![]() |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? Herkesde farklı tepkilere yol açıyor telkinler demekki.Zaten konunun başında yorum yapılmış.Korkular meydana çıktığından kimisi kabus görür kimisi daha rahat uyku uyurmuş.Ben önceden peş peşe korkunç rüyalar görürdüm,sıçrayarak sürekli ilkilirdim uykumdan.Ama hepsi bitti çok şükür.Kendimi kuş tüyü yataklarda gibi hissediyorum.Zamanla bence sende rahatlıcaksın,çünkü korkularından kurtulcaksın..Sevgiler... |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? Çok teşekkürler arkadaşlarlar .. Şimdi Ego telkinini indirdim..Onu dinlemeye başlıycam..Aslında en baştan başlamam gereken bi telkindi bu.. Sizce uygunmu,uygun gördüğünüz bi telkin varsa bu duruma göre paylaşırsanız çok sevinirim .. |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? bencede ego mantıklı ..suçluluk duduğun bir konu olabilirmi bir sorgula istersen..ben suçluluk duygusunu öneririm.. |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? Yardımın için çok çok teşekkürler..Suçluluk'ta ekliyeceğim.. Bilinç altımı etkileme konusunda yardımcı olur mutlaka.. Tekrar Saol bluegirlx :) |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? Bu ara her gece rüya görüyorum. Dün gece de rüyamda birisinden kaçıyodum. Beni neden aradığını bilmiyorum. Beyaz bir binanın içinde bir sürü kapı vardı. Güvenilir insanların olduğu bir yerdeydim. Huzurlu bir ortamdı. Ama o kişilerin hiçbirini tanımıyorum. Kaçtığım kişi dışında. Sonra bir yerden çıkıyodum tek başıma. Başka bir eve girmek için. O kişiyi gördüm. Yerde oturuyodu. Arkası dönüktü. Sanırım çok yorulmuştu. Beni görmedi. Ben de diğer yere geçtim. Kapıyı açtığım zaman kapının kolu elimde kaldı. Sonra kapıyı kapattım. Kilitledim. Gerisini hatırlamıyorum. dusun2 |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? şaşırmamak elde değil.ilk başladığı zamanlar 2-3 gün okadar berbat rüyalar gördümki uyanınca sadece 1 veya en fazla 2 tanesini hatırlıyordum o 2-3 günün sonunda güzel rüyalar gördüm tekrar uyandığımda 1 tanesini falan hatırlıyordum şimdi ise hiç rüya görmüyorum.Kullandığım ilaçlar yüzünden olabilir kullanmadan önce görüyordum sanırım.Ama farketmez ilaçlar işe yarıyor mu yarıyor önemli değil okadar :) Bu rüyalarımda daha başından telkinlerin işe yaradığının göstergesiymiş meğer:).Eklemek istediğim şey ise hopörlörden dinlemeye başladığımda oldu bütün bunlar.Herkezin hopörlörden dinlemesini tavsiye ediyorum. |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? ben de kabus gördüm. annem domates dilimliyordu,diyorki ki buram buram ölü toprağı kokuyor domatesler.misafirleri vardı onlara vercekmiş.ben de düşünüyordum önceden köylü domatesi alırdı çok güzel diye,demek kalmadı falan diyordum.soruyorum bana koku gelmiyor,çok mu kokuyor misafirler farketmicek mi falan diyorum farkederler diyordu gene diyordu buram buram ölü toprağı kokuyor diye.tamam söyleme bida ben korkarım diyordum. normalde de bu tür konularda korkularım vardır :) bir de boyu benden çok uzun bi arkadaşımla beraber kalıyormuşuz rüyamda.bu da benim bi korkumdur :) telkinden mi artık o gün bunları düşündüğümden mi her neyse gördüm yazayım dedim.. |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? telkinleri dinlemeye dün başladım sabaha karşı bağırdığımı hatırlıyorum ama çok kalın bi sesle sanki ben değilde konuşamayan biri ses çıkarmaya çalışıyomuş gibi bi ses annem normalde derin uyur asla uyanmaz o geldii başıma onuda hayal meyal hatırlıyorum ne oldu dedi gözlerim kapalı bişeler anlatmaya çaılıştım ama anlatamadığımın farkındaydım.çünkü bende anlayamamıştım tam olarak. uyanınca sordum anne uyanıkmıydın dedim annemde hayırr çok kötüü bağırdın uykumdan uyandım dedi ne dedim dedim anlatamam ki demişim kişiliğimi değiştirmeye çalışıyolar demişim bilinçaltım vs. bişeler demişim ama bunlarıı dediğimi hiç hatırlamıyorum. şimdiye kadar,24 yaşımdayım, rüya görüp bağırdıysam hemen uyanırdım ve hatırlardım hele biri başıma gelecek ve bende ne dediğimi hatırlamıcam mümkün değil!şaşırdım doğrusu belki telkinlere karşı koyuyorum bilmiyorum ama bu olay bana çok ilginç geldii |
Cevap: Ynt: Kabus Görüyor musunuz? Alıntı:
|
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? Ben hep su sesiyle uyuyorum. Hiç öyle bir problemle karşılaşmadım. :)) O kadar kolay da olduğunu sanmıyorum. :)) Endişelenmenize gerek yok. girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:52 PM. |