Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Sanat

Uyarılar

Festivaller-Sergiler

Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü ve Sanat Festivaller-Sergiler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sınırlar Yörüngeler 03 Siemens Sanat’ın Türkiye’de güncel sanatın genç yeteneklerini keşfetmek amacıyla geçtiğimiz yıl başlattığı ve bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Sınırlar Yörüngeler’ yarışması sonuçlandı. Yarışmada yapıtları sergilenmeye hak kazanan genç sanatçıların ilk kısmına ait çalışmalar, 6 Mayıs-13 Haziran tarihleri arasında ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sanat telkin cd indir izle İstanbul Sanat nerededir kimdir Sanat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sanat hipnoz Sanat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sanat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sanat kuantum düşünce kitap haberi

Festivaller-Sergiler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-05-2008, 10:55 PM   #31 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Sınırlar Yörüngeler 03

Siemens Sanat’ın Türkiye’de güncel sanatın genç yeteneklerini keşfetmek amacıyla geçtiğimiz yıl başlattığı ve bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Sınırlar Yörüngeler’ yarışması sonuçlandı.
Yarışmada yapıtları sergilenmeye hak kazanan genç sanatçıların ilk kısmına ait çalışmalar, 6 Mayıs-13 Haziran tarihleri arasında ‘Sınırlar Yörüngeler 03’ adlı sergide sanatseverlerle buluşuyor. Sergide, Fulden Aran, Sadık Arı, Mehmet Dağ, Alpaslan Karaaslan, Hacer Kıroğlu, Deniz Üster, Burcu Yağcıoğlu, Esra Yeşildağ, İlke Yılmaz isimli genç yeteneklerin çalışmalarına yer veriliyor.

Alan gözetmeksizin tüm lisans ve lisansüstü öğrencilerine açık olan yarışmanın sonucunda düzenlenen Sınırlar Yörüngeler 03 sergisinde yer alan çalışmaların çoğu resim, yerleştirme ve videodan oluşuyor.

Siemens Sanat küratörlerinden Mürteza Fidan, özellikle 90’ların ikinci yarısından sonra her küresel ekonominin kendi varlığını karşılayacak kültür politikaları geliştirmesinin sergi konseptinin çıkış noktası olduğunu belirtiyor. Bunun yeni bir paradigma olduğunu söyleyen Mürteza Fidan, “Her paradigma bir merkezin dağılmasına ve yeni merkezlerin oluşmasına yol açar. Her yeni merkez birçok çelişkiyi ve çatışmayı kendi bünyesinde barındırır. Yeniden yapılanmak için yıkıma da hazır olunmalıdır” diyor.

Türkiye’nin, küreselliğin hem ekonomik hem de kültürel lojistiğinin en önemli ağırlık merkezlerinden biri olduğunu belirten Mürteza Fidan, modernliğin toplumsal gerçekliğinin karşılığının olmadığı ülkemizde, bu kavramın kültürel kaidelerinin çökmesiyle oluşan çoğul temsillerin yarattığı homojenlikteki yırtılmalarla karşı karşıya bulunulduğunu söylüyor.

Mürteza Fidan, “Diğer yandan teknolojideki baş döndürücü gelişmelerin yaşam tanımı olarak yansıdığı gündelik hayat, insan ilişkilerinin doğrudan yaşanmadığı ama yerlerini heyecan verici temsillere bırakarak uzaklaştığı bir başka toplumsal yırtılma olarak karşımıza çıkmakta” diyor.

Tarih : 6 Mayıs - 13 Haziran 2008
Yer : Siemens Sanat
Adres : Meclisi Mebusan Cad. No:125
Fındıklı İstanbul
Tel : 0 212 334 11 04

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-05-2008, 11:01 PM   #32 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Zümrüdüanka – İstanbul

Antik Hotel Antik Cisterna Sergi Salonu Kişisel Resim Sergisi
Antik Cisterna’da “Zümrüdüanka – İstanbul”

Antik Hotel'in Antik Cisterna Sergi Salonu’nda, 21 Mayıs – 24 Haziran tarihleri arasında, Necdet Çatak’ın “Zümrüdüanka – İstanbul” adlı eserinde yer alan resimler sergilenecek ve kitabının tanıtımı yapılacaktır. Otelin 14 metre altında yer alan, MS.450-500 senelerine ait bir Roma sarnıcı kalıntıları korunarak oluşturulan, 1500 yıllık Antik Cisterna Davet ve Sergi Salonu, “Zümrüdüanka-İstanbul”un tanıtımına ev sahipliği yapacaktır.
Sergi ve kitabın tanıtımıyla ilgili değerlendirme yapan Necdet Çatak, “Kitabımızın halka ve basına ilk tanıtımını, içinden bir zamanlar su geçen tarihi bir Roma sarnıcında yapalım istedik. Beyazıt'ta yer alan Antik Hotel İstanbul, bu toplantı ve sergi için en anlamlı mekanlardan biriydi” dedi.

Kitap tanıtımı ve sergi açılışı, 21 Mayıs Çarşamba günü saat 19:00’dadır.

Tarih : 21 Mayıs – 24 Haziran 2008
Adres : Antik Hotel - Beyazıt

  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-05-2008, 11:03 PM   #33 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Recent Works - Son İşler

Galeri Artist bu ay Jen Jensen’in renk ve renk kombinasyonları ile sanata boyanacak.
17 Mayıs - 10 Haziran tarihleri arasında ‘Recent Works’ (Son İşler) sergisi ile Jen Jensen şehrin yeni sanat müzesi Galeri Artist’in konuğu oluyor.

Eserlerinde anlatım öğesi olarak renk ve renk kombinasyonlarına yoğunlaşan sanatçı monokram yüzey üzerinde renk ve doku parametrelerini tesadüflere açık bırakarak özgürlük ve aynı zamanda sınırlanma duygusunu çağrıştırıyor. Eserlerinde etkin yaratma eyleminin önem kazandığı soyut dışa vurumcu anlayış ile çalışan Jensen’in resimleri çoğu zaman aydınlık ve canlı renkler ile karakterize oluyor.

Renklerin çarpıcılığına dikkat çekecek olacak sergide yer alacak eserlerde birbirini dengede tutan, birbirine paralel ya da zıt renklerin yarattığı hareketlilikle, renkler ve renklerin oluşturduğu dokular çoğalıp espas bir bütün olarak odak noktasına dönüşmekte.

Renk ve renk dokusunu hissetmek isteyenler için Jen Jensen’in eserleri 12 Mayıs’a kadar Galeri Artist’te izlenebilecek.

Tarih : 17 Mayıs - 10 Haziran 2008
Yer : Galeri Artist Fulya
Adres : Ayazma Cad. No: 4 (Otim Binası Karşısı)
İstanbul
Tel : (212) 227 68 52

  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-05-2008, 11:05 PM   #34 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Denizciye Göz Kırpan Sevdalar

Fotoğraf Atölyesi ve HERA Cafe işbirliği ile devam eden etkinliklerimize, 13 Mayıs 2008 Salı günü Vefa Toroslu’nun “Denizciye Göz Kırpan Sevdalar” – DENİZ FENERLERİ isimli sergimizle devam ediyoruz. 17 Haziran 2008 tarihine kadar açık kalacak olan sergimiz, her gün saat 12:00 ’den itibaren dolaşıma açık olacaktır.
Fotoğraf Atölyesi-HERA işbirliği ile düzenlenecek sergi ve etkinlikler önümüzdeki günlerde de HERA Cafe’de sanatseverlerin ilgisine sunulacak.

VEFA TOROSLU
1963 yılında Ünye’de doğdu. Aslen Hemşin’lidir. İlk ve orta öğrenimini Samsun’da tamamladıktan sonra 1984 yılında Ankara Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. Meslek hayatına 1986 yılında İstanbul’da başladı. 1997 yılına kadar reel sektörde çeşitli kademelerde muhasebe ve finans yöneticiliği yaptı. 1997 yılından buyana finans sektöründe üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanına sahip olup, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) üyesidir. Muhasebe ve finans konularında yazılmış 8 adet kitabı ve 50 civarında makalesi bulunmaktadır.

2002 yılından buyana fotoğraf ile amatör olarak ilgilenmektedir. 2003 yılında İFSAK İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği’ne üye oldu. 2005-2006 yıllarında İFSAK’ta Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Mayıs 2006’da “Deniz Fenerleri” isimli 1. Kişisel Fotoğraf Sergisi açıldı. Şubat 2008’de “Deniz Fenerleri” isimli belgesel kitabı Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’nin katkılarıyla yayınlandı.

“Denizciye Göz Kırpan Sevdalar”
DENİZ FENERLERİ
Gemicilerin dostu…
Karanlığın sessiz tanıkları…
Denizcilerin kader arkadaşları…
DENİZ FENERLERİ…

Vefa Toroslu’nun, Türkiye’de ki tarihi deniz fenerlerini anlattığı, sergi ve kitabında tarihte kısa bir yolculuk yapıyor, hem deniz fenerlerini, hem de fenerlerin çevresinde geçen tarihi olayları tekrar yaşıyoruz..

HERA CAFE
Kadife sk. 10/1 Kadıköy-İstanbul
Tel: 0216 346 04 13

Tarih : 13 Mayıs - 17 Haziran 2008

  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-05-2008, 11:08 PM   #35 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Setenay Alpsoy

Çağdaş Türk figür resminin genç kuşak temsilcilerinden Setenay Alpsoy, ilk kişisel sergisi ile 22 Mayıs 2008 tarihinde Evin Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşuyor. Halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde yüksek lisansına devam eden Setenay Alpsoy’ un sergisinde binaların panoramik olmayan cephelerinin her biri, ressamın içinde yaşadığı kentin, İstanbul’un değişik ve özellikle ressamın kendi yaşantısıyla ilintili kesimlerinin suretleri olarak karşımıza çıkıyor.
Setenay Alpsoy’ un ilgisi, figür resmi geleneğini sürdüren bir atölye eğitiminin ardından, İstanbul’ un değişen yüzüne, binalara ve bunların oluşturdukları bütüne yönelmiş. Peyzaj denemelerine 2003 yılında başlayan sanatçının resimlerinin ilk toplu gösterimi bu sergiyle gerçekleşiyor. Sergilenen resimler ilk bakışta “kent peyzajları” olarak algılanıyor. Ancak, gerek aldığı figür resmi ağırlıklı eğitim, gerekse kendi ruh halinin etkisiyle çalışmalarında ressamın, ‘binaları’ birbirlerinden farklı birer figür ve karakter olarak ele aldığı söylenebilir. Uzun uzun bakıp huzur bulunan manzaralar olmaktan uzak, şehrin karmaşık estetiğini gözler önüne seren resimlerinde Setenay Alpsoy, peyzaj resmini farklı bir açıdan yeniden yorumluyor. Çoğu insana çirkin gelebilecek bu görünümler, aslında her gün gördüğümüz ancak kanıksanmış ve dikkatten çıkmış ayrıntılar olarak tuvallerde izleniyor.

Gözlemlediği ve kendisinin de içinde yaşadığı bu alanlarda, sokakların boşluğu ve sessizliği dikkat çekiyor. Resimlerde, sokakların kalabalık hallerine rastlanmıyor. Uydu antenleri, sokak lambaları, elektrik direkleri gibi unsurlar, insanın varlığını hissettiren ayrıntılar olmalarının yanı sıra bulundukları çevre ile oluşturdukları tezatla ressamın dikkatini çeken en önemli noktaları oluşturuyor.

Resimlerini açık-koyu alt yapısı üzerine inşa eden sanatçı, ışık-gölge ile desteklediği bu altyapıya ‘renk’ öğesini de ekleyerek istediği atmosferi ve yorumu yakalamaya özen gösteriyor. Pentür geleneğine dayalı çalışmalarında üç boyutu, ışık-gölge birlikteliğinde yakalıyor. Türk peyzaj resminde fazla rastlanmayan ‘strüktür’ öğesini de resmine katmaya özellikle gayret ediyor.

Setenay Alpsoy’ un sergisi, 22 Mayıs – 12 Haziran 2008 tarihleri arasında Evin Sanat Galerisi’ nde görülebilir.

*Galeri Pazar hariç hergün 11.00 – 19.00 arası açıktır.

Tarih : 22 Mayıs – 12 Haziran 2008
Yer : Evin Sanat Galerisi
Adres : Bebekderesi Sk. No:13 Bebek İstanbul
Tel : (212) 265 81 58
E-mail :galeri@evin-art.com

  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 11:26 PM   #36 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

İmparatorluktan Cumhuriyete Kâğıt Paranın Öyküsü

Vedat Nedim Tör Müzesi, dünyanın ilk Frig sergisinden sonra bu kez de kâğıt paralar üzerine kapsamlı bir sergiye ev sahipliği yapıyor.
“İmparatorluktan Cumhuriyete Kâğıt Paranın Öyküsü” adlı sergi, 29 Mayıs – 31 Ağustos 2008 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.
Dünyada tek örneği bulunan el yazması ve faizli kaimeler, ordu kaimeleri, belediye paraları, çok dilli paralar, kilise paraları, Atatürk ve İnönü resimli paralar, sergide anlatılan öykülerin kahramanları olacak. Sergide, kâğıt paralar ve karşılığı değerler, zamanın uluslar arası ekonomik olayları Prof. Dr. Ali Akyıldız'ın ve Güçlü Kayral’ın metinleri eşliğinde sunuluyor. Kağıt paranın nesnel varlığının yanında, günlük ve ekonomik yaşamdan fotoğraflar, kartpostallar, hisse senetleri, antetli şirket faturaları ve tanıtım kartları gibi arşiv belgeleri de sergiye renk katıyor. Sergilenen paraların fotoğraf ve öyküleri Osmanlı para politikaları tarihine ışık tutacak nitelikte.

Gelibolu İşgal Paraları
Sergideki tarihe tanıklık etmiş her bir paranın ayrı bir hikâyesi var. İngiliz Gelibolu işgal paraları bunlardan biri. I. Dünya Savaşı sırasında İngiliz Hazine Dairesi, Akdeniz’deki kuvvetlerinin kullanımı için paralar bastırdı. İngilizler, Gelibolu çıkarmasından o kadar emindiler ki işgalde kullanacakları paraları da yanlarında getirdiler. Savaşa katılan İngiliz askerlerinin anılarına göre bu paralar dağıtılır ancak çıkarma harekâtı felakete sürüklenince bir hafta içinde geri toplanır. Bu paralar, normalde pullar için hazırlanan çok ince kağıtlara basılmıştı.

Para Pul Oldu
Paranın pul olması da sergide anlatılan en ilginç hikâyelerinden… Osmanlı Hükümeti, ülkede yaşanan bozuk para sıkıntısını pek çok girişime karşın bir türlü çözemeyince 1878 yılında damga ve posta pullarının arkalarına karton yapıştırarak bozuk para haline getirir. Pulların tedavüle çıkarılması hâlen kullandığımız “para pul oldu” deyiminin kaynağıdır.

Kalpazanlığı Devlet Yaparsa…
Kalpazanlığın, kimi zaman devlet eliyle düşman ülke ekonomilerini çökertmek amacıyla yapıldığını yine bu sergiden öğreniyoruz. I. Dünya Savaşı sırasında İngilizler, zaten zayıf olan Osmanlı ekonomisine darbe vurmak için Vahdettin döneminin sahte 10 liralık banknotlarından bastırırlar. 28 Mart 1334 tarihli bu paranın İngiliz Savaş Konseyince basıldığı çeşitli yayınlarca ortaya çıkarıldı. Gerçeğinden ayırt etmek oldukça zor olan bu sahte paranın kâğıdı daha kalındır. Ayrıca arka yüzde bulunan küçük kupür yazıları ters basılmıştır.

Yer:Vedat Nedim Tör Müzesi

Tarih : 29 Mayıs – 31 Ağustos 2008
Yer : Yapı Kredi Kültür Merkezi
Adres : İstiklal Cad. No: 161-161 A
34433 Beyoğlu İstanbul
Tel : 0 212 252 47 00


  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 11:31 PM   #37 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Çocuk Gözüyle Sanat

ALEV İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ’NDEN ANLAMLI SERGİ!
Özel ALEV İLKÖĞRETİM OKULU öğrencileri yarattıkları “Çocuk Gözüyle Sanat” konulu eserleriyle, 14–20 Haziran 2008 tarihlerinde Caddebostan Kültür Merkezi’nde (CKM), büyüklere anlamlı mesajlar verecek.

2007–2008 Eğitim-Öğretim Yılı boyunca öğrencilerin yaptıkları eserlerin güzel örneklerinden derlenerek hazırlanan sergi; seramik, tekstil, resim ve üç boyut gibi serbest çalışmaları içeriyor. Özel ALEV İlköğretim Okulu, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek sergide, okul bünyesinde yapılan sanatsal etkinlikleri okul dışına taşıyarak, her yaş grubundan tüm sanatseverlerle paylaşmayı hedefliyor.

“Çocuk Gözüyle Sanat” konulu serginin 14 Haziran 2008 Cumartesi günü CKM’de gerçekleştirilecek Açılış Kokteyli’nde, Özel ALEV İlköğretim Okulu’nun tüm birimlerindeki çalışanları, velileri ve öğrencileri bir araya gelecek. Açılış Kokteyli ve 20 Haziran 2008 Cuma gününe kadar sürecek olan sergi, çocukların dünya görüşüne ve sanata değer veren tüm ilgililerin katılımına açık.

Tarih : 14-20 Haziran 2008
Adres: Caddebostan Kültür Merkezi
Bağdat Caddesi Haldun Taner sok. No:11
Tel: (0 216) 467 36 00
Web Sitesi: www.ckm.gen.tr

  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 11:35 PM   #38 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

İzle-n-im Takı Sergisi

Bir sanat eserinin içine dalıp oralarda dolaştınız mı hiç ?
Neler anlatıyor ya da ben ne anlıyorum diye sordunuz mu kendinize?

İZLE-N-İM Sergisi için 3 tablodan izlenim alıp modern takı dünyasına yeni bir soluk getirdik.

Picasso :Avignonlu Kızlar - Les Demoiselles d’Avignon Matisse :Yaşama Sevinci - Joie de Vivre George Seurat :Büyük Jat'ta Piknik - La Grande Jatte

Bu takılar tabloları izledi, izlenen tablo nasıl bir his uyandırıyorsa, izleyen sanatçıda neleri çağrıştırıyorsa onları 3 boyutlu heykellere ve takılara dönüştürdüler.

Takı’nın özüne gidersek İMge karşımıza en çok çıkan sözcük olacaktır.

Takı bir İMge dir. Çağlar boyunca bir düşünceyi, zenginliği, dini, evliliği, bağlılığı, asaleti vs. İMge lemiştir.

Simya Galeri Sanatçıları Takı’yı Sanatla İMge lediler.

Tablolardan bağımsız ama oların izinde giden Takılar tablolardan kurtulunca, özgürlük onları büyüledi, yeni bir hayata başlarken hürriyetlerini istediler, artık sabit durmak zorunda değildiler, ya bir mobilde hareket etmeyi seçtiler ya da onları beğenenlerin teninde kendilerine yeni bir dünya yarattılar dört bir yana saçılıp tabloların gizemini haykırdılar.

SERGİYE KATILANLAR

ENDER BALOĞLU
FERİDE BAYRAK
LİNA BENHALEGUA
LEYLA ÇELİK
NESRİN ÇORAKÇI
SİLVİE ERDEĞİRMENCİ
ŞEBNEM ERGÜDER
SABRİNA FRESKO
JAK LEVİ
GAMZE TANER
NUR TERÜN
LİNDA YAHYAOĞLU

Yer : SİMYA GALERİ
Adres : Muallim Naci Caddesi No 51 Ortaköy
Tel: (0212) 259 77 40
e-mail: info@simyagaleri.com:
www.simyagaleri.com: www.sabrinafresko.com

AÇILIŞ: 3 HAZİRAN SALI 18.00-20.00

Tarih : 3-24 Haziran 2008

  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 11:37 PM   #39 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Tezhip Sergisi

Cemile Baybura eğitmenliğinde "Tezhip"öğrencilerinin karma sergisini 10-19 Haziran tarihleri arasında Caferağa Medresesi'nde görebilirsiniz.

Açılış Kokteyli: 10 Haziran 2008 Saat:16.30

Tarih : 10-19 Haziran 2008
Yer:Caferağa Medresesi Caferiye Sok. Soğukkuyu Çıkmazı No:1 Sultanahmet
Tlf:0 212 513 36 01-02

  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 11:41 PM   #40 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Yerkürenin Renkleri

Yolculukların başladığı ve bittiği nokta olarak kabul edilen tarihi Haydarpaşa Garı, dünyanın dört bir yanında çekilen fotoğraflara ev sahipliği yapacak
‘Yerkürenin Renkleri’ Haydarpaşa Garı’nda

Profesyonel bankacı Dr. Adnan Büyükdeniz’in 15 yıl boyunca yurtiçi ve yurtdışında yaptığı iş gezilerinde çektiği fotoğraflardan oluşan ‘Yerkürenin Renkleri’ fotoğraf sergisi; 3-16 Haziran 2008 tarihleri arasında Haydarpaşa Garı’nda ücretsiz olarak gezilebilecek.

Büyükdeniz’in, farklı ülkelerde çekilen fotoğraflardan oluşan sergisi; ‘Portreler’, ‘Şehir ve İnsan’, ‘Hayatın İçinden’ ve ‘Doğanın İçinden’ gibi temalardan oluşacak.

54 adet fotoğrafın yer alacağı sergide, Büyükdeniz’in son dönemde çektiği ve daha önce sergilenmeyen fotoğrafları da yer alacak.

Dr. Adnan Büyükdeniz:
1958 yılında Adana’da doğan Dr. Adnan Büyükdeniz, 1974 yılında Türk-Amerikan Kültürel Mübadele Programı’ndan kazandığı burs ile Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti. 1975 yılında lise eğitimini Teksas’ta tamamladıktan sonra, 1976 yılında girdiği Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden 1980 yılında mezun oldu. Aynı yıl yüksek lisans çalışmaları için İngiltere’ye gitti. London School of Economics’ten 1981 yılında ekonomi diploması, 1982 yılında da aynı okuldan ekonomi dalında bilim master derecesi elde etti. 1983-1985 yılları arasında TÜSİAD’da ekonomi araştırma uzmanı olarak çalıştı. Aynı kuruluşta 1985-1994 yılları arasında danışmanlık görevinde bulundu. 23 yıldır bankacılık sektöründe çalışan Dr. Büyükdeniz, Albaraka Türk Katılım Bankası’nda 2003 yılından bu yana Genel Müdür olarak görev yapmaktadır. Dr. Adnan Büyükdeniz’in, “Türkiye’de Faiz Politikaları” isimli kitabı 1992 yılında Milliyet Gazetesi tarafından ekonomi dalında birincilik ödülüne layık görüldü. İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) üyesi olan Dr. Büyükdeniz’in “Yerkürenin Renkleri / Colours of The Globe” isimli bir fotoğraf albümü de 2006 yılında yayınlandı.

Tarih : 3-16 Haziran 2008
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Festivaller-Sergiler

Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü ve Sanat Festivaller-Sergiler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sınırlar Yörüngeler 03 Siemens Sanat’ın Türkiye’de güncel sanatın genç yeteneklerini keşfetmek amacıyla geçtiğimiz yıl başlattığı ve bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Sınırlar Yörüngeler’ yarışması sonuçlandı. Yarışmada yapıtları sergilenmeye hak kazanan genç sanatçıların ilk kısmına ait çalışmalar, 6 Mayıs-13 Haziran tarihleri arasında ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sanat telkin cd indir izle İstanbul Sanat nerededir kimdir Sanat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sanat hipnoz Sanat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sanat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sanat kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.