Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Radyomuz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/radyomuz/)
-   -   Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/radyomuz/1804-radyomuz-test-yayinina-basladi-kutlama-partisi.html)

hayatimdegisti 31-07-2007 06:42 PM

Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi

Radyomıuz test yayınına başladı... hpm1
Hayırlı olsun... coffe2

Radyo yayını yapabilmek için hangi programı kurmanız gerektiği ile ilgili teknik bilgileri yakında vereceğim...
Ondan sonra kendi sesimizden yayınlara başlayacağız... 12389

pisimbat 31-07-2007 06:45 PM

Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi

Akşam ajans'ı olacakmı atakan dusun blook
hayırlı olsun sevincli gssmile millettttttttttt super skan67

hayalayaz 31-07-2007 09:36 PM

hayırlı olsun derty derty derty guitar 25889

eylo 31-07-2007 09:43 PM

hayırlı olsun derty

eylo 31-07-2007 10:28 PM

başladımı radyo ben dinleyemiyorum agl34

denizdemirci1978 31-07-2007 11:08 PM

Partiiii
Bayılırım partilere tamam da önce bir dinleseydik

BURCU GELEGEN 31-07-2007 11:19 PM

deneme deneme 1 2 3 guitar sevincli derty happy6 k8908 aaa bu smileyların yeri mi değişmiş dusun

YAZGÜLÜ_81 01-08-2007 04:06 AM

Radyomuz hayırlı olsun kişisel gelişimimize daha daha katkılı olsun inşallah eh az da olsa sonunda dinlemeyi başarabildim sanırım Burcu konuşuyordu tam bilemiyorum umarım sorunsuz açılır da dinleriz kiss3

pakguc 03-08-2007 08:59 PM

ben radyoyu dinleyemiyorum...
nereden dinleyeceğim program falan yüklemeden?
Hayal başlayacak birazdan

eylulx 03-08-2007 09:38 PM

Alıntı:

izumi Nickli Üyeden Alıntı
ben radyoyu dinleyemiyorum...
nereden dinleyeceğim program falan yüklemeden?
Hayal başlayacak birazdan

ben de bilmiyorum nerden dinleyecegim.bulamadim ki....

hayatimdegisti 03-08-2007 09:40 PM

Eğer foruma bir arama motorundan girerseniz ornegin hayatindegisti yazip oyle girerseniz radyo gozukmuyor..
Bunun yerine http://www.hayatimdegisti.com/forum yazip girin...
Yada önce portala girip http://www.hayatimdegisti.com sonra oradan forum linkine tıklayın...

Eğer pc'nizde winamp programi yüklü ise bu linke tiklayin radyo winampda çalmaya başlar.... http://83.133.127.232:8315/listen.pls

pakguc 03-08-2007 10:00 PM

teşekkürler Atakan bey,
ben dinledim...

hayal mükemmeldiiii...
her akşam bu saatte buradayım....

venüs 03-08-2007 10:04 PM

Ben yayının yarısında yetiştim... Hocam çok başarılıydı... bundan sonra her akşam 21,30 da buradayım... onayi

25emel 03-08-2007 10:22 PM

harikasınız sizinle gurur duyuyorum burcum hayalim atakanım sahiden iyi ki varsınız seviyorum sizi be!!! super

Bugle 03-08-2007 10:26 PM

Atakan Bey,sesiniz çok mikrofonik..yayınlara devam...herkesin eline sağlık...günden güne gelişen bir sitenin üyesi olmak çok mutlu ediyor beni..c.tesi burcu hayl ben toplanıyoruz..hadi atlayın gelin siz de atakan bey... smiliyface

dost78 03-08-2007 10:27 PM

Atakan bey şu an sizi dinliyorum,yayınınız çok iyi gidiyor,teşekkürler... alk78

pisimbat 03-08-2007 10:30 PM

hayalin yayınını bende kaçırdım kizgin1 atakan sana yetiştim gayet güzel gidiyor
sitemizin cat56

pisimbat 03-08-2007 10:40 PM

Atakan chat bencede fuzuli bir yaklaşım olur forum kalıcı bende lerzana katılıyorum bence çizgisinide bozar blook sitemizin gibime geliyor ama sizler haha iyi bilirsiniz

hayalayaz 03-08-2007 10:45 PM

dost 78 hoşgelişler tekrardan gelişinle beni sevindirdin allahta seni sevindirsin.. sana yazacaktım ama biraz kendi kendine kalmak istersin diye çekindim...biz hep beraber buraya yakışıyoruz kardeşim ,hiç bir yere gitmeyelim artık olurmu..saygılı sevgiler

venüs 03-08-2007 10:47 PM

Bence de chat programına gerek yok gibi... burada paylaşımlar oluyor ve sonradan takip etme imkanı olabiliyor... ::)

Atakan bey çok başarılıydınız.. Tebrik ederim..

ilk kez sesinizi duydum..bilinçaltım uzun süredir duyuyor sevincli ama bilinçli olarak duymak da pek keyifliydi..

Bu sitede üye sayısı ne kadar çok olursa olsun... yanlış kişilerin barınamayacağını düşünüyorum...Su akar yolunu bulurmuş...onların yolu burdan geçmez kanımca onayi

hayatimdegisti 03-08-2007 10:59 PM

Çok teşekkür ederim Venüs ve Lerzan... y789
s456
Bundan sonra ki yayinlarimiz içinde eleştiri ve onerilerinizi dikkate alacağım...
Bende çok keyif aliyorum bu yayinlari yapmaktan..
Burada ki insanlar ve ortam güzel olunca bu enerji yayinlarada yansiyor...

Bugle 03-08-2007 11:01 PM

Venüscüm ne güzel söylemişsin,su akar yolunu bulur diye..benzer benzeri çekti..sitemiz büyük bir aile oldu...hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz burda..sitenin ismi bile tam oturmuş yerine değil mi?hepimizin hayatı değişti...hayatımda ilk kez internetten tanıdığım insanlarla msn de yazışmak,yüzyüze görüşmek gibi adetler edindim..Bu Atakan Beyin iyi niyetli ,samimi ve içten yaklaşımıyla gerçekleşti..Tanımadan güvendim..mesajlarıma ,sorularıma hızlıca cevap verişiyle,üyelerin sahici duruşuyla,siteyi sahiplenen,oto kontrollü, samimi insanların biraraya gelmesiyle diğer internet sitelerinden farkını da ortaya koydu hayatimdegisti.com
Tanıdığım tanımadığım herkese kocaman sevgiler yolluyorum..emeklerinize,gönlünüze sağlık...

dost78 03-08-2007 11:04 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
dost 78 hoşgelişler tekrardan gelişinle beni sevindirdin allahta seni sevindirsin.. sana yazacaktım ama biraz kendi kendine kalmak istersin diye çekindim...biz hep beraber buraya yakışıyoruz kardeşim ,hiç bir yere gitmeyelim artık olurmu..saygılı sevgiler

hoşbulduk,sevgili hayal bugünkü programın için tebrikler ve çok teşekkürler ve sonra Atakan beyin programı,saat 9:00 dan bu yana bilgisayar başından ayrılamıyorum,sizden ayrılmak mümkün mü arkadaşlar sizsiz geçen birkaç günü bana sorun,hepinize kucak dolusu sevgiler kiss3

Bugle 03-08-2007 11:10 PM

Yayın akışı ile ilgili de bir önerim var bilmem ne dersiniz.Yayın 21 .00'da Burcuyla başlayıp,Atakan Bey'le devam edip,en son Hayalle final yapsa...Hayalin gizemli ve etkileyici sesiyle dalsaaaaak gitsek...nasıl olur sizce?

YAZGÜLÜ_81 03-08-2007 11:29 PM

Bu akşam ki yayını kaçırdım ve üzüldüm yarın akşam dinleyebilirim umarım,
sevgili dost aramıza tekrar hoşgeldin, site kesinlikle bağımlılık yapıyor ve insan ayrı kalamıyor smiliyface

murat 03-08-2007 11:44 PM

Alıntı:

dost78 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı

hoşbulduk,sevgili hayal bugünkü programın için tebrikler ve çok teşekkürler ve sonra Atakan beyin programı,saat 9:00 dan bu yana bilgisayar başından ayrılamıyorum,sizden ayrılmak mümkün mü arkadaşlar sizsiz geçen birkaç günü bana sorun,hepinize kucak dolusu sevgiler kiss3

Biliyodum ben zaten geri döneceğinizi.Çok sevindim kendi adıma hoş geldiniz diyorum.Ayrıca şu anda yayın yok sanırım.Hayal'e meditasyon için çok teşekkür. Ben onu hipnoz diye biliyordum.Çünkü daha öncede bir uzman tarafından yaptırıldım benzer bir şey.

eylulx 03-08-2007 11:51 PM

chat programindan bahsettiniz bence chat olmasin o zaman herseyin akisi degisr gibime geliyto bence boyle oldukca seviyeli hem insnalar isteddiklerinde birbirlerine ozle mesajlar yazabiliyorlar ama chat olursa forumdan kopmalar olur oyle oluncada herkes takip edemez ozel konusmalara doner hersey oysa bu sitenin amaci fayda saglamak gibime geliyor.oyle degilmi arkadaslar

hayatimdegisti 03-08-2007 11:57 PM

Sitede chat olmasini bende istemiyorum...Ancak sadece yayinlar sirasinda yayin yapan kişiye ulaşabilmek için bir minik program eklenebilir diye düşünmüştüm...
Ses ile ilgili sorun var mi yok mu gibi geri bildirimler ve istekler için...Genel görüş olmamasi yönünde ise o zaman bu şekilde devam edelim... blissy

eylulx 04-08-2007 12:01 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Sitede chat olmasini bende istemiyorum...Ancak sadece yayinlar sirasinda yayin yapan kişiye ulaşabilmek için bir minik program eklenebilir diye düşünmüştüm...
Ses ile ilgili sorun var mi yok mu gibi geri bildirimler ve istekler için...Genel görüş olmamasi yönünde ise o zaman bu şekilde devam edelim... blissy

chat olsun mu olmasin mi diye bir anket acalim biz yinede tabiiki yalnizca uyelerin oldugu boylece genel fikir kismende olsa ortaya cikar.ama herkesin kolaylikla gozune carpacagi bir yere koyalim.ben baktim ama nereye acacagimi bulamadim belki siz halledersiniz.neyse radyo yeni daha bu chat olayida zamanla netlesir hem olmazsa bir denenir ama benim bu konudaki fikrim hala sabit chat olamsin diye dusunuyorum yinede.

YAZGÜLÜ_81 04-08-2007 05:57 AM

Benim fikrim de chat olmaması yönünde bu şekilde forumda gayet iyi seviyeli bir şekilde anlaşıyoruz zaten özel mesajlarımızda var chat olayına hiç gerek yok diye düşünüyorum hismiley

BURCU GELEGEN 04-08-2007 08:03 AM

Arkasdaşlar sitemiz gelişiyor program zamanlarında ileriki dönemlerde Hayal ve ya Atakan ya da ben neyse soru cevap şeklinde ilerleyeceğiz bu yüzden canlı bir chat gibi diyelim bir online yazışma programına ihtiyacmız olacak açıkcası zaten yayaın yapan arkadaşlarımız onları okurken yayın programından uzaklaşma olmamalı yani dikkat dağıtmadan isteyen konu ile ilgili sorularını sormalı benim ilk programımdaki 5 dk. aralarım msnden yazılanları okumak önerileri dikkate almaktı konuşurken bunu yapmadım çünkü ilgi odağım dağılıyordu. bence sadece soru sormak için yapılmalı
Hayal ve Atakan programı dün dinleyemedim bulunduğum yerde bağlantı sorunu yaşadık baktım olmayacak eve geldim . çok şey kaçırdım biliyorum b456 Ben bu arada diğer program yapacak arkadaşlar hazır olana kadar sadece haftanın 3 günü yayın yapabilirim. P.tesi Çarşamba ve Cuma akşamları şimdilik ayarlayabilri misiniz. İleriki dönemlerde haftada 1 ve ya en fazla 2 gün olsun.

tresor 04-08-2007 08:19 AM

aksam ben de hayalı kacırdım, artık her aksam dınlıyecegım, atakan gercekten ses rengın cok uygun radyoya cok ıyı gıdıyor bence, zaten burada aıle gıbıyız, sesınızı de duymak benı cok mutlu edıyor, chat olmasın lutfen, sadece yayında belkı sıze yorumlarımızı ıletecegımız bır duzenek yapılabılır... aksamı sabırsızlıkla beklıyorum.. ıyı hafta sonları herkese....

murat 23-09-2007 10:16 PM

radyoda güzel bir şeyler çalınıyor.kimi dinliyoruz dj miracle kimdir nedir vs. bilgisi olan var mı dusun gulensmiley

MaviTürkü 13-10-2007 11:58 PM

istek saatide olcakmı bikaçtane türkü istesem smiliyface radyo hayırlı olsun.

radyo sadece siteye girenler tarafındanmı dinleniyor yoksa genel bir yayın ağı varmı dusun

hayatimdegisti 14-10-2007 12:16 AM

Alıntı:

MaviTürkü Nickli Üyeden Alıntı
istek saatide olcakmı bikaçtane türkü istesem smiliyface radyo hayırlı olsun.

radyo sadece siteye girenler tarafındanmı dinleniyor yoksa genel bir yayın ağı varmı dusun

Radyoyu siteye girmeden winamp ile dinleyebiliyorsunuz.Bunun için yukarıda verilen linke tıklamak yeterli..
Şu an yayinda değilim ancak zaman zaman yayinlar oluyor.

MaviTürkü 14-10-2007 01:15 AM

sadece siteye girenlermi dinleyebiliyor diye şunun için sordum üstadım.flatcast radyolar var ses kalitesi güzel,ücretsiz ve anında sohbet imkanıda var.belki düşünebilirsiniz benden fikir vermesi.

sevgiler..

hayatimdegisti 14-10-2007 01:19 AM

Alıntı:

MaviTürkü Nickli Üyeden Alıntı
sadece siteye girenlermi dinleyebiliyor diye şunun için sordum üstadım.flatcast radyolar var ses kalitesi güzel,ücretsiz ve anında sohbet imkanıda var.belki düşünebilirsiniz benden fikir vermesi.

sevgiler..

Flatcast radyoları forum ile entegre olarak kullanamiyorsunuz ayri bir sayfa olmasi gerekiyor üstelik bir sürü reklam var.Bizim kullandigimiz hosting ücretli ancak foruma girlidiğinde otomatik olarak aciliyor bu nedenle tercih ettik zaten .Birde shoutcast ana sayfasinda listeleniyor oradan tiklayanlar dinleyebiliyorlar.
Öneriniz için teşekkürler... pc05

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:22 PM.