Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

Ho'oponopono

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim Ho'oponopono Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dr. Len’e kendisini iyileştirmekle ilgili ne yaptığını sordum. O hastaların dosyalarına baktığı zamani tam olarak yaptığı neydi? “Üzgünüm, ve tekrar tekrar “seni seviyorum” diyorum”, dedi Senin gibi biri bana geldiği zaman, İlahi Olan’a, “Lütfen, ……….’da bu acıya neden olan benim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

Ho'oponopono

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-06-2009, 11:28 AM   #1 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ho'oponopono

Dr. Len’e kendisini iyileştirmekle ilgili ne yaptığını sordum. O hastaların dosyalarına baktığı zamani tam olarak yaptığı neydi?

“Üzgünüm, ve tekrar tekrar “seni seviyorum” diyorum”, dedi





Senin gibi biri bana geldiği zaman, İlahi Olan’a, “Lütfen, ……….’da bu acıya neden olan benim içimdeki devam etmekte olan şey neyse, onu nasıl çıkarıp atacağımı bana anlat”. Ve acınız gidene kadar veya siz durmamı isteyene kadar bana verilen bilgiyi uyguluyorum.





Herhangi bir problemi çözmek istiyorsanız, kendiniz üzerinde çalışın. Eğer başka biriyle probleminiz varsa, kendinize şöyle sorun, “Bu kişinin canımı sıkmasına neden olan içimdeki şey nedir?”. İnsanlar yaşamınıza sadece sizin canınızı sıkmak için çıkagelirler! Eğer bunu biliyorsanız, herhangi bir durumu kaldırabilirsiniz ve orada salıverebilirsiniz. Basittir: “Olan şeyler için üzgünüm. Lütfen beni bağışla.”

-- Benim ve o kişi için probleme neden olan içimdeki hatalı düşünceler için üzgünüm; lütfen beni bağışla”





Herkesin düşüncelerinden toksik enerjileri iptal etmek için uygulayabileceği bir düşünce temizleme aleti; Zihinsel olarak düşünün;

“Işığın Düğmesini benim ve ailemin, akrabalarımın, yakınlarımın ve atalarımın düşüncelerine açıyorum”…

Bu aletin kullanılabileceği zamanların sayısının sınırı yoktur. Alet, Zihninizi bölen, kendinizin, ailenizin, akrabalarınızın ve atalarınızın toksik düşüncelerini temizlemek içim Sevgiye bir ricadır.

“Üzgünüm. Problem olarak tezahür eden içimde süregiden her ne ise lütfen beni bunun için bağışla.” Sevgi bunu siler ve düzeltir.



İşte size kendinizi fark ettiğiniz herhangi bir şeyden iyileştirmede kanıtlanmış iki ho’oponopono uygulaması. Başkasında gördüğünüz her şeyin içinizde de olduğunu unutmayın, dolayısıyla bütün iyileştirme olayı kendinizi iyileştirmektir. Bu yöntemi sizden başka kimse uygulayamaz.
“İlahi Yaratıcı, tek olan baba, anne, oğul … Eğer yaradılışımızın başlangıcından şu ana kadar, ben, ailem, yakınlarım ve atalarım sana, ailene, yakınlarına karşı düşüncelerde, sözlerde, eylemlerde ve hareketlerde suç işlediysek/kırdıysak, bağışlamanı diliyoruz … Bunun temizlenmesine, arınmasına, salıverilmesine, tüm negatif anıların, blokların, enerjilerin ve titreşimlerin kesilmesine, silinmesine izin ver ve bu istenmeyen enerjileri saf ışığa dönüştür …. Ve oldu”




Bu rica (dua) ho'oponopono olarak adlandırılır ve her dinde rastlanabilir, çünkü “her inançta, suç işlediklerimiz için bağışlama istediğimiz bir bölüm vardır… Ancak bunun ötesine gideriz … aile, yakınlar ve atalar… bazı problemler, muhtemelen başka bir yüzyılda birisinin başını baltayla kesen bir büyükbabadan kaynaklanır. Atmayı istediğimiz şey “saf ışığa” dönüştürülür, çünkü aksi taktirde attığımız çöple “atmosferi kirletirdik”. Ancak saf ışık olarak, kirliliğe neden olmaz.”

“Ve oldu” dendiğinde, dönüşüm gerçekleşir, ve “bilgisayar depolanan çöpü otomatik olarak siler…





İkinci olarak, Dr. Hew Len’in iyileştirme şekli öncelikle “Özür dilerim” ve “Lütfen beni affet” demektir. Bunu bir şeyin – ne olduğunu bilmediğiniz bir şey – beden/zihin sisteminize girmiş olduğunu kabul etmek için söylersiniz. Oraya nasıl girdiği hakkında hiçbir fikriniz yoktur. Bilmek zorunda değilsiniz. Eğer fazla kilolu iseniz, sizi bu hale getiren progama yakalanmışsınızdır sadece. “Özür dilerim” derken, Tanrı’ya içinizden size getirmiş olduğu şey için af dilediğinizi söylüyorsunuz. Tanrı’dan sizi affetmesini istemiyorsunuz; Tanrı’dan sizin kendinizi affetmeniz için size yardım etmesini istiyorsunuz.



Bundan sonra, “Teşekkür ederim” ve “seni seviyorum” dersiniz. “Teşekkür ederim dediğiniz zaman, minnettarlığınızı ifade etmiş oluyorsunuz. Sorunun onunla ilgili olan her şeyin mutlak iyiliği için çözüleceği inancınızı gösteriyorsunuz. “Seni seviyorum” tıkanık enerjinin akmasını sağlar. Sizi Tanrı’ya bağlar. Sıfır konumu saf sevgi ve sıfır limiti olduğu için, sevginizi ifade ederek o konuma gelmeye başlıyorsunuz.

Bundan sonra olacaklar Tanrı’ya kalmıştır. Bir şekilde harekete geçmeniz konusunda içinize bir esinlenme doğabilir. Bu her neyse, onu yapın. Yapacağınız hareketten emin değilseniz, aynı iyileştirme metodunu kafa karışıklığınız için uygulayın. Net olduğunuzda, ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz.

Bu, güncelleştirilmiş ho'oponopono iyileştirme yöntemlerinin basitleştirilmiş bir versiyonudur.

Zero Limit; Joe Vitale – Dr. Ihaleakala Hew Len


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-06-2009, 02:30 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Yilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 77
Tesekkür: 41
66 Mesajinıza toplam 439 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Yilmaz is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ho'oponopono

Paylasim icin tesekkür ederim. Mucizelerin bizlere ne kadar yakin yada ne kadar uzak oldugunu günlük hayat sartlarimiz fark ettirmiyor olabilir. Bazen ise inan o kadar kötü davranislar sergileyen kisiler gördümki onlara iyilik yapmak sanki onlarin iclerini saran seytanimsi ruhu alt edemeyecekmis gibi, kisiye böyle bir pozitif durum yaratamayacmis, sunamayacmis gibi bir negatiflik dolduruyor insanin icerisine.
Yilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2009, 11:51 AM   #3 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 18
Tesekkür: 32
19 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turkem is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ho'oponopono

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dr. Len’e kendisini iyileştirmekle ilgili ne yaptığını sordum. O hastaların dosyalarına baktığı zamani tam olarak yaptığı neydi?

“Üzgünüm, ve tekrar tekrar “seni seviyorum” diyorum”, dedi





Senin gibi biri bana geldiği zaman, İlahi Olan’a, “Lütfen, ……….’da bu acıya neden olan benim içimdeki devam etmekte olan şey neyse, onu nasıl çıkarıp atacağımı bana anlat”. Ve acınız gidene kadar veya siz durmamı isteyene kadar bana verilen bilgiyi uyguluyorum.





Herhangi bir problemi çözmek istiyorsanız, kendiniz üzerinde çalışın. Eğer başka biriyle probleminiz varsa, kendinize şöyle sorun, “Bu kişinin canımı sıkmasına neden olan içimdeki şey nedir?”. İnsanlar yaşamınıza sadece sizin canınızı sıkmak için çıkagelirler! Eğer bunu biliyorsanız, herhangi bir durumu kaldırabilirsiniz ve orada salıverebilirsiniz. Basittir: “Olan şeyler için üzgünüm. Lütfen beni bağışla.”

-- Benim ve o kişi için probleme neden olan içimdeki hatalı düşünceler için üzgünüm; lütfen beni bağışla”





Herkesin düşüncelerinden toksik enerjileri iptal etmek için uygulayabileceği bir düşünce temizleme aleti; Zihinsel olarak düşünün;

“Işığın Düğmesini benim ve ailemin, akrabalarımın, yakınlarımın ve atalarımın düşüncelerine açıyorum”…

Bu aletin kullanılabileceği zamanların sayısının sınırı yoktur. Alet, Zihninizi bölen, kendinizin, ailenizin, akrabalarınızın ve atalarınızın toksik düşüncelerini temizlemek içim Sevgiye bir ricadır.

“Üzgünüm. Problem olarak tezahür eden içimde süregiden her ne ise lütfen beni bunun için bağışla.” Sevgi bunu siler ve düzeltir.



İşte size kendinizi fark ettiğiniz herhangi bir şeyden iyileştirmede kanıtlanmış iki ho’oponopono uygulaması. Başkasında gördüğünüz her şeyin içinizde de olduğunu unutmayın, dolayısıyla bütün iyileştirme olayı kendinizi iyileştirmektir. Bu yöntemi sizden başka kimse uygulayamaz.
“İlahi Yaratıcı, tek olan baba, anne, oğul … Eğer yaradılışımızın başlangıcından şu ana kadar, ben, ailem, yakınlarım ve atalarım sana, ailene, yakınlarına karşı düşüncelerde, sözlerde, eylemlerde ve hareketlerde suç işlediysek/kırdıysak, bağışlamanı diliyoruz … Bunun temizlenmesine, arınmasına, salıverilmesine, tüm negatif anıların, blokların, enerjilerin ve titreşimlerin kesilmesine, silinmesine izin ver ve bu istenmeyen enerjileri saf ışığa dönüştür …. Ve oldu”




Bu rica (dua) ho'oponopono olarak adlandırılır ve her dinde rastlanabilir, çünkü “her inançta, suç işlediklerimiz için bağışlama istediğimiz bir bölüm vardır… Ancak bunun ötesine gideriz … aile, yakınlar ve atalar… bazı problemler, muhtemelen başka bir yüzyılda birisinin başını baltayla kesen bir büyükbabadan kaynaklanır. Atmayı istediğimiz şey “saf ışığa” dönüştürülür, çünkü aksi taktirde attığımız çöple “atmosferi kirletirdik”. Ancak saf ışık olarak, kirliliğe neden olmaz.”

“Ve oldu” dendiğinde, dönüşüm gerçekleşir, ve “bilgisayar depolanan çöpü otomatik olarak siler…





İkinci olarak, Dr. Hew Len’in iyileştirme şekli öncelikle “Özür dilerim” ve “Lütfen beni affet” demektir. Bunu bir şeyin – ne olduğunu bilmediğiniz bir şey – beden/zihin sisteminize girmiş olduğunu kabul etmek için söylersiniz. Oraya nasıl girdiği hakkında hiçbir fikriniz yoktur. Bilmek zorunda değilsiniz. Eğer fazla kilolu iseniz, sizi bu hale getiren progama yakalanmışsınızdır sadece. “Özür dilerim” derken, Tanrı’ya içinizden size getirmiş olduğu şey için af dilediğinizi söylüyorsunuz. Tanrı’dan sizi affetmesini istemiyorsunuz; Tanrı’dan sizin kendinizi affetmeniz için size yardım etmesini istiyorsunuz.



Bundan sonra, “Teşekkür ederim” ve “seni seviyorum” dersiniz. “Teşekkür ederim dediğiniz zaman, minnettarlığınızı ifade etmiş oluyorsunuz. Sorunun onunla ilgili olan her şeyin mutlak iyiliği için çözüleceği inancınızı gösteriyorsunuz. “Seni seviyorum” tıkanık enerjinin akmasını sağlar. Sizi Tanrı’ya bağlar. Sıfır konumu saf sevgi ve sıfır limiti olduğu için, sevginizi ifade ederek o konuma gelmeye başlıyorsunuz.

Bundan sonra olacaklar Tanrı’ya kalmıştır. Bir şekilde harekete geçmeniz konusunda içinize bir esinlenme doğabilir. Bu her neyse, onu yapın. Yapacağınız hareketten emin değilseniz, aynı iyileştirme metodunu kafa karışıklığınız için uygulayın. Net olduğunuzda, ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz.

Bu, güncelleştirilmiş ho'oponopono iyileştirme yöntemlerinin basitleştirilmiş bir versiyonudur.

Zero Limit; Joe Vitale – Dr. Ihaleakala Hew Len


Selamş
Yazınızı okuduktan sonra bende beliren duyguyu paylaşmak istedim.
3 yılı geçkin bir süredir (Ergen) kızımla ilgili yoğun sorunlar yaşıyorum. Nerdeyse kişilik boz. tanısı konmuş durumda.
Ve etrafımda da benzer sorunlar yaşayan oldukça çok sayıda insan var.
Kafamda beliren bizlerin karmalarından kaynaklı olacağı ve geçmiş yaşamlarımızda yaşadığımız yada yaşattığımız olumsuz eylem ve duyguların bize dönüşümü bir bedelmidir bu yaşadıklarımız.
Gitmediğim doktor kalmadı ama sonuç yok.
Ama bu bedeli birlikte ödüyoruz.ne yapılmalı bu nasıl daha kolay yaşanır olmalı.
beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum.
Sevgi ve Işıkla kalın.TŞK.
turkem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-12-2009, 05:18 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
momismyhope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 49
Tesekkür: 317
58 Mesajinıza toplam 422 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
momismyhope will become famous soon enoughmomismyhope will become famous soon enough
Standart Cevap: Ho'oponopono

Sevgili sanemce paylaşımın için çok teşekkürler...
__________________
Her engel aslında gizlenmiş bir fırsattır.
Eyleme geçmeye niyet ediyorum.Çünki; 1000 adım yürüyüş; 1 adımla başlar.
Şimdi anne olmaya niyet ettim.Bunu veya daha iyisini kabul ediyorum.
Lütfen bunu veya daha iyisini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.
Teşekkür ederim,
teşekkür ederim,teşekkür ederim.
momismyhope isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-12-2009, 10:48 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 22
Tesekkür: 615
22 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurnur will become famous soon enoughnurnur will become famous soon enough
Standart hooponopono ile ilgili birkaç soru..

merhabalar...

zero point kitabını henüz bitirdim ve hayatım değişti sitesinde Hooponopono ile ilgili yazıların sanırım tamamını okudum..

teknikle ilgili birkaç sorum olacaktı..

1- 4'lü mantrayı sürekli Tanrıya hitap ederek mi söylemeliyiz.. (Bazı yerlerde tanrıya söylenmesi gerektiği, bazı yerlerde de karşılaştığımız sorunlara da söylenebileceği yazıyor.) bu sitede de rastladığım bazı cümle yapıları var mesela çocuğundaki olumsuz bir davranışı değiştirmek niyetiyle çocuğuna hitaben "seni seviyorum, teşekkür ederim, lütfen beni affet, özür dilerim" içeren cümle yapıları var .. hangisi doğru..

2- dışarda karşımıza çıkmayan KENDİMİZDE FARKETTİĞİMİZ sorunlardan arınmak için nasıl bir cümle yapısı kullanabiliriz?

3- kitapta bahseden "ceeport" etileketinin türkçe karşılığını yazıp biz de her yerde kullanabilir miyiz?
ya da "özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim, seni seviyorum" şeklinde etiketler yazıp istediğimiz yerlerde kullanmak etkili olur
mu? ceeport karşılığı mı daha etkili, 4'lü mantra mı?

4- bazen tanımlayamadığımız sıkıntılı ya da karışık duygular yaşıyoruz. bu durumlarda da bağımsız bir şekilde "seni seviyorum, teşekkür ederim, lütfen beni affet ve özür dilerim" sözler kalıbını kullanabiliryor muyuz? ( ne için söylediğimizi bilmeden)

5- ( ve en büyük sorularımdan biri) hooponopono tekniğine rastladığım için çok şanslıyım. fakat bu tekniğin çekim yasasıyla, imgeleme ve olumlu düşünme gücüyle çelişki içinde olduğunu sezdim sanki ve bu durum kafamı karıştırdı.. severek ve güvenerek inandığım çekim yasası, imgeleme vs. tekniklerine inancım sarsılmak üzere. bu teknikler bir arada olamaz mı? hepsini bir arada kullanamaz mıyım? dünyaya emretmenin egosal bir hata olduğu yazıyor kitapta, ya da kontrol altına alamayacağımız.. böyle bir çelişkiyle karşılaştığım için biraz hayal kırıklığına uğradım.. neye inanacağımı bilemedim doğrusu ..çünkü ben tüm bu tekniklerin hepsini inanarak kullanmak istiyorum..

teşekkür ederim... sizi seviyorum..
nurnur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 07:23 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 51
Tesekkür: 196
52 Mesajinıza toplam 237 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_pretty_ is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ho'oponopono

Burdaki bilgilerde çok güzel..
__________________
_pretty_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 10:28 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
doris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 586
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the rough
Standart Cevap: hooponopono ile ilgili birkaç soru..

Alıntı:
nurnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar...

zero point kitabını henüz bitirdim ve hayatım değişti sitesinde Hooponopono ile ilgili yazıların sanırım tamamını okudum..

teknikle ilgili birkaç sorum olacaktı..

1- 4'lü mantrayı sürekli Tanrıya hitap ederek mi söylemeliyiz.. (Bazı yerlerde tanrıya söylenmesi gerektiği, bazı yerlerde de karşılaştığımız sorunlara da söylenebileceği yazıyor.) bu sitede de rastladığım bazı cümle yapıları var mesela çocuğundaki olumsuz bir davranışı değiştirmek niyetiyle çocuğuna hitaben "seni seviyorum, teşekkür ederim, lütfen beni affet, özür dilerim" içeren cümle yapıları var .. hangisi doğru..

2- dışarda karşımıza çıkmayan KENDİMİZDE FARKETTİĞİMİZ sorunlardan arınmak için nasıl bir cümle yapısı kullanabiliriz?

3- kitapta bahseden "ceeport" etileketinin türkçe karşılığını yazıp biz de her yerde kullanabilir miyiz?
ya da "özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim, seni seviyorum" şeklinde etiketler yazıp istediğimiz yerlerde kullanmak etkili olur
mu? ceeport karşılığı mı daha etkili, 4'lü mantra mı?

4- bazen tanımlayamadığımız sıkıntılı ya da karışık duygular yaşıyoruz. bu durumlarda da bağımsız bir şekilde "seni seviyorum, teşekkür ederim, lütfen beni affet ve özür dilerim" sözler kalıbını kullanabiliryor muyuz? ( ne için söylediğimizi bilmeden)

5- ( ve en büyük sorularımdan biri) hooponopono tekniğine rastladığım için çok şanslıyım. fakat bu tekniğin çekim yasasıyla, imgeleme ve olumlu düşünme gücüyle çelişki içinde olduğunu sezdim sanki ve bu durum kafamı karıştırdı.. severek ve güvenerek inandığım çekim yasası, imgeleme vs. tekniklerine inancım sarsılmak üzere. bu teknikler bir arada olamaz mı? hepsini bir arada kullanamaz mıyım? dünyaya emretmenin egosal bir hata olduğu yazıyor kitapta, ya da kontrol altına alamayacağımız.. böyle bir çelişkiyle karşılaştığım için biraz hayal kırıklığına uğradım.. neye inanacağımı bilemedim doğrusu ..çünkü ben tüm bu tekniklerin hepsini inanarak kullanmak istiyorum..

teşekkür ederim... sizi seviyorum..
bendede tam tersi okuduğum tekniklerin hepsiinin içinde çekim yasasını buluyorum ve inancım dahada artıyor..
dostum bence inancının sarsılmasını seçtin kendince.. bunun içinde hoponopono yapmalsın bence
sevgiyle hoşçakal...
__________________

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...
doris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-01-2010, 03:24 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
ZEYNEP16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 49
Tesekkür: 189
66 Mesajinıza toplam 474 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEP16 will become famous soon enoughZEYNEP16 will become famous soon enough
Standart Cevap: hooponopono ile ilgili birkaç soru..

"İstemenin Esrarı" kitabından alıntı :
Dünyada çılgınca istemelisiniz; çünkü, sınırsız sonsuzlukta çok şeye ihtiyacınız olacak.
Her dua, layık olduğu karşılığı en doğru zamanda ve yerde alacaktır. Şiddetli coşkunluğa kapılarak isteyenler; fizikötesi yardımcılarla destekleniyorlar.
Ruhumuz maddeye bağlandığı sürece, kalbimiz sonsuzlukla iletişime geçemeyecektir
Yorgun kalpler için duadan daha dinlendirici bir mutluluk kaynağı yoktur
Yeryüzünde kimse kendini Yaratıcıya güvenenden daha güvende hissedemez.
İnsan şakalaşabilir; ama, Yaratıcımız ciddidir. Duyarsızca isteme lüksüne sahip değiliz.Vicdanlarını susturup istemeyi terk edenler; evrende yok sayılırlar.
İstekleri her an değişebilen insanın, hayatı da her an değişebilecek durumdadır.
Dualarınız ruhunuzu ruhsal enerjiye açacak; çevreniz ruhunuzdan aydınlanacaktır.
Hayatta şans, kaza veya tesadüf yoktur; ilâhi nedeni olmayan bir olay yaşanmayacak.
İçtenlikli dualarınız, ruhunuzdan canlı ve bilinçli çıkarak evrene yayılırlar.



bu kitabı okumadım ama alıntılarını beğendim!











__________________
"Sen çıkarsın aradan,kalır seni Yaradan"
ZEYNEP16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-01-2010, 03:49 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı
 
doris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 586
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the rough
Standart Cevap: hooponopono ile ilgili birkaç soru..

[quote=ZEYNEP16;582133]"İstemenin Esrarı" kitabından alıntı :
Dünyada çılgınca istemelisiniz; çünkü, sınırsız sonsuzlukta çok şeye ihtiyacınız olacak.
Her dua, layık olduğu karşılığı en doğru zamanda ve yerde alacaktır. Şiddetli coşkunluğa kapılarak isteyenler; fizikötesi yardımcılarla destekleniyorlar.
Ruhumuz maddeye bağlandığı sürece, kalbimiz sonsuzlukla iletişime geçemeyecektir
Yorgun kalpler için duadan daha dinlendirici bir mutluluk kaynağı yoktur
Yeryüzünde kimse kendini Yaratıcıya güvenenden daha güvende hissedemez.
İnsan şakalaşabilir; ama, Yaratıcımız ciddidir. Duyarsızca isteme lüksüne sahip değiliz.Vicdanlarını susturup istemeyi terk edenler; evrende yok sayılırlar.
İstekleri her an değişebilen insanın, hayatı da her an değişebilecek durumdadır.
Dualarınız ruhunuzu ruhsal enerjiye açacak; çevreniz ruhunuzdan aydınlanacaktır.
Hayatta şans, kaza veya tesadüf yoktur; ilâhi nedeni olmayan bir olay yaşanmayacak.
İçtenlikli dualarınız, ruhunuzdan canlı ve bilinçli çıkarak evrene yayılırlar.



bu kitabı okumadım ama alıntılarını beğendim!






harika bir paylaşım teşekkür ederim
__________________

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...
doris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-08-2010, 11:24 PM   #10 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 6
Tesekkür: 1
8 Mesajinıza toplam 16 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bondjamesbond is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ho'oponopono

arkadaşlar elinde zero limit hoponopoo e-kitap şeklinde olan varmı
lütfen
bondjamesbond isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ho'oponopono

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Ho'oponopono

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim Ho'oponopono Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dr. Len’e kendisini iyileştirmekle ilgili ne yaptığını sordum. O hastaların dosyalarına baktığı zamani tam olarak yaptığı neydi? “Üzgünüm, ve tekrar tekrar “seni seviyorum” diyorum”, dedi Senin gibi biri bana geldiği zaman, İlahi Olan’a, “Lütfen, ……….’da bu acıya neden olan benim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.