Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Sanat

Uyarılar

Festivaller-Sergiler

Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü ve Sanat Festivaller-Sergiler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Gidilmesi görülmesi gerken festivaller ve sergiler türkiyenin her yerindeki illeri için genel bir alan olsun diye düşündüm...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sanat telkin cd indir izle İstanbul Sanat nerededir kimdir Sanat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sanat hipnoz Sanat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sanat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sanat kuantum düşünce kitap haberi

Festivaller-Sergiler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-01-2008, 07:05 PM   #1 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Festivaller-Sergiler

Gidilmesi görülmesi gerken festivaller ve sergiler türkiyenin her yerindeki illeri için genel bir alan olsun diye düşündüm

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2008, 10:03 AM   #2 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

“İzlenimler”

1 Mart-4 Nisan 2008 tarihleri arasında Antik Hotel-Antik Cisterna Sergi Salonu’ nda Güneş Özmen “İzlenimler” adlı sergisinde eserlerini sergiliyor.
Antik Hotel, Antik Cisterna Sergi Salonu’ nda 1500 yıllık Bizans sarnıcında sizleri, Güneş Özmen’ in doğa izlenimleri karşılayacak.

Bize tarihten bir kesit sunan bu mekanda; geçmişten günümüze sanat eserinin konusu olmuş yeryüzü imgelerini kullanma ve yorumlama eğiliminin, farklı bir sunumuyla karşılaşırız. Soyutlanmış peyzaj görüntülerinin içinde çoğu zaman insan figürü bu görüntülerin önüne geçer ya da o da kendini bu soyutlamanın içinde bulur.

Güneş Özmen’ in resimlerini izlerken kendinizi bir coşkunun, heyecanın içinde bulacaksınız.

Keyifli seyirler…

Tarih : 1 Mart - 4 Nisan





  Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2008, 10:07 AM   #3 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

"Sessiz Direniş"

İstanbul Modern Fotoğraf Galerisi, Resimsellik (Pictorialism) anlayışının Rus fotoğrafındaki şiirsel yapıtlarıyla, 20.yüzyılın ilk yarısına farklı bir ışık tutan “SESSİZ DİRENİŞ- Rus Fotoğrafında Resimsellik” sergisine ev sahipliği yapıyor.
“SESSİZ DİRENİŞ - Rus Fotoğrafında Resimsellik” sergisi, Rusya’da 1990’ların ortalarında “yeniden keşfedilen”, aynı dönemde yaşamış, birbirlerinden etkilenmiş bir dizi sanatçının yapıtlarıyla 20. yüzyılın başlarındaki Rus sanatının gelişimi ve ülkenin kültürel tarihinden bir kesit sunacak. Sergide aralarında Alexander Rodchenko, Sergei Lobovikov, Alexander Grinberg, Yuri Yeremin ve Aleksei Mazurin’in de bulunduğu ünlü 18 Rus fotoğrafçının, 1898’lerden 1940’lara uzanan süreçteki üretimlerinden toplam 194 adet orijinal baskısı (vintage print) ile dönemin en seçkin yapıtları sergilenecek. 13 Şubat’ta İstanbul Modern Fotoğraf Galerisi’nde açılacak olan “SESSİZ DİRENİŞ- Rus Fotoğrafında Resimsellik” sergisi 25 Mayıs’a dek sürecek.

Tarih : 13 Şubat - 25 Mayıs
Yer : İstanbul Modern Sanat Müzesi
Adres : Meclis-i Mebusan Cd. Liman İşletmeleri Sahası
Antrepo No: 4
Karaköy İstanbul
Tel : 0 212 334 73 00




  Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2008, 10:13 AM   #4 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

"İncileri dökülen kadınlar"

Palet Sanat Galerisi 11Şubat -26 Şubat 2008 tarihlerinde Perihan Tüntaş'ın "incileri dökülen kadınlar" konulu ilk kişisel yağlı boya sergisine ev sahipliği yapıyor.
Perihan Tüntaş, kadının; gündelik yaşam hallerini, düşlerini, endişelerini, kaybettiği incilerini irili-ufaklı kürelerle, fantastik mekanlarda , sağlam figüratif kompozisyonların akışı içinde , uyumlu renk kombinasyonları ile sanatseverlere sunuyor…

Tarih : 11 - 26 Şubat
Yer : Palet Sanat Galerisi
Adres : Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No: 12/3
Caddebostan İstanbul
Tel : 216-302 7850




  Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2008, 10:23 AM   #5 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Qi

Çağla Cabaoğlu Art Gallery yeni mekanında Cengiz Özer’in kişisel sergisiyle 11 Mart – 11 Nisan 2008 tarihleri arasında sanat severlerle buluşacak.
Çağla Cabaoğlu, yeni mekanında çağdaş, dinamik, soyut ağırlıklı sanat yapıtlarını sergilemeye devam edecek.

Mekanda futuristik zemin ve ışık düzeni, sergilenecek objelerin optimal koşullarda algılanması ve izlenebilmesi amacına uygun olarak dünya standartlarında tasarlanıp çözümlendi. Türkiye'de bir galeride ilk kez kullanılan ozel endirekt aydınlatma membranı ile yeni mekanda sanat yapıtlarının doğal a yakın (difüze) ışıkta sergilenmesinin farkı yaşanacak.

8 yıldır, gerçekleştimekte olduğu kurumsal projelerin yanısıra, ağırlıkla yeni ve genç sanatçılarla çalışan Çağla Cabaoğlu Art Gallery'nin sanat çizgisi soyut ve soyut figüratif yapıtlardır. Ortak paydaları teknik ve doku anlamında yenilik söylemlerine sahip olmaları olan galerinin sözleşmeli sanatçıları önümüzdeki günlerde kişisel sergileri ile sanatseverlerle buluşmayı sürdürecek.

Tarih : 11 Mart - 11 Nisan
Yer : Çağla Cabaloğlu Art Gallery
Adres : Maçka Caddesi 59/4
Teşvikiye İstanbul
Tel : 0 212 291 37 91




  Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2008, 10:24 AM   #6 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

“Renklerin Dünyası Venedik”

“Farklı disiplinlerden gelen üç Venedik tutkununun yolları bu kez yine bir Karnaval zamanı Venedik’te kesişti. Emin, Candan ve Emel Venedik’i kendilerince yorumlayarak aynı sergide buluştu.”
Candan Seda BALABAN, Emin ALTAN ve Emel ALTAN EGE tarafından hazırlanan “Renklerin Dünyası VENEDİK” başlıklı sergi 5 Şubat 2008 Salı günü saat 19.00’da İtalyan Kültür Merkezi işbirliği ile Beyoğlu ARKEOPERA GALERİSİ’nde açılıyor. 29 Şubat’a kadar açık kalacak olan sergide Emin ALTAN’ın Venedik fotoğrafları ile Candan Seda BALABAN’ın Karnaval masklarına Emel ALTAN EGE’nin metinleri eşlik ediyor.
El Carnaval El Va!
Venedik dilinde Karnaval’ın sona erdiği böyle ifade edilir...
5 Şubat 2008 günü Venedik’te son Karnaval sona ererken “bizim Venedik’imiz”de Karnaval 29 Şubat’a kadar devam etmek üzere yeni başlıyor...
Üç Venedik tutkunu kendi “Venedik”ini böyle anlatıyor...

“Tuvale değen her fırça darbesinde, mermeri şekillendiren her keskin dokunuşta, her cümlede ya da her bir notada, fotoğraf karelerinde herkesin kendine ait olanı anlattığı, kendince yorumladığı, herkesin kendinden birşeyler bulduğu, ait olduğunu iliklerine kadar hissettiği Venedik.
Her biri farklı ama hep o aynı sihirli dünya.
Venedik…”

Tarih : 5-29 Şubat
Yer : Arkeopera Sanat Galerisi
Adres : Yeniçarşı Cad. Petek Han No:16/A
34430
Galatasaray İstanbul
Tel : 0 212 249 92 26




  Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2008, 10:32 AM   #7 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

En Seçkin Baskılar

Teşvikiye Sanat Galerisi 20 Ocak - 29 Şubat tarihleri arasında resim sanatımızın ustalarının baskılarını sanatseverlerle buluşturacak.
Türk resminde birçok sanatçı resimleriyle olduğu kadar baskılarıyla yer etmiştir. Sanatçıların resimsel üsluplarının bir yansıması olan bu baskılar, onların sanatsal ve üslupsal yaklaşımlarını daha yakından tanımak için en doğru yollardan biri. Elif Naci’den Zühtü Müridoğlu’na, Gül Derman’a, Mehmet Güleryüz’e, Adnan Çoker’e, Avni Arbaş’a, Cihat Burak’a, Komet’e, Nedret Sekban’a, Özer Kabaş’a, Sabri Berkel’e, Şenol Yorozlu’ya, Ergin İnan’a, Mürşide İçmeli’ye, Filiz Başaran Özayten’e, Neş’e Erdok’a, Kadri Özayten’e, Fethi Kayaalp’e, Güngör Taner’e, Habib Aydoğlu’na, Mehmet Güleryüz’e, İbrahim Örs’e kadar geniş bir sanatçı skalasını içeren Baskı Sergisi’nde Türk sanatının bu birbirinden önemli sanatçılarının baskılarının en değerlileri ile karşılaşma olanağı bulacaksınız.

En son “Yabancılar” başlığı altında izlediğimiz 20.yüzyılın dünyaca ünlü çağdaş sanatçılarının baskı sergisi serilerinin ardından Teşvikiye Sanat, bu kez ülkemizdeki baskı resminin nasıl bir çeşitlilik ve gelişim içerisinde olduğunu gözler önüne seriyor. Bunu yaparken de sizleri Türk sanatının birbirinden farklı dönemlerde yaşamış ve farklı sanatsal yaklaşımların izini sürmüş sanatçılarının yapıtlarıyla karşı karşıya getiriyor.

Tarih : 20 Ocak - 29 Şubat
Yer : Teşvikiye Sanat Galerisi
Adres : Abdi İpekçi Cd No:48/3
Teşvikiye İstanbul
Tel : 0 212 247 74 75




  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2008, 01:46 AM   #8 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Frigler’e Yolculuk

Anadolu’da köklü bir kültür yaratarak kendilerinden sonra gelen Yunan ve Roma uygarlıklarını etkileyen Frigler’i konu edinen sergimizi şubat ayı boyunca her Çarşamba ve Cuma saat 15.00 ve 17.00 de arkeolok Nihat Tekdemir’in rehberliğinde gezmeye davet ediyoruz.

5-12-19-26 Mart Çarşamba 15.00 ve 17.00
7-14-21-28 Mart Cuma 15.00 ve 17.00

Tarih : Mart Ayı
Yer : Yapı Kredi Kültür Merkezi
Adres : İstiklal Cad. No: 161-161 A
34433 Beyoğlu İstanbul
Tel : 0 212 252 47 00


  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2008, 04:44 PM   #9 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Tayfun Erdoğmuş

TAYFUN ERDOĞMUŞ SON ÇALIŞMALARINI GALERİ NEV'DE SERGİLİYOR

İstanbul Galeri Nev’de, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde öğretim üyesi olan Tayfun Erdoğmuş sergisi 7 Mart 2008 tarihinde açılıyor.

1958 yılında doğan Erdoğmuş 1979 yılında Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu Resim Bölümü'nü bitirdi. 1980 ve 1991 yıllarında Avusturya Hükümet Bursu ile Salzburg Yaz Akademisi'ne katılan sanatçı 1986-1989 yılları arasında ise DAAD bursuyla çalışmalarını Berlin'de sürdürdü. 1997 yılında Marmara Üniversitesi'nde profesörlük ünvanını aldı.

İlk kişisel sergisini 1979 yılında açan Tayfun Erdoğmuş son olarak eserlerini 2004 yılında yine Galeri Nev’de sergilemişti.

Ankara ve İstanbul dışında Belçika, Almanya, İngiltere, Hırvatistan, Macaristan, Slovenia ve İtalya'da muhtelif gurup sergilerine katılan Erdoğmuş, Galeri Nev'de sergisi ile birlikte yayımlanan katalogda yer alan metinde Ahu Antmen : “ Tayfun Erdoğmuş’un sanatındaki görsel dil, bu coğrafyaya özgü görsel geçmişin biçimsel yankıları kadar, geçmişe ve geleneğe içerden ve dışardan bakan sorgulayıcı bir gözün varlığıyla şekilleniyor. Yazının kutsal sayılması, sözün imgeye dönüşmesi, metnin, tanrısal inancın soyut göstergesi olarak okunması...Erdoğmuş’un resimlerinin sanki kutsal bir metin gizliyormuş izlenimi veren ‘doğal’ bir alfabeyle –çiçekle ve yaprakla- yazdığı resimlerde, şimdiki zamanda, burada, bu topraklarda yaşanan tarihsel süreç ve kimlik arayışlarından sonra, yabancılaştığımız bir sanat olarak kaligrafinin görüntüsüne, anlamına ve etkisine dair güçlü bir yorum var...” diyor.

Tayfun Erdoğmuş sergisi Galeri Nev'de 5 Nisan 2008 tarihine kadar izlenebilir. Galeri Nev Pazar ve Pazartesi dışında hergün 11:00 - 18:30 saatleri arasında açıktır.

Galeri Nev
Adres: Maçka Cad. 33 Maçka 34367
Tel: +90 212 231 6763
info@galerinevistanbul.com
www.galerinevistanbul.com

Tarih : 7 Mart-5 Nisan 2008

  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2008, 05:31 PM   #10 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

“Modern ve Ötesi”

“MODERN ve ÖTESİ” sergisi uzatıldı!
santralistanbul’un açılış sergisi olarak tasarlanan ve bugüne kadar 60 bini aşkın ziyaretçinin gezdiği “Modern ve Ötesi” sergisi 15 Haziran 2008 tarihine kadar uzatıldı.

Türkiye sanatının 1950-2000 arasındaki 50 yıllık tarihini kapsayan “Modern ve Ötesi”nin küratörlüğünü Fulya Erdemci, Semra Germaner, Orhan Koçak ve Zeynep Rona’dan oluşan bir ekip üstlendi. Türkiye’deki sanatsal üretimin dönüşüm sürecini ortaya koymayı ve tartışmayı hedefleyen sergi, 100’ün üzerinde sanatçı ve/veya sanatçı grubunun yaklaşık 450 eserini bir araya getiriyor. 8 Eylül 2007’de santralistanbul’un açılışı ile ziyaretçilerle buluşan ve 29 Şubat 2008’e kadar açık kalması planlanan “Modern ve Ötesi” sergisinin, ulusal ve uluslararası sanat ortamında yarattığı canlı yankı nedeniyle uzatılmasına karar verildi.

Sergi 3-10 Mart 2008 tarihlerinde bakım ve onarım çalışmaları için verilecek bir hafta aranın ardından, 15 Haziran 2008 tarihine kadar ziyarete açık olacak.

Türkiye’de modern ve çağdaş sanatın 50 yıllık bir kesitini ele alarak Türkiye’nin modernleşme deneyimini bugünle ilişkilendirmeyi ve tartışmaya açmayı amaçlayan “Modern ve Ötesi” sergisi kapsamında bir dizi panel ve sanatçı konuşması da düzenlendi. Yayına dönüştürülmesi planlanan bu etkinliklerin yanı sıra, eserlerin sergideki halleriyle yer aldığı güncellenmiş, yeni bir kataloğun basım çalışmaları da sona yaklaşıyor.

Türkiye’deki modern ve çağdaş sanat tarihinin yeniden yazılabilmesi için bir tartışma zemini oluşturmaya yönelik bir yaklaşımla gerçekleştirilen “Modern ve Ötesi”nde yarım yüzyıllık modern ve çağdaş sanat tarihinin kökleri, köşe başları ve önemli sorunsallarına dikkat çekiliyor.

“Modern ve Ötesi” santralistanbul
Adres: Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp

Sergi 3 – 10 Mart 2008 tarihlerinde bakım ve onarım nedeniyle kapalıdır.
15 Haziran 2008’e kadar Pazartesi günleri hariç hergün 10.00 – 22.00 arasında ziyarete açıktır.

Tarih : 15 Haziran 2008 tarihine kadar
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Festivaller-Sergiler

Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü ve Sanat Festivaller-Sergiler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Gidilmesi görülmesi gerken festivaller ve sergiler türkiyenin her yerindeki illeri için genel bir alan olsun diye düşündüm...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sanat telkin cd indir izle İstanbul Sanat nerededir kimdir Sanat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sanat hipnoz Sanat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sanat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sanat kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.