Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/)
-   -   Kabus Görüyor musunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/24-kabus-goruyor-musunuz.html)

daLqa 09-02-2010 04:27 PM

Cevap: Kabus Görüyor musunuz?

sosyal fobiyi dinlerken kabuslar ve gece arada bir uyanıp odamda aşırı bi şekilde korkuyla odamda bi varlık olduğu düşüncesine kapılıyorum. Telkin içeriğinde gözlerini aç ve etrafına bak gibi şeyler var bunun etkisi olabilir sanırım :)

defin 25-02-2010 03:07 PM

merhaba ben telkinleri iki gundur dinliyorum ve iki gecede kabus gordum.demek iyiye isaret telkinler etki ediyor sevindim.

mavihuzur 26-02-2010 07:51 PM

benim kabuslu rüyalarım azaldı. rahatsız olduğum konuysa: aza indiremediğim rüyalar. az rüya görmek istiyorum bunun bilinçaltıylada alakası varmı acabaaa ????? ne yapmalıyımmm ???? dusun2

ceylan84lum 26-02-2010 08:47 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586784)
Çok kötü korkunç rüyamı kabusmu ayırt edemedim...Rüyamda evde oturuyorum..Sonbahar havası yaşanıyor yapraklar sararmış ve şiddetli bir şekilde rüzgar tam oturduğum oda zelzele gibi darma dağın etti camlar kırmıştı gerçek gibi ve tam o esnada dışarı bakarken tanımadığım birisi mezarlıkta saklanıyor birisi kovalıyordu ve bende flim gibi izliyordum..Birden o durum yaşanırken uyandım ve korktum..Tekrar uyudum rüya gördüm ama hatırlayamadım çok ürkütücüydü ve korktum bu kadar beni rahatsız eden düşünce neydi de ben bu korkunç rüyayı gördüm...İlk defa rüyamda korktummmm...

Allah hayretsin canım..üzülme..olur böle şeyler geçer ama.sıkma tatlı canınıactionsmile

ceylan84lum 26-02-2010 08:49 PM

Alıntı:

mavihuzur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586802)
benim kabuslu rüyalarım azaldı. rahatsız olduğum konuysa: aza indiremediğim rüyalar. az rüya görmek istiyorum bunun bilinçaltıylada alakası varmı acabaaa ????? ne yapmalıyımmm ???? dusun2

hmmdusun2
valla rüyalar bilinç altıyla ilgili demek ki çok dolu kafan..rahatla relaks ol bakalım..düzelir inş..y789

teoman_ 26-02-2010 10:16 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586784)
Çok kötü korkunç rüyamı kabusmu ayırt edemedim...Rüyamda evde oturuyorum..Sonbahar havası yaşanıyor yapraklar sararmış ve şiddetli bir şekilde rüzgar tam oturduğum oda zelzele gibi darma dağın etti camlar kırmıştı gerçek gibi ve tam o esnada dışarı bakarken tanımadığım birisi mezarlıkta saklanıyor birisi kovalıyordu ve bende flim gibi izliyordum..Birden o durum yaşanırken uyandım ve korktum..Tekrar uyudum rüya gördüm ama hatırlayamadım çok ürkütücüydü ve korktum bu kadar beni rahatsız eden düşünce neydi de ben bu korkunç rüyayı gördüm...İlk defa rüyamda korktummmm...

rüyalarında sadece kendini görüyorsun
kaçan da sensin kovalayan da sen.... mezarlık ise içinde bulunduğun ruh halinin bire bir yansıması
eskiyi bir kenarda atıp geçmişi gömmeye çalışan sen ve gömülmemek için direnen yine sen... tüm bunları seyreden de sensin...
pöfff ne mantık ama....

mavihuzur 27-02-2010 06:42 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586869)
Hehe olabilir dün gece güzel rüya gördüm gelin gördüm..y789Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumlanır. Gelin neşe, huzur, güzel haber ve yaklaşan güzel günler demektir.Ewet güzel günler gelmeye başladı suçluluk telkini bir kez dinliyorum dalgalanma yaşamıyorum ..y789

ne tesadüf bende bi mağazadaydım birbirinden güzel elbiseler vardı , gelinlikler vardı. gelinliklere sokuldum hemen elime aldım baktım o kadar güzeldilerki simli dantelli işlemeli, hani o ünlü modacılar bile öle gelinlik dikemezlerdi kanımca y789 ama deneyemeden uyandım. agl34

maviinci 27-02-2010 06:46 PM

Ne güzell, en azından hatırlayabildiğin rüyaların varr sevincli bende o da yokk ::)

yelda_k 15-06-2010 09:10 PM

4 gecedırr kabuslarla uyanıyorumm .....off stres oldum galıbaa ah bu sınavlarr

mecnun24 18-06-2010 07:31 PM

teşekkürler mp3 leri dinlemeden önce rüyamda kabuslar görüyordum bir türlü rahat uyuyamıyordum dinledikten sonra çok faydasını gördüm artık rüyamda konuşmuyorum bağırarak uyanmıyorum minnettarım :)))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:25 PM.