Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/2001-olumlu-dusunebilmenin-sirlari.html)

S3MR4 31-03-2010 07:01 PM

Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI

Alıntı:

Sezennl Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569640)
ben kendime deger vermeyi ogrenmem lazim

ben de değer vermem lazım kendimi küçümsüyorum varlığımı küçümsüyorum hepi başkalarının düşüncelerine görüşlerine yükleniyorum başkalarının gözlerine bakmaya çekiniyorum sosyal fobim var aşırı derecede çekingen ve utangaçım bazen dalga konusu bile oluyorum dalga geçiyorlar benle hep bu da kendimi olumsuz düşünmeme neden oluyor bazen yaşamak bile istemiyorum ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda olmuyorağla2
neden diye soruyorum kendime cevabını bulamıyorum ben neden böyleyim diye soruyorum cevap yok napıcağımı bilmiyorum aslında bilsem bile yapamıyorum sad456

turkem 06-04-2010 11:50 AM

Cevap: Ynt: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI

Atakan bey, benim sorunum babamla.Babam sadece kendini seven ezebildiğini sonuna kadar ezen bence bukalemun gibi bir insan.Hep alır hiç vermez. sevginin zerresini görmedim.
40 yaşındayım ve çocuklarımla 8 yıldır birlikte yaşamak zorunda kaldık.Evdeki sesiz şiddeti anlatamam kimse eve girmek istemiyor.Beni öylesine ediki senelerdir özgüvenim kalmadı hala sesimi çıkaramıyorum ve çocuklarımada aynısını yapıyor daima aşağılıyor.Bunu yapan cahil biride değil banka müd. emeklisi.Çok sık ölümü düşünür oldum dön dolaş aynı şeyler.Bir çıkış arıyorum ama....

spawnix 06-04-2010 12:29 PM

Alıntı:

S3MR4 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592643)
ben de değer vermem lazım kendimi küçümsüyorum varlığımı küçümsüyorum hepi başkalarının düşüncelerine görüşlerine yükleniyorum başkalarının gözlerine bakmaya çekiniyorum sosyal fobim var aşırı derecede çekingen ve utangaçım bazen dalga konusu bile oluyorum dalga geçiyorlar benle hep bu da kendimi olumsuz düşünmeme neden oluyor bazen yaşamak bile istemiyorum ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda olmuyorağla2
neden diye soruyorum kendime cevabını bulamıyorum ben neden böyleyim diye soruyorum cevap yok napıcağımı bilmiyorum aslında bilsem bile yapamıyorum sad456

hayatında başarılı olduğun alanlara yönel bu sayede özgüvenini kazanıp diğer alanlarda faaliyet rahatlıkla gösterebilirsin semracım^-^

spawnix 06-04-2010 12:32 PM

arkadaşlar geçen haberlerde ilgimi çeken bir mevzu oldu. aslında olumlu düşünce tamamen amerikada akın halinde yayılan ticaret insanlarının sürekli alışverişe yönlendirmek için uydurduğu bir düşünce olgusuymuş bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

DiCaprio 16-05-2010 07:04 PM

Alıntı:

" KORKULARINIZLA YÜZLEŞİN

Olumsuz düşüncelerin arkasında genellikle içimizde fark edilmeden ortaya çıkan ve gelişip büyüyerek hayatımızı kontrol altına alan korkularımız vardır. Pozitif düşünebilmek için önemli bir adım bu korkular ile yüzleşmektir. Korkmak tutsak olmakla aynı şeydir. Korkularımız kendilerini göstermezler. Sadece gerekli olduğunda ortaya çıkarlar. "
Bu kısımla baş etmek çok ZOR.. Yani korkularımla yüzleşebilmem cok zor :(

mavihuzur 17-05-2010 09:06 AM

Alıntı:

spawnix Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 599257)
arkadaşlar geçen haberlerde ilgimi çeken bir mevzu oldu. aslında olumlu düşünce tamamen amerikada akın halinde yayılan ticaret insanlarının sürekli alışverişe yönlendirmek için uydurduğu bir düşünce olgusuymuş bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

arkadaşım bu çok saçma. olumlu düşünmenin direk alışverişle ilişiklendirilmesi kulağa hiçde mantıklı gelmiyo. tamam moraller düzgün olunca ceptede para olunca alışveriş vazgeçilmez. olumlu düşünmenin yaşam kalitesini de arttırdığı bi gerçek. u859

senarist 20-05-2010 08:35 AM

Cevap: Ynt: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI

olumlu düşünmekte zor ya..

iplik 20-05-2010 03:00 PM

çok mutsuzum

gardenrosemenekse 20-05-2010 06:57 PM

illaki hayatınızda güzel şeylerde olmuştur lütfen güzel geçen günlerinizi düşünün sizi üzen şeyleride tecrübe edinmeniz için size verilmiş bir eğitim olarak görün ve her güne bugün yeni bir başlangıç güzel, sağlıklı ve mutlu bir güne merhaba diyerek başlayın sevgiyle kalın.

bursefa 19-08-2010 04:57 PM

Güzel bir yazı tam benlik... Sitede daha yeniyim kendimi olumsuzluklardan arındırıp pozitif düşünceye yönelmek işimde özel hayatımda daha ılımlı olmak ve güçlenmek istiyorum... Benim için yol gösterici oldu.... emeğinize sağlık..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 PM.