![]() |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ iştahım açıldı o nedenle kilo vermeyi ekledim telkinlerime fakat 2,5 saatte bir sıra geldiğinden ve adıma hazırlanmadığından pek de etkili olmuyor.acaba gündüz vakti sadece kilo vermeyi mi dinlesem ::) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Alıntı:
|
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ blissy hehehehe..bakalım bakalım napcak belki fazla uğraşmadan kapıyı çeker gider ;) derty |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ merhaba Işıklı yol..güzel günler dilerim. yine sorum var benim :) şuan 3 gün aradayken kilo verme telkinini dinlesem mi ne dersin uy897 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bunu sweeet ve kutayhun daha iyi bilir. Benim bu konuda çok bilgim yok. İstersen onlara özelden sor ne dersin? Teşekkür ederim ayrıca bana inandığın için. Yardımcı olamadığım için üzgünümutananadam |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ tamam teşekkür ederim. actionsmile |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ başımı ağrıttı zaten şuan dinliyorum kapatıcam kafam dinlensin yaff :D |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ :) hıhı dinlen ara ver daha çok yeni her şey. Sürece güvenmek ve inanmak zorundayız. Hem belkide bize bu telkinler plasebo etkisi yapar. Ve biz hayatın içinde minik herküllere dönüşürüz. Her konuda güçlü, heyecanlı, sevinçli ve başarılı. Gelsin ondan sonra hayat :) Oooooo süüppeeeeeerrralk78 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ ♡ Bugün sınırsız olanaklarla dolu yepyeni bir güne başlıyorum. Aldığım her nefesle birlikte içimdeki sevgi,enerji, mutluluk ve cesaret artarak çoğalıyor. Her nefesle birlikte hedeflerime daha da yaklaşmanın hazzını yaşıyorum. Bugün karşıma çıkacak tüm MUCIZEleri fark etmeyi ve değerlendirmeyi seçiyorum. Bugün iç sesimi dinlemeyi, önsezilerime güvenmeyi seçiyorum. Tüm gün boyunca sonsuz mutluluğu seçiyorum ♡ |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ bu amazon kadın da ne oluyoki, bana böyle bir telkin vermişler 4897dusun2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:13 AM. |