Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Sanat

Uyarılar

2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri

Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü ve Sanat 2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri Gemi'de Bayram Eğlencesi Bayramda sevdiklerinizle birlikte leziz bir akşam yemeğinde buluşmak, ardından da Sulukule Roman Orkestrası eşliğinde doyasıya eğlenmek isterseniz, Gemi'ye bekleriz! Bayram Mönüsü Ordörv Tabağı Haydari Barbunya Pilaki Beyaz Peynir Zeytinyağlı Biber Dolması Soslu Patlıcan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sanat telkin cd indir izle İstanbul Sanat nerededir kimdir Sanat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sanat hipnoz Sanat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sanat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sanat kuantum düşünce kitap haberi

2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-09-2008, 09:33 PM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart 2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri

2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri

Gemi'de Bayram Eğlencesi

Bayramda sevdiklerinizle birlikte leziz bir akşam yemeğinde buluşmak, ardından da Sulukule Roman Orkestrası eşliğinde doyasıya eğlenmek isterseniz, Gemi'ye bekleriz!

Bayram Mönüsü

Ordörv Tabağı
Haydari
Barbunya Pilaki
Beyaz Peynir
Zeytinyağlı Biber Dolması
Soslu Patlıcan
Patates Salatası
Mercimek Köftesi
+
Salata
Mevsim Salata
Çoban Salata
+
Ana Yemek
Roka Yatağında Levrek
Rokfor Soslu Dana Madalyon
Ispanaklı Tavuk Sarma
+
Meyve Tabağı
+
3 Yerli İçki



Tarih : 30 Eylül - 1-2 Ekim 2008
Yer : Gemi
Adres : Asmalı Mescit Sok. No:7 Kat: 4-5 Ters Tünel Beyoğlu-İstanbul
Tel : 2122459768
Ücret : Fix mönü kişi başı 70 YTL. Rezervasyon şart.




 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2008, 09:41 PM   #2 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: 2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri

Babylon'da Yemekli Fasıl / Selim Sesler

Hepimiz hergün Türk Sanat Müziği dinlemesekte tüm makamları ve usülleri ezbere bilmesekte tutkunu olduğumuz bir eğlence türü olan fasıl şimdi eğlenceli atmosferiyle Babylon’da! Her programında farklı ve usta bir ismi konuk edecek Babylon’da Fasıl gecelerinin ilk konuğu ise Selim Sesler. Son olarak yayınladığı Oğlan Bizim Kız Bizim albümüyle topraklarımızın kanımızı kaynatan melodilerini bir araya getiren Selim Sesler, gecede klarnetinden çıkan başdöndürücü notalarla sizi klasik bir fasıl eğlencesine götürecek. Tabii konseptin vazgeçilmezleri leziz mezelerin yanında hafif hafif demlenebileceğiniz bir kadeh içkiniz, bazen kederli bazen eğlenceli şarkılar ve keyifli sohbetler de sizi bekliyor. Babylon’da başka bir tat yakalama şansını kaçırmayın!

Tarih : 01 Ekim 2008 Çarşamba
Saat : 20:00
Fiyat : Ayakta 20 YTL Öğrenci 15 YTL Masa 60 YTL
Yer : Babylon Performans Merkezi / Beyoğlu
Adres : Şeyhbender Sokak No: 3 Asmalımescit Beyoğlu İstanbul
Tel : 0 212 292 73 68


  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2008, 09:44 PM   #3 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: 2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri

Balkan Fiesta!

BAYRAMDA BALKAN FIESTADA EĞLENİLİR!
Kosova'dan Edirne'ye Balkan Fiesta!

Enerjisiyle,kültürleriyle,müzikleriyle her zaman kendimize yakın hissettiğimiz Balkan Ateşi 2 Ekim Perşembe (Bayramın 3.Günü) yeniden alev alıyor.Her defasında yoğun katılımla gerçekleşen Balkan Fiesta tekrar Studio Live’da ..
Bulgaristan,Yunanistan,Makedonya,Arnavutluk,Kosova ,Bosna ve Romanya'nın sahip olduğu bu geniş coğrafyanın en sevilen parçalarının yanısıra; Balkan Beat Box,Goran Bregovic,Shantel,Kultur Shock,Gogol Bordello,gibi isimlere dokunarak Türkiye’ye kadar ulaşacak. Disco Disco Partizani derken çoşacak,Kultur Shock'tan "Mastika" dinleyerek zaman ve mekan kavramını kaybederek kendinizden geçecek,Burhan Öcal ve Dolapdere Big Gang ile göbek atacak ve Emir Kusturica'nın filmlerini dev ekranda seyrederken Start Wearing Purple'la kendinizi Balkan müziğin inanılmaz girdabında bulacak ve neye uğradığınız şaşıracaksınız.

Tarih : 2 Ekim Perşembe 2008
Fiyat : 15 YTL
Bilet Satış Yerleri :Biletix



  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2008, 09:46 PM   #4 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: 2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri

Deep

1994 yılında kurulmus olan Deep''in repertuarı 70,80,90''lı yılların popüler pop şarkılarından olusuyor. Deep, sadık izleyicilerine son derece eğlenceli ve dinamik saatler yaşatıyor.

Davul, vokal : Okay Aynur
Bass : Barış H. Kıratlı
Gitar : Cihat Akyıldız

Tarih :30 Eylül 2008
Yer : Hayal Kahvesi Beyoğlu
Adres : Büyükparmakkapı Sok. No:19 Beyoğlu İstanbul
Tel : 0 212 244 25 58



  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2008, 09:49 PM   #5 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: 2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri

Efectronic By Serdar Sayın

Efectronic’i dinlemek ister misiniz?
Birbirinden uzak diyarları birbirine komşu yapan, birbirinden uzak insanları aynı ezgiler altında toplayan, çok bilindiği sanılan ancak hep unutulan o güzel melodileri hiç çalınmamış haliyle yeniden dinlemek ister misiniz?

Efectronic Project; mağrur bir efenin ağır zeybek adımlarını… Neşe dolu bir Roman’ın eğlenceli göbek havalarını… Kına gecesinde hüzünlenen gelinin gözyaşlarını… Balıktan dönen bir Karadeniz takasının güvertesinden yayılan coşkulu türküleri… Tokuşturulan kadehlerin şerefinde okunan bir bozlak uzun havayı… Makedon bir göçmenin efkârına yenik düşüp mırıldandığı sıla hasretini… Âşık iki Azeri’nin sevgiyle karşılıklı dans ettikleri büyülü dakikaları… Dansözleri, çengileri, halayları, sirtoları, oyun havalarını… Hepsini… Kulağımıza çalınan, dilimize dolanan, ruhumuza sinen tüm ezgileri çalmak, çalarken söyletmek, söylerken de dans ettirmek istiyor…

Efectronic Project, müziğin otantik formunun dışına taşmadan içine yeni sesler taşıyarak, doğu ekolü enstrümanlara batı ekolü sesler katıp kaynaştırarak, müzikteki sınırları aşıp kalıpları hiçe sayarak… Daha fazla birbirine yaklaşarak… Her yaş ve kültürden insanın zevkle dinleyeceği, eşlik edeceği ve kanının kaynadığı noktada belki de içine girip kendini bırakıvereceği bir müzik yapmak istiyor.

Efectronic Project, yapacağı müzikle güzel bir düş görmek, gördüğü düşü herkesle paylaşmak istiyor… Efectronic Project, yapacağı müzikle herkesi anlamak, her şeyi anlatmak anladıkça ve anlaştıkça da çoğalmak istiyor… Efectronic Project, yepyeni bir yaşamı müzikle keşfetmek ve herkese sunmak istiyor…

Siz de ister misiniz?

Serdar Sayın ve Orkestrası eşliğinde çok keyifli bir bayram gecesi geçirmek için 30 Eylül Salı (Bayramın 1.günü ) Studio Live’a davetlisiniz !

Tarih : 30 Eylül 2008 Salı 20:00
Fiyat : 15,00 YTL
Yer : Studio Live
Adres : Sakızağacı Cad. No: 33/4 İstanbul





  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2008, 09:50 PM   #6 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: 2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri

Egoist

Alternatif müziğin köklü ve başarılı guruplarından EGOİST, “ON” isimli yeni albümü sonrası yeniden Beyoğlu Hayal Kahvesi sahnesinde.
1996 yılında kurulan Egoist yeni albümü On'u, Meltem Taşkıran (vokal), Eser Taşkıran (piyano ve tuşlu çalgılar), Ahmet Güvenç (bas gitar), Arif Deniztoker (elektrik gitar) ve Turgay Gülaydın (davul) kadrosu ile hazırladı.

“Hayatı derinlerde yaşayan, şiir okuyan, sadece iyi müzik dinleyenlerin anlayacağı bir albüm yaptık” diyen EGOİST, “onlarca kez tekrarlanan sözler, ilk duyuşta ezberlenen iki üç notadan oluşan ezgiler içermeyen bir albümle müzikal çizgimizi bozmadık” diyor.

Grubun beyni ve müzik direktörü Eser Taşkıran aldığı klasik müzik eğitiminden faydalanarak rock, blues, funk, etnik ve popüler müzik türlerini senfonik bir çerçevede düzenleyip, kendine has bir sentez oluşturuyor. Meltem Taşkıran ise vokal yeteneğinin sınırlarını bu albümde tekrar zorluyor…

Tarih : 30 Eylül 2008 Salı 22:00
Fiyat : 23,50 YTL
Yer : Hayal Kahvesi Beyoğlu
Adres : Büyükparmakkapı Sok. No:19 Beyoğlu İstanbul
Tel : 0 212 244 25 58
Bilet Satış Yerleri :Biletix




  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2008, 09:52 PM   #7 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: 2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri

Eski 45'likler / Naim Dilmener

Naim Dilmener sunar: Hayat Bayram Olsa
İçinden hem tramvay hem de bayram geçen şarkılar. Fonda köşklü-salıncaklı-Küçük Bey’li Yeşilçam kareleri akmaktayken, Babylon’un altı da-üstü de, bir kere daha Türkçe şarkılarla pop oturup pop kalkacak: “Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa…”

Tarih : 2 Ekim 2008 Perşembe 21:30
Fiyat : 22,50 YTL
Yer : Babylon Performans Merkezi / Beyoğlu
Adres : Şeyhbender Sokak No: 3 Asmalımescit Beyoğlu İstanbul
Tel : 0 212 292 73 68
Bilet Satış Yerleri :Biletix

  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2008, 09:54 PM   #8 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: 2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri

Festival of sweets

FESTİVAL OF SWEETS @ STUDIO LIVE 30 Eylül Salı (Bayramın 1.Günü) Saat : 23:00 - 05:00 Giriş : 15 YTL
Eğlenceye Acıkanlara Bayram Şekeri Studio Live da Sizi Bekliyor !
Yaz sonrası durgunluğunun yanısıra Ramazanda üstüne gelince eğlenceyi çok özledik,kalabalığı özledik en önemlisi eğlenceli müziği özledik diyenler Bayramın ilk günü Studio Live Anasahnede Buluşuyor ve Türkiyenin En Başarılı Dj ve Djane leri Sizleri Bekliyor! En Keyifli Türkçe Parçalar ve çok özel Remixlerinin yanısıra Commercial diye tabir edilen Popüler "Piyasa" ve House türünün en sevilen örnekleri bu partyde olacak.

Dj Hakan KUFUNDUR'un keyifli Türkçe,Balkan Ve Commercial House remixleriyle başlayacak gecede Türkiyenin en başarılı Djane lerinden Negma setlerin başına geçerken,kendine özgü Soundu ve son yıllardaki başarılı remixleriyle Dj Legion Gecenin tozunu attıracak ve Djane Aslı Yanardağla Eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek, Bayrama süper bir başlangıç yapmak isteyenlerle Festival Of Sweets , 30 Eylül Salı (Bayramın ilk günü akşamı) STUDIO LIVE da !

23:00-24:00 = DJ HAKAN KUFUNDUR
24:00-01:30 = DJANE NEGMA
01:30-03:30 = DJ LEGION
03:30-05:00 = DJANE ASLI YANARDAĞ

Tarih : 30 Eylül Salı (Bayramın ilk günü)
Saat : 23:00 - 05:00
Yer : Studio Live Anasahne
Adres : Sakızağacı Cad. No:33/4 İstanbul
Giriş : 15 YTL
Biletler Biletixde ve Party Gecesi Studio Live da!
  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2008, 09:56 PM   #9 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: 2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri

I Love 90's Party

I LOVE 90'S PARTY , 2 EKİM PERŞEMBE (BAYRAMIN 3.GÜNÜ) SAAT 22:00 , STUDIO LIVE TECHNIK
90'lar...Şu an yaşı 20 ile 35 arasında olanların en güzel anılarını yaşadığı muhteşem yıllar.

Kimine göre kayıp kuşağın doğduğu ,kimine göre teknolojinin altın çağının başladığı; internet ve cep telefonuyla tanıştığımız,atari ve commodore lardan vazgeçtiğimiz yıllar :-)...

Peki bu yıllarda müzik nasıl gelişti? Rap kavramını Hip-hop a dönüştüren melodilerle şalvarlı Mc Hammer'lar,Vanilla Ice'lar hayatımıza girdi, Kaoma'ile Lambada yaptık,Snap grubuyla defalarca I've Got Power şarkısını söyleyip dansettik... Gündüz matinelerinde Technotronic ve Pump Up The Jam şarkılarıyla Disco'lar son yükselme devrini yaşadı... Özlem Tekin, Hakan Peker,Cartel, Kenan Doğulu , Burak Kut ,Kargo , Serdar Ortaç , Tarkan , Athena , Mustafa Sandal, Şebnem Ferah gibi isimlerle Türkçe Popunda Patladığı Yıllar , ayrıca Sezen Aksu ve Ajda Pekkan gibi isimlerin zirve yıllarını yaşadığı yıllar olarak hafızalarda kaldı.

VEEE.........Bu süreç başlayalı tam 18 yıl oldu......Artık 90'lar bir yakın dönem nostaljisi! Ve bu eğlenceli süreci,yani doksanlı yılları İstanbul gece hayatının en önemli mekanlarından biri olan Studio Liveda çok özel bir partide kutlamaya ne dersiniz?

*ACE OF BASE,BACKSTREET BOYS,LONDON BEAT,EVERYTHING BUT THE GIRL,The K.L.F,SNAP ,TECHNOTRONIC, THE PRODIGY,FAITHLESS,DAFT PUNK,DAVID MORALES,NOMAD..... *KRISTINE DOUBLE W ,DEE LITE, ROBIN S, MOBY, JAYDEE, ROBERT MILES..... *VANILLA ICE,MC HAMMER,SIRMIX A LOT,DR DRE,TUPAC SHAKUR,SNOW,COOLIO,KRISS KROSS.... *ERASURE,DEPECHE MODE,THE CURE,ENIGMA,JAMIROQUAI,BECK,E.M.F,CRANBERRIES...ve eeee daha fazlası!!!!!

Yıllar Önce Türkiye Radyolarının ilk 90lar programını "The Fridaynighties" adıyla yapan DJ Hakan KÜFÜNDÜR ve 90'LAR TÜRKÇE POP PARTY'lerinden Tanıdığınız Özge Tığlı 2 Ekim Perşembe Akşamı Studio Live Technikte Saat 22,00 itibariyle 90'lı yılları Bayram Coşkusuyla yaşatmak için sizleri bekliyor olacak....

YAKIN DÖNEM NOSTALJİSİNİ YAŞAMAK İSTEYENLER STUDIO LIVE TECHNIKTE BULUŞALIM!

Tarih : 2 Ekim 2008 Perşembe
Saat : 22:00
Yer : Studio Live Technik
Adres : Sakızağacı Cad. No:33/4 İstanbul
Giriş : 15 YTL
  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2008, 09:59 PM   #10 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: 2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri

John Digweed

2007 Yılında Dj Mag dergisi tarafından yapılan oylama sonucunda dünyanın en iyi 100 Dj’i arasında 3’ncü seçilen Bedrock Records`un kurucusu ‘’John Digweed’’ Bayramın ilk günü olan 30 Eylül’de 4 saatlik exclusive seti ile geceye özel tasarlanmış olan ses ve ışık showları ile sizlerle.
1 Ocak 1967 yılında İngiltere’de dünyaya gelen Dj ve prodüktör Dj'liğe 13 yaşında başladı. Piyasa gerçek anlamda girmesi Mansfield'te Renaissence Club'ta çalarken sonradan da arkadaşı olacak olan Sasha'nın dinlemesiyle başlar. Avrupa`da ve Amerika'da 90'ların sonunda ve 2000'li yılların başında popüler olur. Müzik çaldığı sırada kayıtlarını kendi kurduğu Bedrock Records şirketinde yapmaya başlar.

Albümler
• 1994: Journeys by DJ Vol 4
• 1994: Sasha & John Digweed - Renaissance: The Mix Collection
• 1995: Renaissance - The Mix Collection Part 2
• 1996: Sasha & John Digweed - Northern Exposure
• 1997: Sasha & John Digweed - Northern Exposure 2
• 1997: The Winning Ticket
• 1998: Global Underground 006: Sydney
• 1999: Bedrock
• 1999: Sasha & John Digweed - Northern Exposure: Expeditions
• 1999: Global Underground 014: Hong Kong
• 2000: Sasha & John Digweed - Communicate
• 2001: Global Underground 019: Los Angeles
• 2002: MMII
• 2003: Stark Raving Mad
• 2004: Layered Sounds
• 2005: Fabric 20
• 2005: Choice - A Collection of classics

Normal Bilet: 50,00 YTL
VIP: 250,00 YTL
İlk 500 bilet: 50 YTL
Sonraki 1000 bilet: 70 YTL
1000 bilet tükendikten sonra satış 85 YTL'den devam edecektir.
18 Yaş sınırı vardır.
VIP biletine limitsiz yerli ve yabancı içki dahildir.

Tarih : 30 Eylül 2008/21.00
Yer : Refresh
Adres : 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi, G 52 Çömlekçi Sok.
No:30 Maslak İstanbul
Tel : 0 212 328 05 00
Bilet Satış Yerleri :Biletix

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri

Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü ve Sanat 2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri Gemi'de Bayram Eğlencesi Bayramda sevdiklerinizle birlikte leziz bir akşam yemeğinde buluşmak, ardından da Sulukule Roman Orkestrası eşliğinde doyasıya eğlenmek isterseniz, Gemi'ye bekleriz! Bayram Mönüsü Ordörv Tabağı Haydari Barbunya Pilaki Beyaz Peynir Zeytinyağlı Biber Dolması Soslu Patlıcan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sanat telkin cd indir izle İstanbul Sanat nerededir kimdir Sanat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sanat hipnoz Sanat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sanat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sanat kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.