Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

RUHSALLIK VE YENİ ÇAĞ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim RUHSALLIK VE YENİ ÇAĞ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız RUHSALLIK VE YENİÇAĞ Bir çiçek, yaprak yaprak dökülse bu, o ölüyor demektir. Bir Çağ adım adım büyüyen sorunlarla karşılaşıyorsa, o bitiyor demektir. Bu da insanlık gezegenin her bir tarafında çürüyor demektir. Çünkü yaşayan ama tükenmekte olan bir çağ üzerinde, sağlam ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

RUHSALLIK VE YENİ ÇAĞ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-06-2009, 02:08 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Lightbulb RUHSALLIK VE YENİ ÇAĞ

RUHSALLIK VE YENİÇAĞ

Bir çiçek, yaprak yaprak dökülse bu, o ölüyor demektir. Bir Çağ adım adım büyüyen sorunlarla karşılaşıyorsa, o bitiyor demektir. Bu da insanlık gezegenin her bir tarafında çürüyor demektir.

Çünkü yaşayan ama tükenmekte olan bir çağ üzerinde, sağlam bir şeylerin bulunması çok düşük bir ihtimaldir.

Bu konuya acı duymadan yaklaşmak ve gerçekleri soğukkanlılıkla anlamak gerek.

Acılarıyla yıkılmakta olan, acıları arttıkça daha çok ve daha çok çöken bir çağın içindeyiz. Bunun içinden bedensel kurtuluş sağlanmasının hiçbir önemi ve anlamı yok. Ruh bunun ne demek olduğunu biliyor.

İnsanın ruhunu idrak etme vaktidir ve ruhunu kurtarma vaktidir.
Ruhlar gergin, geçmişten geleceğe uzanan bir sonsuz yaşamın içinde ıstırap çekiyor; gerilmiş ve ıstırap çekiyor.

Ruhların sevgi dolu kardeşliği bu ıstırapları kökten çözebilir. Bunun için öncelikle ruh olduğunu idrak etmek gerek. Sonra da ruhların, Tek Anne ve Baba’dan geldiğini ve tek bir bütün olduklarını idrak etmesi gerek.

Bunu düşünerek, hissederek değil, akıl ile değil, sadece ve sadece sevgi ile başarmak mümkündür.

Bugün, savaşların ortasında, silahlar, bombalar, ateşler arasında, hatta nükleer bombalar arasında, cesaretle durabilecek hiçbir beden yoktur. Ama bunu tüm ruhlar yapabilir.

İşte, fiziki bedenin yaşadığı tüm acıları ruhun yüceliğini kalkan yapıp yenmek mümkündür.

Benzer şekilde, Dünyanın fizik bedeninin acılarını da Dünyaya ruhsal güç göndererek hafifletmek mümkündür. Ve bunu idrak ederek yapabilmek hem Dünyanın, hem de ruhların kurtuluşu demektir.

Yeni Çağa, Yeni Çağın hak ettiği gibi ruhsallık içinde ve ruhsal bütünlükle girmeyi sağlar.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-2009, 02:12 AM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: RUHSALLIK VE YENİ ÇAĞ

Ne demektir ruhsal güç ve nasıl verilir?


Bu konunun hissetmek ile hiçbir ilgisi yoktur ve aynı zamanda gözle görüp varlığına inandığınız her şeyden çok daha Gerçektir.

Ruhsal güç – insanın sinir sistemlerinde akan bir tip enerjidir. Diğer tüm enerjiler gibi bu da gözle görülemez ama diğer tüm enerjilerden çok daha üstün ve Gerçektir.

Enerji eğer kendine karşı bir direnç veya baskı görürse, güç olarak ortaya çıkar. Burada direnç ve baskı sadece negatif anlamı ile değil, pozitif anlamı ile de kullanılabilir.

Ruhsal güç ise, ruhsal enerjinin, ruhsal bir konunun baskı veya direnci üzerine güce dönüşümüdür. Bugün insanın kaslarındaki fiziki beden gücünden çok daha üstündür.

Ruhsal gücünü bilen, yaşayan ve kullanan bir insan, fiziki bedeni ondan çok daha büyük – kaslı olan birinin yapamayacağı birçok şeyi yapabilir:

çok daha uzun yürüyebilir, çok daha az uyuyabilir, buzlu ve dik bir yamaca çok daha hızlı tırmanabilir. Bu durumu dağcılar da, sporcular da, hatta sanatçılar da çok iyi bilir ve örneklerini yaşarlar.

İşte, Yeni Çağ’da ruhun inancı ile – ruhu yaşayarak o gücü toplamak mümkün. Ve bu gücü yöneltmek ise, örneğin Dünyaya yöneltmek, sadece ve sadece sevgi ile olabilir – Dünyayı severek mümkündür.

Gücü istediğin yöne iyileştirme amacıyla göndermek için sevin ve sadece sevin. Neyse ki, bu gücün Dünyadaki karanlık tarafından kullanılmasının imkanı yoktur. Çünkü o – ruhsal güç, sadece Gerçek Sevgiye itaat eder, Gerçek Sevgiye sadıktır ve sonsuz sabırla onun yanındadır.


Bu ne demek: her şeyi Sevgiyle karşılamak; sorunları da, acıları da Sevgiyle karşılamak, onlara en iyi çözüm bulmak demektir. Ruhsal gücü Sevgiyle birlikte olması ve Sevgiyle yaşanması çok şeyi çözebilir.

Her insan kendine de, ailesine de, Dünyaya da bu çok pratik ve basit şekilde faydalı olabilir.

Ruhsal konularda binler ve milyonlarca kitaplar yazılabilir. Ama unutmamak gerekir ki, tüm bu kaynakların tek bir hedefi vardır: insana ruh olduğunu hatırlatıp onu Ruhsal yani Tanrısal Sevgiye yöneltmek, buna teşvik etmektir.

Dünyadaki her şey, Gerçek sanat, Gerçek bilim, aslında yaşamın her dalı bu Gerçeğe hizmet eder ve buna yöneliktir.

alıntı..
__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ruhsallik, yeni

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


RUHSALLIK VE YENİ ÇAĞ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim RUHSALLIK VE YENİ ÇAĞ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız RUHSALLIK VE YENİÇAĞ Bir çiçek, yaprak yaprak dökülse bu, o ölüyor demektir. Bir Çağ adım adım büyüyen sorunlarla karşılaşıyorsa, o bitiyor demektir. Bu da insanlık gezegenin her bir tarafında çürüyor demektir. Çünkü yaşayan ama tükenmekte olan bir çağ üzerinde, sağlam ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.