Alıntı:
beyza95 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
umutsuz vaka diyosun :( ? ama benim bahsettiğim şey kendimle ilgili saçma sapan takıntılar,sorunlar,hastalıklar vs.. çevremdekiler değişmesin çokda önemli değil.of çok umut bağlamıştım şu telkinlere ya.insanın herşey kafasında.eğer kafa yapımı değiştirebilirsem kendimde değişirim sanmıştım ama ..bu arada meditasyondan kasıt ?
umutsuz vaka demiyorum. ancak çok büyük beklentiler umutlar bağlanmamalı diyorum. çünkü telkinlerin etki alanı da herşeyde olduğu gibi belli bir sınır içinde kalıyor. kendimizle ilgili düşüncelerimiz takıntılarımız düzeldiğinde tabi ki hayat bizim için biraz daha kolaylaşıcaktır ve bu sorunları artık düşünmüyor olduğumuz için beynimizdeki yük biraz olsun hafifleyecektir telkinlerle.
ama içdüşüncelerin değişmesi hayatta mutluluğu yakalamak için tek başına yeterli olmuyor onu söylemek istedim. çünkü insanlar bizleri bugünkü güne kadar olan halimizle kabullenmişler ve belki sevmişler. biz değiştiğimizde onlar aynı kalacakları için insanlar yeni halimizi kabullenmekte zorluk çekecekler ve belki yeni halimizi istemeyeceklerdir. iç düşüncelerdeki değişim olumlu yönde dahi olsa, insan ilişkilerinde sorunlar başgösterebiliyor. Sonuçta bi dünyada tek başına yaşamıyoruz. onun için sadece bizim kötü düşüncelerden telkin yoluyla arınmamız mutlu olmamıza yetmiyor.gerçekten mutlu olmak için sadece bizim düşüncelerin değişmesi değil, aynı zamanda fiziksel çevremizin ve çevredeki insanların da değişmesi gerekli. ama işin bu tarafı bizim elimizde değil. buna değinmek istedim.
meditasyon derken bu sitede sesli meditasyon paylaşımları da vardı onları kastettim.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-08-2013, 12:13 AM   #12 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ?

nefes almak bence yanlis dusunuyorsun. evet insanlarin bazu kati dusuncelerini degistiremeyiz ama onlardan etkilenmek zorunda da degiliz. insanlarin kendilerine gore kaliplari vardir ama bu bizi ilgilendirmemeli. istanbulu fatih sultan mehmet etrafindakilerin guzel destegiyle mi fethetti? isine gelen dusunceye guven gelmeyeni onemseme. senin hayatina baskalari mudehale edemesin. sadece seyirci olsunlar. bunu yapmanin bir yolunu bul. gidipte sana engel olana hayatima mudehale etme seyirci ol dersen olmaz tabi. ama mesela planlarini sana kostek olanlardan gizle mesela. bunun gibi cozumler bulabilirsin. gozlerini kapat. dogru sorulari sor. cevaplari bulacaksin . sadece dusun. iste ve yap.
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2013, 01:48 PM   #13 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 63
Tesekkür: 1
37 Mesajinıza toplam 49 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
beyza95 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ?

gerçekten mutlu olmak kimin umrunda ?bu zaten sahip olunası çok zor bişey . aradığım şey bu değil zaten ,telkinlerle gerçek mutluluğu bulamayacağımı biliyordum ama en azından kendine güven,başkalarının düşüncelerini önemseme,toplum içinde konuşamama,içine kapanıklık,panik atak vs gibi takıntıları aşsaydım yeterdi bana..
beyza95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2013, 03:09 PM   #14 (permalink)
Üsteğmen
 
seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 406
Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough
Standart Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ?

telkinler sosyal fobinin etkisini azaltıyor bence. herkeste bu azalma farklı derecelerde oluyor. çünkü herkesin sosyal fobisinin etkisi farklı.sosyal fobiyi azaltan etkenlerden birisi de çalışmak. çalışınca insanları tanıyorsunuz, kendinizi daha fazla geliştirmek zorunda hissediyorsunuz. geliştirmezseniz, bu nasılsa sessiz bir şey demez diye tüm angarya işleri size yıkabiliyorlar. hakkınızı arayınca bunu yapamıyorlar.ben sosyal fobinin etkisinin azalması için bilinçaltının temizlenmesine inanıyorum. telkinler temizliyor ama ara ara telkinleri dinlemek gerekiyor. temizledi diyorsunuz ara veriyorsunuz tekrar bilinçaltında olumsuz mesajlar, rüyalar görüyorsunuz. biraz çaba göstermek gerekir. telkin dinlemenin yanında olumlama yapmak,nefes çalışmaları yapmak vb. çalışmaları da yapmak gerekiyor. insanı mutsuz yapan bir etken de s.f. bence. sosyal fobili kişiler genelde mükemmeliyetçi oluyorlar. insanların kendilerine olumsuz bir şey demesini kabullenemiyorlar, alıngan oluyorlar, karşılarındakine cevap veremiyorlar. ben çevremi incelediğimde şunu gördüm,sosyal fobisi olmayanlara da insanlar hoş olmayan şeyler söylüyorlar ama onlar cevabını veriyorlar. sosyal fobililer genelde iyi niyetli oldukları için karşılarındaki kişiyi kırmak istemiyorlar. bunu aşmak lazım. ya sözlere alınmamak lazım ya da alınıyorsan sen de kıracaksın. hem biraz insanlara hatasını da belli etmek lazım diye düşünüyorum.biraz veciz bir şekilde belli yapılabilir. sosyal fobiler toplum içinde konuşamıyorlar ama ikili arkadaşlıklarda genelde iyi oluyorlar. ikili arkadaşlıklarda çekinmiyorlar. çünkü bir şey dese karşısındaki duyacak. ama toplumda bir şey söylediğinde ya beni kimse cevaplamazsa korkusu olduğu için konuşmuyorlar. değersizlik duygusu var. değersizlik duygusu da aynaya bakara: seni seviyorum,sana teşekkür ederim diyerek çözülebilir. ben bu yolda bayağı adım aldım . ilk adım kendimizi sevmekten geçiyor. kendine değer vermek.kendinin bir inci tanesi olduğunu düşünmek . yürekten değişmeyi istemek...
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2013, 04:09 PM   #15 (permalink)
Üsteğmen
 
Değişmek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2012
Mesajlar: 194
Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Değişmek will become famous soon enough
Standart Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ?

biri bize yemek yapmak için malzleme verse malzlemeler ne kadar kaliteli olursa olsun biz düzgün pişiremedikçe ortaya vasat birşey çıkacaktır telkinler bize verilen malzlemeler önemli olan yemeği doğru pişirmek biz telkinlerin gönülden işe yarayacağına inanmadığımız sürece hiç bir değişim olmaması normal anlayacağınız herşey bizde bitiyor telkinlerin işe yaraması için kendimizi sınırlandırmamamız lazım
__________________
.................................................. ...................................
YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞMEK GEREKİR

..................................................................
Değişmek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2013, 10:18 PM   #16 (permalink)
Üsteğmen
 
serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 268
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road
Standart Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ?

Alıntı:
seniha. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
telkinler sosyal fobinin etkisini azaltıyor bence. herkeste bu azalma farklı derecelerde oluyor. çünkü herkesin sosyal fobisinin etkisi farklı.sosyal fobiyi azaltan etkenlerden birisi de çalışmak. çalışınca insanları tanıyorsunuz, kendinizi daha fazla geliştirmek zorunda hissediyorsunuz. geliştirmezseniz, bu nasılsa sessiz bir şey demez diye tüm angarya işleri size yıkabiliyorlar. hakkınızı arayınca bunu yapamıyorlar.ben sosyal fobinin etkisinin azalması için bilinçaltının temizlenmesine inanıyorum. telkinler temizliyor ama ara ara telkinleri dinlemek gerekiyor. temizledi diyorsunuz ara veriyorsunuz tekrar bilinçaltında olumsuz mesajlar, rüyalar görüyorsunuz. biraz çaba göstermek gerekir. telkin dinlemenin yanında olumlama yapmak,nefes çalışmaları yapmak vb. çalışmaları da yapmak gerekiyor. insanı mutsuz yapan bir etken de s.f. bence. sosyal fobili kişiler genelde mükemmeliyetçi oluyorlar. insanların kendilerine olumsuz bir şey demesini kabullenemiyorlar, alıngan oluyorlar, karşılarındakine cevap veremiyorlar. ben çevremi incelediğimde şunu gördüm,sosyal fobisi olmayanlara da insanlar hoş olmayan şeyler söylüyorlar ama onlar cevabını veriyorlar. sosyal fobililer genelde iyi niyetli oldukları için karşılarındaki kişiyi kırmak istemiyorlar. bunu aşmak lazım. ya sözlere alınmamak lazım ya da alınıyorsan sen de kıracaksın. hem biraz insanlara hatasını da belli etmek lazım diye düşünüyorum.biraz veciz bir şekilde belli yapılabilir. sosyal fobiler toplum içinde konuşamıyorlar ama ikili arkadaşlıklarda genelde iyi oluyorlar. ikili arkadaşlıklarda çekinmiyorlar. çünkü bir şey dese karşısındaki duyacak. ama toplumda bir şey söylediğinde ya beni kimse cevaplamazsa korkusu olduğu için konuşmuyorlar. değersizlik duygusu var. değersizlik duygusu da aynaya bakara: seni seviyorum,sana teşekkür ederim diyerek çözülebilir. ben bu yolda bayağı adım aldım . ilk adım kendimizi sevmekten geçiyor. kendine değer vermek.kendinin bir inci tanesi olduğunu düşünmek . yürekten değişmeyi istemek...

Seniha, sanki beni anlatmışsın arkadaşım.
son zamanlarda kendimi çok iyi hissetmiyorum, çekirdek inanç telkinlerine ara vermiştim alfa frekans dinliyorum diye. bu arada bence çekirdek inanç telkinleri daha etkili. bi de son zamanlarda ne olumlama, ne nefes çalışması gibi hiçbir şey yapmadım. son günlerde bir tembellik var bende çözemedim nedenini. ama kendime gelmem gerek artık, tekrar eskiye dönmek istemiyorum. zero limit kitabının siparişini verdim. Allahın izniyle çok daha iyi olacağım.
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2013, 10:28 AM   #17 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 63
Tesekkür: 1
37 Mesajinıza toplam 49 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
beyza95 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ?

Benim öyle aman aman bi sosyal fobim yok.Ama biraz daha açılmaktan zarar gelmez diyerek onu da dinlemeye başladım.Benim sorunum daha çok başkalarının düşüncelerini önemseme ve panik bozukluk :(
beyza95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2013, 02:26 PM   #18 (permalink)
Üsteğmen
 
seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 406
Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough
Standart Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ?

Alıntı:
serpilelif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seniha, sanki beni anlatmışsın arkadaşım.
son zamanlarda kendimi çok iyi hissetmiyorum, çekirdek inanç telkinlerine ara vermiştim alfa frekans dinliyorum diye. bu arada bence çekirdek inanç telkinleri daha etkili. bi de son zamanlarda ne olumlama, ne nefes çalışması gibi hiçbir şey yapmadım. son günlerde bir tembellik var bende çözemedim nedenini. ama kendime gelmem gerek artık, tekrar eskiye dönmek istemiyorum. zero limit kitabının siparişini verdim. Allahın izniyle çok daha iyi olacağım.
serpil elif ,sanırım sosyal fobilerin benzer özellikleri var. ben de aynı durumdayım. bazı şeyleri biraz kırdım. ama istediğim durumda değilim. dediğin gibi çalışmaları yapmak için insana bazen tembellik geliyor. o da gerekiyor demek ki. insanın bazen çalışmaları bırakıp,kendini gözlemlemesi gerekiyor diye düşünüyorum.ben şu sıralar sadece olumlama yapıyorum. içimden geldiği zaman çalışma yapıyorum. zere limit kitabı senin için hayırlı olsun .sevgiler .
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-08-2013, 09:13 PM   #19 (permalink)
Üsteğmen
 
serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 268
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road
Standart Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ?

benim bir arkadaşım İstanbuldayken köpek fobisi için bilinçaltı temizliği yaptırmış (hipnoz) ve 2 seanstan sonra fobisi tamamen geçmiş. bizim için de etkili olur mu acaba arkadaşlar ne dersiniz.
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-08-2013, 12:26 PM   #20 (permalink)
Üsteğmen
 
seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 406
Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough
Standart Cevap: Dinlendiği sürece okey,ya sonra ?

köpek korkusunun sosyal fobiye göre daha basit bir korku olduğunu düşünüyorum.hipnoza girmekte kolay bir şey değilmiş.sosyal fobisi olanlar hipnoza girmekte zorlanıyorlarmış.hipnoz konusuna uzman olan birine sormak lazım. ankarada bülent uran var.mesela eft 'de de öyle .basit korkular çabuk geçiyor.ama sosyal fobi uzun bir süreç ister sanırım.
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Dinlendiği sürece okey,ya sonra ?

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Dinlendiği sürece okey,ya sonra ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: beyza95 Nickli Üyeden Alıntı umutsuz vaka diyosun :( ? ama benim bahsettiğim şey kendimle ilgili saçma sapan takıntılar,sorunlar,hastalıklar vs.. çevremdekiler değişmesin çokda önemli değil.of çok umut bağlamıştım şu telkinlere ya.insanın herşey kafasında.eğer kafa yapımı değiştirebilirsem kendimde değişirim sanmıştım ama ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.