shamanic
Reaksiyon puanı
61

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhaba forumda konsantrasyon telkini dinlediğinizi anımsıyor gibiyim bende dinlemekteyim sizde kendini göstermiş olumlu olumsuz sadece telkinden kaynaklanabilicek etkileri nelerdir :) telkin listem ego suçluluk sosyal fobi konsantrasyon kendine güven gündüzleride panik atak ve disiplin gibi diğer telkinleri dinlemekteyim ama şu sıra konsantrasyonun gücü beni çekiyor deneyiminizi anlatırsanız çok memnun kalırım :)
    Merhaba lar yeni üye oldum . Bana geçen sene majör depresyon tanısı kondu hastanede yatıp tedavi gördüm . Iyileşmiş gibiydim ama kendimi yine o karanlıkta hissediyorum ilaç kullanmak istemiyorum . Hangi telkin müziklerini dinleme m lazım
    ingilizce telkin cümle telkini için atakan beyin mail adresini vermiştiniz. atakan beye attığım mail geri geldi... (((((
    Merhaba size bir şey danışmak istiyorum.Benim OKB(obsesif kompulsif bozukluk) rahatsızlığım var. Sizce hangi telkinleri dinlemeliyim? Özellikle bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum ve aklıma bir sürü sınav ile ilgili olumsuz düşünceler geliyor.Örneğin acaba sınavdan önceki 2 gün uyuyamazsam ve uykusuzluktan halüsülasyonlar görürsem ve sınavım berbat geçerse gibi.Ayrıca ilaç tedavisi de görüyorum.Bunun için sizden rica ediyorum LÜTFEN yardımcı olun.Sizce hangi telkinleri dinlemeliyim ve ne yapmalıyım?
    merhabalar sevgili sbatıcım..
    buraya mesaj yazarsan geç görebilirim.. normal mail adresimi güncel olarak takip ediyorum..
    bekliyorduk maalesef bu olumsuzlukları.. beni aradığında yaşadığın kaosu düşünürsek bu bir geçiş süreci.. elbette kolay değil ancak telkinlerini ve çalışmalarını düzenli bir şekilde uygulamanı rica ediyorum.. bu arada sana gönderdiğim epostalarını kontrol et lütfen.. telkinleri dinlerken ara da vermen gerekmekte..

değişiminin kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşmesini seçiyorum
    sevgiyle
    merhabalar eT HO win US AND maalesef ben de bilmiyorum madalya yapmayı
    ancak seni yürekten tebrik ederim, aldığın her nefes hayatına şifa olsun atakan bey müsait bir zamanında sigara bırakma madalyanı hazırlayacaktır.. sevgiyle
    merhabalar ..

ben sigarayı bırakma madalyası istiyordum da :) sevincli ..

Zerynthia yapamıyormuş :D .. Rica etsem ?
    merhaba özlem hanım. size çekirdek inanç tespiti yaptırdım . 24 gündür dinliyorum. bu arada hayatımda olumsuz yönde birçok değişiklik oldu. telkinlerin faydasını ne zaman görmeye başlarım acaba. bana yazarsanız sevinirim.
    İyi günler Hanımefendi ,
    Öncelikle kuantum adına yazmış veya çevirmiş olduğunuz harika makalelerden çıkarmış olduğunuz sonuçları çok beğendim .
    Olumlamaların insanlar için ne derece önemli olduğunu ancak insanların kullanış olarak ne gibi hatalara düştüğünü mükemmel anlatmışsınız .
    Ki ben sizin bu denli üstün görüşlerinizi isteme noktasında çok doyurucu bir makale ile pik noktasına ulaştırmanızı bekliyorum .
    Sizlerle aynı tekniği kullanan ve Yaradanın yaratmış olduğu evrenin vermiş olduğu enerjiyi en doğru biçimde kullanmaya çalışan biri .
    Sevgilerle .
    Ozlem ablacim,

Daha oncede belirtmistim Kuantum 13 ekim seminerine calistigim icin katilamiyorum:( Acaba bundan sonraki seminer tarihinizi bana Carsamba gunune kadar bildirir misiniz, vardiya sistemi oldugundan 1 hafta sonranin calisma saatleri carsambadan yaziliyor da:))))

Anlayisiniz icin simdiden tesekkurler

Umarim en yakin seminerde sizinle yuzyuze de tanisma firsatim olur bunu cok istioyrum, olumlamalarima basladim bile:))))
    ben den de sizlere kucak dolusu sevgiler can'larımm :)

Juger sorun için biraz geç olmuş ancak yinede yanıtlayayım..
    ben kulaklarımızın sağlığının da önemli olduğunu düşündüğüm için kulaklıkla dinlemeyi önermiyorum..
    müzikleri duyabileceğiniz bir volumde açmanız bilinçaltının da telkinleri algılayabileceği seviyeyi ayarlamış olduğunuz anlamına gelir.. kulaklıklık ve kulaklıksız her ikiside aynı etkiyi gösterir ancak bir tanesinde kulaklarınız daha rahat eder :)

aynı anda dinlemek demek, peş peşe telkin ilave ederek bir liste oluştarabilirsiniz anlamında kullanılmıştır..

eski ve yeni dostları sayfamda görmek daima mutluluk verici, asi mavi cim reiki harikuladedir, uygun olan zamanda yaşamına girmiş olmasına bu nedenle çok sevindim.. sana güzellikleri ve kolaykları sunmasını seçiyorum canım..

bigokyanusum dana da kucak dolusu sevgiler \0/ hep birlikte güzel günler yaşayalım

sevgiyle
    B
    Merhabalar , güzel bir gün diliyorum , gülekalın :)
    slm nsl umarım iyisinizdir evet epey olmuş siteyi ziyaret etmeyeli bundan sonra sık takılırım. bu arada Reiki ile ilgilileniyorum 2. seviye uyumlama aldım güzel enerjilerin hayatımıza girmesi dileklerimle... Görüşmek üzre Sevgiler...
    merhabalar :) bu siteye henüz bugün üye oldum. hemen iki tane erteleme telkini indirdim ve boşluk buldukça dinliyorum. lakin merak ettiğim birkaç soru var. birincisi müzikleri kulaklıkla dinlemenin artı bir faydası var mı yoksa normal şekilde dinleyince aynı etkiyi gösteriyor mu? birde sitede 'telkinleri aynı anda dinleyebilirsiniz' gibi bir yazı okuduğumu hatırlıyorum. yani bu müzikleri aynı anda açmak anlamına mı geliyor? yoksa aynı gün içinde önce suçluluk, sonra ego güçlendirici sonra erteleme gibi sırasıyla dinlemek de kafidir anlamına mı geliyor? simdiden tesekkurler, selamlar...
    merhaba Shamanic,
    Ankara'da bir etkinlik çalışması olacak mı acaba önümüzdeki aylarda? Şubat ayında
    AKM'de yapılan etkinlikten haberim olmadı, henüz yeni üye oldum,
    Selamlar...
    meleeeeekk biliyorum geri dönmeyeceksin ama olsun :D İyi ki varsıııııııııınnnnnnnn sevincli
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri