Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/)
-   -   Kabus Görüyor musunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/24-kabus-goruyor-musunuz.html)

hayat kadere inat 21-03-2009 03:33 PM

bir yıldır hiç kötü rüya görmedim telkinleri 1 aydan fazladır dinliyorum rüyalarım dahada güzelleşti.benim hiç korkum hiç endişem yokmuş .kurtulmam gereken olumsuzluklarım yokmuş demekki .öylemi oluyor?smil56uy897cilgin897f678hk8908happy6music45

duygu460 21-03-2009 04:24 PM

Ya korkutmayın insanıı :D Ben kabus görmeyi göze alarak uyuyamam ki... Kabus görmeden etkilerinin farkına vara bilirmiyiz acaba...

saygılar

yeni bir hayat 21-03-2009 11:50 PM

Alıntı:

duygu460 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 315818)
Ya korkutmayın insanıı :D Ben kabus görmeyi göze alarak uyuyamam ki... Kabus görmeden etkilerinin farkına vara bilirmiyiz acaba...

saygılar

Merhabalar duygu460;

Telkinlerin etkisi kişiye göre değişiyor.Her etki gören kabus görecek diye birşey yok..O yüzden korkmanıza da gerek yok sevincli

Bende böyle bir etki hiç olmadı..Aksine ben telkinlerden önce kabus çok görürdüm..Yakınlarımın ölümlerini de aynı şekilde..Üstelik bu durum çok sık tekrarlanıyordu..Telkinlerden sonra bu kötü rüyalar sona erdi..Bu da beni oldukça sevindiriyor..

Sevgiler..actionsmile

duygu460 22-03-2009 08:24 AM

Öncelikle herkese merhabalar...
Ben 4 gündür telkinleri dinliyorum.sadece dün gece dahil toplam 12 saat dinledim. Gece kâbus görmedim ancak 3 kere uyandım ve her uyanışımdada kan-ter içindeydim....Daha önce hiç olmazken 1 günde 3 kere oldu...Acaba telkinlerin etkisini göstermesinin bir belirtisi olabilir mi bu ???

Şimdiden teşekkürler
Saygılar...

duygu460 22-03-2009 03:36 PM

cevap bekliorum...

hayat kadere inat 28-03-2009 10:25 PM

Cevap: Kabus Görüyor musunuz?

Alıntı:

duygu460 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 322080)
Öncelikle herkese merhabalar...
Ben 4 gündür telkinleri dinliyorum.sadece dün gece dahil toplam 12 saat dinledim. Gece kâbus görmedim ancak 3 kere uyandım ve her uyanışımdada kan-ter içindeydim....Daha önce hiç olmazken 1 günde 3 kere oldu...Acaba telkinlerin etkisini göstermesinin bir belirtisi olabilir mi bu ???

Şimdiden teşekkürler
Saygılar...

sevincliOOOoooo buda bişiimi sen daha neler görciksin.daha çook terliiceksinsevincliüşiiceksin sevinclisonrada huzura ericiksinhy789

serkan 11-04-2009 08:28 PM

dün gece bir kabus gördüm. Anne ve babam yatak odasında uyurken birden ölüyolardı. Bende onları kurtarmaya koşuyodum. Gözümü açtığımda onların yatak odasındaydım. Çok korkunçtu rüya. 3 gündür dinliyorum telkinleri. Raslantımı yoksa telkin etkisimi acaba...

hayatimdegisti 11-04-2009 08:32 PM

İlk etapta en çok suçluluk duyduğumuz korktuğumuz şeyleri görürürüz.Bende uzun uzun babam'ın ölümünü görmüştüm...Bu tür korkuları görmek olumludur böylece suçluluk duygularınızdan kurtuluyorsunuz.

leylali 07-05-2009 11:50 AM

Cevap: Kabus Görüyorum

Merhabalar,
Telkinleri gün içinde 8 saat aralıksız dinleme imkanım olmadığından (en fazla 3-4 saat dinleyebiliyorum) geçen gece uyurken dinleyim dedim (indirdiğim telkinler "ego" ile "suçluluk" doğa ve klasik serilerindendi). Ancak çok uykum olmasına rağmen bir saat kadar resmen bocaladım uyumak için, tam daldıktan yarım saat sonra da anlayamadığım bir duyguyla uyanıp bir hışımla müziği kapattım (ve bunu neden yaptığımı da anlayamadım, hatırladığım tek şey çok rahatsız olduğum). Bu arada telkinleri dinlemeye başlamadan önce gördüğüm kabusum telkinlerle birlikte daha belirginleşmeye ve korkunçlaşmaya başladı (örneğin: önceki rüyalarımda bahçemde/evimde yılan varmış, ama onu bir türlü bulamıyordum, telkinlerden sonra evimde etrafım yılanlarla sarılı gördum kendimi)
Buna ne dersiniz?

dimpleg 09-05-2009 01:37 PM

ben çok rüya gören bırısıyımdır uyandığımda da hepsini hatırlarım.gün içindeki ruh halime de yansır genelde.telkinleri dinlediğim ilk gün aynen korkunç bi rüya görmüştüm sonra karışık bikaç rüya gördüm ama ıkı haftadır düzeldi çok güzel rüyalar görüyorum.uyandığımda daha neşeli kalkıyorum doğal olarak halimden çok memnunum.

üzerimdeki eski,ağır kirli şeyi atmış; deri değiştirmiş gibiyim sanki!!!!!!! teşekkürler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 AM.