Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/)
-   -   Kabus Görüyor musunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/24-kabus-goruyor-musunuz.html)

scouter 27-06-2010 02:56 PM

Cevap: Kabus Görüyor musunuz?

Ben bu telkinlri bir haftayayakın bir süredir dinliyorum... Çok ilginç ben herhangi bir değişikliğin olmadığını düşünüyordum... Ancak bir arkadaşımla karşılaştığımızda bana "Çok iyi görünüyorsun...Her ne yapıyorsan sana çok iyi gelmiş." deyince şok oldum... Gözlerimin v yüzümün parladığını ve daha canlı göründüğümü söyledi...

hayatimdegisti 27-06-2010 02:59 PM

Alıntı:

scouter Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754484)
Ben bu telkinlri bir haftayayakın bir süredir dinliyorum... Çok ilginç ben herhangi bir değişikliğin olmadığını düşünüyordum... Ancak bir arkadaşımla karşılaştığımızda bana "Çok iyi görünüyorsun...Her ne yapıyorsan sana çok iyi gelmiş." deyince şok oldum... Gözlerimin v yüzümün parladığını ve daha canlı göründüğümü söyledi...

Zaten o yüzden değişimi anlamak için aynaya bakın diyoruz..
Duruşunuz ifadeniz değişmiş mi?956k
Neyse ki arkadaşınız farketmiş sizde ki değişimi.

scouter 27-06-2010 03:01 PM

Geceleri ben de rüya görmeye başladım...Uzun zamandır tüya görmüyordum... Ya da gördüğüm rüyaları hiç hatırlamıyordum ama artık bazılarını hiç olmazsa hatırlıyorum... Bazen çok huzurlu, bazen da kabus görüyorum... Bu karmaşa neden kaynaklanıyordur acaba? Biln var mı?

hayatimdegisti 27-06-2010 03:04 PM

Konu başında belirttiğimiz gibi rüyalarla bastırdığımız şeyler korkularımız ortaya cikiyor.
Kimisi bu süreçte kabuslar görürken.Kimisi ise bu duygular ortaya çıktığı için rahat uyuyor.
Sizinde bir süre sonra dengeye oturacaktir.

scouter 27-06-2010 03:11 PM

Evet olumlu bir değişiklik var . Ben eskiden son derce olumlu ve huzurlu bir insandım. Olaylara ve insanlara olumlu yöndn bakardım. Sürekli gülümseyen bir yüz ifadem vardı. Ancak son yıllarda yaşam koşulları nedeniyle bu hissi kaybetmiştim. Şimdi bu özellikleri tekrar kazanmaya başladığımı farkediyorum... Yine gülümsüyorum. Işıl ışıl bir yüzüm var v e bir sürdir kaybettiğim herkesin beğendiği bir özelliğimi geri kazandım... Dimdik yürüyorum yolda yürürken... Bu zoraki olmaz ancak içtn geln duygularla gerçekleştirbilirsiniz. Yine eskisi gibi dimdik duruyorum ve dimdik yürüyorum... Bunu hissettiğim an kendime güvenim daha da arttı...Kendimi daha mutlu hissettim

buzdevri 03-08-2010 03:06 PM

bende 3. günümde kabus görmeye başladım umarım birdaha görmem

julia1240 06-08-2010 01:00 PM

herkese merhaba, 10 gün öncesi bolluk bereket telkin cd si aldım, son üç gündür ciddi kauslar görüyorum sabahları zor kalkıyorum atakan bey normal olduğunu söyledi, umarum geçicidir bu durum. daha önce bu cd yi dinleyen varmı?varsa görüşlerini paylaşabilirmi

RenaC 06-08-2010 01:15 PM

Ben bi gece kendimi uyanır gibi hissettim gözlerimi açtım yatağımda duvara doğru yatıyordum arkama odama doğru döndüm bişey geliyomuş gibi hissettim sonra birden bi heyecan korku bastı ayetel kürsi yi okumaya başladım.Tam başımı duvara dönderiyorum birden bişey geçiyomuş gibi arkamdan korku basıyo fırlıyorum birden o an karanlık çok korkutucu geldi normalde çok korkusuzumdur.ayetel kürsiyi defalarca okuyorum ama korkum geçmiyo odaya döndüm uyumaya başladım tekrar gölge geçiyo sanıyorum gözlerimi açamıyorum kapalı okuyorum hala duayı sabaha kadar işkence gibi oldu nasıl olduysa sonra uyumuşum.Benmim üst ranzada yatan kardeşimde defalarce uyandığını kabus gördüğünü söyledi telkinleri odamda dinliyorum oda dinlemiş oluyor.Ama geçti sonra

Casandra 16-08-2010 07:31 PM

Merhaba herkese son 1 haftadır üst üste kabuslar görüyorum..
Oysa Ho'opononopo telkininden başka telkinde dinlemiyordum,oda günde 6-7 dakika sadece..
Fakat kabuslarım her geçen gün çoğalıyor..Geçer diye ümit ediyorum ve umutla bakıyorum..
Birgün ufo görüyorum,birgün arkadaşlarımla kavga ediyorum en çok sevdiğim kişiyi öldürüyorum,3 harflilerin fotoğrafını çekiyorum..Hergeçen gün çoğalıyor bu kabuslarım,sabah kalktığımda oh diye uyanıyorum .. :)

bluegirlx 16-08-2010 07:39 PM

merak etmeyin bastırdığınız korkularınızdır onlar..içinizde kalıp size ve isteklerinize blokaj oluşturacağınıza onlarla yüzleşip çözüm bulursanız kendinizle barışırsanız hayrınıza olacaktır..gece yatmadan önce sitedeki olumlu şarkılar var ya onları dinlemenizi daha güzel şeyler düşünerek uyumanızı öneririm..çünkü uyku hali uyumadan önceki düşüncelerin tekrarıyla başlar ve gellişir..

hem sadece dediğiniz telkinler çokta basit değil..ho'po telkinlerinde herkesi sizi en çok kızdıran kişileri dahil affediyorsunuz..verilen mesaj oldukca büyük..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:00 PM.