Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2008, 09:56 PM   #9 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: 2008 Ramazan Bayramı Etkinlikleri

I Love 90's Party

I LOVE 90'S PARTY , 2 EKİM PERŞEMBE (BAYRAMIN 3.GÜNÜ) SAAT 22:00 , STUDIO LIVE TECHNIK
90'lar...Şu an yaşı 20 ile 35 arasında olanların en güzel anılarını yaşadığı muhteşem yıllar.

Kimine göre kayıp kuşağın doğduğu ,kimine göre teknolojinin altın çağının başladığı; internet ve cep telefonuyla tanıştığımız,atari ve commodore lardan vazgeçtiğimiz yıllar :-)...

Peki bu yıllarda müzik nasıl gelişti? Rap kavramını Hip-hop a dönüştüren melodilerle şalvarlı Mc Hammer'lar,Vanilla Ice'lar hayatımıza girdi, Kaoma'ile Lambada yaptık,Snap grubuyla defalarca I've Got Power şarkısını söyleyip dansettik... Gündüz matinelerinde Technotronic ve Pump Up The Jam şarkılarıyla Disco'lar son yükselme devrini yaşadı... Özlem Tekin, Hakan Peker,Cartel, Kenan Doğulu , Burak Kut ,Kargo , Serdar Ortaç , Tarkan , Athena , Mustafa Sandal, Şebnem Ferah gibi isimlerle Türkçe Popunda Patladığı Yıllar , ayrıca Sezen Aksu ve Ajda Pekkan gibi isimlerin zirve yıllarını yaşadığı yıllar olarak hafızalarda kaldı.

VEEE.........Bu süreç başlayalı tam 18 yıl oldu......Artık 90'lar bir yakın dönem nostaljisi! Ve bu eğlenceli süreci,yani doksanlı yılları İstanbul gece hayatının en önemli mekanlarından biri olan Studio Liveda çok özel bir partide kutlamaya ne dersiniz?

*ACE OF BASE,BACKSTREET BOYS,LONDON BEAT,EVERYTHING BUT THE GIRL,The K.L.F,SNAP ,TECHNOTRONIC, THE PRODIGY,FAITHLESS,DAFT PUNK,DAVID MORALES,NOMAD..... *KRISTINE DOUBLE W ,DEE LITE, ROBIN S, MOBY, JAYDEE, ROBERT MILES..... *VANILLA ICE,MC HAMMER,SIRMIX A LOT,DR DRE,TUPAC SHAKUR,SNOW,COOLIO,KRISS KROSS.... *ERASURE,DEPECHE MODE,THE CURE,ENIGMA,JAMIROQUAI,BECK,E.M.F,CRANBERRIES...ve eeee daha fazlası!!!!!

Yıllar Önce Türkiye Radyolarının ilk 90lar programını "The Fridaynighties" adıyla yapan DJ Hakan KÜFÜNDÜR ve 90'LAR TÜRKÇE POP PARTY'lerinden Tanıdığınız Özge Tığlı 2 Ekim Perşembe Akşamı Studio Live Technikte Saat 22,00 itibariyle 90'lı yılları Bayram Coşkusuyla yaşatmak için sizleri bekliyor olacak....

YAKIN DÖNEM NOSTALJİSİNİ YAŞAMAK İSTEYENLER STUDIO LIVE TECHNIKTE BULUŞALIM!

Tarih : 2 Ekim 2008 Perşembe
Saat : 22:00
Yer : Studio Live Technik
Adres : Sakızağacı Cad. No:33/4 İstanbul
Giriş : 15 YTL
  Alıntı ile Cevapla