![]() |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Arkasdaşlar sitemiz gelişiyor program zamanlarında ileriki dönemlerde Hayal ve ya Atakan ya da ben neyse soru cevap şeklinde ilerleyeceğiz bu yüzden canlı bir chat gibi diyelim bir online yazışma programına ihtiyacmız olacak açıkcası zaten yayaın yapan arkadaşlarımız onları okurken yayın programından uzaklaşma olmamalı yani dikkat dağıtmadan isteyen konu ile ilgili sorularını sormalı benim ilk programımdaki 5 dk. aralarım msnden yazılanları okumak önerileri dikkate almaktı konuşurken bunu yapmadım çünkü ilgi odağım dağılıyordu. bence sadece soru sormak için yapılmalı Hayal ve Atakan programı dün dinleyemedim bulunduğum yerde bağlantı sorunu yaşadık baktım olmayacak eve geldim . çok şey kaçırdım biliyorum b456 Ben bu arada diğer program yapacak arkadaşlar hazır olana kadar sadece haftanın 3 günü yayın yapabilirim. P.tesi Çarşamba ve Cuma akşamları şimdilik ayarlayabilri misiniz. İleriki dönemlerde haftada 1 ve ya en fazla 2 gün olsun. |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi aksam ben de hayalı kacırdım, artık her aksam dınlıyecegım, atakan gercekten ses rengın cok uygun radyoya cok ıyı gıdıyor bence, zaten burada aıle gıbıyız, sesınızı de duymak benı cok mutlu edıyor, chat olmasın lutfen, sadece yayında belkı sıze yorumlarımızı ıletecegımız bır duzenek yapılabılır... aksamı sabırsızlıkla beklıyorum.. ıyı hafta sonları herkese.... |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi radyoda güzel bir şeyler çalınıyor.kimi dinliyoruz dj miracle kimdir nedir vs. bilgisi olan var mı dusun gulensmiley |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi istek saatide olcakmı bikaçtane türkü istesem smiliyface radyo hayırlı olsun. radyo sadece siteye girenler tarafındanmı dinleniyor yoksa genel bir yayın ağı varmı dusun |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Alıntı:
Şu an yayinda değilim ancak zaman zaman yayinlar oluyor. |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi sadece siteye girenlermi dinleyebiliyor diye şunun için sordum üstadım.flatcast radyolar var ses kalitesi güzel,ücretsiz ve anında sohbet imkanıda var.belki düşünebilirsiniz benden fikir vermesi. sevgiler.. |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Alıntı:
Öneriniz için teşekkürler... pc05 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:19 AM. |