| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü mutluluğun resmini çizmeye varmısın? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız insanlar her saniye aynı ruh halinde olmuyor inişler ve çıkışlar olabiliyor ama her inişin sonunda en güvenli limana yeniden sığındığında huzuru hissedebiliyorsun .özellikle hayatımdaki her şeye şükür etmeye başladığımdan beri bu duyguyu hissedebiliyorum . birde gerçekten Allaha sevgimi sunduğumda bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #9 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2011
Tesekkür: 0
27 Mesajinıza toplam 62 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() insanlar her saniye aynı ruh halinde olmuyor inişler ve çıkışlar olabiliyor ama her inişin sonunda en güvenli limana yeniden sığındığında huzuru hissedebiliyorsun .özellikle hayatımdaki her şeye şükür etmeye başladığımdan beri bu duyguyu hissedebiliyorum . birde gerçekten Allaha sevgimi sunduğumda bu artıyor.hayatımızda bedenimizde dahil hiçbir şeyin sahibi olmadığımızı düşünüyorum bir saniye sonrasından emin değiliz .ne malımız ne sağlığımız ne çocuklarımız hangisine bağlanmak hangisini sahiplenmek mantık işi ki,her insan gibi hayatımdaki her güzel şeyden mutlu oluyorum ama bu mutluluğu bana asıl vereni unutmuyorum. her acı verici durumdada sadece ondan yardım bekliyorum Ona sığınıyorum. bir gün kaybolmaktan da deli gibi korkuyorum |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü mutluluğun resmini çizmeye varmısın? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız insanlar her saniye aynı ruh halinde olmuyor inişler ve çıkışlar olabiliyor ama her inişin sonunda en güvenli limana yeniden sığındığında huzuru hissedebiliyorsun .özellikle hayatımdaki her şeye şükür etmeye başladığımdan beri bu duyguyu hissedebiliyorum . birde gerçekten Allaha sevgimi sunduğumda bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi