Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/)
-   -   Kabus Görüyor musunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/24-kabus-goruyor-musunuz.html)

fsy 19-06-2007 10:25 AM

Ynt: Kabus Görüyor musunuz?

Cevabınız için çok teşekkür ederim ama devamındaki yazınızı -aşağıdaki- pek anlamadım. Bu uyarıdan kastınız ne?
"Belki daha çok cevap gönderilir, ama konuyu okuyana kadar herhangi bir uyarı almak istemiyorsan bakma."

angel2030 27-06-2007 09:52 AM

Telkinleri yaklaşık bir haftadır dinliyorum. Çok uzun zamandır gördüğüm rüyaları hatırlamıyorum ama kabus gördüğümüde sanmıyorum. Karışık ve anlamsız rüyalar bunlar. Sabah kalktığım zaman hatırlamak için zorluyorum kendimi ama en fazla kesik kesik parçalar geliyor gözümün önüne.

wyvern 27-06-2007 10:05 PM

Hayatım boyunca gördüğüm kabus sayılıdır. 8-10 yılda bir kabus görürüm. Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri de hiç görmedim. Gerçi gayet iyiyim, mutlu, huzurlu, güvenli ve güvende hissediyorum kendimi. Ama yine de merak etmeden edemiyorum; acaba bilinçaltımdaki olumsuz öğeleri atamadığım anlamına gelir mi bu durum? blook

Teşekkürler... Sevgiler...

sessiz 28-06-2007 08:32 PM

Genelde gün içinde uyuduğum kısa uykulardan terli bir şekilde uyanıyorum terli345 ama geceleri rahat uyuyorum uykulusmile

ozge81 29-06-2007 11:27 AM

88a hiç kötü rüya görmem. dün gece halisünasyon gördüm. yataktan bağırarak kalktım.

25emel 29-06-2007 11:17 PM

Alıntı:

ozge81 Nickli Üyeden Alıntı
88a hiç kötü rüya görmem. dün gece halisünasyon gördüm. yataktan bağırarak kalktım.

anlatmak istermisin?

ozel 18-07-2007 10:54 PM

Bu bolume yeni bakabildim, soruma cevap verdigin icin cok tesekkur ederim sevgili etf, simdi icim rahatladi, ruya ne kadar uzun gibi gorunsede demekki bir iki saniyeyi gecmiyor. Bu durumda yorgun uyanmamizin altinda baska sebepler olmali, ben zinde uyanma telkinine basladim bu arada, henuz pek faydasi olmadi hala yorgun uyaniyorum hatta bazen sirtimda tas tasimis kadar yorgun uyaniyorum ama insallah gececek.
Sevgi ve isikla kalin.

meryemim85 20-07-2007 04:15 PM

ben kabus görmedim.geçmişte yapmak isteyipte yapamadıklarımı rüyalarımda yapıyorum ve çok mutlu kalkıyorum.kabusum gerçek hayat.orda çok savunmasızım bir çocuk gibi.zaman gerek sanırım.eminim her şey değişecek.

cnb 20-07-2007 04:29 PM

ben şunu keşfettim ,
telkinleri şimdiye kadar gündüz dinliyordum ,
uyku problemim olmamıştı.
ama iki gündür,
gece uyurken dinleyeyim dedim ikisinde de pişman oldum.
birinde acayip bir mide bulantısı ile uyandım,
diğerinde de görüp görebileceğim en kötü kabusu gördüm,
burdan telkinlerin uyurken daha etkili olduğu sonucu çıkabilir mi acaba.
sevgiler

boncukkk 07-09-2007 05:01 PM

Ben de rüyamda sınıf arkadaşımın öldüğünü gördüm. İsmimiz aynı olduğu için acaba ben de mi öleceğim? diyordum,rüyamda.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 AM.