![]() |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI Alıntı:
Canım seni ayakta alkışlıyorum alk78 |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI Arkadaşlar Reiki hocamdan öğrendiğim çok güzel bir yöntemi burda paylaşmak istiyorum; Diyelim ki bizi olumsuz yönde etkileyen bir insanla karşılaştık ya da ögün o kişiyle bir görüşmemiz var ---yani ondan kaçışımız yok girlhaha girlhaha-- böyle bir durumda kaldığınızda hemen karşınızdaki kişiye fazla çaktırmadan elinizi göbeğinizin üzerine doğru koyun.Avuç içiniz bedeninize değecek şekilde,Eğer kollarınızı birbirine bağlamanızda sakınca olmayacaksa bunu yapın.böylece o kişinin sizi duygularıyla ve olumsuzluklarıyla etkileyip sizin enerjinizi sömürmesinin önüne geçmiş olursunuz. Bunu deneyin;göreceksiniz ki o kişi sizin enerjinizi ruh halinizi değiştiremiycek...insan bunun etkisini yaşadıkça adete bir oyun havasına giriyor ve gerçekten süper oluyor.Mesela hoşlanmadığınız biriyle tartışmak zorunda kaldığınızda bu yöntemi uyguladığınızda o öfkeleniyor öfkeleniyor neler söylüyor ama siz tüm soğuk kanlılığınızı koruyarak her şeye mantıklı bir şeklide cevaplar veriyorsunuz girlhaha girlhaha Sizcede denemeye değer değil mi girlhaha smil56 |
|
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI öyle ümit ediyorum teşekkürler :)) |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır...r.n.k |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI bende tıpkı wampirella gibiyim =( |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI çok dikkat ettiğim bir durum yanlızlıktan sıkıldığım zamanlarda bir arkadaşla muhabbet etmek isteyipte olmadığı zamanlarda gece geç saatlere kadar uyuyamamışımdır.o arkadaşın olduğu zamanlarda ise çabucak uykum gelip uyumuşumdur.bir gün yanımdaki bir insanın bendeki etkisini yanlız yaşadığım ozamanlarda evimde neler değiştirdiğini düşündüm.ve yanlızken yanlız değilmişim gibi düşünebilirmiyim diye deneme yaptım.ve oldu.yanlızlığın verdiği huzursuzluk üzerimden kalkmış ve huzursuzluğun kalkması ilede uykum gelmişti.düşüncelere yön verme telkin çok önemli bir silah |
saçma.......................................4897 |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI ben kendime deger vermeyi ogrenmem lazim |
Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI bunu belgesel de izlediğim de çok etkilenmiştim.hele dişinin gelnesine yakın midesinde ki son lokmayı çıkarıp yumurtadan çıkan yavrusuna vermesi çok müthişti.paylaşımınız için çok teşekkürler.doğurup cami avlusuna atanlar seyretmeli... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:31 PM. |