![]() |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? rüyaları hep hayra yormak lazımmış |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? gssmile gssmile |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? Alıntı:
|
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? kabuslar benden kaçıyor..zaten eskiden kimse çocuğuna öcü geliyor demezdi..hayal geliyor dedikleri zaman bi bakardın çocuklar uyumuş , n9598 |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? Kabus diye addetmek doğru mu bilmiyorum ama benim kendimi bildiğimden beri hep gördüğüm bir rüya var.Bu rüyayı senede 7-8 defa muhakkak görüyorum.Rüyamda hep merdivenlerden çıkıyorum yada iniyorum.Bu merdivenlerin bazı basamakları eksik ve eksik basamağa geldiğimde öylesine korkuyorum ki uyandığımda kendimi kan ter içinde buluyorum.Ne zaman bu rüyayı görsem o gün hep rüyamı düşünerek geçiriyorum.Bunun sebebini öğrenmek için neler vermezdim:(Neden hep basamaklar eksik?Bunu çok merak ediyorum. |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? Hocam telkinleri dınlemeden önce hep kabus hep kabus ve telkinlri dınlemye başladıktan sonra ne kara geç yatarsam yatım hep uykudan dınç bır şekilde kalkıyorum bunun hangı mp3 olduğunu bılmıyorum ve bır rüyamı anlatım rüyamda yunus gordum annem erkek kardeşim ve ben bır gölün kıyısında oturuyoruz ve yunusun su üzerinde çıktığını göruyorum bakın işte yunuz felan dıyolaglar geçiyo yunus bıze doğru kafası kaldırıp şöle bı acayıp ses çıkarıyoo ve oturduğumuz kıyının altından kayboluyo huzur içinde uyumka çok güzell yunuslarda çok güzel t678 |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? arkadaşlar şanslısınız sezennl arkadaşımız rüya tabir ediyor...rüyalarınızı oraya yazın..belkide hemen tabir edilir rüyalarınız..renkli ve sevinçli rüyalar görmenizi dilerim |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? teşekkürler |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? ego ve suçlıuluk telkinlerini 6gündür dinliyorum gelişme yok gibi yani herkesin farkedilebilir değişiklikleri bende henüz olmadı ya da ben farketmiyorum bilmiyorum neyse rüyalarıma gelince önceden arasıra rüya görürdüm kabus veya hoş ama telkinleri dinlemeye başladıktan sonra hergün kabus görüyorum yani devamlı birileriyle dövüşüyor kavga ediyorum bugünde eski sevgilimi gördüm 88a 88a 88a 88a inşallah olumlu meyveler almaya başlarım etrafımda herkese öneriyorum bakalım hayırlısı saygı ve sevgilerimle.... |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? aslına bakarsan crywolf cum yazdıkların etkilerinin olduğunun göstergesi... bastırmış olduğun duyguların telkinleri dinledikçe çözülmeye başlamış ve rüyaların yoluyla bilinçaltın sana sinyalleri gönderiyor... geçmişini afffederek duygularının salıverilmesine yardımcı ol... hazır bu noktaya gelmişken sakın ara verme telkinlere.. en kısa zamanda güzel haberlerini duymak dileğiyle.. sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:45 AM. |