Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/)
-   -   Kabus Görüyor musunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/24-kabus-goruyor-musunuz.html)

hop 17-05-2011 03:35 PM

Cevap: Kabus Görüyor musunuz?
 
kesinlikle özellikle bir telkini ilk defa dinliyorsam ve yatmadan once dinliyorsam goruyorum.
Mesela dun aksam bir kız arkadasımla tiyatro mu yapıcaz sahneye mi cıkıcaz yoksa herkesın bizi gordugu yuksek bir tepedemiyiz anlamıyorum ama onumuzde bir suru ınsan var ve arkadasımı vuruyolar bırden ınanılmaz bı kasoun icinde buluyorum kendimi.Ambulanslar ortalıklarda.Sonra baska bır arkadasıma rastlıyorum ınanılmaz yaralanmıs.Kucaklıyorum tasıyorum onu ambulans diye hayrıkıyorum etrafta sürekli.Uzun bir sure ambulans bulamıyorum bazı ambulansların icinde donmus insanlar yatıyor falan. Arkadasımın dilini tutan parcacık falan parcalanmıs cok beter durumdaydı.Yasadıgım sehirde degilim.Haberlere cıkıyor olaylar falan.O kadar uzgunum ki ruyada en son yere cokup aglamaya baslıyorum bı suru kalabalık icinde. O sırada erkek arkadasım haberi duyup gelmis onu gorunce seviniyorum.Sonra hastaneye arkadasıma gidiyorum feci halde dilini tavana falan baglamıslar .Oyle kaynarmıs. O kadar ayrıntılı olarak gordum ki herseyı.Inanılmaz derece canımı kalbimi acıtan bır ruyaydı ve ne anlama gelıyor cok merak edıyorum.Buarada yatmadan once dinledigim telkin Zinde uyanma telkiniydi.

Şimdi dusununce inanılmaz bir deneyimdi sanki bilim kurgu filmi gibi :)

Alice in Wonderland 23-05-2011 05:39 PM

Cevap: Kabus Görüyor musunuz?
 
telkinleri dinlemeye başlayalı 7 ay oldu ve hala kabuslar görüyorum. saçma sapan rüyalar görüyorum. suçluluğu listemden çıkardığım halde hala devam ediyorum görmeye :S ne zmaan geçer. acaba suçluluk duygularını eklesem mi ki arada :s

yelda_k 23-05-2011 10:20 PM

Cevap: Kabus Görüyor musunuz?
 
ben uzun zamndır telkinleri dinlemiyorum ama hala kabuslardan kurtulamadım bu etki nezamn geçicxek yada hala telkinişn etkisimi acabaa

Mutluluk Perisii 05-06-2011 11:45 AM

Cevap: Kabus Görüyor musunuz?
 
ben yklaşık 10 gndür dinliyorum ilk 5 gn sürekli kabus gördüm ama artık bitti çok şükür..:) hatta rahatlama başladı şöyle anlatayım..

Önceleri rüyalarımda ağlamalarım kısık sesle hatta sessiz oluyordu boğulcak gibi oluyordum tuhaf bi histi hep böyle ağlardım daralırdım ..dn gece rüyamda yine ağladımı gördm ama bu kez yüksek sesle yüzümü gizlemeden ağlıyordum..

Telkinler işe yarıyorr ;))

cadisilaaa 17-07-2011 02:28 PM

Cevap: Kabus Görüyor musunuz?
 
henüz telkinlere başlamadım ama kabuslar peşimi bırakmıyor.İşin kötü yanı geçmişte olan kötü bir olayı görsem bilinçaltı temizlenmesi derdim ama gördüklerim çok daha farklı. Çok sevdiğim insanların zalimleştiğini, bana çok kötü davrandıklarını görüyorum. Artıık uykulardan ağlayarak kalkmaya başladım. Telkinlere başlayınca bu kabuslar azalır mı artar mı acaba?

gizem gizem 17-07-2011 06:34 PM

Cevap: Kabus Görüyor musunuz?
 
ya lütfen bilen varsa cevap yazabilirmi lütfen, ben ender olarak uykumdayken çok şiddetli bir şekilde titremeyle uyanıyorum böyle bir titreme şekli gerçekten yok ve o anda besmele çekmek geliyor içimden ve ardından kelime i şahadet getirmek istiyorum fakat dilim büyüyor çok zor söyleyebiliyorum fakat ben mücadele edince yavaş yavaş duruyor titreme olayı ne olabilir bilmiyorum benim yaşadığımı aynısını yaşayan varsa lütfen cevap yazsın...

beautysea 17-07-2011 10:30 PM

Cevap: Kabus Görüyor musunuz?
 
o durumu bilemiyorum da.ben dün gece dinlerken kulaklık açık kalmış ve saatlerce öyle uyumuşum.ay Allahım ne kabuslarrrrterli345 hep mezar ceset korku takip şiddetli kabuss hep.daha önce den biliyordum gece uyurken dinlemek bana yaramıyordu.işte unutup uyuyakalmışım.birdaha o çileyi çekemem.gündüz dinlerim dinliceksem de.ilk başladığımda gündüz dinlediğim de de kabus vardı.ama şimdi olmuyo,sadece gece açık kalırsa şiddetli kabus var.

azmin zaferi 14-08-2011 02:07 AM

Cevap: Kabus Görüyor musunuz?
 
Ego ve suçluluk duygularını 1 haftadır dinliyorum.Artık rüyalarımı hatırlayamıyorum ve korkuyla uyanıyorum.Kabuslarımdan ne zaman kurtulacağım?

ELPARANOID 14-08-2011 02:14 AM

Cevap: Kabus Görüyor musunuz?
 
Çekirdek inanç telkinlerini dinledikten sonra ilginç rüyalar görmeye başladım. Kabus değil ama ilginç.

angel1189 28-10-2011 07:39 PM

Cevap: Ynt: Kabus Görüyor musunuz?
 
bendede oluyor böyle şeyler bunlar bilinç altına aldıın şeylerle ilgilidir.Geceleri neler düşünürsen genele rüyanda onu görürüsün ama ben genelde korkunç şeyler görüyorum (halka vb.) galiba bende gece yatmadan önce pek kontrol edemiyorum bilinç altımı.Ama buna bir çözüm var...her gün gece yatmadan önce 7 defa Ayet-el Kürsü oku her gün 7 defa okursan Allah seni dairenin içerisine alıyormuş...ben her zaman okurum. Bir anımı anlatmalıyım.Bir gün babaannemlere gittik.Ben dizi izliyordum yukarıda.Yanımda hiç kimse yoktu.Filmim reklama girdi ve ben içimden acaba aşağıya annemlerin yanına insemmi? inmesemmi? diye.Birden içimden bir ses "in" dedi ve bnde inmek istedim ve dolayısıyla indim.Yukarıya çıktığımda birde ne göreyim tam oturduğum koltuğun üzerindeki avize düşmüş ama ben eyer aşağı inmemiş olsaydım orada yaralanırdım.


İŞTE AYET-EL KÜRSÜ NÜN FAYDALARI HERKEZ OKUSUN HERKEZ TAVSİYE ETSİN...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.