Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı? > Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun!

Uyarılar

En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız güzel meryemi sana hoşgelişler etmedim herhalde ben..son zamanlarda tanışma bölümüne uğramaya fırsatım olmuyor..gerçi sen epey zaman önce gelmişsin ama olsun ben sana şimdi candan ciğerden bi hoşgelişler edeyim...hoşgeldin ablam, safalar getirdin, safa bulursun inşallah .. senin içsel konuşmaların maksimum iki ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi

En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-05-2008, 10:49 PM   #21 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması

güzel meryemi sana hoşgelişler etmedim herhalde ben..son zamanlarda tanışma bölümüne uğramaya fırsatım olmuyor..gerçi sen epey zaman önce gelmişsin ama olsun ben sana şimdi candan ciğerden bi hoşgelişler edeyim...hoşgeldin ablam, safalar getirdin, safa bulursun inşallah ..

senin içsel konuşmaların maksimum iki kişilik galiba, bravo valla tenhaymış zihnin...benim zihnimde "bir yığın ben"konferans yapıyorlardı...hangi birine cevap vereceğimi hangisiyle ilgileneceğimi şaşırıyordum...en sonunda yeteeeeeer kapayın çenenizi diye bağırdım..sustular...şimdi cadılar yine geliyor arada..ama ben artık öğrendim..beni onaylamayanları susturuyorum..kendimi onlara karşı kibar olmak zorunda bırakmıyorum..biliyorum ki onlar cahil, onlar bilgisiz ve en kötüsü sevgisiz ...arkamı dönüveriyorum..çünkü onların karşıtı olan sevecen yanım mutlaka daha yakınımdadır..yüzümü sevgi dolu sözler söyleyen, beni motive eden yönüme çeviriyorum ve sevecen yönümün rehberliğinde ilerliyorum..diğerleri bağırıyorlar gitme hata yapıyorsun diye..olsun diyorum ben kendime hata yapma hakkıda verdim...hata yaparsam yaparım sonuçta hatalarımı tecrübe olarak kayda geçiriyorum zaten...bağırıyorlar yine ..çok üzüleceksin, çok kırılacaksın...hayır diyorum..sevgiyi, olumluyu takip ettiğimde hiç üzülmedim hiç kırılmadım...bazen...onları dinlemek geliyor içimden ..yoruluyorum çünkü çatışmalardan...hemen kendimi toparlıyorum..hedefime doğru ilerliyorum...hedefim berrak ve dinlenmiş bir zihin..ve sevecen bir zihin..

ablam o cadıları susturmak sadece ilk günler zor...beni uykumda bile rahat bırakmıyorlardı..ama, yeter kapayın çenenizi dediğim günden itibaren her gün bir öncekinden iki kat daha az konuşur oldular..ve şimdi hemen hemen her zaman sus pus oturuyorlar..

zihinsel konferanslara son vermenin en iyi yolu onları dinlememek...onları kaale almamak..buna çok bozuluyorlar..kısa zamanda sorulmadan konuşmamayı öğreniyorlar...bunları seninle paylaşıp yalnız olmadığını söylemek istedim..

birde telkinleri gece uyurken dinlersen daha iyi, çünkü gece uyurken bilinçaltımız duyduğu her şeyi daha çabuk kayda alıyor...bilinçli zihnimiz uykuda olduğu için müdehale edemiyor..telkinler hiç zorlanmadan otomatik olarak hayata geçiyor...
saygılı sevgiler..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 30-05-2008, 09:56 AM   #22 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 164
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meryemi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması

sevgili hayalayaz, güzel hayalayaz, samimi hayalayaz candan ciğerden hayalayaz,

candan ciğerden karşılamana candan ciğerden bi hoşbuldum sefalar buldum o zaman, canım benim sağolasın... yalnız olmadığımı hatırlattın bana, çünkü insan kendi içindeki "Ben" lerle uğraşmaktan, onları dinlemekten benim gibi başkaları da var mıdır diye düşünemiyo fırsat bulamıyo...
İçimizdeki ki bu CADIların:) bize yaptıklarını çok güzel tarif etmişsin "ZİHİNSEL KONFERANSLAR VERİYORLAR" evet aynen öyle. ama kovalayınca gitmiyorlar bende.. olumlu fikirleri olduklarını savunup, beni iknaya uğraşıyorlar. zaten kendim olamıyorum, bide o cadılar yön veriyorlar bana. onları şu sıralar susturmam pek mümkün değil gibi.. ama bazen de onları dinlemem gerektiğini, bna doğru şeyler söylüyo olabileceklerini düşünüyorum, içimdeki bi başka BEN de öyle diyor anlamışsındır sen
ve o 'ben' hak vermiyor değilim. belki yanlış ama şimdiye kadar o cadılar bana hep" bak gene yanlış yaptın, burda şöyle yapmalıydın, orda şunu söylemeliydin" , "bak dikkat et yine aynı hataya düşebilirsin" , "hadi seni yanlış anlarlarsa..." vb şeyler dediler. şimdilerde içimdeki cadılar beni, zaaflarımla ele geçirmekten çok, 'sen artık değişiyosun, artık başkaları yok sen varsın'(bu gibi şeyler söylediklerinde, "başakaları var, sende varsın" şeklinde müdahale ediyorum eski?! rahatsızlıkların izleriyle.doğruluğu beni hala düşündürür o da ayrı bir mesele ) , gibi sözlerle etkileri altına almaya çalışıyorlar. nitekim başarıyorlar da aslında başarmaları ölçüsünde ve yerinde olsa sorun olmayacak ama bana sürekli aynı ve benzeri şeyleri düşündürüyor olmaları,kendim olan ben de, zihnimin saçma şeylerle dolu olduğu fikrini oluşturdu.
telkinleri de bu değişimden sonra gün içinde daha sık dinlemeye başladım. buda beni daha çok değişecekmişim, farklılılığımı ve kendimi yeniden kazanacakmışım umuduyla doldurdu. buraya kadar iyi ama problem oluşturmakta üstüme yoktur, yine bunun da yanlış olduğu, bu içsel konuşmaların da ters tepip beni hepten kendimden uzaklaştıracağı hissine kapıldım ve artık bi umut burda paylaştım bu hislerimi. kişisel sıkıntıları olan ve bunların üzerine korkusuzca gidip onları yenmeye çalışan bu insanların arasında belki benim gibileri de vardır dedim. içsel konuşmalarını paylaşan arkadaşların yazıları hep olumlu yönde. bunu bu sitede, bu telkinlerle başarıyo olabilirler dedim. bende başarmak istiyorum ama doğru şekilde, doğru zamanlamaylave doğru yerde yani kendimdeki doğru yerde; zihnimde, yüreğimde bedenimde kısacası KENDİMDE... doğallığımı, saflığımı, ve TAZELİĞİMİ yakalayıp, içimdeki bütün cadılardan kurtulmak istiyorum. kendimle yalnız kalmak istiyorum. bunu tek başıma başaramadım ve biri hayatımdeğişti sitesinin kapısını çalmamı istedi bende çaldım biraz(çok ) şüpheyle biraz umutla...
bakalım içimde odunlaşmış cadıları ıslatıp, çenelerini bağlayabilecek, hatta belki onlardan tamaman kurtulabilecek miyim?


telkinlerin büyüsüne inandım onların gece, zihnim boşken yada dinlenirken bana daha çok yardımcı olabilecekleri fikrine katılıyorum.


sevgili suzzy ve hayalayaz a tekrar ilgilendikleri için teşekkür ediyorum...
Sevgilerimle...
__________________
"Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir."
meryemi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-05-2008, 01:31 PM   #23 (permalink)
Binbaşı
 
Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,076
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması

siteye bu yıl katılanlara da bir yarışma düzenleseniz olmazmı...
potansiyeli yüksek arkadaşlar var...
bizede kendimizi gösterebileceğimiz fırsat verilmeli...
__________________
http://site.mynet.com/dexlier
Lier22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-05-2008, 10:24 PM   #24 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 164
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meryemi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
güzel meryemi sana hoşgelişler etmedim herhalde ben..son zamanlarda tanışma bölümüne uğramaya fırsatım olmuyor..gerçi sen epey zaman önce gelmişsin ama olsun ben sana şimdi candan ciğerden bi hoşgelişler edeyim...hoşgeldin ablam, safalar getirdin, safa bulursun inşallah ..

senin içsel konuşmaların maksimum iki kişilik galiba, bravo valla tenhaymış zihnin...benim zihnimde "bir yığın ben"konferans yapıyorlardı...hangi birine cevap vereceğimi hangisiyle ilgileneceğimi şaşırıyordum...en sonunda yeteeeeeer kapayın çenenizi diye bağırdım..sustular...şimdi cadılar yine geliyor arada..ama ben artık öğrendim..beni onaylamayanları susturuyorum..kendimi onlara karşı kibar olmak zorunda bırakmıyorum..biliyorum ki onlar cahil, onlar bilgisiz ve en kötüsü sevgisiz ...arkamı dönüveriyorum..çünkü onların karşıtı olan sevecen yanım mutlaka daha yakınımdadır..yüzümü sevgi dolu sözler söyleyen, beni motive eden yönüme çeviriyorum ve sevecen yönümün rehberliğinde ilerliyorum..diğerleri bağırıyorlar gitme hata yapıyorsun diye..olsun diyorum ben kendime hata yapma hakkıda verdim...hata yaparsam yaparım sonuçta hatalarımı tecrübe olarak kayda geçiriyorum zaten...bağırıyorlar yine ..çok üzüleceksin, çok kırılacaksın...hayır diyorum..sevgiyi, olumluyu takip ettiğimde hiç üzülmedim hiç kırılmadım...bazen...onları dinlemek geliyor içimden ..yoruluyorum çünkü çatışmalardan...hemen kendimi toparlıyorum..hedefime doğru ilerliyorum...hedefim berrak ve dinlenmiş bir zihin..ve sevecen bir zihin..

ablam o cadıları susturmak sadece ilk günler zor...beni uykumda bile rahat bırakmıyorlardı..ama, yeter kapayın çenenizi dediğim günden itibaren her gün bir öncekinden iki kat daha az konuşur oldular..ve şimdi hemen hemen her zaman sus pus oturuyorlar..

zihinsel konferanslara son vermenin en iyi yolu onları dinlememek...onları kaale almamak..buna çok bozuluyorlar..kısa zamanda sorulmadan konuşmamayı öğreniyorlar...bunları seninle paylaşıp yalnız olmadığını söylemek istedim..

birde telkinleri gece uyurken dinlersen daha iyi, çünkü gece uyurken bilinçaltımız duyduğu her şeyi daha çabuk kayda alıyor...bilinçli zihnimiz uykuda olduğu için müdehale edemiyor..telkinler hiç zorlanmadan otomatik olarak hayata geçiyor...
saygılı sevgiler..

sevgili hayal ablacım size çok telşekkür ederim. yaşınıza bakmadan yanıtınıza karşılık vermişim yazımı da geri değiştiremedim değiştir butonu yok:(
özür dilerim ben henüz 18 yaşındayım..
yeni üye olduğum sıralarda forumu gezmeye fırsat bulamadım. ama bugün düne nazaran biraz daha bilgi sahibi oldum. ve paylaşımlarınız beni çok etkiledi. desteğiniz tek bana değil herkeseymiş bu beni bir kat daha sevindirdi. diğer üyelerin değişim günlüklerinde de biraz gezinince benimle aynı şeyleri yaşayan kocaman bi ailem olduğunu farketim.. ne güzel yaa maşallah dedim içimden aradığım şeyi bulmuşumda haberim yokmuş dedim.. bana daha 1 hafta öncesinde piskolojik tedaviye ihtiyacım olduğunu söyleyenler olmuştu. ama HİÇkimseye özelimi, içimde yaşadıklarımı ( zihinsel konferansları, çatışmaları, cadıları, pişmanlık, hayal kırıklığı ve bıkkınlıkları...........)anlatamayacağımdan korktuğum için yada öyle sandığım için, zaten farkında olduğum ruhsal çöküntülerimin artık çevremde de kendini hissettirecek kadar patlak verdiğini görünce ne yapmalıyım Allahım diye dua ya sarılmıştım. tevafuken dün bu başlıktaki yazıları okuyunca, benimde yazasım geldi aslında tamamen kendimi ifade edebilmem için sayfalarca kendimce cümleler kurmam gerekir ama... bana da tavsiyede bulunan birileri olur belki düşüncesiyele özet yazdım. sitenin misyonunu şimdi analmış bulunmaktayım ve çok geç kalmışım. üye olduğumda, şöyle bir göz atıp telkinleri yükledim hemen... işte sadece de bilgisayar başında dinliyordum.. 1 kere uyurken dinlemeyi denedim ama bu süre zarfında forumdaki paylaşımlardan hiç yararlanamadım... hatalıyım ve pişmanım (yine;) ama alışığım ben... şimdi anlıyorum ki gerçekten birileri var benim gibi ve benim istediğim yardım da hayatimdegisti.com da sizin yanınızda, bu ailenin bir ferdi olmak, olabilmek için çabalamak istiyorum.. sizlerle beraber gerçek anlamda değişimi yakalamak artık kendim olmak istiyorum...

KABULÜNÜZE............!

candan ciğerden sevgilerimle...
__________________
"Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir."
meryemi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2008, 12:21 AM   #25 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması

güzel meryemi
hani başlamak bitirmenin yarısı diyorlarya..yanılıyorlar..bizler için geçerli değil o söz...bizler için başlamak bitirmektir..ama bu sadece ve sadece bizler için geçerli...nedenmi.? şöyle bir bak hayatlarımıza, hayatlarımızı ne kadar büyük bir güçle karartmayı başarmışız....bu güç bizlerin içinde hala mevcut..yapacağımız şey çok basit gücümüzün işleyişini tersine çevirmek ve bu sefer gücümüzü hayatımızı AYDINLATMAK için kullanmak..yapacağımız şey bu kadar basit...önce bize öğretilenleri atacağız çöpe...onlar hep başkalarının doğruları ve yanlışları..bu doğrudur, bu yanlıştır dediler ve öğrettiler ama onlarda yanlış biliyordu...şimdi biz en doğruyu, kendi doğrularımızı hayata geçirerek hayatımızı güllük gülüstanlık yapacağız..bunun için çok büyük çaba harcamamız bile gerekmiyor..önce kararını deklare et. her sabah şöyle söyle..mümkünse aynaya bakarak..BU GÜN HAYATIMIN IŞIĞINI ARTTIRDIĞIM GÜNLERDEN BİRİDİR..BEN HAYATIMI SON NEFESİME KADAR AYDINLATMAYA..REFAH İÇİNDE YAŞAMAYA KARARLIYIM...bu sırada o cadılardan biri hadi ordan diyecektir..dil çıkar ona..alay et..sen bi halt bilmiyorsun..cahil de..dalga geç..önce biraz çırpınıyorlar ama..bir kaç gün içinde aaa bu niyeti değiştirdi diyorlar uyum sağlamak zorunda kalıyorlar..onlar çokmu bağırmaya başladılar..yaparlaaaar huyları kurusun..olsun sen yine inatla hiç vazgeçmeden tekrarla kararlarını deklare etmeyi...sonunda sen galip geleceksin buna adım gibi eminim..çünkü güç sende..sonra telkinleri ara vermeden dinle..çok sürmez sende bizim gibi hayatım değişti şarkısını söylersin..burada seninde dediğin gibi büyük ve en önemlisi sevgi dolu aile oluşturduk, hem buradan hemde istersen özelden desteklemeye devam ederiz seni hepimiz..candan ciğerden saygı ve sevgilerle..öptüm seni kocaman..iyi ol emi...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2008, 10:35 AM   #26 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 164
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meryemi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması

çok teşekkür ederim ablacııııııııım...
burda, bu ailedeki hiçbir ferdin çabaları zayi olmayacak inşallah... İnşallah böyle bir hizmeti sanal alemden gerçek aleme, ülkemizin her köşesine belediyeler gibi, kızılay gibi herbir ilde çadırlarınızı kurarak, insanın bozulan yapısını, özünü yeniden inşa edecek köklü kuruluşlara imza atarsınız. Allah bu misyonu benimsemiş bu sitede ve başka yerlerdeki bütün hayatımdeğişti gönüllülerini, (sadece burda değil) tüm Türkiyede kendini değiştirmeye ihtiyacı olan biz gibilere rehberlikte muvaffak kılsın inşallah... herkesi kendimce alkışlıyorum
telkinleri bugün gece boyu dinledim ve uyandığımda biraz başım döner gibi oldu ama hemen duş alıp kahvaltıda tıkabasa herşeyden yiyesim geldi... bugün herzamankindan çok daha iyiyim elhamdülillah... hep de iyi kalmaya çalışacak "BU GÜN HAYATIMIN IŞIĞINI ARTTIRDIĞIM GÜNLERDEN BİRİDİR..BEN HAYATIMI SON NEFESİME KADAR AYDINLATMAYA..REFAH İÇİNDE YAŞAMAYA KARARLIYIM..."diyeceğim... telkinlerin büyüsüne(ney ile doğa özellikle) inanıyorum.. onları kişisel mi ruhsal mı bilmem rahatsızlıklarımıza şifa vesilesi kılan Allaha şükrediyor sana(ve size) çoooooooooooooooooooooooooook teşekkür ediyorum....

içimdeki cadıları da artık cidiiye almamaya kararlıyım irademin sınırlarını zorlayarak savaşacağım onlarla.. bugün taaruza başladım bile
onları yendikten sonra kendimle başbaşa kalıp tatil yapacağım innnnnşallah


SAYGILARIMLA.....
__________________
"Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir."
meryemi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız güzel meryemi sana hoşgelişler etmedim herhalde ben..son zamanlarda tanışma bölümüne uğramaya fırsatım olmuyor..gerçi sen epey zaman önce gelmişsin ama olsun ben sana şimdi candan ciğerden bi hoşgelişler edeyim...hoşgeldin ablam, safalar getirdin, safa bulursun inşallah .. senin içsel konuşmaların maksimum iki ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.