Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Olumlamalar

Uyarılar

Olumlamalar olumlamalar, pozitif olumlamalar, kuantum olumlamalar, bilinçaltı olumlamaları, olumlama cümlesi, olumlama kartları, para olumlamaları, aşk olumlamaları, eft olumlama, kuantum olumlama kitabı, kuantum olumlamaları, nlp olumlamaları, olumlama mp3, reiki olumlama, kuantum olumlama konuşurken yaratmak, kuantum olumlama örnekleri, kuantum olumlama nasıl yapılır, olumlama indir, kuantum olumlama indir, olumlama sözleri, rüya olumlamaları,

21 gün mü 40 gün mü :)

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar 21 gün mü 40 gün mü :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar hani 21.günde olumlamalar (alışkanlıklar/davranışlar) kabul edilmeye başlıyor ya... bir de bilirsiniz 41 kere maşaallah, bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş gibi söylemler var bizim halk yöresinde :) acaba olumlama ile bir ilgisi olabilir mi :D yani 21 gün kuralı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi

21 gün mü 40 gün mü :)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-04-2012, 11:25 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 131
Tesekkür: 30
94 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isimsiz11 is an unknown quantity at this point
Standart 21 gün mü 40 gün mü :)

arkadaşlar hani 21.günde olumlamalar (alışkanlıklar/davranışlar) kabul edilmeye başlıyor ya...
bir de bilirsiniz 41 kere maşaallah, bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş gibi söylemler var bizim halk yöresinde :) acaba olumlama ile bir ilgisi olabilir mi :D yani 21 gün kuralı bilimsel mi ?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

isimsiz11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2012, 12:13 PM   #2 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 21 gün mü 40 gün mü :)

21 Gün Kuralı

Sadece irade kullanarak alışkanlık değiştirme çabaları ancak kısa bir süre işe yarar. Sonra eski alışkanlıklara geri dönülür; çünkü bilinç ile bilinçaltı çatıştığında kazanan daima bilinçaltıdır. Örneğin, siz bilinçli olarak sigarayı bırakmak isteyebilirsiniz ama bilinçaltınızda sigarayla ilgili olumlu bir kayıt olduğu sürece iradenizi kullanarak sigarayı bir süre bıraksanız bile bir müddet sonra yine başlarsınız.

Bilinçli zihin dakikada dokuz düşünceyi bilinçli olarak algılayabilir; ama bilinçaltı bir dakikada yaklaşık iki buçuk milyon bilgi parçacığını işler.

Olumlu ve olumsuz alışkanlıkların, yaşam deneyimlerinin, inançların belleği bilinçaltındadır. Bir alışkanlığı ondan kurtulmaya çalışarak değiştiremezsiniz. Ama yeni bir alışkanlık yaratabilirsiniz. Kötü alışkanlıkları yok etmek, yeni bir şeyi öğrenmekten daha zordur. Yeni bir alışkanlığı yerleştirmek için 21 gün boyunca hiç ara vermeden tekrar gerekir. Çünkü yeni alışkanlığın zihinde ve hücresel bellekte kalıcı olarak yerleşmesi 21 gün sürer. Alışkanlıklar tekrarlana tekrarlana kazanılır. Yeni alışkanlığın da zihinde kalıcı sinir ağı “otoyolu” yaratması 21 gün tekrar edilerek oluşur. Zihniniz ve kaslarınız tekrar edilen bir şeyi otomatiğe bağlar. Dişinizi fırçalamak, yürümek ya da ayakkabınızı bağlamak için düşünmüyorsunuz değil mi?


Kişinin bu CD’lerle arzu ettiği hedefe ulaşması için ne kadar zamana ihtiyacı olduğu doğal olarak kendisine bağlıdır; ancak özellikle size yeni alışkanlıklar kazandıracak hipnomeditasyon CD’lerinin en az 21 gün boyunca, günde iki kez (sabah akşam) dinlenmesi şarttır.

Bireysel gelişim yolculuğunuzda bilinçaltınıza belirli bir olgunlaşma süresi tanımanız gerekir; bunu kuluçka dönemi olarak düşünün. Unutmamanız gereken, bu 21 günlük kuluçka dönemini hiç sekteye uğratmadan tamamlamanız gerektiğidir.

UYARI: CD’nizi bir günde 21 kez dinleyerek bilinçaltınızı programlayamazsınız. Dilediğiniz sonuca ulaşmak istiyorsanız, özellikle sağlığınızı yeniden kazanmaya yönelik hipnomeditasyon CD’lerini EN AZ 21 GÜN BOYUNCA, SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE GÜNDE İKİ KEZ DİNLEMENİZ GEREKİR.


Bu 21 gün kuralı Nil GÜN ün hazırlamış olduğu CD ler için(onlarda da olumlama tarzı cümleler var) önerilen ve beynin yeni bir şeyi alışkanlık haline getirebilmesi için gereken minimum süredir. Yine başka bir kaynakta:

21 GÜN KURALI

Sadece irade kullanarak alışkanlık değiştirme çabaları ancak kısa bir süre işe yarar. Sonra eski alışkanlıklara geri dönülür; çünkü bilinç ile bilinçaltı çatıştığında kazanan daima bilinçaltıdır. Örneğin, siz bilinçli olarak sigarayı bırakmak isteyebilirsiniz ama bilinçaltınızda sigarayla ilgili olumlu bir kayıt olduğu sürece iradenizi kullanarak sigarayı bir süre bıraksanız bile bir müddet sonra yine başlarsınız. Bilinçli zihin dakikada dokuz düşünceyi bilinçli olarak algılayabilir; ama bilinçaltı bir dakikada 2.3 milyon bilgi parçacığını prosesten geçirir.

Olumlu ve olumsuz alışkanlıkların, yaşam deneyimlerinin, inançların belleği bilinçaltındadır.

Bir alışkanlığı ondan kurtulmaya çalışarak değiştiremezsiniz. Ama yeni bir alışkanlık yaratabilirsiniz. Kötü alışkanlıkları yok etmek, yeni bir şeyi öğrenmekten daha zordur. Yeni bir alışkanlığı yerleştirmek için 21 gün boyunca hiç ara vermeden tekrar gerekir. Çünkü yeni alışkanlığın zihinde ve hücresel bellekte kalıcı olarak yerleşmesi 21 gün sürer. Alışkanlıklar tekrarlana tekrarlana kazanılır. Yeni alışkanlığın da zihinde kalıcı sinir ağı “otoyolu” yaratması 21 gün tekrar edilerek oluşur. Zihniniz ve kaslarınız tekrar edilen bir şeyi otomatiğe bağlar. Dişinizi fırçalamak, yürümek ya da ayakkabınızı bağlamak için düşünmüyorsunuz değil mi?"

-alıntı-

Bu da NLP uzmanlarına ait bir görüş ve doğruluğuna katılıyorum. Çünkü kanıtları yukarıdaki paragrafta da görüldüğü üzere hayatımızın bir çok noktasında yer almakta.


40 sayısının bizim kültürümüzde ciddi bir yeri olduğu malum. Cümlelerimizden, atasözlerimize, dualarımızda vs. 40 sayısı için "Kırk sayısı, çoğunluğu bildiren işlerde asgari en büyük sayıdır." diyorlar.

21 de olsa 40 da olsa bunlar göreceli ölçülerdir. Önemli olan senin o olumlamaların doğru olduğuna gerçekten inanman. İnandığın zaman faydasını görecek olmandır. 21 bitti herşey sihirli bir şekilde düzelecek ya da 40 gün de kesin düzelecek diye şeyler söylemek doğru değil. belki sen 30 günde faydasını göreceksin. Dil söyler ama kalbin inanması daha mühimdir. Sen bu ölçütlerden birini kendine hedef koy ve çalışmaya devam et. Ben olumlama yaparken süresine takılmadım hiç öyle uzun listeleri de uzun süre okumadım ama aklıma gelen her an en içten şekilde sesli ya da sessizce içimden geçirdiğim cümleler çok oldu. Ve o cümlelerin hepsi de gerçeğim olmasını istediğim cümleler. Benim için bugün bu hala böyle.

Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2012, 09:50 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 131
Tesekkür: 30
94 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isimsiz11 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 21 gün mü 40 gün mü :)

yararını gördünüz mü peki ?
ayrıca inanmadan yapılsa da işe yarar bence çünkü tekrar edildiği için bilinçaltı doğru da olsa yanlış da olsa onu kaydediyor ve uygulamaya başlıyor
örneğin : bir yerde herkes tarafından aşağılanan çocuğun kişisel özgüveni zayıf olur ama aslında öyle değildir sadece herkes öyle dediği için bilinçaltı bunu kaydetmiş ve kişiyi öyle yönlendiriyor öyle değil mi ?
isimsiz11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2012, 10:29 PM   #4 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 21 gün mü 40 gün mü :)

Alıntı:
isimsiz11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yararını gördünüz mü peki ?
ayrıca inanmadan yapılsa da işe yarar bence çünkü tekrar edildiği için bilinçaltı doğru da olsa yanlış da olsa onu kaydediyor ve uygulamaya başlıyor
örneğin : bir yerde herkes tarafından aşağılanan çocuğun kişisel özgüveni zayıf olur ama aslında öyle değildir sadece herkes öyle dediği için bilinçaltı bunu kaydetmiş ve kişiyi öyle yönlendiriyor öyle değil mi ?

Tabi gördüm. Doğru söylüyorsun işe yarayabilir. Ama bazı durumlarda bazı düşünceleri kabul etmeye direnç de gösterebilir bilinçaltı. O yüzden bence inanmak veya o hale gelmeyi içten istemek işleri kolaylaştırır. Olumlamalarla ilk tanıştığım günden beri ben böyle düşünüyorum.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-04-2012, 12:32 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 131
Tesekkür: 30
94 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isimsiz11 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 21 gün mü 40 gün mü :)

peki ben şuan kendini sevmek olumlaması yapıyorum bir yerde okumuştum 1 den fazla olumlama yapmak enerji odaklamanızı zorlaştırır o yüzden 1 olumlama yapıp süresi bitince başka olumlamaya geçin filan diyordu acaba var mı böyle birşey nasıl yapmalıyım ?
isimsiz11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-04-2012, 02:00 PM   #6 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 21 gün mü 40 gün mü :)

Evet öyle bir şey var. Ben de bir çok yerde okudum. Doğruluğuna da inanıyorum. Çalıştığın konu ile ilgili olumlamaları okuyup 21 gün sonra başka bir konuda olumlama okumaya geçmek iyi olur. Hem diğer konu ile çalışmaya başladığında ilk konuyu da unutup serbest bırakma sürecini başlatmış olursun. Bir an gelecek ve diyeceksin ki bak benim söylediğim bu söz veya bu davranış veya aldığım bu kadar kendimi sevdiğimin göstergesi. Sürekli değişim oldu mu oluyor mu diye sorgulamak da değişimin önünde engel olabiliyor. Akışına bırakmak gerek. İlk süreçler bitince başka çalışmaları yapmak sonra yine ihtiyaç duyuluyorsa aynı çalışmaları tekrarlamak gerek.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-04-2012, 02:21 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 131
Tesekkür: 30
94 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isimsiz11 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 21 gün mü 40 gün mü :)

sağolasın kardeşim öyle yapalım artık :)
isimsiz11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-04-2012, 02:37 PM   #8 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 21 gün mü 40 gün mü :)

Sevgili isimsiz bu başlıkları da okumanı öneririm.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-1-bolum.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-2-bolum.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...son-bolum.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kurali-3.html

Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
21 gün kuralı, 40 gün sırrı, olumlama, tezahür


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


21 gün mü 40 gün mü :)

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar 21 gün mü 40 gün mü :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar hani 21.günde olumlamalar (alışkanlıklar/davranışlar) kabul edilmeye başlıyor ya... bir de bilirsiniz 41 kere maşaallah, bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş gibi söylemler var bizim halk yöresinde :) acaba olumlama ile bir ilgisi olabilir mi :D yani 21 gün kuralı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.