Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   NEDEN? NİÇİN? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/623059-neden-nicin.html)

Işıklı yol 14-06-2013 02:38 PM

Cevap: NEDEN? NİÇİN?

Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843810)
biraz üşümeden kaynaklanan titreme ve biraz da ter ama çok az derece de oldu ikiside..

fakat ara ara değilde ard arda sormalıyız ki duygu yoğunluğu oluşsun peki ben sana çalışmanın tamamını vereyim sen bunu bitir. Ama sonucu yaz buraya lütfen.

Şimdi aynı sayıda

o yetersiz
demelisin. Yine ne hissediyorsun. En sonunda ise kendi adını noktalı yerlere koyarak şöyle söyle

küçük...... yetersiz

Yani küçük thanatos yetersiz gibi ama oraya gerçek adını söyleyeceksin tabi ki:)

Bu senin bedeninde tıkanmış olan enerjiyi boşaltacak.

Vücudunda bazı tepkiler duyumsaman bir yerlerde yaşadığın negatif bir olayı gösteriyor demek ki bu inancının oluştuğu bir an bir olay var.

papatya_27 14-06-2013 05:44 PM

ışıklı yol evde netim yoktu bugün şimdi girebildim benim çalışmamı sonlandıralım istersen en son duygularımı yazmıştım

Işıklı yol 14-06-2013 08:09 PM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843841)
ışıklı yol evde netim yoktu bugün şimdi girebildim benim çalışmamı sonlandıralım istersen en son duygularımı yazmıştım

en başından başlayarak yeniden çalışma yap istersen çünkü yoğunlaşamazsın. Nasıl yapılacağını yazmıştım zaten. en son küçük ..... papatyayı kimse anlamıyor
demelisin tabi papatya yerine kendi ismini yazmalısın. papatyaysa sorun yok tabi.

Işıklı yol 14-06-2013 08:11 PM

Kimse beni anlamıyor yada eşim beni anlamıyor. 10-15 defa vücuduna odaklan, tepkilerini kontrol et.
Kimmm anlamıyor aynı sayıda
O anlamıyor aynı sayıda
en son Küçük papatyayı kimse anlamıyor.
bundan sonra büyük ihtimalle çocukluğuna dair bir görüntü canlanabilir, bir olay hatırlayabilirsin

Thanatos 14-06-2013 10:23 PM

Işık dediğini yaptım ama hiçbir şey olmadı dusun2

Işıklı yol 15-06-2013 03:31 AM

Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843861)
Işık dediğini yaptım ama hiçbir şey olmadı dusun2

sadece daha rahatladığınıda hissetmiş olabilirsin. yada demek ki tekrar başka bir duyguya odaklanarak yapmak lazım:)

Işıklı yol 15-06-2013 12:01 PM

bu arada sevilmediğini düşünen arkadaşlarım. "ya vedüd" ismi şerifini 400 defa okurlarsa sevgi enerjileri çok yükselir.

seniha. 15-06-2013 04:35 PM

bu tür çalışmalarda enerji akışını kesmemek için çalışmada serbest olmak lazım. beklentileri bir kenara bırakıp çalışmayı nehrin akışı gibi özgür bırakmak gerekir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:48 AM.