Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/)
-   -   Kabus Görüyor musunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/24-kabus-goruyor-musunuz.html)

cibelce 12-05-2009 03:02 PM

Cevap: Kabus Görüyor musunuz?

Merhaba
Önceleri düzenli olarak dinleyememiştim ama son bir haftadır düzenli olarak dinliyorum telkinleri. İlk olarak, burda söylendiği gibi suçluluk duygusu ve ego güçlendirici dinliyorum.
Bu arada forumlardaki konuşmaları inceledim, baş ağrısından ve kabus görmekten bahsediliyor. Bende hiç biri oluşmadı. acaba bende etki göstermiyormu. Neden bende bunlar oluşmadı

Teşekürler Sevgiler

rimdeng 07-06-2009 02:59 PM

yha bende dün rüyamda iş makinası kepçe gördüm insanları öldürüordu sürekli kaçıodum ben

blue jaloon 07-06-2009 08:20 PM

Alıntı:

rimdeng Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465703)
yha bende dün rüyamda iş makinası kepçe gördüm insanları öldürüordu sürekli kaçıodum ben

kurtlar vadisini cok izliyor olmayasin:)

dejaa 07-06-2009 09:27 PM

ben gece hep yemek görüyorum ya sabah yada o akşam annem o yemeği yapıyo..( rüyamdan hiç haberi olmadığı halde ) pu haha ben farklıyım.... :))))
herkes telkinleri dinlerken ağlıyo ben gülüyorum ...

the desert 07-06-2009 09:33 PM

ben kabus gormuorum yada gorup hatırlamıorum..ama her uyandığımda kalbım çarpıo ve hatırlamamam gereken bırını hatırlayıp onu ozledıgımı farkedıorum ama bunu her sabah sıklaştırmaya başladım bu gunlerde:(

blue jaloon 08-06-2009 12:41 AM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465729)
ben kabus gormuorum yada gorup hatırlamıorum..ama her uyandığımda kalbım çarpıo ve hatırlamamam gereken bırını hatırlayıp onu ozledıgımı farkedıorum ama bunu her sabah sıklaştırmaya başladım bu gunlerde:(

kalp carpintisi uykada iken düsünce beyine gitmedigi icin kalbe vururmus doktorum öyle demisti...

MERAGİR 10-06-2009 01:14 PM

merhabalar, ben yaklaşık olarak 4 ay veya daha fazla dinlemekteyim.Rüyada kabus görme olayı ne zaman bitecek acaba, her gece belki yüzlerce rüya görüyorum ve hepsini net olarak hatırlıyorum.Kendimi artık bir aktör gibi görüyorum maşallah her gün bir sürü rolde oynuyorum, bu rüyalardan ilginç bir korku filmi çekilebilir.
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:.../korku1021.jpg

Bir de benim merak ettiğim telkin içeriğiyle ilgili hiç bir rüya görmüyorum.mesela topluluk k. konuşma telkinini dinlerken rüyada sunum yaptığımızı ve etkileyici konuşmalar yaptığımız gerekmiyor mu?

hayatın_ritmi 17-08-2009 12:18 AM

Telkinleri dinleyişimin bugün 2.günü.normalde hemen hemen hergün rüya görüyorum.Ve o gün sıkıntılı uyanıyorum.Bu gece kabus gördüm.telkinlerin scriptlerinin tam tersini bana biri bağırarak suçlarcasına söylüyordu.Olumsuz bir durum mu yoksa normal mi?Yardımcı olun lütfen
ağla2

hcr20 17-08-2009 12:26 AM

Yaşadıkların gayet normal hatta telkinlerin işe yaradığını gösteriyor.Sadece kabus değil geçmişten bir sürü ayrıntılar,kişiler de göreceksin.Ama sonra hepsi geçiyor

ozge886 07-09-2009 03:06 PM

bende yasadiklarimi paylasmak istiyorum...

telkinleri yaklasik iki ay önce dinlemeye baslamistim. sadece gündüzleri dinliyordum sucluluk ve ego yu.yaklasik 2 hafta dinledim ilk günlerde cok siddetli bir bas agrisi cektim ama positif etkilerinide gördüm. daha mutlu hissediyordum...

sonra nedense biraktim. uzunca bir aradan sonra 3-4 gündür yine dinlemeye basladim. bu sefer listeme diger telkinleride etkiledim ve gece uyurken dinlemeye basladim, son iki gündür sadece ego, sucluluk ve kendine güven telkinlerini dinliyorum ve kabuslar görüyorum.
Dün geceki rüyamda ölüm tehlikesi yasadim ve sürekli birileri tarafindan kovalandim, saklandim, hersey cok karmasikti. Tuhaf olan ise, rüya gördügümün farkindaydim. Yani hepsinin bir rüya oldugunu biliyordum o an. Hatta Ne zaman bitecek bu rüya bitsin artik dedigimi hatirliyorum rüyamda. Bu bana cok ilginc geliyor. Daha önceki rüyalarimdada bir kac kez böyle olmustu. Rüya oldugunun farkindaydim.
Bana cok ilginc geliyor. Ama bilmiyorum belki normaldir. Ayni durumda olanlar varmi?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 PM.