Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Sanat

Uyarılar

Festivaller-Sergiler

Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü ve Sanat Festivaller-Sergiler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Serap Elver Resim Sergisi Geçmişin katmanları Seramik ve tuvali özgün yorumuyla birleştirirken, kimi resimlerinde farklı malzemeleri de kendi konsepti içinde kurgulayan işlerden oluşan sergisiyle Serap Elver’in resimleri, 10 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Teksin Sanat Galerisi’nde izlenecek. Serap Elver’in sanatıyla ortaya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sanat telkin cd indir izle İstanbul Sanat nerededir kimdir Sanat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sanat hipnoz Sanat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sanat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sanat kuantum düşünce kitap haberi

Festivaller-Sergiler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-05-2008, 04:52 PM   #21 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Serap Elver Resim Sergisi

Geçmişin katmanları
Seramik ve tuvali özgün yorumuyla birleştirirken, kimi resimlerinde farklı malzemeleri de kendi konsepti içinde kurgulayan işlerden oluşan sergisiyle Serap Elver’in resimleri, 10 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Teksin Sanat Galerisi’nde izlenecek.

Serap Elver’in sanatıyla ortaya koyduğu gerçeklik algılamasına baktığımızda; onun yeniliğe açık tutumu ve özgün bir biçim dili kurgulayan yapısıyla, hem kendi sanatında ve hem de sanat alanında yeni bir plastik arayış içine girdiği kolayca görülmektedir. Resimlerinde Hitit ve Maya uygarlıklarını özgün bir biçimde ele alırken, plastik ifadeye katkı sağlayan yeni biçim arayışları, farklı malzeme çeşitliliği ve bu malzemeleri ortak bir potada eritebilme gücüyle de daha belirgin ortaya çıkmaktadır.

Serap Elver resmi iki kulvarda ilerlemektedir: Bunlardan biri estetik görsel argümanlar toplamadır ki, onun da temel açılımı farklı malzemeleri kendi konsepti içinde iyi kurgulamasıdır. İkinci kulvar ise bütün bu malzemeleri ve görsel elemanları bir konsept veya konseptler toplamı içinde değerlendiriyor olmasıdır. Bu geçmiş uygarlık katmanlarıdır, kadındır, estetiğin ve kültürün geçmiş, şimdiki birikim ve bileşkeleridir; giderek de yeni yeni açılımlardır. Çünkü değişime açık bir yapıyı ve sanatı kurgulayıp, anlatabilecek bir estetik ifadeye sahip sanatçı ve bunu da zaman içinde yenileşmeci bir üslup noktasında ortaya koyacağını bütün çalışmaları özelinde gösteriyor..

Sergi 10 Mayıs-2 Haziran 2008 tarihlerinde Teksin Sanat Galerisi’nde.

Teksin Sanat Galerisi
Prof. Hulusi Behçet Cad. No:2/13 Gürkan Apt. D:2
34728 Göztepe-İstanbul
Tel: 0216 385 32 66
www.teksinsanatgalerisi.com

Tarih : 10 Mayıs-2 Haziran 2008

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 04:54 PM   #22 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

CHALABİ - KESKİNER - TEZER FOTOĞRAF SERGİSİ

Alif Art Antikacılık ve Müzayede Evi içinde yer alan Galeride, 08 Mayıs -17 Mayıs 2008 tarihleri arasında, İstanbul Fotoğraf Merkezi işbirliğiyle bir karma fotoğraf sergisi gerçekleştirilecektir.

Sergiye Katılan Fotoğrafçılar; Ara GÜLER, Arif AŞÇI, Attila DURAK, Bülent ÖZGÖREN, İzzet KERİBAR, Mehmet KISMET, Saygun DURA, Tahsin AYDOĞMUŞ

Alif Art Galerisi’nde açılarak sanatseverlerle buluşacak olan Fotoğraf sergisi’nde, değerli 8 Türk fotoğraf sanatçısı’nın renkli ve siyah beyaz olmak üzere 24 adet eseri, uluslar arası müze ve koleksiyon standartlarında yapılmış fotoğraf baskıları ile sergilenecektir.

Sergi, uluslar arası müze kalitesinde üretilmiş fotoğraf baskılarını oluşturarak sanatseverlerle buluşturmayı temel amaçlarından en önemlisi olarak sayan İstanbul Fotoğraf Merkezi işbirliğiyle hazırlanmıştır.

Yer: İstanbul Fotoğraf Merkezi
Adres: Tarlabaşı Bulvarı No. 272 Beyoğlu – 80070 – İSTANBUL
Telefon : (0 212) 238 11 60
Faks : (0 212)238 83 71

Tarih : 8-17 Mayıs 2008
  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 05:00 PM   #23 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Fahri Sümer Resim Sergisi

Almelek Sanat Galerisi’nde Fahri Sümer Resim Sergisi
1942 yılında Bozüyük’te doğan Fahri Sümer, 1965 yılında Yüksek Lisans eğitimini tamamladığı Güzel Sanatlar Akademisi Halil Dikmen, Cemal Tollu, Neşet Günal Atölyesi’nde resim, Sabri Berkel Atölyesi’nde gravür eğitimi aldı.

1986’da Doçentlik, 1992’de Profesörlük unvanını alan sanatçı 1995’te Roma, Venedik ve Floransa’da müze incelemeleri yaptı.

Resimsel kişiliğini Rembrant, Cezanne, Bernard Buffet ve Çin, Japon sanatlarından etkilenerek oluşturdu. Azaltılmış renk ve leke değerleriyle yöresel konuları işledi.

1990'lardan bu yana yaptığı peyzajlarda çoğunlukla Ege yöremizin kıyı-kent pitoreskinin duyarlı yansımalarını buluruz. Çizgiyi ön planda tutan bir oluşum içinde, insanla yaşadığı çevre arasındaki uyumu soyutlayıcı bir eğilimde yansıtır.

Fahri Sümer halen Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi’dir.

Sergi pazar ve pazartesi dışında her gün 11.00-19.00 saatleri arasında görülebilir.

Almelek Sanat Galerisi : Cevdet Paşa Cad. No:99 / 1
Ayşe Sultan Korusu Bebek-İstanbul
T:0212 265 3851 F:0212 265 3953
www.almelekartgallery.com - artgallery@almelek.com

Tarih : 5-27 Mayıs 2008

  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 05:06 PM   #24 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Tasarım Kentleri

İstanbul Modern’in Londra Tasarım Müzesi işbirliğiyle gerçekleştirdiği “Tasarım Kentleri” sergisinde dünyanın en önemli tasarımcıları yer alıyor.
Tasarımın Serüveni

İstanbul Modern, Tasarım Kentleri sergisiyle, dünya tasarım anlayışını değiştiren en önemli sanatçıların yapıtlarını bir araya getirerek, 19.yüzyıl ortalarından günümüze kadar tasarım tarihini yansıtıyor. Londra Tasarım Müzesi işbirliğiyle gerçekleşen serginin küratörlüğünü Londra Tasarım Müzesi Direktörü Deyan Sudjic’in üstleniyor. Mimariden endüstriyel ürünlere, mobilyadan grafik tasarımına, modadan otomotive uzanan çok geniş bir yapıt seçkisini içeren sergide, 64 tasarımcının 109 yapıtı, 7 markanın 12 ürünü yer alıyor. 23 Nisan-10 Ağustos 2008 tarihleri arasında İstanbul Modern’de izleyicilerle buluşacak olan sergi, 5 Eylül 2008-14 Ocak 2009 tarihleri arasında da Londra Tasarım Müzesi’nde yer alacak.

Tasarım Kentleri sergisi çağdaş tasarımın serüvenini, uluslar arası anlamda yedi önemli kente ve bu kentlerin tasarımın gelişimindeki belirleyici konumlarına odaklanarak anlatıyor. Sergi, kentlerin farklı zamanlardaki konumlarının, tasarımın gelişimini yönlendirmeye nasıl katkıda bulunduklarını göstermeye çalışarak, tasarımın çağdaş kültürü biçimlendirmesini inceliyor. Aynı zamanda tasarımın, seri üretimin ve tekil üretimlerin, yüksek teknolojinin, yeni malzemelerin ve bu alandaki iletişimin kilit yönlerini bir araya getiriyor.

Serginin sponsorları VitrA ve Intercity, sergi destekçileri başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Tepta Aydınlatma, Marshall, CNN Türk, Mas Matbaa, Acarlar Makine, Bluechip Creative Events, Borsa Lokantaları A.Ş., katkıda bulunanlar ise British Council, Goethe- Institut Istanbul ve Finlandiya Büyükelçiliği.

Tasarım Kentleri sergisinde, Charles ve Ray Eames’in sandalyeleri gibi tasarım klasiklerinin yanı sıra, dönemlerini en çarpıcı biçimde gözler önüne seren William Morris, Owen Jones, Christopher Dresser, Adolf Loos, Le Corbusier, Eileen Gray, Achille Castiglioni, Ettore Sottsass, Gio Ponti, Otto Wagner, Josef Hoffman, Paul Smith, Ron Arad, Zaha Hadid ve Ross Lovegrove gibi ünlü tasarımcıların çalışmaları yer alıyor.

Tarih : 23 Nisan 2008 – 10 Ağustos 2008
Yer : İstanbul Modern Sanat Müzesi
Adres : Meclis-i Mebusan Cd. Liman İşletmeleri Sahası
Antrepo No: 4
Karaköy İstanbul
Tel : 0 212 334 73 00

  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 05:07 PM   #25 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

"Antik Tıp Aletleri"

Antik Tıp Aletleri VKV Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi’nde
Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi, Anadolu’da bulunan antik tıp aletlerinin yer aldığı sergi ile açılıyor. Sanatseverlerin buluşma noktaları arasında yerini alacak olan galeride, 29 Mart - 30 Mayıs tarihleri arasında “Tanrısal Gücün Elçileri: Antik Çağda Tıp Aletleri” sergisi gezilebilecek.

Türkiye’de “bir hastane içinde kurulan ilk sanat galerisi” olma özelliği taşıyan VKV Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi, Tunç Devri ve Roma dönemine ait 200’ün üstünde parça eserin sergileneceği “Tanrısal Gücün Elçileri: Antik Tıp Aletleri” sergisine ev sahipliği yapıyor.

Tıpta kullanıldığı tahmin edilen araçlar ve insanların kişisel bakımları için (güzellik veya temizlik) kullandıkları aletlerden oluşan sergide yer alan eserler arasında kaşıklar (hem ilaç ölçeği hem de küret olarak kullanılıyor), kulak sondaları (kulak içindeki yaraların, yabancı cisimlerin ve kulak kirlerinin temizlenmesinde ve çıkartılmasında kullanılıyor), cerrahi aletler (cımbız, bistüri / bıçak, küret / problar, dağlama aletleri), merhem sürücüler, bakım setleri ve iğneler yer alıyor.

VKV Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi’nde sergilenecek olan ve hemen hemen hepsi Erken Tunç Devri ve Roma dönemine ait eserlerin en ilginçlerinden biri de Tanrı Bes heykeli. Bir Mısır tanrısı olan koruyucu Tanrı Bes, Mısırlılar’dan başlayıp Roma dönemine uzanan ve halen az gelişmiş toplumlarda kötü ruhları kovduğuna inanılan bir figür. Sergilenen bu eser Batı Anadolu’da bulunmuş ve Roma dönemine ait.

Kolleksiyonun sahibi Prof. Dr. Erdoğan Yalav, eserlerin Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi’nde sergilenme sebebini “bir mesleğin geçmişini bilmeden içinde bulunduğumuz bilimi geliştiremeyiz” diyerek özetliyor. Prof. Dr. Yalav: “Geçmişi bilmek, nereden gelip nerelere vardığımızı görmek, insanların neler çektiklerini, ağrıyı nasıl yok ettiklerini öğrenmek adına bu eserleri sanatseverlerle paylaşmak istedik” diyor.

Ayrıntılı bilgi için:
-Leo PR/Eda Akyüzlü
Tel: 0 (212) 234 27 28/111
e-mail: eda.akyuzlu@leopr-tr.com
-VKV Amerikan Hastanesi/Derya Soğuk
Tel: 0 (212) 311 20 00/6812
e-mail: deryas@amerikanhastanesi.org

Tarih : 29 Mart-30 Mayıs 2008


  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 05:08 PM   #26 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Neriman Polat

10 Mayıs – 8 Haziran tarihleri arasında Pi Artworks, Neriman Polat’ın kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.
Serginin başlığı ”Babaevi Apt.” Sanatçı köyden kente geçişin , İstanbul’a göçün yoğun hissedildiği bir mahallede karşılaştığı mozaik harflerle yazılmış bir apartman isminden Türkiyede’ki ataerkil sisteme, baba figürüne , aile, yurt, aidiyet ve mülkiyet kavramlarına ve bunun sokaktaki yansımalarına yöneliyor.

İstanbul’da yoğun göçler sonucu çoğalan inşaatlar, günümüzde İstanbul ekonomisinin de dinamik unsurlarından.Bu yeni mimari kendi kırma ve eklektik estetiğini de beraberinde getiriyor ve şehrin silüetine hakim oluyor. Sanatçı modernleşen kadın kimliğine de benzer bir açıdan bakıyor ve aynı eklektik estetiğin değişen kadın kimliği üzerindeki görünüşlerini , yine dönüşüme uğramış bir türkü üzerinden bir video çalışmasında canlandırıyor.

Gelenek ve modern arasında oluşan bu estetik, her alanda kendini var ediyor. Yine “İki ağaç” adlı çalışması doğu – batı ayrımını en basit şekilde gösteriyor. Polat, çevremizi saran, dönüşüme uğramış, kendi kimliğini kaybetmiş ama buna rağmen gelenekle bağları hala varmış gibi kendini gösteren biçimlere yöneliyor. Ayrıca Ev tipi adlı çalışması ile de şehirde birtakım insanların nasıl tecrit edildiğini sorun ediniyor.

Fotoğraf ,video ve enstalasyonlardan oluşan sergi 8 Haziran 2008 tarihine kadar Pazar – Pazartesi hariç her gün 11.00 – 18.30 arasında veya randevu ile Pi Artworks, Ortaköy ana galeri mekanında izlenebilir. (0212.236.6853)

Tarih : 10 Mayıs-8 Haziran 2008

  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 05:10 PM   #27 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Yarın Yokmuşçasına

Kasa Galeri’de “Yarın Yokmuşçasına” bir sergi
Sabancı Üniversitesi Kasa Galeri fotograf işlerinden oluşan “Mercek - Mercimek” dizisinin bu yılki sergisini 14 Mayıs 2008 tarihinden itibaren izleyiciye sunuyor. Fotoğrafla çalışan üç genç sanatçının eserleri ‘Yarın Yokmuşçasına’ isimli sergide 21 Haziran tarihine kadar görülebilecek.

Sabancı Üniversitesi Kasa Galeri, “Mercek – Mercimek” dizisinin bu yılki sergisinde üç genç fotoğraf sanatçısına kapılarını açıyor. “Yarın Yokmuşçasına” başlığını taşıyan sergide; Erdem Taşdelen, Aylin Güngör ve Doruk Bayer’in eserleri 14 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasında izlenebilecek.

Murat Germen’in Erdem Taşdelen’i araması ile başlayan serginin oluşum sürecinde Germen, Taşdelen’e sadece serginin kavram çerçevesini verdi: “Yarın yokmuşçasına…” Sanatçıların birbirini seçtiği sergi için Taşdelen, Aylin Güngör’ü seçti. Üçüncü sanatçıyı olarak da Güngör, Doruk Bayer’i seçti. “Aktarmalı sorumluluk” süreci izlenerek tasarlanan sergide; “Kulaktan kulağa” oyunu gibi ortaya atılan sözler kaynağa geri döndüğünde acaba ne olacak? Beklenen sonuç iyi iletişim anlamına mı geliyor? beklenmeyen ise, bir zenginlik mi yoksa kafa karışıklığı mı?

Doruk Bayer 1982 İstanbul doğumlu. Orman Mühendisi. Biodizel ve geri dönüşüm sektöründe çalışıyor. Fotoğrafları için www.flickr.com/photos/dorukbayer, müzikleri için www.myspace.com/dorukbayer sitelerinden detaylı bilgi edinilebilir.

Aylin Güngör Şehir Bölge Planlama (MSÜ) okudu. Açık Radyo'da çalışarak başlayan iş hayatına Time Out İstanbul, Vizyon Dergisi, Aktüel Dergisi, Picus, Radikal, Okuyanus Yayınları ("Çocuk ve Sanat" kitabı), Ixir, Yeni Müzik-Superonline gibi çeşitli dergi ve yayınlarda devam etti. Daha sonra James Hakan Dedeoğlu ile birlikte Forward isimli bağımsız bir dergi çıkarttı, Forward'ın devamında Bant Dergisi projesini hayata geçirdi. Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlendiği Bant Dergisi dışında da fotoğraf ile ilgileniyor ve 2003 yılından beri Açık Radyo'da "Tırtıllar Asla Kahverengi Bot Giymezler" isimli haftalık radyo programını hazırlıyor. 2003 yılından itibaren video ve fotoğraf çalışmaları ile yer aldığı çeşitli sergiler ve organizasyonunu gerçekleştirdiği etkinliklerden bazıları: 11. Atina Avrupalı Genç Sanatçılar Bienali - 2003 (Maya Proje Grubu - Video), ScanIstanbul - Atina / Istanbul (Belgesel - Video) 2003, Nomad - TeleKent-Siemens Sanat (Video) 2004, Populer Kültür Dergiciliği Konferansı-İstanbul (ECF ile birlikte Organizasyon)-2006, Populer Kültür Dergiciliği Konferansı-Kazablanka 2007, The Running Company-Nike (Organizasyon 2007), Streetlab (Organizasyon - Fotoğraf) 2008, Young İstanbul - Stockholm (Organizasyon, Fotoğraf) 2008

Erdem Taşdelen 1985'te doğdu. İstanbul'da yaşıyor. Daha önce Bern, Bonn ve Ankara'da yaşadı. Sabancı Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Programı’ndan mezun olan Taşdelen’in fotoğraflarında, cinsellik politikası teması, tekinsiz bir gözetle(n)me hissi ve sürrealizmin sınırında rüyayı andıran durumlara sıkça rastlanıyor.

Adres: Sabancı Üniversitesi İletişim Merkezi
Kasa Galeri, Bankalar Cad. No:2 Karaköy
Basın bilgi için: Mariam Öcal / Medyaevi İletişim
Tel: 0212 351 91 81 – 0532 668 92 01

Tarih : 14 Mayıs – 21 Haziran 2008
  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-05-2008, 10:36 PM   #28 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Çağdaş Sanat 21-Yaz Sergisi

Mine Sanat Galerisi’nin yirmi yıldır devam eden geleneksel yaz sergisi; bu yıl, Çağdaş Sanat 21-Yaz Sergisi ( Contemporary Art 21) adı altında, 21 Mayıs Çarşamba günü sanatseverlerle buluşuyor.
Yıllardır bir prensip altında gerçekleşen yaz sergisi, bu yılda Mine Sanat Galerisi’nde bugüne kadar sergi açmış olan sanatçıların eserlerinden oluşmaktadır. Kurulduğu günden bugüne dek, daima kendini yenilemekte olan Mine Sanat Galerisi, Türk Sanatında önemli imzaları oluşmuş çağdaş sanatçıları galeri mekanında ağırlarken, genç sanatçılarıda bu kıymetli ustalarla bir araya getiriyor.

Sergi; resim, heykel ve seramik sanatçılarından oluşan 34 sanatçıyı buluşturuyor.Resimde; Adnan Çoker, Özdemir Altan, Mehmet Güleryüz, Ergin İnan, Nur Koçak, Zekai Ormancı, Yusuf Taktak, H.Avni Öztopçu, Ömer Uluç, Burhan Doğançay, Devrim Erbil, Tülin Onat, Balkan Naci İslimyeli, Erol Akyavaş, Selim Altan, Tomur Atagök, Bedri Baykam, Sinan Demirtaş, İsmet Doğan, Hülya Düzenli, Hakan Onur, Dagmar Göğdün, Utku Varlık, Seçil Erel, Halil Akdeniz, Ertuğrul Ateş, Can Maden, Berna Erkün, heykelde; Zühtü Müridoğlu, Hüseyin Gezer, Meriç Hızal, Koray Ariş, Bülent Çınar, seramikte ise; Pınar Yeşilada yer alıyor.

Zengin sanatçı içeriğine sahip olan sergi, bir o kadarda zengin tekniği bünyesinde barındırıyor.Tuval, duralit, kağıt üzerine yağlıboya veya karışık teknikten oluşan eserler izleyiciye sunuluyor.Heykelde ise, bronz, ahşap, mermer gibi malzemeler görülüyor.Böylelikle Türk Çağdaş Sanatının dünü ve bugününün farklı tekniklerle ele alınış biçimi galeri mekanında can buluyor.

Bu tarihi serüven içinde, Türk Sanatı’nda önemli yere sahip çağdaş sanatçıların eserleri ile bir arada olmak isteyen sanatseverlerle, Mine Sanat Galerisi’nde buluşmak isteriz.

Mekan:Bağdat Cad. Ogün Sok. No:3/B Caddebostan/İSTANBUL
Tel: 0216 385 12 03
web: www.minesanat.com
e-posta: minegulener@gmail.com

Tarih : 21 Mayıs-30 Temmuz 2008
  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-05-2008, 10:47 PM   #29 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Barışın Gelini Sergisi

"Barışın Gelini:Pippa Bacca" Resim ve Heykel Sergisi Taksim Sanat Galerisi'nde!

Artgale.com internet sitemiz tarafından düzenlenen ve Kültür A.Ş’nin katkılarıyla gerçekleştirilen “Barışın Gelini: Pippa Bacca” Resim ve Heykel Sergisi, Taksim Sanat Galerisi’nde 17 Mayıs’ta saat 16.00'da başlayıp 20.00'ye kadar sürecek kokteyl ile açılacak. Sergi, 17 Mayıs-7 Haziran tarihleri arası gezilebilir.Barışın Gelini: Pippa Bacca anısına açılan , aralarında heykeltraşlarında bulunduğu 116 ressamın birer eseri ile katıldığı sergi, bütün dünyada kadınlara yapılan tecavüz ve şiddet olaylarına karşı yetkilileri önlem almaya davet ediyor. Artgale site yönetiminin yaptığı açıklamada “12 Nisan’da, Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde alnımıza bir kara leke sürüldü. İtalyan Sanatçı Pippa Bacca “Dünya barışı” için çıktığı yolculukta tecavüz edilerek öldürüldü. Sanat dünyasında 'Pippa Bacca' olarak tanınan İtalyan sanatçı Giuseppina Pasqualino diMarineo’nun amacı “dünya barışına katkıda bulunmak”tı. Şimdi bu yolculuk ressamlarımızın fırçalarında devam ediyor. Bu sergiyi ayrıca tüm tecavüz ve şiddet mağduru kadınlara ithaf ediyoruz. Aynı zamanda serginin gelirinin bir kısmı da Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfı’na bağışlanacak. ”

Sergi kapsamında; Artgale.com bünyesinde oluşturulacak “Online Sergi” ile çok sayıda ziyaretçiye ulaşılması planlanıyor.

Sergiye katılacak sanatçıların listesi ise şöyle:
Ali Ayyıldız
Aruz Özfuruncu
Asuman Menfaatli
Aydın Sofu
Ayla Akyol
Ayla Algan
Ayşe Öztürk
Ayşe Pınarlı
Ayşe Topçu
Ayşen Balcı
Ayşen Kalkavan
Belgin Alagöz
Berç Toroser
Betül Vural
Cahide Erel
Ceylan Mutlu
Çetin Özer
Çiğdem Albayrak
Deniz Güner
Deniz Orkuş
Deniz Zeren
Dilesen Arıksoy
Dr.Güngör Arıbal
Eser Sarı
Esin Erol
Ethem Kaan Aydar
Ferhan Gözgü Çelik
Feriha Çetingöz
Fethiye Erbay
Filiz Şimşekçi
Gönül Akvardar
Gülcan Karadağ
Gülçin Çay
Gülgün Engin
Günhan Eyigüngör
Gülseli Vural
H.Çiğdem Yorgancıoğlu
Hamdullah Bostancı
Hanza Turgul
Hasan Tahsin Çanakçı
Haydar Besim Aydar
Hilal Şimşek
Hülya Ataözden
İda Kahraman
İhsan Aşılıpınar
İlgen Arzık
İpek Çekim
İsmail Acar
Kamer Batıoğlu
Kürşat Azılıoğlu
Leyla Güçlü
Marlen Tekirdağlıcan
Mediha Aşkın
Melahat Aşan
Meral Berk
Meral Pekün
Meral Turna
Mete Keran
Mine Aner
Muhip Süeltürk
Mutlu Erbay
Nadia Özbıyıklıyan
Nahide Nimet Önal
Naile Dinçer
Nazan Akpınar
Nazan Kuşcu
Nesteren Silivrili
Nihal Atamer
Nihal Güres
Nihal Meral
Nilgün Nuray
Nilüfer Çile
Nilüfer Sur
Nimet Çörüt
Nimet Kuru
Nisa Kumbasar
Nur Ulubil
Nuran Gönül
Onur Atakara
Op.Dr.Hayati Kocal
Ömer Akın
Özcan Yaman
Özgül Özalan
Özlem Kalkan Eranus
Pembenur Güvenç Atasayar
Prof.Dr.Dinçer Erimez
Ruhan Özüarı
Sabiha Özkaya
Sadık Babayev Hanlaroğlu
Sadiye Kafkas
Safiye Mine Erdurak
Seçil Nebioğlu
Sedat Kumova
Selin Kaçar
Selma Aşık
Selma Pala
Serap Özveren
Sevgi Koç
Sevgi Söylemez
Sevinç Refiğ
Sevtap Dağcıoğlu
Sibel Özkaygısız
Sinan Koçaslan
Şaban Tuncer
Şehnaz Aykaç
Şermin Güner
Şule Bozok
Tahir Büyükkaragöz
Tülay Çellek
Tülay Günaydın
Ülkü Güçlü
Verjin Şabcı
Yasemin Turna
Yurdagül Işıl
Zerrin Çiğdemli Aner
Zeynep Tever

Tarih : 17 Mayıs-7 Haziran 2008
Yer : Taksim Sanat Galerisi
Adres : Cumhuriyet Cd No:24
Taksim İstanbul
Tel : (212) 245 20 68
  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-05-2008, 10:49 PM   #30 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Sıcak Enjeksiyon

Şevket Sönmez’in yeni yapıtları ‘Sıcak Enjeksiyon’ başlığı altında x-ist’te 15 Mayıs - 14 Haziran 2008 tarihleri arasında görülebilir.
Sönmez’in Sıcak Enjeksiyon’da yer verdiği yapıtları, gelişim ilhanımını hücre teknolojisinden alan endüstriyel üretimin tıpla birlikte, gerek ‘doğal’ gerek ‘tasarlanmış’ olanın kavramsal zıtlıklarıyla bilenen ‘insan doğasını devşirme’ sürecinde yok sayılsalar da onun kaçınılmaz figürleri olmuş tesadüfleri, artıkları, fazlalıkları ve eksikleri konu alır.

Sanatçı çalışmaları için şöyle der:

“İnsan teni ve metal nesnelerin paradoksal ilişkisini izlerken ağır bir tecrübe bedenimin bir kısmını metale dönüştürdü.
Kırılgan varlığımızı sonlandıran , dönüştüren kurşunlar şarapnel parçaları, araba kaportalarının hammaddesi bu sefer bedenimde olumlu bir anlam kazandı.
Farklı organizmaların çatışarak bütünleşmesi ne kadar ilgi çekiciyle biyolojik varlığımızla teknoloji ve endüstrinin ilişkisi de o denli ilgi çekici.
Hayat bir sıcaklık halinde ve mecrası belirsiz bir yöne akıp gitmekten, akıştan ibaret. Hastalanmayı, ölmeyi istemiyoruz. Maliyeti artıran üretimi zorlaştıran artıkları, defoları istemiyoruz. Defolu kablolar, ayakkabı; doğum anında çöpe atılan canlı hücreler artı yirmi sene ömür haline geliyor. Naif bir gerçekçilik barındıran bakış açıları istenmeyen şeylerde canlılık aramaya daha yatkın olabilir. Uyumlu olan burada artık işe yarayan, olmazsa olmaz, seni ve her şeyi daha iyi yapandır. Eğer amacın sonsuza kadar yaşamaksa sana bu şansı sunan mucize iksirdir. Görüntüsü biraz itici tadı da acıdır”.

Tarih : 15 Mayıs - 14 Haziran 2008
Yer : X-İst
Adres : Eytam Cad. Açıkhava Apt. No:16/5
34367 Nişantaşı İstanbul
Tel : 0 212 291 77 84

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Festivaller-Sergiler

Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü ve Sanat Festivaller-Sergiler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Serap Elver Resim Sergisi Geçmişin katmanları Seramik ve tuvali özgün yorumuyla birleştirirken, kimi resimlerinde farklı malzemeleri de kendi konsepti içinde kurgulayan işlerden oluşan sergisiyle Serap Elver’in resimleri, 10 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Teksin Sanat Galerisi’nde izlenecek. Serap Elver’in sanatıyla ortaya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sanat telkin cd indir izle İstanbul Sanat nerededir kimdir Sanat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sanat hipnoz Sanat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sanat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sanat kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.