Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/2001-olumlu-dusunebilmenin-sirlari.html)

fgceker 15-09-2009 01:34 AM

Cevap: OLUMLU DÜŞÜNEBİLMENİN SIRLARI

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476351)
bu konu benim için o kadar önemli ki anlatamam çünkü gerçekten tüm sorunlarımın kaynağı aslında konunun içindeki msjlarda gizli. geçmişi sürekli hatırlamak, korkularımla bir türlü yüzleşememek, hayata ve insanlara karşı kesin çizgilerle yaşamak çok zor ama bunu seçtim ben. bundan kurtulmak istiyorum. bunun için bi adım attım bugün ilk defa geçmişte yaşadığım ve affetmek istediğim biri aklıma geldi ve kendi kendime bu konu artık kapandı ve o olayı asla hatırlamıyorum dedim. işin ilginç yanı konuyu gerçekten ilk kez düşünmedim ve o insan aklıma geldiği halde şuan öfkeli değilim çünkü yaşadığım her şeyden kendim sorumluyum ve bu şekilde büyüdüğümü düşündüm. o kadar çok korkum var ki bunları da atlatıcağımı düşünüyorum korkusuz bir yaşam istiyorum. bu şekilde kendime zamanda ayırabileceğim ve korkularım yüzünden cesaretsiz kalıp başkalarının her söylediğini yapmayacağım ben düşüncelerimle değerliyim ve istediğim hayatı yaşamak istiyorum. ayrıca daha ılımlı olmak istiyorum ve sertliğim yüzünden başkalarını cezalandırdığımı düşünürken kendimi daha çok yıprattığımı artık anladım bundan sonra bir şey yapmadan ya da konuşmadan önce 2. bir kez daha düşünücem ve kendimi incitecek her şeyden kaçınacağım teşekkürler paylaşım için sapkal89

Canım seni ayakta alkışlıyorum alk78

fgceker 15-09-2009 01:45 AM

Arkadaşlar Reiki hocamdan öğrendiğim çok güzel bir yöntemi burda paylaşmak istiyorum;

Diyelim ki bizi olumsuz yönde etkileyen bir insanla karşılaştık ya da ögün o kişiyle bir görüşmemiz var ---yani ondan kaçışımız yok girlhaha girlhaha--

böyle bir durumda kaldığınızda hemen karşınızdaki kişiye fazla çaktırmadan elinizi göbeğinizin üzerine doğru koyun.Avuç içiniz bedeninize değecek şekilde,Eğer kollarınızı birbirine bağlamanızda sakınca olmayacaksa bunu yapın.böylece o kişinin sizi duygularıyla ve olumsuzluklarıyla etkileyip sizin enerjinizi sömürmesinin önüne geçmiş olursunuz.

Bunu deneyin;göreceksiniz ki o kişi sizin enerjinizi ruh halinizi değiştiremiycek...insan bunun etkisini yaşadıkça adete bir oyun havasına giriyor ve gerçekten süper oluyor.Mesela hoşlanmadığınız biriyle tartışmak zorunda kaldığınızda bu yöntemi uyguladığınızda o öfkeleniyor öfkeleniyor neler söylüyor ama siz tüm soğuk kanlılığınızı koruyarak her şeye mantıklı bir şeklide cevaplar veriyorsunuz girlhaha girlhaha

Sizcede denemeye değer değil mi girlhaha smil56

Houner 15-09-2009 10:54 AM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476351)
bu konu benim için o kadar önemli ki anlatamam çünkü gerçekten tüm sorunlarımın kaynağı aslında konunun içindeki msjlarda gizli. geçmişi sürekli hatırlamak, korkularımla bir türlü yüzleşememek, hayata ve insanlara karşı kesin çizgilerle yaşamak çok zor ama bunu seçtim ben. bundan kurtulmak istiyorum. bunun için bi adım attım bugün ilk defa geçmişte yaşadığım ve affetmek istediğim biri aklıma geldi ve kendi kendime bu konu artık kapandı ve o olayı asla hatırlamıyorum dedim. işin ilginç yanı konuyu gerçekten ilk kez düşünmedim ve o insan aklıma geldiği halde şuan öfkeli değilim çünkü yaşadığım her şeyden kendim sorumluyum ve bu şekilde büyüdüğümü düşündüm. o kadar çok korkum var ki bunları da atlatıcağımı düşünüyorum korkusuz bir yaşam istiyorum. bu şekilde kendime zamanda ayırabileceğim ve korkularım yüzünden cesaretsiz kalıp başkalarının her söylediğini yapmayacağım ben düşüncelerimle değerliyim ve istediğim hayatı yaşamak istiyorum. ayrıca daha ılımlı olmak istiyorum ve sertliğim yüzünden başkalarını cezalandırdığımı düşünürken kendimi daha çok yıprattığımı artık anladım bundan sonra bir şey yapmadan ya da konuşmadan önce 2. bir kez daha düşünücem ve kendimi incitecek her şeyden kaçınacağım teşekkürler paylaşım için sapkal89

zaten sen adımını atmışsın bilinçaltında sana rahatlıkla yardımcı olur 956k

Işıldayan Safir 15-09-2009 01:53 PM

öyle ümit ediyorum teşekkürler :))

rain_man 21-10-2009 02:51 PM

güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır...r.n.k

gurbetçi 21-10-2009 03:11 PM

bende tıpkı wampirella gibiyim =(

yağmur damlası 31-10-2009 08:42 PM

çok dikkat ettiğim bir durum yanlızlıktan sıkıldığım zamanlarda bir arkadaşla muhabbet etmek isteyipte olmadığı zamanlarda gece geç saatlere kadar uyuyamamışımdır.o arkadaşın olduğu zamanlarda ise çabucak uykum gelip uyumuşumdur.bir gün yanımdaki bir insanın bendeki etkisini yanlız yaşadığım ozamanlarda evimde neler değiştirdiğini düşündüm.ve yanlızken yanlız değilmişim gibi düşünebilirmiyim diye deneme yaptım.ve oldu.yanlızlığın verdiği huzursuzluk üzerimden kalkmış ve huzursuzluğun kalkması ilede uykum gelmişti.düşüncelere yön verme telkin çok önemli bir silah

kaan9203 03-11-2009 07:55 PM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476364)
Arkadaşlar Reiki hocamdan öğrendiğim çok güzel bir yöntemi burda paylaşmak istiyorum;

Diyelim ki bizi olumsuz yönde etkileyen bir insanla karşılaştık ya da ögün o kişiyle bir görüşmemiz var ---yani ondan kaçışımız yok girlhaha girlhaha--

böyle bir durumda kaldığınızda hemen karşınızdaki kişiye fazla çaktırmadan elinizi göbeğinizin üzerine doğru koyun.Avuç içiniz bedeninize değecek şekilde,Eğer kollarınızı birbirine bağlamanızda sakınca olmayacaksa bunu yapın.böylece o kişinin sizi duygularıyla ve olumsuzluklarıyla etkileyip sizin enerjinizi sömürmesinin önüne geçmiş olursunuz.

Bunu deneyin;göreceksiniz ki o kişi sizin enerjinizi ruh halinizi değiştiremiycek...insan bunun etkisini yaşadıkça adete bir oyun havasına giriyor ve gerçekten süper oluyor.Mesela hoşlanmadığınız biriyle tartışmak zorunda kaldığınızda bu yöntemi uyguladığınızda o öfkeleniyor öfkeleniyor neler söylüyor ama siz tüm soğuk kanlılığınızı koruyarak her şeye mantıklı bir şeklide cevaplar veriyorsunuz girlhaha girlhaha

Sizcede denemeye değer değil mi girlhaha smil56

saçma.......................................4897

Sezennl 03-11-2009 09:07 PM

ben kendime deger vermeyi ogrenmem lazim

zeynep957 03-11-2009 09:16 PM

bunu belgesel de izlediğim de çok etkilenmiştim.hele dişinin gelnesine yakın midesinde ki son lokmayı çıkarıp yumurtadan çıkan yavrusuna vermesi çok müthişti.paylaşımınız için çok teşekkürler.doğurup cami avlusuna atanlar seyretmeli...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:31 PM.