Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622565-cekirdek-inanc-tespiti.html)

mehtap1606 05-04-2013 01:55 PM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

hy789hy789hy789hy789deneme

mehtap1606 05-04-2013 02:05 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 838770)
Immmmm sanırım bolluk bereketle alakalı. Aslında yokluk bilinci oldukça başa bela:) Her konuda yokluktasın yani aşk, sevgi, şefkat her şey yok yani. Bence de bir an önce kurtulmalısın bu inancından mehtapcım

IŞIKLIYOL mesajına cevap yazmak için 10 dakkadır uğraşıyorum , yeniyim sitedeki forumda şimdi oldu sanırım :)
YOKLUK telkinine cevabın için çook teşekkürler aydınlattın beni.
kesinlikle söylediğiniz gibi, her anlamda boşluk ve anlamsızlık hissediyorum kendimi bileli zaten varoluşum da dahil :(
teşekkür ederim ışıklıyol, gerçekten çok zekice cevaplıyorsun soruları, daha fazlası gelicek yakında sorularımın :)
sevgiyle...

Işıklı yol 05-04-2013 02:07 PM

rica ederim :)
Onore ettin beni. beklerim tabi ki neden olmasın bunun için buradayız birbirimize yardım içinactionsmile

Işıklı yol 07-04-2013 01:50 PM

Eskiden çok iyi anlaştığım bir çok kişiyle yollarım ayrıldı ya da anlaşamadığım. Senin enerjin değiştikçe pek çok insan hayatından uzaklaşıyor. Çünkü artık ortak konu kalmıyor konuşacak.

Hayatımızda devrim yaratmak istiyorsak eğer kesinlikle şikayet edip durmayı bırakmamız gerekiyor. Şikayet ettiğimiz şeyler hep negatif düşünceler, insanlar, olaylar. İşte bu da senin hayat enerjini alıp gidiyor. Elde ne var 'hiç!'. Sadece boşa konuşup durmak. Sadece bu tüm kazancın. İlle de şikayet edeceksek, bari bir bilene soralım da bize yol göstersin. Yoksa hele senin gibi hayata bu pencereden bakan biri olan enerjinide alıp gidecektir.

Işıklı yol 07-04-2013 01:53 PM

Buna ben 'UMUDUNU KAYBETME' filmini seyrederken dikkat etmiştim. Onca olumsuzluğa rağmen adam bir kere bile halinden şikayet etmedi. Sadece çalıştı arkadaşlar, sadece çalıştı. Hayatını değiştirmek için ve başardı.

mehtap1606 08-04-2013 03:05 PM

Arkadaşlar, benim çekirdek inanç telkinlerim 12 tane ve 8 saat uykuda herbirini 4 er kere dinlemiş oluyorum.sizce bu az değil mi?

serpilelif 08-04-2013 03:23 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 838974)
Arkadaşlar, benim çekirdek inanç telkinlerim 12 tane ve 8 saat uykuda herbirini 4 er kere dinlemiş oluyorum.sizce bu az değil mi?

mrb mehtap, telkinlere ilk başladığım günlerde ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerinin her birini günde 8 er saat dinleyen biri olarak bence de çok az.
ama bir televizyon programında Atakan bey çekirdek inanç telkinlerini günde 3 saat öneriyoruz dedi.rt67

mehtap1606 08-04-2013 05:32 PM

mrb Elif ben de ego-suçluluk dinledim 8 saatte defalarca dinlemiş oluyordum,o nedenle kafam karıştı.
belkide kişiye özel hazırlandığından az dinlememiz yeterli oluyordur çekirdek inançları, tv programında öyle dediyse doğrudur Atakan bey.
teşekkürler, sevgiyle ;)

Işıklı yol 08-04-2013 10:09 PM

Özgüvenim daha yüksek. Daha az korkuyor, daha az öfkeleniyorum. Yapmak istediğim şeyleri düşündüğümde daha az üzülüyorum ya da "sen bunları yapamazsın boşa hayal kurma" sözünü çok fazla hissetmiyorum. Yapabilirmişim gibi geliyor. Bazen çılgınca çarpıyor kalbim o zamanlarda ise hemen bu duyguma eft yapıyorum. Sakinleşmeye çalışıyorum. Arkadaşlarımla beraberken daha az kendimi kötü hissediyorum. Daha az kendimi eleştiriyorum. Ve daha az övüyorum kendimi başkalarına karşı.

mehtap1606 08-04-2013 11:09 PM

benim 1. periyodum hayırlısı ile bitti 3 gün aradayım. 10 gün çok hızlı ve değişimlerimi gözlemekle geçti.
rüyalarım değişti ve iç seslerim sustu pustu :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:07 PM.