Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Olumlamalar olumlamalar, pozitif olumlamalar, kuantum olumlamalar, bilinçaltı olumlamaları, olumlama cümlesi, olumlama kartları, para olumlamaları, aşk olumlamaları, eft olumlama, kuantum olumlama kitabı, kuantum olumlamaları, nlp olumlamaları, olumlama mp3, reiki olumlama, kuantum olumlama konuşurken yaratmak, kuantum olumlama örnekleri, kuantum olumlama nasıl yapılır, olumlama indir, kuantum olumlama indir, olumlama sözleri, rüya olumlamaları,

Hastalıklar için Olumlama Cümleleri

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Hastalıklar için Olumlama Cümleleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız E EGZAMA Olası Neden: Aşırı muhalefet, düşmanlık. Zihinsel feveran. Yeni Düşünce Modeli: İçimde ve etrafımda uyum, barış, sevgi ve hazla çevriliyim. Güvencedeyim. EKLEMLER Olası Neden: Hayatımızın yön değiştirmesi. Yeni Düşünce Modeli: Daima en iyi yöne doğru gidiyorum. EL BİLEĞİ Hareketi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi

Hastalıklar için Olumlama Cümleleri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-10-2012, 08:03 AM   #2 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough
Standart Cevap: Hastalıklar için Olumlama Cümleleri

E

EGZAMA

Olası Neden: Aşırı muhalefet, düşmanlık. Zihinsel feveran.
Yeni Düşünce Modeli: İçimde ve etrafımda uyum, barış, sevgi ve hazla çevriliyim. Güvencedeyim.

EKLEMLER

Olası Neden: Hayatımızın yön değiştirmesi.
Yeni Düşünce Modeli: Daima en iyi yöne doğru gidiyorum.

EL BİLEĞİ

Hareketi ve kolaylığı temsil ediyor.
Yeni Düşünce Modeli: Tüm deneyimlerime bilgelikle, sevgiyle, kolaylıkla yaklaşıyorum ve üstesinden geliyorum.

EPİLEPSİ (Sara)

Olası Neden: Eziyet çekme. Hayatı reddediş. Büyük mücadele duygusu. Kendine yönelik şiddet.
Yeni Düşünce Modeli: Hayatı sonsuz ve haz dolu olarak görmeyi seçiyorum. Ben de sonsuz, haz dolu ve huzurluyum.

F

FITIK

Olası Neden: Zedelenmiş ilişkiler. Gerginlik. Yanlış yaratıcı ifade.
Yeni Düşünce Modeli: Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Kendim olmakta özgürüm.

FİBROİD TÜMÖR VE KİSTLER

Olası Neden: Eşe derinden kırılma ve bu kırgınlığı besleme. Kadınlık benliğine darbe yemek.
Yeni Düşünce Modeli: Bu deneyimi bana çeken düşünce kalıbından kendimi kurtarıyorum.

FRİJİTLİK (Cinsel Soğukluk)

Olası Neden: Korku. Hazdan korkma. Cinselliğin kötü olduğuna dair inanç.Duyarsız eş.
Yeni Düşünce Modeli: Bedenimden zevk duyarken güvencedeyim. Kadın olmaktan mutluluk duyuyorum.

G

GASTRİT

Olası Neden: Uzun süren kararsızlık.
Yeni Düşünce Modeli: Kendimi seviyorum ve onaylıyorum.

GEĞİRME

Olası Neden: Korku. Hayatı çabucak yutmaya çalışmak.
Yeni Düşünce Modeli: Yapmam gereken her şeyin yeri ve zamanı var. Huzurluyum.

GÖĞÜSLER

Anneliği ve şefkati temsil ediyor.
Yeni Düşünce Modeli: Mükemmel bir denge içinde besleniyor ve besliyorum.
- KİSTLER, YUMRULAR, AĞRILAR
Olası Neden: Aşırı annelik. Aşırı koruma. Aşırı tahakküm. Yaşamdan beslenmeyi engellemek.
Yeni Düşünce Modeli: Kendim olmakta özgürüm, başkalarının da kendileri olma özgürlüğüne saygı duyuyorum. Herkes büyüyüp gelişmeli.

GÖZLER

Berrak görüşü simgeliyor. Geçmişi, anı geleceği.
Yeni Düşünce Modeli: Her şeyi sevgi ve sevinçle görüyorum.

GÖZ SORUNLARI

Olası Neden: Hayatta gördüğü şeylerden hoşlanmamak.
Yeni Düşünce Modeli: Görmekten hoşlanacağım bir hayatı yaratıyorum.
- ASTİGMAT
Olası Neden: Kendini olduğu gibi görme korkusu.
Yeni Düşünce Modeli: Kendi güzelliğimi ve görkemimi görmeyi seçiyorum.
- KATARAKT
Olası Neden: Geleceği karanlık görmek.
Yeni Düşünce Modeli: Hayat sonsuz ve haz doludur.
- ÇOCUKLARDA OLMASI
Olası Neden: Ailede olan biteni görmek istememe.
Yeni Düşünce Modeli: Bu çocuğu mutluluk ve güzellik kucaklıyor.
- ŞAŞILIK
Olası Neden: Aynı anda zıt amaçların olması.
Yeni Düşünce Modeli: Gördüğüm bana güven veriyor.
- HİPERMETROP
Olası Neden: Anda yaşanılanların değerini bilmemek ve korkmak.
Yeni Düşünce Modeli: Şimdi ve buradayım. Güvende olduğumu görüyorum.
- MİYOP
Olası Neden: Gelecek korkusu.
Yeni Düşünce Modeli: Kutsal hayatın rehberliğine güveniyorum.
- GLOKOM (Göz Tansiyonu)
Olası Neden: Taşlaşmış affetmezlik.
Yeni Düşünce Modeli: Sevgi ve şefkatle bakıyorum.
- KERATİT (Kornea İltihabı)
Olası Neden: Aşırı kızgınlık. Yumruk atma arzusu.
Yeni Düşünce Modeli: Bırakıyorum yüreğimdeki sevgi gördüğüm her şeyi iyileştirsin.

GRİP

Olası Neden: Kitlesel karamsarlık ve inançlara uyum. Korku. İstatistiklere inanmak.
Yeni Düşünce Modeli: Toplum inançlarının ötesindeyim. Toplumsal etkilerden özgürüm.

GUATR

Olası Neden: Üzerindeki baskılara duyulan nefret. Kurban. Doyumsuzluk.
Yeni Düşünce Modeli: Hayatımın tek otoritesi ve gücü benim. Kendim olmakta özgürüm.

GUT HASTALIĞI

Olası Neden: Tahakküm etme ihtiyacı. Sabırsızlık. Kızgınlık.
Yeni Düşünce Modeli: Kendimle ve başkalarıyla barışığım ve huzurluyum.

H

HAZIMSIZLIK

Olası Neden: İçgüdüsel korku, kaygı, başa çıkamama.
Yeni Düşünce Modeli: Yeni deneyimleri kolaylıkla ve zevkle özümsüyorum.

HEMOROİD

Olası Neden: Geçmişe duyulan kızgınlık. Geçmişin sorumluluğu altında ezilme.
Yeni Düşünce Modeli: Yapmak istediğim her şey için zamanım var. Sevgi olmayan her şeyi bırakıyorum.

HEPATİT

Olası Neden: Değişime direnç. Korku, kızgınlık, nefret.
Yeni Düşünce Modeli: Düşüncelerim arınmış ve özgür. Geçmişi bırakıyorum, yeniye yöneliyorum.

HERPES

Olası Neden: Cinselliğin ayıp olduğu toplumsal inancı kabullenme. Cezalanma ihtiyacı. Utanç duygusu. Cezalandırıcı bir Tanrı’ya inanma.
Yeni Düşünce Modeli: Benim Tanrı anlayışım sevgidir. Cinsellik normal ve doğaldır. Cinselliğimi ve bedenimi seviyorum.

HİPERTROİDİ

Olası Neden: İstenen şeyi yapamamaktan duyulan aşırı düş kırıklığı. Daima kendini değil, hep başkalarını düşünmek.
Yeni Düşünce Modeli: Gücüme yeniden sahip çıkıyorum. Kararlarımı kendim veriyorum. Kendi mutluluğumun doyumunu yaşıyorum.

HİPERVENTİLASYON

Olası Neden: Korku. Değişime karşı duymak. Gidişata güvenmemek.
Yeni Düşünce Modeli: Nerede olursam olayım güven içindeyim. Hayatın akışına güveniyorum.

HİPOFİZ

Kontrol merkezi.
Yeni Düşünce Modeli: Zihnim ve bedenim mükemmel denge içinde.

HİPOGLİSEMİ

Olası Neden: Hayatın yükü altında ezilmek.
Yeni Düşünce Modeli: Hayatımı hafif, kolay, zevkli hale getirmeyi seçiyorum.”

HODGKİN HASTALIĞI (Bir tür lenf kanseri)

Olası Neden: Suçlama ve ‘yetersiz olmak’tan duyulan büyük korku. Kendini kabul
ettirmeye duyulan aşırı gereksinme çabalarıyla yaşam zevkinin unutulması.
Yeni Düşünce Modeli: Kendim gibi olmaktan son derece memnunum. Olduğum gibi değerliyim ve yeterliyim. Kendimi seviyorum ve onaylıyorum.

HORLAMA

Olası Neden: Kalıplaşmış düşüncelerden kurtulmayı inatçı bir reddediş.
Yeni Düşünce Modeli: İçinde sevgi ve haz olmayan düşüncelerimi bırakıyorum. Yeniyi, tazeliği, canlılığı seçiyorum.

İ

İÇE DÖNMÜŞ TIRNAK

Olası Neden: İlerlemekten duyulan endişe ve suçluluk duygusu.
Yeni Düşünce Modeli: Hayatta kendi yolumu çizmek en doğal hakkım. Güvenliyim. Özgürüm.

İDRAR SORUNLARI

Olası Neden: Endişe. Eski düşüncelere saplanma. Bıkkınlık.
Yeni Düşünce Modeli: Eskiyi kolaylıkla ve rahatlıkla bırakıyor ve yeniye hayatımda yer veriyorum. www.kontejyan.com

İDRAR YOLU ENFEKSİYONU

Olası Neden: Genellikle karşı cinse veya sevgiliye duyulan öfke. Başkalarını suçlamak.
Yeni Düşünce Modeli: Bu koşulları yaratan bilincimdeki kalıpları değiştiriyorum. Değişmeye hazırım.Kendimi seviyorum.

İKTİDARSIZLIK

Olası Neden: Cinsel baskı, gerginlik, suçluluk. Toplum baskısı. Önceki eşe duyulan öfke. Anne korkusu.
Yeni Düşünce Modeli: Cinsel gücümü kolaylıkla ve zevkle ifade ediyorum.

İSHAL

Olası Neden: Korku. Reddetmek. Kaçış.
Yeni Düşünce Modeli: Beslenme, hazmetme ve dışkılama sistemim düzenli işliyor. Hayatla barış içindeyim.

İŞTAH

–FAZLA
Olası Neden: Korku. Korunma ihtiyacı. Duyguları yargılamak.
Yeni Düşünce Modeli: Güvendeyim. Hissetmek sağlıklıdır. Duygularım normal ve kabul edilebilir şeylerdir.
-AZ
Olası Neden: Korku. Kendini koruma. Hayata güvenmemek.
Yeni Düşünce Modeli: Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Güvendeyim. Hayat zevkli ve güven dolu.
heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
düşünce, hastalık, olumlama, pozitif, şifa

« Öğrenciler İçin Olumlama Cümleleri | Bilgelik Kartları Olumlamalar »