![]() |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? sosyal fobiyi dinlerken kabuslar ve gece arada bir uyanıp odamda aşırı bi şekilde korkuyla odamda bi varlık olduğu düşüncesine kapılıyorum. Telkin içeriğinde gözlerini aç ve etrafına bak gibi şeyler var bunun etkisi olabilir sanırım :) |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? merhaba ben telkinleri iki gundur dinliyorum ve iki gecede kabus gordum.demek iyiye isaret telkinler etki ediyor sevindim. |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? benim kabuslu rüyalarım azaldı. rahatsız olduğum konuysa: aza indiremediğim rüyalar. az rüya görmek istiyorum bunun bilinçaltıylada alakası varmı acabaaa ????? ne yapmalıyımmm ???? dusun2 |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? Alıntı:
|
valla rüyalar bilinç altıyla ilgili demek ki çok dolu kafan..rahatla relaks ol bakalım..düzelir inş..y789 |
kaçan da sensin kovalayan da sen.... mezarlık ise içinde bulunduğun ruh halinin bire bir yansıması eskiyi bir kenarda atıp geçmişi gömmeye çalışan sen ve gömülmemek için direnen yine sen... tüm bunları seyreden de sensin... pöfff ne mantık ama.... |
ne tesadüf bende bi mağazadaydım birbirinden güzel elbiseler vardı , gelinlikler vardı. gelinliklere sokuldum hemen elime aldım baktım o kadar güzeldilerki simli dantelli işlemeli, hani o ünlü modacılar bile öle gelinlik dikemezlerdi kanımca y789 ama deneyemeden uyandım. agl34 |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? Ne güzell, en azından hatırlayabildiğin rüyaların varr sevincli bende o da yokk ::) |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? 4 gecedırr kabuslarla uyanıyorumm .....off stres oldum galıbaa ah bu sınavlarr |
Cevap: Kabus Görüyor musunuz? teşekkürler mp3 leri dinlemeden önce rüyamda kabuslar görüyordum bir türlü rahat uyuyamıyordum dinledikten sonra çok faydasını gördüm artık rüyamda konuşmuyorum bağırarak uyanmıyorum minnettarım :))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:25 PM. |