Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/)
-   -   Kabus Görüyor musunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/24-kabus-goruyor-musunuz.html)

pakguc 07-09-2007 05:18 PM

Ynt: Kabus Görüyor musunuz?

rüyaları hep hayra yormak lazımmış

farkvar 30-10-2007 07:05 PM

gssmile gssmile

25emel 30-10-2007 08:04 PM

Alıntı:

farkvar ! Nickli Üyeden Alıntı
telkinlerden önce hergece ama ger gce karşık karışık rüyarl artık uyumak sitemıyorudm o derce telkinleri dınlemey başladım sabahları bır uyanıyorum artık esneme dıye bişi yok çok değişiştim sonra gene başladı ve bırazdan yatıcam sabah hiç uynmamış gıbı kalkıyorum :

bu geçici bir durum merak etme ark5

hayalayaz 01-11-2007 09:19 PM

kabuslar benden kaçıyor..zaten eskiden kimse çocuğuna öcü geliyor demezdi..hayal geliyor dedikleri zaman bi bakardın çocuklar uyumuş

, n9598

kubral 02-11-2007 04:35 PM

Kabus diye addetmek doğru mu bilmiyorum ama benim kendimi bildiğimden beri hep gördüğüm bir rüya var.Bu rüyayı senede 7-8 defa muhakkak görüyorum.Rüyamda hep merdivenlerden çıkıyorum yada iniyorum.Bu merdivenlerin bazı basamakları eksik ve eksik basamağa geldiğimde öylesine korkuyorum ki uyandığımda kendimi kan ter içinde buluyorum.Ne zaman bu rüyayı görsem o gün hep rüyamı düşünerek geçiriyorum.Bunun sebebini öğrenmek için neler vermezdim:(Neden hep basamaklar eksik?Bunu çok merak ediyorum.

farkvar 02-11-2007 07:08 PM

Hocam telkinleri dınlemeden önce hep kabus hep kabus ve telkinlri dınlemye başladıktan sonra ne kara geç yatarsam yatım hep uykudan dınç bır şekilde kalkıyorum bunun hangı mp3 olduğunu bılmıyorum ve bır rüyamı anlatım rüyamda yunus gordum annem erkek kardeşim ve ben bır gölün kıyısında oturuyoruz ve yunusun su üzerinde çıktığını göruyorum bakın işte yunuz felan dıyolaglar geçiyo yunus bıze doğru kafası kaldırıp şöle bı acayıp ses çıkarıyoo ve oturduğumuz kıyının altından kayboluyo huzur içinde uyumka çok güzell yunuslarda çok güzel t678

hayalayaz 02-11-2007 08:20 PM

arkadaşlar şanslısınız sezennl arkadaşımız rüya tabir ediyor...rüyalarınızı oraya yazın..belkide hemen tabir edilir rüyalarınız..renkli ve sevinçli rüyalar görmenizi dilerim

farkvar 05-11-2007 02:26 PM

teşekkürler

crywolf 06-11-2007 03:40 PM

ego ve suçlıuluk telkinlerini 6gündür dinliyorum gelişme yok gibi yani herkesin farkedilebilir değişiklikleri bende henüz olmadı ya da ben farketmiyorum bilmiyorum neyse rüyalarıma gelince önceden arasıra rüya görürdüm kabus veya hoş ama telkinleri dinlemeye başladıktan sonra hergün kabus görüyorum yani devamlı birileriyle dövüşüyor kavga ediyorum bugünde eski sevgilimi gördüm 88a 88a 88a 88a inşallah olumlu meyveler almaya başlarım etrafımda herkese öneriyorum bakalım hayırlısı saygı ve sevgilerimle....

shamanic 06-11-2007 03:57 PM

aslına bakarsan crywolf cum yazdıkların etkilerinin olduğunun göstergesi...

bastırmış olduğun duyguların telkinleri dinledikçe çözülmeye başlamış ve rüyaların yoluyla bilinçaltın sana sinyalleri gönderiyor...

geçmişini afffederek duygularının salıverilmesine yardımcı ol... hazır bu noktaya gelmişken sakın ara verme telkinlere..

en kısa zamanda güzel haberlerini duymak dileğiyle..

sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:45 AM.