![]() |
Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Radyomıuz test yayınına başladı... hpm1 Hayırlı olsun... coffe2 Radyo yayını yapabilmek için hangi programı kurmanız gerektiği ile ilgili teknik bilgileri yakında vereceğim... Ondan sonra kendi sesimizden yayınlara başlayacağız... 12389 |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Akşam ajans'ı olacakmı atakan dusun blook hayırlı olsun sevincli gssmile millettttttttttt super skan67 |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi hayırlı olsun derty derty derty guitar 25889 |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi hayırlı olsun derty |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi başladımı radyo ben dinleyemiyorum agl34 |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Partiiii Bayılırım partilere tamam da önce bir dinleseydik |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi deneme deneme 1 2 3 guitar sevincli derty happy6 k8908 aaa bu smileyların yeri mi değişmiş dusun |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Radyomuz hayırlı olsun kişisel gelişimimize daha daha katkılı olsun inşallah eh az da olsa sonunda dinlemeyi başarabildim sanırım Burcu konuşuyordu tam bilemiyorum umarım sorunsuz açılır da dinleriz kiss3 |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi ben radyoyu dinleyemiyorum... nereden dinleyeceğim program falan yüklemeden? Hayal başlayacak birazdan |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Alıntı:
ben de bilmiyorum nerden dinleyecegim.bulamadim ki.... |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Eğer foruma bir arama motorundan girerseniz ornegin hayatindegisti yazip oyle girerseniz radyo gozukmuyor.. Bunun yerine http://www.hayatimdegisti.com/forum yazip girin... Yada önce portala girip http://www.hayatimdegisti.com sonra oradan forum linkine tıklayın... Eğer pc'nizde winamp programi yüklü ise bu linke tiklayin radyo winampda çalmaya başlar.... http://83.133.127.232:8315/listen.pls |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi teşekkürler Atakan bey, ben dinledim... hayal mükemmeldiiii... her akşam bu saatte buradayım.... |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Ben yayının yarısında yetiştim... Hocam çok başarılıydı... bundan sonra her akşam 21,30 da buradayım... onayi |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi harikasınız sizinle gurur duyuyorum burcum hayalim atakanım sahiden iyi ki varsınız seviyorum sizi be!!! super |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Atakan Bey,sesiniz çok mikrofonik..yayınlara devam...herkesin eline sağlık...günden güne gelişen bir sitenin üyesi olmak çok mutlu ediyor beni..c.tesi burcu hayl ben toplanıyoruz..hadi atlayın gelin siz de atakan bey... smiliyface |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Atakan bey şu an sizi dinliyorum,yayınınız çok iyi gidiyor,teşekkürler... alk78 |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi hayalin yayınını bende kaçırdım kizgin1 atakan sana yetiştim gayet güzel gidiyor sitemizin cat56 |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Atakan chat bencede fuzuli bir yaklaşım olur forum kalıcı bende lerzana katılıyorum bence çizgisinide bozar blook sitemizin gibime geliyor ama sizler haha iyi bilirsiniz |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi dost 78 hoşgelişler tekrardan gelişinle beni sevindirdin allahta seni sevindirsin.. sana yazacaktım ama biraz kendi kendine kalmak istersin diye çekindim...biz hep beraber buraya yakışıyoruz kardeşim ,hiç bir yere gitmeyelim artık olurmu..saygılı sevgiler |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Bence de chat programına gerek yok gibi... burada paylaşımlar oluyor ve sonradan takip etme imkanı olabiliyor... ::) Atakan bey çok başarılıydınız.. Tebrik ederim.. ilk kez sesinizi duydum..bilinçaltım uzun süredir duyuyor sevincli ama bilinçli olarak duymak da pek keyifliydi.. Bu sitede üye sayısı ne kadar çok olursa olsun... yanlış kişilerin barınamayacağını düşünüyorum...Su akar yolunu bulurmuş...onların yolu burdan geçmez kanımca onayi |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Çok teşekkür ederim Venüs ve Lerzan... y789 s456 Bundan sonra ki yayinlarimiz içinde eleştiri ve onerilerinizi dikkate alacağım... Bende çok keyif aliyorum bu yayinlari yapmaktan.. Burada ki insanlar ve ortam güzel olunca bu enerji yayinlarada yansiyor... |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Venüscüm ne güzel söylemişsin,su akar yolunu bulur diye..benzer benzeri çekti..sitemiz büyük bir aile oldu...hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz burda..sitenin ismi bile tam oturmuş yerine değil mi?hepimizin hayatı değişti...hayatımda ilk kez internetten tanıdığım insanlarla msn de yazışmak,yüzyüze görüşmek gibi adetler edindim..Bu Atakan Beyin iyi niyetli ,samimi ve içten yaklaşımıyla gerçekleşti..Tanımadan güvendim..mesajlarıma ,sorularıma hızlıca cevap verişiyle,üyelerin sahici duruşuyla,siteyi sahiplenen,oto kontrollü, samimi insanların biraraya gelmesiyle diğer internet sitelerinden farkını da ortaya koydu hayatimdegisti.com Tanıdığım tanımadığım herkese kocaman sevgiler yolluyorum..emeklerinize,gönlünüze sağlık... |
|
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Yayın akışı ile ilgili de bir önerim var bilmem ne dersiniz.Yayın 21 .00'da Burcuyla başlayıp,Atakan Bey'le devam edip,en son Hayalle final yapsa...Hayalin gizemli ve etkileyici sesiyle dalsaaaaak gitsek...nasıl olur sizce? |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Bu akşam ki yayını kaçırdım ve üzüldüm yarın akşam dinleyebilirim umarım, sevgili dost aramıza tekrar hoşgeldin, site kesinlikle bağımlılık yapıyor ve insan ayrı kalamıyor smiliyface |
|
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi chat programindan bahsettiniz bence chat olmasin o zaman herseyin akisi degisr gibime geliyto bence boyle oldukca seviyeli hem insnalar isteddiklerinde birbirlerine ozle mesajlar yazabiliyorlar ama chat olursa forumdan kopmalar olur oyle oluncada herkes takip edemez ozel konusmalara doner hersey oysa bu sitenin amaci fayda saglamak gibime geliyor.oyle degilmi arkadaslar |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Sitede chat olmasini bende istemiyorum...Ancak sadece yayinlar sirasinda yayin yapan kişiye ulaşabilmek için bir minik program eklenebilir diye düşünmüştüm... Ses ile ilgili sorun var mi yok mu gibi geri bildirimler ve istekler için...Genel görüş olmamasi yönünde ise o zaman bu şekilde devam edelim... blissy |
chat olsun mu olmasin mi diye bir anket acalim biz yinede tabiiki yalnizca uyelerin oldugu boylece genel fikir kismende olsa ortaya cikar.ama herkesin kolaylikla gozune carpacagi bir yere koyalim.ben baktim ama nereye acacagimi bulamadim belki siz halledersiniz.neyse radyo yeni daha bu chat olayida zamanla netlesir hem olmazsa bir denenir ama benim bu konudaki fikrim hala sabit chat olamsin diye dusunuyorum yinede. |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Benim fikrim de chat olmaması yönünde bu şekilde forumda gayet iyi seviyeli bir şekilde anlaşıyoruz zaten özel mesajlarımızda var chat olayına hiç gerek yok diye düşünüyorum hismiley |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Arkasdaşlar sitemiz gelişiyor program zamanlarında ileriki dönemlerde Hayal ve ya Atakan ya da ben neyse soru cevap şeklinde ilerleyeceğiz bu yüzden canlı bir chat gibi diyelim bir online yazışma programına ihtiyacmız olacak açıkcası zaten yayaın yapan arkadaşlarımız onları okurken yayın programından uzaklaşma olmamalı yani dikkat dağıtmadan isteyen konu ile ilgili sorularını sormalı benim ilk programımdaki 5 dk. aralarım msnden yazılanları okumak önerileri dikkate almaktı konuşurken bunu yapmadım çünkü ilgi odağım dağılıyordu. bence sadece soru sormak için yapılmalı Hayal ve Atakan programı dün dinleyemedim bulunduğum yerde bağlantı sorunu yaşadık baktım olmayacak eve geldim . çok şey kaçırdım biliyorum b456 Ben bu arada diğer program yapacak arkadaşlar hazır olana kadar sadece haftanın 3 günü yayın yapabilirim. P.tesi Çarşamba ve Cuma akşamları şimdilik ayarlayabilri misiniz. İleriki dönemlerde haftada 1 ve ya en fazla 2 gün olsun. |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi aksam ben de hayalı kacırdım, artık her aksam dınlıyecegım, atakan gercekten ses rengın cok uygun radyoya cok ıyı gıdıyor bence, zaten burada aıle gıbıyız, sesınızı de duymak benı cok mutlu edıyor, chat olmasın lutfen, sadece yayında belkı sıze yorumlarımızı ıletecegımız bır duzenek yapılabılır... aksamı sabırsızlıkla beklıyorum.. ıyı hafta sonları herkese.... |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi radyoda güzel bir şeyler çalınıyor.kimi dinliyoruz dj miracle kimdir nedir vs. bilgisi olan var mı dusun gulensmiley |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi istek saatide olcakmı bikaçtane türkü istesem smiliyface radyo hayırlı olsun. radyo sadece siteye girenler tarafındanmı dinleniyor yoksa genel bir yayın ağı varmı dusun |
Şu an yayinda değilim ancak zaman zaman yayinlar oluyor. |
Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi sadece siteye girenlermi dinleyebiliyor diye şunun için sordum üstadım.flatcast radyolar var ses kalitesi güzel,ücretsiz ve anında sohbet imkanıda var.belki düşünebilirsiniz benden fikir vermesi. sevgiler.. |
Öneriniz için teşekkürler... pc05 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:22 PM. |