![]() |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? Benim kabuslar artık bitti.. onayi |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? ilginçtir benim her yeni telkine başladığımda o telkinle ilgili mutlaka bir kabus görüyorum 1 -2 gün sürüyor sonrası bitiyor |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? Evet Serkan ben de her yeni telkine başladığımda kabus görüyodum.Bi ara kabussuz gecem yoktu ama etkilemiyodu gördüğüm kabuslar beni.Bayadır yeni bi telkine başlamadığım için bugünlerde huzurlu uyuyorum super |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? Herkese Selam; Ben dün ilk defa dinledim. Önerilerilenler dışında herhangi birşey dinlemedim. Fakat Dün gece iki tane çok korkunç rüya gördüm. Biri kız kardeşimle ilgili idi. Kendisini parçalarcasına ağlıyordu ve erkek arkadaşından intikam almak için herkesle beraber oluyordu. İkincisi ise dev boyutlarda hamam böcekleri idi. Onlarla mücade etmeye çalışıyordum. Aslında rüyalar çok korkutu fakat etkileri için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Yani çok etkilenmiş olarak uyanmadım. Rüyalarım dinledikçe daha mı kötüye gidecek? Yoksa bir noktadan sonra düzelme olacak mı? |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? Ebru hoşgeldin daha önce başka yerlere de yazdım ama tabiki bilimsel bir düşünce değil benim sadece bir varsayım ... .şimdi bence beynimiz bizim en büyük düşmanımız daha doğrusu bilinç altımız ve biz bu bilinç altının yıllardır süren saltanatına son verip artık benim dediğimi yapacaksınz diyoruz kolaymı bı emri vermek ve onun bizi dinlemesi blook bu yüzden bilinç altımız buna direniyor ve seni pes ettirmek için en zayıf noktalarından birisiyle yakalıyor ...ben kendimden örnek vereyim... bende felaket ötesi köpek korkusu vardır 88a telkinlere başladım ve ilk 3 gün rüyamda hep köpekler tarafında kovalandığımı gördüm denemek için bir günük ara verdim ve rüyalarım ilginçtir ki kesildi sonra anladım ki aslında devam etmem gerekiyor bende devam ettim 3 gün sonra vallahi billahı bak sana Allah yemini ediyorum khkh56 rüyamdaki köpekler küçülmüştü minnacık olmuş inatla havlıyorlardı hastttırrrr deyip geçtim.. kendine2 gün müsade et bir şeyin kalmaz arkadaşım blookne çok konuştum dimi? sevgiler tekrar hoşgeldin hismiley |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? ilginc blook ben telkinleri dinlemeye basladigim günden beri kendimi cok dinc ve dinamik hissediyorum fakat baslarda da yazdigim gibi duygu yogunlugum artti, kendime güvenim ve kendime olan prensiplerimden biri olan duygu yogunlugumu kontrol atlinda tutma hissiyatim tamami ile bozuldu demekki bilinc altim benim bu telkinleri duymami istemdidigi icinmi benimle bu duygu yönümde ugras veriyor acaba??? rüyalarima gelince gece uykularim cok iyi fakat bir rüya haric diger rüyalarimi bir görmüyorum görüyorsamda hatirlamiyorum yoksa baska bir sorunum yok... smiliyface |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? telkinlere başladığımdan beri sadece bir kere kabus gördüm. Tabi hatırladığım kadarıyla :) Uzun süredir sabah uyandığımda rüyalarımı hatırlamıyorum ve çok derin uyuyorum. |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? bende kabus görüyorum.geceleri acayip tırsıyorum :=) ama bir yandanda seviniyorum,telkinlerden etki alıyorum ki kabus görüyorum diye düşünüyorum.. |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? Daha bu telkınlerle tanısalı bırgun oldu bırgun dınledım ama cokca dınledım ve o gunun gecesınde korkunc bır ruya gördum..sehırde yolun ortasından gıtmeye calısırken pıs ve ırenc köpekler benı yakalamay calısıyor ve pencelerını benım cebıme sokrak bnı engellemye calısıyolardı...bıraz ılgınc komık ama gercek..yanı bıse elde etmek ıstıyoruz kolay olmaz basıt olmaz...e bıraz da surtecegız...herkese tşk ler...faydalandık... |
Ynt: Kabus Görüyor musunuz? telkinleri dinlemeye başladıktan sonra rüyamda SEVGİLİMİN BENİ SÜREKLİ BAŞKA İNSANLARLA ALDATTIĞINI ve kıskançlıktan delirdiğimi ,çirkin olduğumu görmeye başladım...bu yüzden hiç mutlu uyanmıyorum ve okadar etkileniyorum ki sevgilimede yansıtıyorum bunu ister istemez.Artık rüyada görmek istemiyorum açıkçası sadanim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:20 AM. |