![]() |
Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Radyomıuz test yayınına başladı... hpm1 Hayırlı olsun... coffe2 Radyo yayını yapabilmek için hangi programı kurmanız gerektiği ile ilgili teknik bilgileri yakında vereceğim... Ondan sonra kendi sesimizden yayınlara başlayacağız... 12389 |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Akşam ajans'ı olacakmı atakan dusun blook hayırlı olsun sevincli gssmile millettttttttttt super skan67 |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi hayırlı olsun derty derty derty guitar 25889 |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi hayırlı olsun derty |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi başladımı radyo ben dinleyemiyorum agl34 |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Partiiii Bayılırım partilere tamam da önce bir dinleseydik |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi deneme deneme 1 2 3 guitar sevincli derty happy6 k8908 aaa bu smileyların yeri mi değişmiş dusun |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Radyomuz hayırlı olsun kişisel gelişimimize daha daha katkılı olsun inşallah eh az da olsa sonunda dinlemeyi başarabildim sanırım Burcu konuşuyordu tam bilemiyorum umarım sorunsuz açılır da dinleriz kiss3 |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi ben radyoyu dinleyemiyorum... nereden dinleyeceğim program falan yüklemeden? Hayal başlayacak birazdan |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Alıntı:
ben de bilmiyorum nerden dinleyecegim.bulamadim ki.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14 PM. |