Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2010, 01:27 PM   #1 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart UYANIŞ BELİRTİLERİ






Tekâmül sürecimiz Yeni daha yüksek enerjiler ile çok hızlanmasına rağmen, kim olduğumuza bağlı olarak hepimizin bu değişimleri kendi yolumuzda ve kendi zamanımızda deneyimlediğimizi bilin. Ve genel olarak konuşursak, yükseliş sürecimiz kendi bireysel enerjimizi nasıl islettiğimize ve inançlarımızın ve deneyimlerimizin ne olduğuna bağlıdır (başka deyişle, nasıl titreştiğimize). Bu şeyler değiştirilebilir ve ayrıca içimizi temizlerken ve daha fazla ışığı taşırken otomatik olarak değişecektir. Tekâmül süreciniz sevinçli, huzurlu olsun ve ışık ve harikalarla dolsun!

1. Basınçlı bir tencerede veya yoğun enerjide imişsiniz gibi hissetmek; stres hissetmek. Hatırlayın, siz daha yüksek titreşime ayarlanıyorsunuz ve sonunda buna ayarlanacaksınız. Eski kalıplar, davranışlar ve inançlar yüzeye itiliyor. İçinizde süre giden bir çok şey var !

2. Yönünü kaybetme hissi; nerede olduğunu bilmeme; yer hissinin kaybı. Daha yüksek âlemlere ilerleme sürecinde olduğunuzdan siz artik 3 ncü Boyutta değilsiniz.

3. Bedenin değişik bölümlerinde olağan olmayan acı ve ağrılar. Siz daha yüksek boyutta titreşirken arınıyorsunuz ve 3 ncü Boyutta titresen bloke olmuş enerjiyi salıveriyorsunuz.

4. Gece saat 2 ile 4 arasında uyanmak. Rüya halinizde çok fazla şey yapılıyor. Siz uzun zaman periyotları boyunca orada olamazsınız ve bir molaya ihtiyacınız var. Ayrıca, daha fazla tekâmül etmiş bireyler Dünya planında daha fazla zaman geçirir ve siz yüksek derecede tekâmül ediyorsunuz.

5. Derin uyku periyotları. Bir sonraki asama için inşa edilirken, siz tüm yeni şartlara uymaktan ve bütünleşmekten sonra dinleniyorsunuz.

6. Çevrenize karşı yükselmiş hassaslık. Kalabalıklara, gürültüye, yiyeceklere, TV ye, diğer insan seslerine ve çeşitli diğer uyarıcılara tahammül edememe. Ayrıca siz kolayca şaşkına dönüyorsunuz ve kolayca tahrik oluyorsunuz. Siz uyumlanıyorsunuz!

7. Hiçbir şeyi yapmaktan zevk almıyor hissediyorsunuz. Siz dinlenme periyodundasınız. Bedeniniz neye ihtiyacı olduğunu biliyor.

8. Konuşmalarda, davranışlarda, sosyal yapılarda, şifa türlerinde vs yansıtılan daha düşük titreşimli şeylere (3 ncü Boyutun) tolerans göstermeme. Bunlar içinizde sizi hasta hissettiriyor. Siz daha yüksek titreşimdesiniz ve enerjileriniz artik hizalanmada değil. Siz ilerlemek için ileri “itiliyorsunuz”.

9. Yiyecek için iştah kaybı. Bedeniniz yeni, daha yüksek varoluş durumuna ayarlanıyor. Ayrıca, bir parçanız artik burada olmayı istemiyor.

10. Arkadaşların, etkinliklerin, alışkanlıkların, islerin ve oturulan yerlerin aniden ortadan kayboluşu. Siz alışık olduğunuzun ötesine tekâmül ediyorsunuz ve bu insanlar ve etraftakiler artik sizin titreşiminize uymuyor. Yeni yakında gelecek ve çok iyi hissedeceksiniz.

11. Siz kesinlikle artik bazı şeyleri yapamıyorsunuz. Alışılmış rutin şeyleri ve etkinlikleri yapmaya çalıştığınızda, tamamen korkunç/berbat hissettiriyor. Yukarıdakinin aynisi (titreşiminize uymuyor).

12. Aşırı yorgun günler. Bedeniniz yoğunluk kaybediyor ve yoğun yeniden yapılanmadan geçiyor.

13. Düşük kan sekeri ataklarına benzer şekilde sıkça yeme ihtiyacı. Kilo alma. Bu yükseliş süreci için çok büyük miktarda yakıta ihtiyacınız var.


14. Duygusal iniş çıkışlar deneyimlemek; ağlamak. Duygularımız salıverişimizin çıkış yeridir ve biz bir çok şeyi salıveriyoruz.

15. Yuvaya gitme isteği, sanki her şey BITMIS gibi ve siz artik buraya ait değilsiniz. Biz Kaynağa dönüyoruz. Her şey BITTI. (Ama çoğumuz Yeni Dünyayı yaratmak ve deneyimlemek için kalıyoruz). Ayrıca, eski kontratlarımız tamamlandı.

16. Delirdiğinizi hissetmek veya bir çeşit zihinsel hastalık geliştirdiğinizi sanmak. Siz hızla birçok boyutları deneyimliyorsunuz ve büyük miktarda açılıyorsunuz. Çok şey simdi sizin için mümkündür. Sadece siz buna alışık değilsiniz. Farkındalığınız yükseldi ve engelleriniz gitti.

17. Endişe ve panik. Egonuz kendisinin çoğunu kaybediyor ve korkuyor. Sisteminiz de aşırı yüklü. Size anlayamayabileceğiniz şeyler oluyor. Ayrıca siz 3 ncü Boyutta hayatta kalmak için geliştirdiğiniz daha düşük titreşimin davranış kalıplarını kaybediyorsunuz. Bu size kolay incinebilir ve güçsüz hissettirebilir. Kaybetmekte olduğunuz bu kalıplara ve davranışlara daha yüksek âlemlerde ihtiyaç yok.

18. Depresyon. Dışsal dünya Yeni, yüksek titreşimli siz ile hizada olmayabilir. Orada dışarıda iyi hissettirmeyebilir. Siz ayrıca salıveriyorsunuz.

19. Canlı, vahşi ve baza şiddetli rüyalar. Siz birçok yaşamın düşük titreşimli enerjilerini salıyorsunuz. Birçok kişi simdi güzel rüyalar deneyimlediğini bildiriyor.

20. Akışın ortasında planlarınız aniden değişiyor ve tamamen farklı yöne gidiyor. Ruhunuz enerjinizi dengeliyor. Ruhunuz sizden daha fazla bildiği için, bu genellikle bu yeni yönde mükemmel hissettirir. Bu sizin yanlış seçiminizi ve titreşiminizi sona erdiriyor.

21. Birçok gece kâbusları ile en kötü kâbusunuz gibi görünen bir durum yarattınız. Ruhunuz yoksun olduğunuz yerlerden sizi çekmek/büyütmek veya aşırı bolluk olan yerlerden sizi aşağıya indirmek için rehberlik yapıyor. Enerjiniz kendisini dengeliyor. Bu durum vasıtası ile huzura giden yolunuzu bulmak kendiniz için tesis ettiğiniz sınavdır.

BU SIZIN yolculuğunuz ve eğer siz hazır olmasaydınız ruhunuz bunu başlatmazdı. Siz yolunu bulanlardansınız ve yolunuzu bulacaksınız. Geriye bakınca, deneyim için şükran duyacaksınız ve farklı bir insan olacaksınız.
ALINTI

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla