![]() |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI Alıntı:
neden diye soruyorum kendime cevabını bulamıyorum ben neden böyleyim diye soruyorum cevap yok napıcağımı bilmiyorum aslında bilsem bile yapamıyorum sad456 |
Cevap: Ynt: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI Atakan bey, benim sorunum babamla.Babam sadece kendini seven ezebildiğini sonuna kadar ezen bence bukalemun gibi bir insan.Hep alır hiç vermez. sevginin zerresini görmedim. 40 yaşındayım ve çocuklarımla 8 yıldır birlikte yaşamak zorunda kaldık.Evdeki sesiz şiddeti anlatamam kimse eve girmek istemiyor.Beni öylesine ediki senelerdir özgüvenim kalmadı hala sesimi çıkaramıyorum ve çocuklarımada aynısını yapıyor daima aşağılıyor.Bunu yapan cahil biride değil banka müd. emeklisi.Çok sık ölümü düşünür oldum dön dolaş aynı şeyler.Bir çıkış arıyorum ama.... |
|
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI arkadaşlar geçen haberlerde ilgimi çeken bir mevzu oldu. aslında olumlu düşünce tamamen amerikada akın halinde yayılan ticaret insanlarının sürekli alışverişe yönlendirmek için uydurduğu bir düşünce olgusuymuş bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? |
|
arkadaşım bu çok saçma. olumlu düşünmenin direk alışverişle ilişiklendirilmesi kulağa hiçde mantıklı gelmiyo. tamam moraller düzgün olunca ceptede para olunca alışveriş vazgeçilmez. olumlu düşünmenin yaşam kalitesini de arttırdığı bi gerçek. u859 |
Cevap: Ynt: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI olumlu düşünmekte zor ya.. |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI çok mutsuzum |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI illaki hayatınızda güzel şeylerde olmuştur lütfen güzel geçen günlerinizi düşünün sizi üzen şeyleride tecrübe edinmeniz için size verilmiş bir eğitim olarak görün ve her güne bugün yeni bir başlangıç güzel, sağlıklı ve mutlu bir güne merhaba diyerek başlayın sevgiyle kalın. |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI Güzel bir yazı tam benlik... Sitede daha yeniyim kendimi olumsuzluklardan arındırıp pozitif düşünceye yönelmek işimde özel hayatımda daha ılımlı olmak ve güçlenmek istiyorum... Benim için yol gösterici oldu.... emeğinize sağlık.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 PM. |