Bu duygusal desteği bu forumda fazlasıyla bulacağına inanıyorum senin gibi benzer şeyler yaşamış insanlar bile olabilir. Yaşadıkların ağır geliyor. Güvenin kırıldı aslında. Yine de kendi iyiliğin ve güzel günlerin gelmesi için affetmelisin. Özlem Hanımın affetme meditasyonunu tavsiye edebilirim bu konu için:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/463184-2010-yeni-yil-hediyesi-gecmis-gelecek-ve-simdi-kutsal-3-a.html
Ve bulmuşken bunu da deneyebilirsin. Başlıkları da oku Özlem Hanımın yani sevgili Shamanic in yazılarını çok beğeniyorum forumda eskisi kadar sık paylaşımda bulunmasa da bu aralar. Eski paylaşımları hala çok değerli.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/620375-2012-yeni-yil-hediyesi-kutsal-415-dunyaampinsan.html
Şükret yine de gitmiş olsa bile, kalanlar için şükret, çocukların için, çevrendeki dostların için. Nefes aldığın için. Şükredecek öyle çok şey var ki şükrettikçe olumlu düşüncelerin artacak. Kendine bir amaç edin bir hedef koy. Kaç yaşında olursan ol. Hedeflerin seni hayata bağlayacaktır. Benim kendimi adadığım konulardan biri mesela hayatım boyunca kendimi geliştirmek. Yeni birşeyler öğrenme fırsatını asla kaçırmam. Telkinler düşünceyi olumlu kalıplar ile değiştirmenin en kolay yolu bana göre, bazen bazılarında değişim biraz sabır istiyor. Bunun yanında yapacağın bir sürü alternatif çalışma olabilir. Bana kolay olan sana zor da gelebilir. Kendine en uygun çalışmayı sen bulursun. Ama dene. Ben bir sürü şey denedim şimdiye kadar. Yazdım, çizdim, ayna egzersizi yaptım, egzersiz yaptım, meditasyon yaptım, yoga yaptım, nefes çalışması yaptım, Hipnoz CD si denedim, telkin zaten dinledim hala dinliyorum.
Bu dünyada hiç birşeyi saplantı derecesinde sevmek sağlıklı değil aslında. Sen kendini seviyor musun? Kimsenin seni sevmesine ihtiyaç duymasın o zaman. Ama sen kendini sevdiğin için insanlar seni sever. Bu soruyu kendine sor ve samimi cevapla. Kendimi seviyor muyum? de. Kendini sevebilmek çok önemli. Daha çok var anlatacak oaylaşacak şey belki ama sen bir yerden başlamalısın. Ve telkinleri dinlemek bir başlangıç olsa da şimdiki adımın çok okumak ve iyi olacağına dair inancını kaybetmemek. Bu inancı her zaman güçlendir ki gerçeğin olsun. Sevgiler.