Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/)
-   -   Kabus Görüyor musunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/24-kabus-goruyor-musunuz.html)

BY-KORAY 02-02-2009 07:30 PM

olabilir ben de dün başladım dinleme ye bakalım ben neler görceem gece
hade hayıllısı bu arada bu calısmada emeği gecenlere cok teşşkr

azime_1 19-02-2009 07:20 PM

inakler köpekler
ne kadar evcil hayvan varsa saldırıyor bana
demek bu yüzden

azime_1 19-02-2009 07:20 PM

tabi rüyamda:)

keskin38 27-02-2009 09:48 PM

Alıntı:

keops Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 41369)
dostum telkinler ilaç değilki sağlık bakanlığından onaylı olsun
sadece kişisel gelişim çalışması
kabus görmen bilinçaltındaki bastırdığın korkuların açığa çıkması demek
ki buda sağlıklı bir durum ve geçici bir dalgalanma hissi
telkinlerin etkisi pozitif yöndedir çünkü bizler ve bu siteye üye olan hemen hemen herkez denemiş yüksek bir çoğunluğuda değişik faydalarını görmüştür
kimi daha dik yürümüştür kimi olumsuz duygularından kurtulmuş kimi sosyalleşmiş ve daha fazlasını telkinleri dinleyenlerin yorumlarından bulabilirsin kaldı ki bu telkinler ücretsiz ve telkinler uzmanlar tarafından hazırlanmış
ve tüm dünyada kabul görmüş ve kullanılıyor
herşey titizlikle hazırlanmış için rahat olsun

burada inandıgımız ve yapmaya calıstıgımız sey dusunce gucuyle zıhnımızı bılıncaltımızı arındırıp hayata daha olumlu bakmak ise bu ruh saglıgı anlamına gelmez mi... ki ruh saglıgıyla ilgili şeyler de saglık bakanlıgı nı ılgılendırmez mi ?dusun2

keskin38 06-03-2009 12:14 PM

Ayyy ne kadar önyargılıymışım ya utandım bırdeny789

Neyseki artık o düşüncelerimi sildim kafamdan.telkinlerin yarar sagladıgını bizzat gördüğüm için sordugum o soruyu geri alıyorum y789

Benimde hayatım değişti teşekkürler hayatım değişti 956k

Harley Quinn 19-03-2009 12:37 AM

Merhabalar,

siteye yeni üye oldum. bugün telkinleri dinleyişimin 3. günü.

Dün gece bende kabus gibi sevdiğim kişiyle sadece bir kere görmüş olduğu yakın bir arkadaşımla aralarında bir şey olduğunu gördüm. Çok moralim bozuk uyamdim ve gün içinde sürekli kafama takıldı hiç düşünmediğim birşeydi çünkü. Hatta bunu kafama takıp hayatıma çekerim falan diye niye gün içinde kafayı taktım diyede kendime kızdım durdum. Korku içinde korku yani anlayacağınız..

ama bu bölümü okuyunca biraz rahatladım, demekki kabus olayı telkinlerin ilk zamanları normal, demekki rüyamda yine bir başka korkumla yüzleştim ve rüyalarında iyileştirici etkisi olduğunu düşünürsek... ohh rahatladımcilgin897cilgin897

Bu sitede emeği geçen herkese, siteyle tanışmama vesile olan arkadaşıma, arkadaşımla o sohbet ortamını yaratan evrene ve de kendime teşekkür ederiiiim alk78

ebru_li 19-03-2009 09:10 AM

Alıntı:

Harley Quinn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 312732)
Merhabalar,

siteye yeni üye oldum. bugün telkinleri dinleyişimin 3. günü.

Dün gece bende kabus gibi sevdiğim kişiyle sadece bir kere görmüş olduğu yakın bir arkadaşımla aralarında bir şey olduğunu gördüm. Çok moralim bozuk uyamdim ve gün içinde sürekli kafama takıldı hiç düşünmediğim birşeydi çünkü. Hatta bunu kafama takıp hayatıma çekerim falan diye niye gün içinde kafayı taktım diyede kendime kızdım durdum. Korku içinde korku yani anlayacağınız..

ama bu bölümü okuyunca biraz rahatladım, demekki kabus olayı telkinlerin ilk zamanları normal, demekki rüyamda yine bir başka korkumla yüzleştim ve rüyalarında iyileştirici etkisi olduğunu düşünürsek... ohh rahatladımcilgin897cilgin897

Bu sitede emeği geçen herkese, siteyle tanışmama vesile olan arkadaşıma, arkadaşımla o sohbet ortamını yaratan evrene ve de kendime teşekkür ederiiiim alk78

iyigünler arkadaşım korkularımızla yüzleşiyoruz evt hepimiz bu yollardan geçtik şimdi sıra sendey789

Vodoo 19-03-2009 09:30 AM

Gunaydın
evet kabuslar goruyorum.3 gece once ben KATIL oldum....5 kisiyi basından vuruyordum ve valiz dolusu parayla kacmaya calısıyordum.aman allahım uyandıgımda kalbim yerinden cıkacak gibiydi cok korkmustum hala hatırladıkca urperiyorum.

Harley Quinn 21-03-2009 11:40 AM

Alıntı:

ebru_li Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 312745)
iyigünler arkadaşım korkularımızla yüzleşiyoruz evt hepimiz bu yollardan geçtik şimdi sıra sendey789

Teşekkür ederim actionsmile

YESHAPPY 21-03-2009 01:37 PM

o neydi kabusss.Rüyamda istemediğim biriyle nişanlanıyordum hem de yüzünü hiç görmediğim.ayyy kabusstuu.nişanı atma planları yapıyordum :):)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:49 PM.