![]() |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? kesinlikle kabus değildi....buna emin olabilirsi... khkh56 ama her ne ise gördüğümün anlamı,iyi bir şeydir her halde....bu arada kendini tarif ediş şeklin bile bir yakın arkadaşıma çok benziyor... bu arkadaşımında beyazlarını saymazsam,siyaha yakın kestane saçları vardı.... dusun |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? Ya bu çok ilginç dün telkinleri sadece nette dolaşırken 2 kere dinledim.Gece gördüğüm rüyaları bir bana sorun dilim uçukladı yani korkunçtu.Şimdi kalkar kalkmaz bunları yazıyorum.Etkisini bukadar erken göstericeğini tahmin etmedim doğrusu.Yola devam 25889 |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? büyüdünmü unutursun şaka bir yana geçici bunlar :) |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? atakan bey .telkinleri gormeden once 40 yılda 1 ancak ruya gorurdum.gerçektende telkinleri dinlemeye başladıktan sonra garip ruyalar gormeye başladım. ruyanın birisinda dağda silahla çatışıyorum .birisinde bir psikopat yakalıyorum silahlarını alıyorum ama kendi kaçıyor. en ilginç olanıda ruyamda ananemle aynı odadayım. benim sol karın tarafımda ayakta esmer 3 yada 4 yaşında bir çocuk her yeri yara bere içinde. böyle şeyler yazınızı okumadan once kafayı yedigimi sanıyordum ama şimdi yazınız beni rahatlattı. |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? Ya Heralde Bende Gariplik Var.. Benim Rüyalarım Telkin Sonrası O Kadar Matrak OLmaya Başladı Ki Rüyamda Bile Güldüğümü Hissediyorum.. Ama Telkin Öncesi Kötü Rüyalarım Daha Fazlaydı.. Heralde Bende Süreç Ters İşliyor.. y789 |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? BENDE KORKUNÇ KABUSLAR GÖRMEYE BAŞLADIM .ÖZELLİKLE TELKİNLERDEN HEMEN SONRA BAŞLADI .ONLARLA ALAKALI OLDUĞUNU ANLADIM.kATİL OLDUĞUMU KAÇIRILAN TECAVÜZE UĞRAYAN İNSANLARI,SÜREKLİ BİRİLERİYLE SAVAŞTIĞIMI GÖRÜYORUMM.DAHA ÖNCE İZLEDİĞİM KORKU FİLMLERİNİN ETKİSİMİ BİLMİYORUM AMA BİLDİĞİM BİŞİ VAR DAHA ÖNCE BUKADAR ÇOK KORKMAMIŞTIM.hİÇ İİ BİŞEYLER YOKMUYMUŞ YAHU BİLİNÇALTIMDA .DİLERİM BU KABUSLAR GÜZEL RÜYALARA DÖNÜŞÜVERİR.AMİN.. |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? Alıntı:
Dönüşecek Emin OL.. Benim Gibi Artık Rüyalarında Bile Güldüğünü Hissedeceksin.. |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? sevgili TR-ance dilerim dediğin gibi olur.Yorumun için teşekkür ederim. |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? Merhaba, Atakan beyin farklı başlıklarda gördüğüm uyarılarından sonra sessiz üyelikten sesli üyeliğe terfi etmeye ve deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim. smiliyface Telkinleri ilk olarak geçen sene 1-1,5 ay süreyle dinlemistim. Birkac hafta bitmek bilmeyen kabuslar gördüm o dönem. Önce tanıdığım tanımadığım ne kadar insan varsa dövdüm yada kavga ettim rüyamda. Sonrasında rüyalarım hayvanat bahçesine dönüştü. Korku içinde her gece evimi basan beni kovalayan farklı bir hayvandan kaçıp durdum. O kadar etkilenmisim ki balik hafızama rağmen hala hatırlıyorum hepsini smiliyface Bir haftadir telkinleri yeniden dinliyorum. Ancak henüz hiç kabus görmedim. Bu bilinçaltımın bir nebze olsun temizlenmiş olduğu yada önceki telkinlerin kalıcı olduğu anlamına gelir mi acaba? |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? arkadaşım yeniden hoşgeldin..bence geçen sene dinlediğin telkinlerin, mutlaka faydası olmuştur,sen şimdi devam et dinlemeye, hiç ara vermeden..bu sefer bu işi kökünden hallet biz yanındayız..relkinleri ilk dinlemeye başladığın süre içinde gördüğün hoş olmayan etkilerin geçici olduğunu, sonrasısının rahatlık ve derin huzur olduğunu unutmazsan, kabus falan vız gelir..ne iyi yaptın tekrar dinlemeye ve paylaşmaya karar verdin, saygılı sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 AM. |