![]() |
Cevap: NEDEN? NİÇİN? Alıntı:
|
Cevap: NEDEN? NİÇİN? Aslında bu eskiden yaşadığın duyguların tezahürüdür. Şu an ne hissettiğine odaklanmalısın. Peki eşim beni anlamıyor demiş ol bakalım. Şimdi ise __kimmm beni anlamıyor?___ demen gerekiyor yine aynı sayıda. Sonra aynı sayıda ____O beni anlamıyor____ diyeceksin. Yine ne hissediyorsun. Ve ismini söyleyerek kendi ismini ____Küçük ........ kimse anlamıyor____ demelisin. Bu senin bunu ilk hissettiğin ana gitmeni sağlar oradaki duygu boşalırsa kelebek etkisi oluşur. Bu değişim tüm hayatına ve olaylara yansır anlatabiliyor muyum. Sevgimle kal..girlhaha |
Cevap: NEDEN? NİÇİN? sadece rahatlama şeklinde de duyumsayabilirsin. İllede sıkıntı duyman gerekmiyor söylerken. |
Cevap: NEDEN? NİÇİN? Afedersin şimdilik çıkmalıyım. Öğleden sonra randevum var. Benimle çalıştığın için teşekkür ederim. Umarım faydalı bir çalışma olmuştur. görüşmek üzereactionsmile |
Cevap: NEDEN? NİÇİN? HADİ BAKALIMMMM HAYIRLI OLSUN. UMARIM AZ ÇOK FAYDASI OLMUŞTUR. AYRICA BU BİR NEVİ ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI ARKADAŞLAR. Mesela Papatyada İyi çocuk olma, mükemmeliyetçilik, suçluluk, ara buluculuk gibi çekirdek inançlardan söz edebilirim. Yalnız tabi ki işin uzmanı değilim. hepinize sonsuz selam ve sevgi. şimdilik hoşça kalınnnnactionsmile |
Cevap: NEDEN? NİÇİN? EVET ÇOK HAKLI TESPİT PAPATYACIM FIRSATINI BULUR BULMAZ ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI YAPTIR.BU SENİN HAYATIN İÇİN YAPTIĞIN EN ÖNEMLİ ŞEYLERDEN BİRİ OLACAKTIR. SEVGİLER BEN DE ÇIKIYORUM BUGÜNLÜK kiss3 |
Cevap: NEDEN? NİÇİN? Merhaba benim sorunumu da açığa çıkarabilir misiniz ? Hoşlandığım, aşık olduğum bir kız olsun, onu herhangi bir yerde görürken onunla konuşup içimdekileri söylemek istiyorum ama bunu yapamıyorum. Onu gördüğüm zaman kalbim atmaya başlıyor, içimde (midemde) bir gıdıklanma duygusu oluyor sanki kelebek uçar gibi. Onu bir yerde gördüğüm zaman gidip yanına konuşasım geliyor ama bunu yapamıyorum. Onu uzaktan izlemekle yetinebiliyorum sadece. Yapamıyorum işte onun yanına gidemiyorum. Aslında ondan utanmaktan yerine kendimi onlara yakıştıramıyorum. Kendimi kızlardan daha aşağıda görüyorum. cat56 Ve başarısızlığımdan dolayı sürekli kendimi suçluyorum ve hatta içimden "onsuz bir günü daha geçirdin" diyorum... Ama bu söylediğim kalbin hızlı atmaları vs yukarıda yazdıklarım sadece aşık olduğum kızı görünce, onun olduğu yerlerde oluyor. Sosyal fobiden kaynaklı değil yani. Diğer kızlarla konuşabiliyorum ama onu görünce bana bir şeyler oluyor. |
küçük......kimse anlamıyor çalışmasında da kendimi küçük bir kız gibi her söylediğimde ürkekleştiğimi, masumlaştığımı hissettim ve tabii yine üzgünlük vardı |
|
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:54 PM. |