Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Sanat

Uyarılar

Ramazan Etkinlikleri

Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü ve Sanat Ramazan Etkinlikleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Maxi City’de Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Başlıyor! Gerçekleştirdiği kültür, sanat ve eğlence aktiviteleriyle 7’den 70’e tüm ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş sunan Maxi City, 11 ayın sultanı Ramazan’a özel bir program hazırladı. Ziyaretçilerine eski Ramazanları yeniden yaşatmayı amaçlayan Maxi City, eski İstanbul ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sanat telkin cd indir izle İstanbul Sanat nerededir kimdir Sanat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sanat hipnoz Sanat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sanat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sanat kuantum düşünce kitap haberi

Ramazan Etkinlikleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-09-2008, 01:40 AM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ramazan Etkinlikleri

Maxi City’de Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Başlıyor!

Gerçekleştirdiği kültür, sanat ve eğlence aktiviteleriyle 7’den 70’e tüm ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş sunan Maxi City, 11 ayın sultanı Ramazan’a özel bir program hazırladı.
Ziyaretçilerine eski Ramazanları yeniden yaşatmayı amaçlayan Maxi City, eski İstanbul evleri ile dekore edilen aktivite alanında; kökü yüzyıllar öncesine dayanan ve Ramazan ile özdeşleşen geleneksel Karagöz & Hacivat gösterileri ve Aşuk ile Maşuk’un yanı sıra illüzyon showlar, jonklör gösterileri ve kanto gibi pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak.
Ayrıca Ramazan ayı boyunca Maxi City Fasıl Grubu da en güzel tasavvufi parçalarını Maxi Alışveriş Merkezi ziyaretçileri için seslendirecek.

Silivri ve Çengelköy’ün en gözde alışveriş merkezleri olan Maxi City’ler keyif ve huzur dolu bir Ramazan programı sunuyor. 1 Eylül Pazartesi günü, Ramazan davulcularının manileri ve tasavvuf müziği eşliğinde sunulan sema gösterileri ile başlayacak olan Ramazan Programı kapsamında, ay boyunca Aşuk ile Maşuk’tan Meddah’a, Hacivat & Karagöz’den Kanto’ya kadar birbirinden eğlenceli etkinlikler, ziyaretçilerle buluşacak. Ayrıca Osmanlı macuncusu da Maxi ziyaretçilerine, Ramazan’la özdeşleşen geleneksel lezzetleri ikram edecek.

Eylül ayı süresince, her akşam iftar öncesinde tasavvuf müziği ile misafirlerine huzur dolu bir iftar yaşatacak olan Maxi’de, tasavvuf müziği sonrasında birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirilecek.
Çocukların sevgilisi Karagöz & Hacivat ile ilginç tiplemelerin bir arada olduğu kukla tiyatrosunun yanı sıra; heyecan verici jonklör gösterileri, tahta bacak ve ateşbaz, illüzyon showlar, eğlenceli kanto gösterilerini içeren zengin bir program sunacak olan Maxi City, Cengiz Küçükayvaz ve Erdal Türkmen`in yer aldığı "Çifte Meddah " isimli gösteriye de ev sahipliği yapacak. İzleyenleri eski Ramazanlara götürecek olan bu çok özel gösteri 20 Eylül Cumartesi günü Silivri, 21 Eylül Pazar günü ise Çengelköy Maxi City etkinlik alanında ücretsiz olarak izlenebilecek.

Yer: Maxi City
Tarihler: 01.09.2008-01.10.2008
Çeşitli saatler
Adres: Maxi City Alışveriş Merkezleri
Ücret: Ücretsiz



 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2008, 01:44 AM   #2 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Ramazan Etkinlikleri

İstanbul’da Ramazan Etkinlikleri "Kandiller Yanarken"le Başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi her yıl düzenlediği “Uluslararası Feshane Ramazan Etkinlikleri”ni bu yıl İstanbul’un üç tarihi noktası Eyüp, Topkapı ve Üsküdar’da gerçekleştiriyor. "Kandiller Yanarken" Uluslararası İstanbul Ramazan Etkinlikleri" adıyla hazırlanan programlar 31 Ağustos - 2 Ekim 2008 tarihleri arasında Eyüp Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi, Cevizlibağ Topkapı Kültür Parkı ve Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenleniyor.

Ramazan etkinliklerinin vazgeçilmez mekanlarından biri olan Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul`u fethi sırasında surlarda açılan gedikten şehre ilk girdiği alan üzerine kurulan Topkapı Kültür Parkı ve İETT’nin tarihi binasında yükselen Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 33 gün boyunca, 500’e yakın program gerçekleştirilecek. Kandiller yanarken başlayacak etkinlikler çerçevesinde, ünlü sanatçıların konserleri, anma programları, kadir gecesi özel programları, sema gösterileri, tiyatrolar, eski İstanbul davulcuları, temaşa sanatları, mehter konserleri, şişme karakterler, Karagöz-Hacivat, hediyeli yarışmalar ve birbirinden renkli gösteriler sunulacak.

Türk Pop Müziği’nin usta yorumcusu Özdemir Erdoğan, Türk müziğinin güçlü sesleri Ahmet Özhan, Ertuğrul Erkişi, Alp Arslan, Bekir Ünlüataer, özgün müziğin sevilen ismi Uğur Işılak, rock müziğinin sevilen sesleri Murat Göğebakan, Ali Altay, Murat Kekilli, Burak Ahıskalı, Slow-Rock’ın güçlü sesi Murat Çelik, Türk Halk Müziği’nin duygulu sesi Erdal Akkaya, Turgay Başyayla ve Arabesk-Fantezi Müziği sanatçısı Nihat Doğan bu yıl Feshane’de birer konser verecek. Şair-Yazar Sunay Akın şiirsel üslubuyla sunacağı dinletisiyle ziyaretçileri tarihte yolculuğu çıkaracak. Tasavvuf Müziği’nin güçlü sesleri Veysel Dalsaldı, Mehmet Erenler, Ender Doğan, Erkan Mutlu, Fatih Koca, Ses ve Nefes Tasavvuf Topluluğu ve Dervişâne Topluluğu, birbirinden değerli eserleri seslendirecek.
BEZAD Halk Dansları Topluluğu, Bosna Bedem İlahi Grubu ve Endonezya’nın etnik müzikleriyle tanınan Grup Debu da etkinliğe farklı renkler katacak. Dünyaca ünlü Mısırlı hafız Dr. Ahmet Naina bu yılki etkinliklerde Kur’an ziyafeti verecek. Bedirhan Gökçe ve Dursun Ali Erzincanlı şiirleriyle etkinlikte sahne alacağı etkinlikte, Yol Hikayecisi Tayfun Talipoğlu sevenleriyle buluşacak. Hüseyin Goncagül ve ekibinin sahneleyeceği Geleneksel Temaşa Sanatları ve Mehteran Takımı Konserleri ramazan ayı boyunca hergün konuklara hoş saatler yaşatacak. 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan Minik Dualar Grubu da seslendirecekleri ilahilerle kalplere dokunacak.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı boyunca, Kadıköy, Üsküdar, Beşiktaş ve Eminönü vapur iskelelerinden 17:00–24:00 saatleri arası karşılıklı seferlerle ücretsiz olarak Feshane’ye ulaşım sağlanacak.

Yer: Feshane, Topkapı Kültür Parkı ve Bağlarbaşı Kültür Merkezi
Tarihler: 01.09.2008-02.10.2008
Çeşitli saatler
Adres: Feshane, Topkapı Kültür Parkı ve Bağlarbaşı Kültür Merkezi
Nereden Alınır: Bilgi için :www.kultursanat.org

  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2008, 01:48 AM   #3 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Ramazan Etkinlikleri

Eminönü Belediyesi Ramazan`da Camii Gezileri Düzenliyor

Eminönü Belediyesi Aile Merkezi tarafından Ramazan ayı çerçevesinde düzenlenen Camii gezileri 8 Eylül`de başlıyor.
Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri düzenlenecek camii gezileri Eyüp Sultan, Seyit Nizam ve Merkez Efendi’den başlayacak, Yüşa Hazretleri ve önemli cami ve türbelerle devam edecek.

Vatandaşların ramazan ayında ücretsiz olarak katılabileceği camii ziyaretleri için Eminönü Nişanca, ve Kadırga mahallesi, Sağlık Merkezi önü ve Sultanahmet Meydanı, Marmara Üniversitesi önünden servis araçları ile sağlanacak. 10.30`da kalkacak servislerle Eminönü`lü vatandaşlar Ramazan ayında önemli ibadethaneleri gezme imkanı bulabilecek.

Bilgi için Eminönü Belediyesi Aile Merkezi`ni 0212 455 76 11`den arayabilirsiniz.

Yer: Eminönü Belediyesi Aile Merkezi
Tarihler: 08.09.2008-01.10.2008
P.tesi, Çarşamba, Cuma günleri Saat:10.30
Telefon: 0212 455 76 11
Ücret: Ücretsiz



  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2008, 01:51 AM   #4 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Ramazan Etkinlikleri

Yahudi Kültürü Avrupa Günü

Yahudi Kültürü Avrupa Günü 7 Eylül’de Galata’yı Şenlendiriyor!

30 Avrupa ülkesinde ve sayısız şehirde, eş zamanlı olarak düzenlenen bu özel gün, konserler, sergiler, söyleşiler, dans gösterileri ve geleneksel bir Yahudi Düğünü ile Galata’da adeta bir bayram havası yaratacak.
Almanya’dan Portekiz’e, Fransa’dan Rusya’ya, İngiltere’den İspanya’ya... 30 farklı Avrupa ülkesiyle aynı günde İstanbul Galata’da gerçekleştirilecek olan Yahudi Kültürü Avrupa Günü Yahudi’lerin kültürel ve tarihi mirasını tanıtmak, geleneksel müzik ve sanatlarını yaşadıkları ülke halkıyla paylaşmak amacını taşıyor.

Yahudi Müziğinin Farklı Tatları
Sefarad müziğinden Klezmer Müziğine ve hatta sinagog ilahilerine kadar, müzik Yahudi kültüründe her zaman önemli bir yere sahip olmuştur. Yahudi müziğinin en önemli özelliklerinden biri, yaşadığı kültüre göre gösterdiği çeşitliliktir. Anjelika Akbar, Klez –Mez Grubu, Linet Şaul , Maftirim Korosu , Renan Koen, Sinagog İlahileri ,Tuluyhan Uğurlu, Yinon Muallem, ve daha pek çok isim, 7 Eylül Günü Galata’daki sinagog ve farklı mekanlarda, Yahudi Müziğinin farklı tatlarını dinleyicilere sunacaklar.

Yahudi Düğününe Davetlisiniz
Tüm dünya Yahudileri içinde, Türk Yahudi’lerinin, sinagog düğünlerinin görkemi bir başkadır. Çiçeklerle süslenmiş ve özel olarak ışıklandırılmış olan Neve Şalom’un etkileyici atmosferinde unutulmaz bir törene tanık olmak isteyenler, 7 Eylül’de bu özel gün için düzenlenen temsili düğün törenine davetlidirler.

Sergi ve Söyleşiler
Bu özel güne, Sabrina Fresko, Eti Behar ve Beti Cenudioğlu heykel, Bubi resim, Aron Anjel’in yaşamından kesitler veren kişisel fotoğraflarından oluşan bir sergi ile katılıyorlar. Ersin Alok “Anadolu’da Davud’un Yıldızı" adlı görsel konferansı sunarken, Cem Mansur ile Cihat Aşkın’ın katılacağı müzik söyleşisinin konusu; “Yahudi Kimliğinin Diaspora’da Müzikle İfadesi.” Mesut Ilgım ise vereceği panelde; “1933 Üniversiteler Reformuna Alman Bilim Adamlarının Katkıları”nı anlatacak.

İstanbul Sinagogları Gezisi
Balat’ta Ahrida ve Yanbol Sinagogları, tek ahşap Sinagog İstipol, Kastoriya Sinagogu kalıntıları, Aşkenaz Sinagogu ve diğerleri, yine bu özel gün için, konuklarına kapılarını açıyor… Bu sene Yahudi Kültürü Avrupa Günü’nde, Türk Yahudi Kültürü ve Tarihi`ni merak edenler, Fest Turizm ile birlikte, uzun zamandır kapalı olan ya da sadece dini tören için açılan sinagogları ziyaret edebilecekler.

Galata Meydanı’nda İftar Yemeği
Galata Meydanı aynı gün tarihi bir olaya da tanıklık edecek. Avrupa Yahudi Kültürü Günü’nün bu yıl Ramazan ayının ilk pazarına denk gelmesi nedeniyle, etkinlikler iki farklı kültürü buluşturmak amacıyla, Galata Meydanı’nda, Türk Musevi Cemaati tarafından verilecek olan büyük bir iftar yemeği ile son bulacak.

Yahudi kültürünü ve özellikle onun müzik ile harmanlanmasını birlikte paylaşmak için herkesi bu özel güne katılmaya ve bir kültürü yaşayarak paylaşmaya davetli...
Detaylı bilgi http://www.yahudikulturuavrupagunu.com/2008/tr.htm adresinden edinilebilir.

Yer: Çeşitli mekanlar
Tarihler: 07.09.2008
Çeşitli saatler
Adres: Çeşitli mekanlar
Ücret: Ücretsiz
Nereden Alınır: http://www.yahudikulturuavrupagunu.com/2008/tr.htm
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Ramazan Etkinlikleri

Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü ve Sanat Ramazan Etkinlikleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Maxi City’de Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Başlıyor! Gerçekleştirdiği kültür, sanat ve eğlence aktiviteleriyle 7’den 70’e tüm ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş sunan Maxi City, 11 ayın sultanı Ramazan’a özel bir program hazırladı. Ziyaretçilerine eski Ramazanları yeniden yaşatmayı amaçlayan Maxi City, eski İstanbul ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sanat telkin cd indir izle İstanbul Sanat nerededir kimdir Sanat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sanat hipnoz Sanat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sanat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sanat kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.