![]() |
Cevap: NEDEN? NİÇİN? Alıntı:
Şimdi aynı sayıda o yetersiz demelisin. Yine ne hissediyorsun. En sonunda ise kendi adını noktalı yerlere koyarak şöyle söyle küçük...... yetersiz Yani küçük thanatos yetersiz gibi ama oraya gerçek adını söyleyeceksin tabi ki:) Bu senin bedeninde tıkanmış olan enerjiyi boşaltacak. Vücudunda bazı tepkiler duyumsaman bir yerlerde yaşadığın negatif bir olayı gösteriyor demek ki bu inancının oluştuğu bir an bir olay var. |
Cevap: NEDEN? NİÇİN? ışıklı yol evde netim yoktu bugün şimdi girebildim benim çalışmamı sonlandıralım istersen en son duygularımı yazmıştım |
demelisin tabi papatya yerine kendi ismini yazmalısın. papatyaysa sorun yok tabi. |
Cevap: NEDEN? NİÇİN? Kimse beni anlamıyor yada eşim beni anlamıyor. 10-15 defa vücuduna odaklan, tepkilerini kontrol et. Kimmm anlamıyor aynı sayıda O anlamıyor aynı sayıda en son Küçük papatyayı kimse anlamıyor. bundan sonra büyük ihtimalle çocukluğuna dair bir görüntü canlanabilir, bir olay hatırlayabilirsin |
Cevap: NEDEN? NİÇİN? Işık dediğini yaptım ama hiçbir şey olmadı dusun2 |
|
Cevap: NEDEN? NİÇİN? bu arada sevilmediğini düşünen arkadaşlarım. "ya vedüd" ismi şerifini 400 defa okurlarsa sevgi enerjileri çok yükselir. |
Cevap: NEDEN? NİÇİN? bu tür çalışmalarda enerji akışını kesmemek için çalışmada serbest olmak lazım. beklentileri bir kenara bırakıp çalışmayı nehrin akışı gibi özgür bırakmak gerekir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:48 AM. |