Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

UYANIŞ BELİRTİLERİ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim UYANIŞ BELİRTİLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tekâmül sürecimiz Yeni daha yüksek enerjiler ile çok hızlanmasına rağmen, kim olduğumuza bağlı olarak hepimizin bu değişimleri kendi yolumuzda ve kendi zamanımızda deneyimlediğimizi bilin. Ve genel olarak konuşursak, yükseliş sürecimiz kendi bireysel enerjimizi nasıl islettiğimize ve inançlarımızın ve deneyimlerimizin ne ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

UYANIŞ BELİRTİLERİ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-09-2010, 01:27 PM   #1 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart UYANIŞ BELİRTİLERİ






Tekâmül sürecimiz Yeni daha yüksek enerjiler ile çok hızlanmasına rağmen, kim olduğumuza bağlı olarak hepimizin bu değişimleri kendi yolumuzda ve kendi zamanımızda deneyimlediğimizi bilin. Ve genel olarak konuşursak, yükseliş sürecimiz kendi bireysel enerjimizi nasıl islettiğimize ve inançlarımızın ve deneyimlerimizin ne olduğuna bağlıdır (başka deyişle, nasıl titreştiğimize). Bu şeyler değiştirilebilir ve ayrıca içimizi temizlerken ve daha fazla ışığı taşırken otomatik olarak değişecektir. Tekâmül süreciniz sevinçli, huzurlu olsun ve ışık ve harikalarla dolsun!

1. Basınçlı bir tencerede veya yoğun enerjide imişsiniz gibi hissetmek; stres hissetmek. Hatırlayın, siz daha yüksek titreşime ayarlanıyorsunuz ve sonunda buna ayarlanacaksınız. Eski kalıplar, davranışlar ve inançlar yüzeye itiliyor. İçinizde süre giden bir çok şey var !

2. Yönünü kaybetme hissi; nerede olduğunu bilmeme; yer hissinin kaybı. Daha yüksek âlemlere ilerleme sürecinde olduğunuzdan siz artik 3 ncü Boyutta değilsiniz.

3. Bedenin değişik bölümlerinde olağan olmayan acı ve ağrılar. Siz daha yüksek boyutta titreşirken arınıyorsunuz ve 3 ncü Boyutta titresen bloke olmuş enerjiyi salıveriyorsunuz.

4. Gece saat 2 ile 4 arasında uyanmak. Rüya halinizde çok fazla şey yapılıyor. Siz uzun zaman periyotları boyunca orada olamazsınız ve bir molaya ihtiyacınız var. Ayrıca, daha fazla tekâmül etmiş bireyler Dünya planında daha fazla zaman geçirir ve siz yüksek derecede tekâmül ediyorsunuz.

5. Derin uyku periyotları. Bir sonraki asama için inşa edilirken, siz tüm yeni şartlara uymaktan ve bütünleşmekten sonra dinleniyorsunuz.

6. Çevrenize karşı yükselmiş hassaslık. Kalabalıklara, gürültüye, yiyeceklere, TV ye, diğer insan seslerine ve çeşitli diğer uyarıcılara tahammül edememe. Ayrıca siz kolayca şaşkına dönüyorsunuz ve kolayca tahrik oluyorsunuz. Siz uyumlanıyorsunuz!

7. Hiçbir şeyi yapmaktan zevk almıyor hissediyorsunuz. Siz dinlenme periyodundasınız. Bedeniniz neye ihtiyacı olduğunu biliyor.

8. Konuşmalarda, davranışlarda, sosyal yapılarda, şifa türlerinde vs yansıtılan daha düşük titreşimli şeylere (3 ncü Boyutun) tolerans göstermeme. Bunlar içinizde sizi hasta hissettiriyor. Siz daha yüksek titreşimdesiniz ve enerjileriniz artik hizalanmada değil. Siz ilerlemek için ileri “itiliyorsunuz”.

9. Yiyecek için iştah kaybı. Bedeniniz yeni, daha yüksek varoluş durumuna ayarlanıyor. Ayrıca, bir parçanız artik burada olmayı istemiyor.

10. Arkadaşların, etkinliklerin, alışkanlıkların, islerin ve oturulan yerlerin aniden ortadan kayboluşu. Siz alışık olduğunuzun ötesine tekâmül ediyorsunuz ve bu insanlar ve etraftakiler artik sizin titreşiminize uymuyor. Yeni yakında gelecek ve çok iyi hissedeceksiniz.

11. Siz kesinlikle artik bazı şeyleri yapamıyorsunuz. Alışılmış rutin şeyleri ve etkinlikleri yapmaya çalıştığınızda, tamamen korkunç/berbat hissettiriyor. Yukarıdakinin aynisi (titreşiminize uymuyor).

12. Aşırı yorgun günler. Bedeniniz yoğunluk kaybediyor ve yoğun yeniden yapılanmadan geçiyor.

13. Düşük kan sekeri ataklarına benzer şekilde sıkça yeme ihtiyacı. Kilo alma. Bu yükseliş süreci için çok büyük miktarda yakıta ihtiyacınız var.


14. Duygusal iniş çıkışlar deneyimlemek; ağlamak. Duygularımız salıverişimizin çıkış yeridir ve biz bir çok şeyi salıveriyoruz.

15. Yuvaya gitme isteği, sanki her şey BITMIS gibi ve siz artik buraya ait değilsiniz. Biz Kaynağa dönüyoruz. Her şey BITTI. (Ama çoğumuz Yeni Dünyayı yaratmak ve deneyimlemek için kalıyoruz). Ayrıca, eski kontratlarımız tamamlandı.

16. Delirdiğinizi hissetmek veya bir çeşit zihinsel hastalık geliştirdiğinizi sanmak. Siz hızla birçok boyutları deneyimliyorsunuz ve büyük miktarda açılıyorsunuz. Çok şey simdi sizin için mümkündür. Sadece siz buna alışık değilsiniz. Farkındalığınız yükseldi ve engelleriniz gitti.

17. Endişe ve panik. Egonuz kendisinin çoğunu kaybediyor ve korkuyor. Sisteminiz de aşırı yüklü. Size anlayamayabileceğiniz şeyler oluyor. Ayrıca siz 3 ncü Boyutta hayatta kalmak için geliştirdiğiniz daha düşük titreşimin davranış kalıplarını kaybediyorsunuz. Bu size kolay incinebilir ve güçsüz hissettirebilir. Kaybetmekte olduğunuz bu kalıplara ve davranışlara daha yüksek âlemlerde ihtiyaç yok.

18. Depresyon. Dışsal dünya Yeni, yüksek titreşimli siz ile hizada olmayabilir. Orada dışarıda iyi hissettirmeyebilir. Siz ayrıca salıveriyorsunuz.

19. Canlı, vahşi ve baza şiddetli rüyalar. Siz birçok yaşamın düşük titreşimli enerjilerini salıyorsunuz. Birçok kişi simdi güzel rüyalar deneyimlediğini bildiriyor.

20. Akışın ortasında planlarınız aniden değişiyor ve tamamen farklı yöne gidiyor. Ruhunuz enerjinizi dengeliyor. Ruhunuz sizden daha fazla bildiği için, bu genellikle bu yeni yönde mükemmel hissettirir. Bu sizin yanlış seçiminizi ve titreşiminizi sona erdiriyor.

21. Birçok gece kâbusları ile en kötü kâbusunuz gibi görünen bir durum yarattınız. Ruhunuz yoksun olduğunuz yerlerden sizi çekmek/büyütmek veya aşırı bolluk olan yerlerden sizi aşağıya indirmek için rehberlik yapıyor. Enerjiniz kendisini dengeliyor. Bu durum vasıtası ile huzura giden yolunuzu bulmak kendiniz için tesis ettiğiniz sınavdır.

BU SIZIN yolculuğunuz ve eğer siz hazır olmasaydınız ruhunuz bunu başlatmazdı. Siz yolunu bulanlardansınız ve yolunuzu bulacaksınız. Geriye bakınca, deneyim için şükran duyacaksınız ve farklı bir insan olacaksınız.
ALINTI

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2010, 01:41 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 469
Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zahiri will become famous soon enoughzahiri will become famous soon enough
Standart Cevap: UYANIŞ BELİRTİLERİ

woooow kendimde isik gordumm:D:D

bunu kaydedicem tesekkurler sanemce
__________________
Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız.
zahiri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2010, 01:51 PM   #3 (permalink)
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: UYANIŞ BELİRTİLERİ

Değişim sürecinde olanların bir şekilde yaşadığı,olumlu ya da olumsuz ( sonu kesinlikle olumlu) herşeyi özetleyen bir paylaşım,çok teşekkürler sanemce..Herkes kendinden birşeyler bulacak..O sızlanıp,başlıklar açtığımız pekçok yaşananların bir gelişme olduğu anlaşılacak :)
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2010, 02:56 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
x-men33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 93
Tesekkür: 198
84 Mesajinıza toplam 279 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
x-men33 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: UYANIŞ BELİRTİLERİ

Çok teşekkürler bunların çoğu bende oldu, bazıları hala oluyor
__________________
“Üzüntüye kapılmayın, gevşeklik göstermeyin, Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz."

[Âl-i İmran Sûresi 139. Ayet]
x-men33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2010, 03:15 PM   #5 (permalink)
Moderator
 
Bilge İnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 313
Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud of
Standart Cevap: UYANIŞ BELİRTİLERİ

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değişim sürecinde olanların bir şekilde yaşadığı,olumlu ya da olumsuz ( sonu kesinlikle olumlu) herşeyi özetleyen bir paylaşım,çok teşekkürler sanemce..Herkes kendinden birşeyler bulacak..O sızlanıp,başlıklar açtığımız pekçok yaşananların bir gelişme olduğu anlaşılacak :)
Bana dediii bana dediiiii
__________________
Sevgiyle ve güvenle... :)
Bilge İnan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2010, 04:29 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: UYANIŞ BELİRTİLERİ

Uyanıyorum, bende uyanıyorummm :))
__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2010, 05:42 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 464
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: UYANIŞ BELİRTİLERİ

10 tanesi bana uyuyor. Ben bu değişimleri "kötü" olarak nitelendiriyordum. Halbuki bunlar sadece sürecin bir parçasıymış. Anormal bir durum yok. Anormal olduğumu sanarak buna alışmıştım. Şimdi üzüleyim mi yoksa sevineyim mi?
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2010, 07:03 PM   #8 (permalink)
Moderator
 
Bilge İnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 313
Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud of
Standart Cevap: UYANIŞ BELİRTİLERİ

Ahahah, anormal olduğumu sanarak buna ben de alışmaya çalışıyordum aslında :))
__________________
Sevgiyle ve güvenle... :)
Bilge İnan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2010, 12:44 AM   #9 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 813
Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: UYANIŞ BELİRTİLERİ

Kaybolduğumu sanıyordum. Doğru yoldaymışım..........
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2010, 06:30 PM   #10 (permalink)
 
Malicedourden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 11
Tesekkür: 5
11 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Malicedourden is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: UYANIŞ BELİRTİLERİ

Yine şoke oldum :))) Ne yaptığımı, neden yaptığımı, nereye gittiğimi, ne düşündüğümü bilemez haldeyim. Ya da haldeydim... Birkaç gün öncesine kadar.. Düşüyorum, dağılıyorum, ağlıyorum, yemiyorum, uyumuyorum, keyif almıyorum, bazen çok keyif alıyorum, düşünüyorum, bazen kendim gibi düşünmüyorum, sürekli ama sürekli sürekli ve sürekli (üstüne basa basa söylüyorum) elektrik çarpmış gibi oluyorum.. Bir şeyi düşününce bazen sırtımdan kürek kemiklerime, bazen sadece beynime, bazen kollarıma titreşimler geliyor. Bazen tüylerim diken diken oluyor. Sürekli kalbimin üstünde bir sancı var, bazen karın boşluğumda anormal bir rahatlama hissediyorum, bazen bir baskı.. Seslere tahammülüm yok, tv açamıyorum, müzik dinleyemiyorum, (kuş sesi telkinleri dışında), bazen konuşmak istemiyorum, bazen anlatılanlara zaten bunları biliyorum diyerek gülümseyerek bakıyorum, bazen tuhaf ve anlık görüntüler geliyor zihnime o anda düşünmesem bile, sahneler canlanıyor geçmiş olaylarla ilgili, bazen büyük bir acı hissediyorum, bazen takdir, bazen gülüyorum, bazen korku bazen suçluluk duygusu. Bazen lucid rüyalar görüyorum, bazen gördüğüm rüyalarda herkes suçluluk duygum üzerine oynuyor gibi, bazen net ve mutlu oluyor rüyalar. Mesela dün gece.. Kısacık bir rüya.. Birisi gelip yeter artık tamam, bitti, olumlama yapmaya uğraşma, bundan sonra anlar getirecek herşeyi dedi.. Son 1 haftadır sanki tamamen sıfırlanıp yeniden yapılanıyor gibiydim. Dün artık daha nettim. DAha sakin, daha kontrollü, daha ne yapması gerektiğini bilen, daha affedici, bağışlayıcı.. Böyle bir gün geçirip uyumuştum ve bu rüyayı gördüm. Sabah çok iyi uyandım.
Hep koruma kalkanı imgelemesi yaparken tepe çakramı asla ama asla kapatamıyorum. Kalkan bedenimi sararken ne yaparsam yapayım tam tepemde küçücük bir nokta bile olsa bir yer açık kalıyor. Artık kapatmaya çabalamıyorum. Çözülüyorum biliyorum, bir süredir bu böyle.. Dağıldım, kayboldum, bazen çaresizlik bazen zayıflık bazen değersizlik hissettim. Bazen de çok ayrıcalıklı olduğumu, farklı olduğumu, çok değerli olduğumu hissettim.
Kedilerim var.. Bazen bana yaklaşmıyorlar, bazen de koşarak yanıma gelip koca koca gözlerle bana bakıyorlar. FArklı davranmaya başladılar, daha ağırlar, daha farkında gibi bakıyorlar bana. Daha sevecenler. Sürekli bana dokunmak istiyorlar. Keyfim yerinde değilse uzak duruyorlar. Sanki hep anlayış gösteriyorlar gibi ne yaparsam yapayım.

Bana ne oluyor böyle yahu?? Bu farkındalık değil mi? Son 1.5 ayda duygusal olarak korktuğum ne varsa kaşıma çıktı. İnanılmaz bir şekilde arka arkaya, peşi sıra endişelerimi korkularımı gördüm. Ondan önceki zamanlarda diğer korkularımı yaşamıştım zaten. Trafik kazası korkum vardı araba çarptı, beyin kanaması korkum vardı, düştüm hafif beyin travması yaşadım, yaşlandığımda birilerine muhtaç olma korkum vardı, 4 ay önce ileride yaşayacağım alzheimer riskime karşı tedaviye başladım, son korkum aile kuramamak, eş olamamak, anne olamamaktı. 18 aydır yaşadığım, hayatımın merkezi yaptığım, uğruna yapamayacağım şey olmadığını düşündüğüm bir ilişkide korktuğum ne varsa karşıma çıktı. Karısına dönmesinden korktum, aylar önce karısına dönmüş meğerse, aldatmasından korktum, başka kadınlarla beraber olmuş, karısını tercih etmesinden korktum, karısıyla olup bu evliliği kurtarıp kurtayamayacağını görmek istedi, 3 yaşında kızı var çünkü, beni değersizleştirmesinden korktum aptal saptal davranışlar ve kelimeler kullandı. Onu kaybetmekten, bağlarımın kopmasından korktum, geçen pazartesi kendi kararımla bağlarımı koparma düşüncesi ile 2 gün içime kapandım ve 1 dakika içinde telefon numaralarımı değiştirdim. O andan itibaren sanki sıfır noktasına indim. Sanki yeniden yükselişteyim. Hala zihnen bağlarımı koparmadım farkındayım. Hala çok düşünüyorum, bazen çok ağlıyorum, çok üzülüyorum. Bir ara fazlaca öfke duydum, affetmiceeeeeeeemmm diye söylendim durdum kendime. 3 gün önce ağlaya ağlaya affetme olumlaması okudum. Ondan sonra kendimi daha iyi hissettim. Hala umut kırıntılarım var ama itiraf etmem gerekirse. Hala gidip, yaşayıp, öğrenip, özgürleşip gelmesini deliler gibi istiyorum. Bir tarafım gelsin nolur diyor bir tarafım hayır bu şekilde gelemez, değişmeli, kendini farketmeli ondan sonra gelecek diyor, bir tarafım ya gelmezse diyor. Bunları düşündükçe, bazen okuduğum bir kelime bir şey çağrıştırdıkça elektrikler çarpıyor vücudumu. Bu korku mu, gerçeklik mi anlayamadım.
Hala çok korkuyorum sanırım bundan dönmeme ihtimalinden :((( Ama bu korkumu bırakmam gerektiğini biliyorum en azından. Bazen yapabiliyorum bunu ama bazen nadiren endişelenebiliyorum. Şu anda bile bacaklarımdan yukarıya elektriklenme oluyor.
Çoğunlukla bu ilişkinin benim farkındalığım için gerekli olduğunu, Bunları yaşamam gerektiğini ancak bu şekilde kendi içime bakacağımı düşünüyorum. Ama yine de bu değişimden sonra onunla tekrar birlikte olamamak fikrini henüz tam anlamıyla kendime kabul ettiremedim. O da benzer şeyleri söylüyordu. Sanki aylardır kaçıp durduğum, kabul etmediğim herşey bir anda karşıma dikildi, artık yalan söylememem gerektiğini, kaçmamam gerektiğini farkettim. Sıfıra indim. Yaşayıp görmem lazım, neden bu kadar korkuyorum bilmem lazım diyordu ama kabul edememiştim ilk başlarda. Sonra herkesin kendi tekamülünü yaşaması gerektiğini farkettim. O zaman ben gerçekten çöktüm işte.. İçimden bir ses sürekli olarak, onun alacağı kararlara güven sonunda en hayırlı karar ile çıkacak, bunları yaşayıp görmesi gerekiyor diyor. Ama işte halen bazı zamanlarda endişe duyabiliyorum. Of bilmiyorum..

Fikirlerinizi paylaşır mısınız lütfen benimle?
Malicedourden isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


UYANIŞ BELİRTİLERİ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim UYANIŞ BELİRTİLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tekâmül sürecimiz Yeni daha yüksek enerjiler ile çok hızlanmasına rağmen, kim olduğumuza bağlı olarak hepimizin bu değişimleri kendi yolumuzda ve kendi zamanımızda deneyimlediğimizi bilin. Ve genel olarak konuşursak, yükseliş sürecimiz kendi bireysel enerjimizi nasıl islettiğimize ve inançlarımızın ve deneyimlerimizin ne ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.