Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı? > Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun!

Uyarılar

cinsellik = suçluluk umutsuzum...

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! cinsellik = suçluluk umutsuzum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili Justagirl. Yazdıklarını tekrardan okudum. Aslında, gayet yerinde tespitlerde bulunan, zeki ve sorunlarının farkında birisin. Mert Bey, profesyonel anlamda güzel şeyler söylemiş. Ben de yıllardır bu şekilde yaşamış, bir çok şeyi sorgulamış ve halen de sorgulamakta olan birisi olarak bişeyler ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi

cinsellik = suçluluk umutsuzum...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-03-2009, 09:29 PM   #21 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart

Sevgili Justagirl.

Yazdıklarını tekrardan okudum. Aslında, gayet yerinde tespitlerde bulunan, zeki ve sorunlarının farkında birisin.

Mert Bey, profesyonel anlamda güzel şeyler söylemiş.

Ben de yıllardır bu şekilde yaşamış, bir çok şeyi sorgulamış ve halen de sorgulamakta olan birisi olarak bişeyler söylemek isterim.

Aslında sen, sürekli doğruyu arayan, sorgulayan ve anladığım kadarıyla bu konuda baya da bişeyler de öğrenmiş ve uygulamaya çalışan birisin.

Farkında olmak da önemli sorunların. Ben hep çekirdek inançlarımı sorgulayan biriyim. Bu konuda bir çok sorunun hangi düşünce ve inançlara dayandığını çözmeye çalışıyorum, çözüyorum.

Anladığım kadarıyla, sen hem bunları, hem olması gerekeni, hem de hangi yoldan gideceğini sorguluyorsun ve biran önce olmasını istiyorsun. Beynin tabi ki yorulacaktır bu durumda.

Şimdi, bunları hep birlikte düşünmek yerine, önce çekirdek inançları sorgulamanı tavsiye ediyorum. Sorunun aslında ne zamandan, hangi olayın getirdiği inançtan kaynaklandığını bulman, soruna bakış açını da değiştirecektir. Çözümü de daha mantıklı ve kolay gelecektir zaman alsa bile.

Bunun için konuları tek tek ayırarak bunlarla ilgili İLK ileri düşünebilirsin. Örneğin, cinsellik konusunda farklı düşünmen acaba hangi deneyimine veya algılamana bağlı. Bunun için geçmiş yaşam ya da düşüncelerini-inançlarını sorgulayabilirsin.

Eşinine sadık olsan da, iftiraya uğrama korkun mesela. Bunun da hangi olay ya da düşünceden kaynaklandığını geçmişe yönelik sorgulayabilirsin. Bu da sanırım diğer suçluluk duygusuyla alakalı bir durum. Cinsellik ile ilgili hissettiğin inancın ürettiği farklı bir inanç türü gibi geldi bana.Ya da yaşadığın çevreyle alakalı.

Belki de buna bağlı korkularının getirdiği daha başka olumsuz düşüncelerin olabilir.

Yaşadığın toplum kuralları da bence senin hayatında oldukça etkili olmuş.

Ama benim gördüğüm, bütün bunların farkındasın zaten. Nasıl olmalı diye düşünüyorsun. Epey bi ilerleme sağladığını düşünüyorum ben.

R.Şanal'ın Kuantum Düşünce Tekniği ile ilgileniyorum şu aralar.ilgini çekerse sana da tavsiye ederim okumanı.

Çekirdek inanç sorgulayan biri olarak tam bana hitap eden bir kitap oldu. Bu işin bilimsel yönünü açıklayan bir yaklaşım tarzı var. Sonrası ile de ilgili bilgiler veriyor.

Telkinleri de dinlemeye devam edip, buradaki yazıları da okuyup, arkadaşların tavsiyelerini de uygulayabilirsen hepsi bir bütün oluşturacaktır. Zamanla problemlerini aşacağını umuyor ve düşünüyorum.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2009, 10:55 PM   #22 (permalink)
Üsteğmen
 
justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 160
Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart

merhaba bymehmet..
yaptığın tüm tespitler o kadar yerindeki. kişisel gelişim sürecine yabancı şimdi farketmiş değilim. şundan 3 sene öncesine kadar okuyordum.takriben 3-4 sene önce başladı her şey. cinsellik hayatıma girdikten sonra herşey değişmeye başladı. o zamandan beri hep dalgalanmalar oldu hep. kendimi açtığımda çok güzel şeyler oluyordu. düşündüğüm her şey karşıma çıkıyordu. çekirdek inançlar diyerek bana çok önemli bir yol göstermiş oldun. evet suçluluk duygularımın nedeni temeldeki inançlarım. şimdi geliyor teker teker örneğin geçmişte yaptığım yanlışlar için cezalandırılmam gerektiği. bir nevi cennet cehennem fikri. haklısın temeller yanlış. temeller değişmeli. ben hep değişmek istiyordum ama yolu nedir bulamıyordum. o iftira korkuları hep yaşadığm şeyler benim. haklsın hep geçmişe takılı kalmamdan bunlar kendimi affetmeliyim. ilk olarak çalışmam gereken şey bu kesin karar verdim. kendimi affetmeliyim...

yazdıkların için ayırdığın değerli zamaniçin teşekkürler..
teker teker yazılanları hergün, tekrar tekrar okuyorum.. yanımda olduğunuz için binlerce teşekkürler
__________________
more than just a girl...
justagirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2009, 07:53 PM   #23 (permalink)
Üsteğmen
 
justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 160
Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart teşekkür

merhaba ışık yazdıklarını tekrar tekrar okudum. (aslında hepinizin yazdığını tekrar tekrar okuyorum.) haklısın hayatımda tutunabileceğim değerler var. bugün içinde yapamadım ama bu akşam uyumadan önce kağıt kalemimi elime alıp yazmaya başlicam. sanemce de günlüğüme aynını yazmıştı. soru sormaya gelince sanırım bu tavsiyeni de dinlicem.. ilgin için teşekkürler..


merto,
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. bana yönelttiğiniz sorular durumu daha açık görmem için çok yardımcı oldu. zaman ayırmanız bile önemli benim için. kendimi önemli hissettiriyor.

hepinize sevgiler...
__________________
more than just a girl...
justagirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-03-2009, 12:55 PM   #24 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Question Değişimi tanımlamak ...

Selamlar morethenjustagirl :)

Sanırım şu sıralar bulutlar dağılıyor ve bir çok şey daha net ortada hayatında... Geçmişten gelen ve seni sen yapan şeyleri daha net görüyor olmalısın....
Bunlar bana nasıl hizmet ederler? sorusuyla deneyimlerinden aldığın dersleri görerek, yeni hayatını tanımlamaya başlayabilirsin....

Sahip olduğum değerler nelerdir?
Hangi içsel niteliklerimi kullanmak beni mutlu hissettirir?
Neleri iyi yaparım?
Hayatımda yolunda giden şeyler nelerdir?
Bunları yola koyan nedir?

Yapmak istediklerim için küçükde olsa hangi adımları atmak isterim?

Almak istediğin sonuçlar ile ilgili 20 şer saniyelik reklam spotları hazırla zihninde, bunlar seni aldığın sonuçlardan dolayı keyiflendiren ve heyecanlandıran sahneler olsun.... Ve hedeflerini anımsadıkça bu spotları geçir zihninden.... Harika bir araçtır.

Sevgiler MERT.
__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2009, 02:39 PM   #25 (permalink)
Üsteğmen
 
justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 160
Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart reklam spotlarımmm

evet ben more than just a girl 'üm. iyiyim. değerliyim. kim ne düşünürse düşünsün bana neciyim. istediklerimi elde ediciyim. bayan asla bir şeyi ertelemezciyim.

sevgili merto bu reklam spotları bir hoş bir hoş anlatamam sana...

daaaaaaaannnnnnnn (o tvlerdeki efekt var ya)
(ellerim belimde başım dik süperman gibi mağrur bir bakışla)
justagirl yeni hayatınaaaaaaaaaa başladıııııııı
justagirl her şey daha güzel olacak diyorrrrrrrrrrrrr
canınız mı sıkıldı? justagirl'ü arayınnn o her zaman çıkış yolunu bilir. bir telefon uzağınızda 444 1 SOS

eheh a çok eğlenceli hele kendimi süperman kılığında hayal etmek vallahi kaç gündür böyle gülmemiştim...
teşekkür ederim vallahi billahi teşekkür ederim...
__________________
more than just a girl...
justagirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2009, 04:04 PM   #26 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Harika bir yöntemmiş bu.
Merto bende kendi adıma çok teşekkür ederim

Komşuda pişer bize de düşer demek bu olsa gerek Enerjim tavan yaptı birden.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2009, 04:51 PM   #27 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Smile

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Harika bir yöntemmiş bu.
Merto bende kendi adıma çok teşekkür ederim

Komşuda pişer bize de düşer demek bu olsa gerek Enerjim tavan yaptı birden.
Burada paylaştığımız yöntem ve bilgiler, her ne kadar kişiye özelmiş gibi görünsede ben kendi adıma bu site ve foruma katkıda bulunan herkezin yazdıklarından kendime bir pay ya da ders çıkartıyorum.

Paylaşmanın güzel tarafıda bu ya :)
__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2009, 07:04 AM   #28 (permalink)
Teğmen
 
Ping Me - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 22
Tesekkür: 42
21 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ping Me is a jewel in the roughPing Me is a jewel in the roughPing Me is a jewel in the roughPing Me is a jewel in the rough
Standart Cevap: cinsellik = suçluluk umutsuzum...

Alıntı:
justagirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En kötü ihtimalle rezil olurum ve kimsenin yüzüne bakamam.

Kendime mutluluğu ve huzuru çekmek isterdim. Ama umutsuzum.

Mükemmel bir yaşamım olması için her şeye yeniden başlamam gerekirdi. Bunun içinde yeniden doğmam gerekirdi.

Cesur ben ne yapardı ...... Herhalde her şeyi unutur paranoyalarından sıyrılır hayatına sevdiğiyle mutlu mesut devam ederdi...

korku insanın kaybedecek bişeyleri olduğu farkındalığından gelir bence.uzman değilim belki de benim pollyanna oyunum bu.ama hem zararsız olup hem mutluluk veren bir şey, paylaşalım istiyorum..madem kötü düşünmek kötülükleri çekiyormuş iyi düşünüp iyilikleri çekelim hem de korkumuzdan yola çıkarak : korkuyorum.peki.neden korkuyorum.olumsuzluklar olmasından.demekki bulunduğum durumdan daha olumsuz olması ihtimali HALA var,demekki aslında düşündüğüm kadar kötü bir durumda değilim.ama isteklerime ulaşmam için mucize gerekiyor ben o kadar cesur değilim.cesur değilim çünkü kaybedecek değerlere sahip olduğumun bilincindeyim.ne kadar guzel.

bize değerimizi kazandıran başarısızlıklarımız değil,başkalarının hakkımızdaki düşünceleri değil,aklımıza gelebilicek irili ufalı hiç bir olumsuzluk değil..o halde neden bunları ilgimizin fikrimizin odağına koyuyoruz.bana diyorsun kendin başardın mı dersen yok :) ama niyetliyim ve kendime inanıyorum.neler başardığımı biliyorum ve potansiyelimi her an biraz daha hatırlayıp kendimi ıslah etmeye odaklanıyorum.olumsuzluklar mı?aramaya luzum yok tuzlukta tuz bitmiş benden başka dolduran yok buyrun bakalım..

bunlara takılmayacağım.bu bir ışıksa kendimi aydınlatarak ancak çevreme de ışık saçabilirim.kaygılar dışarı pozitif düşünceler içeri artık.bu oyunda kişi sayısı yok hep birlikte oynayabiliriz :)
Ping Me isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2009, 09:06 PM   #29 (permalink)
Üsteğmen
 
justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 160
Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart Cevap: cinsellik = suçluluk umutsuzum...

sevgili ping me ne kadar güzel yazmışsın ne kadar güzel açıklamışsın. teşekkür ederim yazdıkların için. şimdi bende o yolda kocaman kocaman adımlar atıyorum kendime doğru. 1.5 ay önce bunları yazan kıza bakıyorum, büyütüyorum, seviyorum, öpüyorum bazen, okşuyorum, koruyorum..
teşekkür ederim..
sevgiyle kal..
__________________
more than just a girl...
justagirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-06-2009, 11:50 AM   #30 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 5
Tesekkür: 75
5 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanskrit is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: cinsellik = suçluluk umutsuzum...

Cesur ben ne yapardı ...... Herhalde her şeyi unutur paranoyalarından sıyrılır hayatına sevdiğiyle mutlu mesut devam ederdi...



sevgili justagirl bence son soruya verdiğin bu cevap senin mutluğu ne kadar kuvvetli şekilde istediğini gösteriyor... ben de yeni katılanlardan ım kendimi bulma gayretine de yeni girdim ancak bu tamamen bir süreç ve hazır olmayan hiçkimsenin başlamayı düşünmeyeceğine inanıyorum ve hazır olmak cesaret ister... sen de cesur seni tanıyorsun aslında yapman gereken tek şey onu güçlendirmek içinde ona daha büyük bir koltuk ayırmak eğer kendinden başka birçok yerde amansızca çare ararsan bence kontrolünü elden bırakıp sadece kendini teslim etmiş olursun (zeten korkularımızın asıl kaynağı istemediğimiz durumları kontrol edemiyor olmamız değilmidir!)ki bu da seni iyileştirmek için doğru yol olmaz diye düşünüyorum....

sevgiler..
sanskrit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
cinsellik, sucluluk, uumutsuzum...


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


cinsellik = suçluluk umutsuzum...

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! cinsellik = suçluluk umutsuzum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili Justagirl. Yazdıklarını tekrardan okudum. Aslında, gayet yerinde tespitlerde bulunan, zeki ve sorunlarının farkında birisin. Mert Bey, profesyonel anlamda güzel şeyler söylemiş. Ben de yıllardır bu şekilde yaşamış, bir çok şeyi sorgulamış ve halen de sorgulamakta olan birisi olarak bişeyler ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.