![]() |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI Alıntı:
|
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI ailedeki his bağlarına katılıyorum velhasıl negatif çoğu zaman daha baskın oluyor bunda kontrolü elde tutamıyorum. şimdilik. çözümü olay yerinden uzaklaşmakta buluyorum. ne önerirsiniz??? |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI önceleri olumsuzluklar karşısında olumlu düşünmek birazcık zor olabilir. Ama çare var bizzat uyguladım ve çok faydasını gördm ve gittikçe daha çok görüyorum. olumsuz , sinir bozucu bişeyler olduğunda , sizi güldüren videolar izleyin. örneğin : cem yılmaz,ata demirer, kemal sunal yada kmik videolar diye karşınıza çıkan videolara tıklayın. harika işe yarıyo. :P |
paylaştığınız bilgiye teşekkürler..ben kamu kuruluşunda çalışıyorum. ve bazen birden çok sorunlu insanı kendime çektiğimi hissediyorum.hepsini üst üste gelmesinin başka bir açıklaması olamaz değilmi.y789 onlar için ne yapabilirim bilmiyorum.çok sabırlıyım ama sabrımın sınanmasından sıkıldım. |
Ne kadar işe yarayan bir yöntem olduğunu görünce vazgeçemiyeceksin ve her sabah kendiliğinden imgeleme yapacaksın...Hep olumlu hep olumlu düşünmek işin sırrı....girlhaha |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI Ben şu anda hissettiğim şeyin ne olduğunu, niye böyle hissettiğimi bilmiyorum.. Tamam hayatımda olumsuz düşünmemi sağlayan bazı etkenler var ama, onları alt edebildiğimi sanıyordum.. Sanırım bu etkenlerle alakalı bir durum değil yaşadığım şeyler.. Nedenini bilmiyorum.. Ama içimdeki hüznün üstesinden gelemiyorum.. Çünkü sebebini bilmiyorum.. Beni neşelendiren müzikler bile, birşey ifade etmiyor.. Kızımın yüzüne bakmak beni sakinleştirmiyor.. Her yıl, yeni yıl coskusu ve beklentilerim olurdu.. Bu yıl YOK!!!!.. Ben niye üzgünüm bu kadar?? Ah bir bilsem!!!.. Sevgiyle kalın!!.. |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir gün 25 yaşlarında bir genç ormanda yürürken ileride yolun ikiye çatal gibi ayrıldığını görür ve tam yol ayrımına geldiğinde köşede günün sicağının etkisinden uzaklaşmak için ağacın altında oturan yaşlı bir amcaya hangi yoldan gitmeliyim diye sorar; amca da ona “Nereye gitmek istiyorsun?” diye farklı bir soruyla yanıt verir; saf bir bakışla genç “bilmiyorum ki” der; yaşlı amcada masum ve bilge bir şekilde “ozaman nereden gideceğin hiç önemli değil” diye cevap verir! ************************************************** ********************************************* Öncelikle seçimlerimizi yapmalıyız. hangi yol bizim için uygun ancak ve ancak yine biz biliriz. pozitifliği seçersen mutluluk ; negatifi seçersen hüzünler seni bekliyor demektir. kalbine dön ve sor .. hangi yolu seçmeliyim ? eskiler ne demiş. sora sora bağdat bulunur |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI y789krzm67kahvesmiley956ksmil56smil56smil56Kısacas ı neden sorusuna cvp vermeliyiz!! Olumsuz düşüncelerimi içimdeki sesle birleştirerek neden sorusu sordukça çözüm yolunun bana doğru parladığını hissettim.İçimdkei o uyuz sesin gücünü yitirmek gerçektn güzel birşey.ALLAH herkesin yardımcı olsun kardeşlerimalk78happy6 |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI bence daha somut bilgiler verilmeli.bunlar zaten hepimizin bildiği şeyler ama uygulanması da zor şeyler |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:20 PM. |