Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/)
-   -   Kabus Görüyor musunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/24-kabus-goruyor-musunuz.html)

sec 15-04-2008 04:59 PM

Ynt: Kabus Görüyor musunuz?

Kendi rüyalarımla ilgilli yeni bir sey kesfettim. Sigara telkinini listeme ekledigim zaman yeniden kabus görmeye basladim. Çıkardığım zaman kabuslar bitti. Tesadüf de olabilir.. Yada bütün derdim sigarayla dusun

pınpın 16-04-2008 05:25 PM

görmeyi en çok istediğim etki... çünkü çok işe yaradığını düşünüyürum. ama malesef kabus filan görmüyorum. zaten fazla uyuyan bir insan değilim. bu suçluluk duygusu telkini kabus görmeden de işe yarar mı?

shamanic 16-04-2008 05:31 PM

rüyalarımız bizim içsel durumlarımızın yansımalarıdır..

kabuslarımız bize gelen biraz sert kendine gel uyarılarıdır..

görmüyor olmanız sevindirici..

telkinleri dinleyenlerin yaşadığı etkiler her kişinin kendi içindeki birikimlerine göre değişir..

onun için farklı şekilde etkilenmeniz normal..

sevgiler.. hismiley

melanie87 17-04-2008 02:30 AM

bende dün gece bir rüya gördüm.kabus muydu neydi bilemiyorum ama bizim bir hocanın dersinin sınavı varmış.ve biz bikaç arkadaş kopya çekiyormuşuz ve çekerken de hoca bizi yakalıyormuş.üniversiteden uzaklaştırma alacaksınız tadında bişeler sölüyodu kendimi baya kötü hissettim. bad45

melanie87 19-04-2008 02:46 AM

telkinlere başlayalı beri sürekli okulla ilgili rüyalar göryrm.bişeyleri beceremiyorm,sunumları yapamıyrm,kopya çekiyorm yakalanıyrm faln.acaba benim bilinçaltımdaki korkular mı bunlar?

renji 24-04-2008 10:31 AM

8 gündür dinlediğim telkinler boyunca ilk defa dün gece kabuslar gördüm hemde üç tane birden çok acı vericiydiler ama geçen bir haftamın aksine sabah mutlu uyandım umarım hep böyle devam eder onayi

kramer 24-04-2008 10:52 AM

4897 ben de görmek istiyorum, sanki görmeden telkin etkisini göstermeyecekmiş gibi geliyor.
İki olasılık var sanırım, ya rahatım, geçmişimle ilgili beni rahatsız eden ve bilinçaltıma attığım çok fazla anım yok ya da kendime, hislerime karşı kayıtsızım. dusun Bu ikinci ihtimal daha güçlü gibi. Bazı arkadaşlarım gece yastığa başlarını koyduklarında o gün neler yaptıklarını düşündüklerini ve kimi davranışları yüzünden kendilerini suçladıklarını söylüyorlar. Olmuşla ölmüşe çare yok deyip boşvermeyi yeğlerim herzaman için.
Suçluluk telkinini dinlemeye başlayalı 8 gün oluyor, acaba artık 3-4 günde bire mi indirsem dusun

renji 24-04-2008 11:06 AM

Benimde 8 gün sonra ilk defa kabus görmemin nedeni şunlardan biri olabilir.
Dün iki yeni adım attım.Birisi listeme topluluk karşısında konuşmayı eklemek.İkinciside ilk defa gece yatarken kulaklık ile dinleyerek uyudum.Diğer türlü hoparlörden etksi azalıyo gibi düşünüyorum.Öyle olmadığını biliyorum ama kulaklıkla daha güveniyorum telkinlere.Kulaklıklar kulaktan çıkmasın diye bi arkadaş kulağına bantladığını yazmıştı bende ondan kopya çektim sabah uyandığımda hala kulağımdaydılar thumbsanim

kramer 24-04-2008 11:30 AM

Bantlamak iyiymiş aa34
3 gece kulaklıkla dinledim bir değişiklik olmadı ama bugün ego ve suçluluğun yanına kendine güvenle ertelemeyi bırak telkinlerini ekledim umarım faydasını görürüm.
İnşallah kabus görürüm diye geçiriyorum içimden, iyice manyadım terli345 görmiyim işte mis gibi dimi derty

renji 24-04-2008 12:53 PM

Ben kabus görünce içim rahatladı.Normalde hiç görmem ama bi gecede 3 tane üst üste görünce telkinler sayesinde olduğuna emin oldum.Resmen kabus görmek için çabalıyoruz aa34

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:48 PM.