Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Olumlamalar

Uyarılar

Olumlamalar olumlamalar, pozitif olumlamalar, kuantum olumlamalar, bilinçaltı olumlamaları, olumlama cümlesi, olumlama kartları, para olumlamaları, aşk olumlamaları, eft olumlama, kuantum olumlama kitabı, kuantum olumlamaları, nlp olumlamaları, olumlama mp3, reiki olumlama, kuantum olumlama konuşurken yaratmak, kuantum olumlama örnekleri, kuantum olumlama nasıl yapılır, olumlama indir, kuantum olumlama indir, olumlama sözleri, rüya olumlamaları,

kuran olumlama ayetleri

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar kuran olumlama ayetleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar bu aralar düşünüyorum Kur'an dan olumlama ayetleri koymayı acaba kimler ilgilenir ? :D (Kur'an dan olumlama ayetlerini kendimize göre ayıracağız ayetleri sonra birlikte değerlendireceğiz) adminim bu yazıyı bu konunun ilk mesajıma güncellermisin ? Ayetlerin nasıl kullanılacağı :) Biz Kitapta ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi

kuran olumlama ayetleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-04-2012, 04:02 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 131
Tesekkür: 30
94 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isimsiz11 is an unknown quantity at this point
Standart

arkadaşlar bu aralar düşünüyorum Kur'an dan olumlama ayetleri koymayı acaba kimler ilgilenir ? :D (Kur'an dan olumlama ayetlerini kendimize göre ayıracağız ayetleri sonra birlikte değerlendireceğiz)

adminim bu yazıyı bu konunun ilk mesajıma güncellermisin ?


Ayetlerin nasıl kullanılacağı :)

Biz Kitapta hiçbir şeyi eksik bırakmadık.[Enam 38] Ayetten de anlaşılacağı gibi Kur'an-ı Kerim'in herşeyi açıkladığı belirtiliyor.

Rabbini, içinden yalvararak ve korkarak, yüksek olmayan bir sesle sabah-akşam zikret ve gafillerden olma.[araf 205] Nasıl okunacağına işaret eden AYET.

Allah'ı çok zikredin ki kurtuluşa eresiniz.[Cuma 10] Nasıl okunacağına işaret eden AYET.

Ey iman edenler! Allah'ı çokça zikredin.[Ahzab 41] Nasıl okunacağına işaret eden AYET.
Onu sabah akşam tespih edin.[Ahzab 42] Nasıl okunacağına işaret eden AYET.

Kur'an'ı ağır ağır, tane tane oku.[Müzzemmil 4] Nasıl okunacağına işaret eden AYET.
Artık Kur'an'dan kolayınıza geleni okuyun.[Müzzemmil 20] Bu ayet te ise kendimize göre olan ayetleri almamızdır.

--------------------------------------------------------------------------------

İyilikte bulunan kimselerin (kınanması) için de bir sebep yoktur.[Tevbe 91] Kendimizi rahat hissetmemizi sağlayamak için okunacak AYET.

Doğru yolu göstermek Allah'a aittir.[Nahl 9] İnsanın tüm sorumluluğu kendisine yüklememesi, doğru yolu göstermenin Allah'a ait olduğunu ve hiçbirşeyi kafaya takmadan/oluruna bırakmak için okunacak AYET.

O, inananların imanlarını kat kat artırmaları için kalplerine huzur ve güven indirendir.[Fetih 4] İç huzuru ve kendini güvende hissetmeyi sağlamak için okunacak AYET.

Allah ise, Peygamberine ve inananlara huzur ve güvenini indirmiş ve onların takva (Allah'a karşı gelmekten sakınma) sözünü tutmalarını sağlamıştı.[Fetih 26] İç huzuru ve kendini güvende hissetmeyi sağlamak için okunacak AYET.

Allah'ın ötedenberi işleyip duran kanunu (budur). Allah'ın kanununda asla bir değişiklik bulamazsın.[Fetih 23] Mükemmelliğin bozulmasından kaygılı olanlar/endişe edenler için, okunacak AYET.

Şüphesiz bu şeytanlar onları doğru yoldan saptırırlar. Onlar ise doğru yolda olduklarını sanırlar.[Zuhruf 37] (Yanlış bildiği halde) kendine güvenen kişilerin sizi bastır(a)maması için okunacak AYET.(Şöyle ki kişi kendine çok güvenir ama yanlış bilir (size göre) ve sizin de içinizde "bak bu kendine güveniyo bunun dediği doğrudur" düşüncesi oluşmaması için okunacak AYET!)

Zaten insan çok nankördür.[İsra 67] İnsanlara gereğinden fazla değer vermemek için okunacak AYET.

Kendi evlerinizde veya babalarınızın evlerinde veya annelerinizin evlerinde veya erkek kardeşlerinizin evlerinde veya kız kardeşlerinizin evlerinde veya amcalarınızın evlerinde veya halalarınızın evlerinde veya dayılarınızın evlerinde veya teyzelerinizin evlerinde veya anahtarlarına sahip olduğunuz evlerde ya da dostlarınızın evlerinde yemek yemenizde de bir sakınca yoktur. Bir arada veya ayrı ayrı olarak yemek yemenizde de bir sakınca yoktur.[nur 61] Başkalarının yanında yemek yeme fobisi olanlar(bende dahil) için AYET.

Ey Âdemoğulları! Size avret yerlerinizi örtecek giysi ve süslenecek elbise verdik.[araf 26] Kendimizi değerli görmek için okunacak AYET.
De ki: "Allah'ın, kulları için yarattığı zîneti ve temiz rızkı kim haram kılmış?" De ki: "Bunlar, dünya hayatında mü'minler içindir. Kıyamet gününde ise yalnız onlara özgüdür.[araf 32]Kendimizi değerli görmek için (kim ne derse desin) okunacak AYET.

Biz herkesi ancak gücünün yettiği kadarıyla sorumlu tutarız.[enam 152] Karşılaştığımız herşeye güç yetirebileceğimizi anlatan AYET.

Kim bir iyilik yaparsa ona on katı vardır. Kim de bir kötülük yaparsa o da sadece o kötülüğün misliyle cezalandırılır ve onlara zulmedilmez.[enam 160] Bize hiç haksız yere zulmedilmeyeceğini ve yapılan iyiliği daha fazla görme ve olumluya daha çok yönelme ve daha çok ümitli olmak için AYET.

Ey Muhammed! De ki: "Şüphesiz benim namazım da, diğer ibadetlerim de, yaşamam da, ölümüm de âlemlerin Rabbi Allah içindir."[enam 162] Yaptığımız herşeyi sadece Allah için yaparız-Başkalarının düşüncelerini önemsememek için AYET.

Ey iman edenler! Bir topluluk bir diğerini alaya almasın. Belki onlar kendilerinden daha iyidirler. Kadınlar da diğer kadınları alaya almasın. Belki onlar kendilerinden daha iyidirler. Birbirinizi karalamayın, birbirinizi (kötü) lakaplarla çağırmayın. İmandan sonra fasıklık ne kötü bir namdır! Kim de tövbe etmezse, işte onlar zâlimlerin ta kendileridir.[hucurat 11] Kimin nasıl olduğunu Allah bilir o yüzden kim ne derse desin aldırmamak/Başkalarının düşüncelerini önemsememek için AYET.

Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.[inşirah 5-6] Karşılaştığımız herşeyin yanında bir kolaylık olduğunu anlatan AYET.

Biz, gerçekten insanı en güzel bir biçimde yarattık.[Tin 4] Değersizlik duygusunu kaybettiren ayet/Kendimize değer vermek/Ve kusursuz olduğumuzu anlayıp hissetmemiz için okunacak AYET.

Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da.[Duha 3] Her ne olursa olsun Allah'ın bizim yanımızda olduğunu anlamamız ve hissetmemiz için okunacak AYET.

Onlar tuzak kuruyorlar. Allah da tuzak kuruyordu. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.[enfal 30] Kim ne yaparsa yapsın Allah'ın da tuzağı vardır yani Güvende hissetmemiz için okunacak AYET.

Ey Peygamber! Sana ve sana tabi olan mü'minlere Allah yeter.[enfal 64] Kimse bizi desteklemese bile Allah'ın bizim yanımızda olduğunu anlamamız ve hissetmemiz için okunacak AYET.

De ki: "Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım."[Felak suresi] Muavvizeteyn Sureleri(Nas-Felak) bir nevi koruma kalkanı diyebiliriz..

De ki: "Cinlerden ve insanlardan; insanların kalplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin kötülüğünden, insanların Rabbine, insanların Melik'ine, insanların İlah'ına sığınırım."[Nas suresi] Muavvizeteyn Sureleri(Nas-Felak) bir nevi koruma kalkanı diyebiliriz..

"Andolsun, kendiniz gibi bir beşere itaat ederseniz mutlaka ziyana uğrarsınız."[müminun 34] Kendi başımıza iş yapma gücünü bulduğumuz AYET.
De ki: "Ey Rabbim! Şeytanların vesveselerinden sana sığınırım."[müminun 97] Korunma için AYET.

O, sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için size merhamet eden; melekleri de sizin için bağışlanma dileyendir. Allah mü'minlere çok merhamet edendir.[Ahzab 41-42-43] Allah'ın bize yardım ettiğini ve meleklerin de bize Allah'tan bağışlama dilediği ve Allah'ın çok merhametli olduğunu anlatan/okunacak AYET.

bunlar benim bulup açıkladığım ayetlerdir sizin de desteklerinizi bekliyorum..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

isimsiz11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2012, 06:54 PM   #2 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: kuran olumlama ayetleri

Bu konuya benzer bir başlık önerebilirim. Daha önce önerecektim ama bulamamıştım. İşte bu:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-motifler.html
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2012, 08:22 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 131
Tesekkür: 30
94 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isimsiz11 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kuran olumlama ayetleri

açmıyayalım mı yani ? :D
isimsiz11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2012, 10:56 PM   #4 (permalink)
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: kuran olumlama ayetleri

kuantum ve Kuran kitabını okudunmu bilmiyorum. bu konuda fatiha suresini çok net açıklayıp örenkler vermiş. sen bu konuda çalışma yaptınmı. hangi ayetlere dikkatini çekti?
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2012, 11:10 PM   #5 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: kuran olumlama ayetleri

Açmayalım diye değil ilham olsun diye önerdim.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2012, 12:53 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 131
Tesekkür: 30
94 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isimsiz11 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kuran olumlama ayetleri

19 ayet filan çıkardım ben :)
isimsiz11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2012, 05:35 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2012
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 21
Tesekkür: 1
17 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Milliyan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kuran olumlama ayetleri

İSİMSİZ11@ "KUR-AN OLUMLAMAYA" BURDAN DEVAM EDELİM,BU FORUMDA ZATEN AYRI BİR BAŞLIK YOK,HERKES BİR ŞEY SÖYLEMİŞ ÇORBA GİBİ OLMUŞ,NEYİ NERDEN TAKİP EDECEĞİMİZİ ŞAŞIRDIK....İŞTE BUDA BENİM SİZE İLK OLUMLU AYET KATKIM...=BAKARA 186.AYET "Kullarım, beni senden sorarlarsa, (bilsinler ki), gerçekten ben (onlara çok) yakınım. Bana dua edince, dua edenin duasına cevap veririm..." İLK ÖNCE ALLAH DAN DİLEMEDİKÇE,HİÇ BİRŞEYİN TAM FAYDASI OLMAZ... DEVAM EDİN PES ETMEYİN,BU SAYFAYI GELİŞTİRELİM...
Milliyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2012, 07:04 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 131
Tesekkür: 30
94 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isimsiz11 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kuran olumlama ayetleri

tmm kardeş ben en kısa zamanda konumun ilk yazımı güncelleyip konuyu başlatıcam destek için teşekkürler :)
isimsiz11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2012, 07:30 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 131
Tesekkür: 30
94 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isimsiz11 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kuran olumlama ayetleri

ilk yazımı değiştirmek istiyorum acaba bu mümkün değil mi ?
isimsiz11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-04-2012, 04:39 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2012
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 21
Tesekkür: 1
17 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Milliyan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kuran olumlama ayetleri

Selamlar,aslında esmaül hüsna yani Allahın isimleriylede telkin oluyor,zaten "ZİKİR"in anlamıda ALLAHı anmaktır,ama bu biraz hassas bir konu çünkü her ismin sayıyla belirlenmiş bir okuma sınırı var örneğin ER-RAHMAN 298 defa okunyor,fazla beyne ve ruha ağır geliyor,bir çok yerde geçer... ve benimde bu konuda bir tavsiyem bir işte azmetmek isteyenler devamlı EL-AZİYM" İSMİNİ telkin olarak kendine olumlama yapabilir yada sesli olarak hazırlayabilir...
Milliyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


kuran olumlama ayetleri

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar kuran olumlama ayetleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar bu aralar düşünüyorum Kur'an dan olumlama ayetleri koymayı acaba kimler ilgilenir ? :D (Kur'an dan olumlama ayetlerini kendimize göre ayıracağız ayetleri sonra birlikte değerlendireceğiz) adminim bu yazıyı bu konunun ilk mesajıma güncellermisin ? Ayetlerin nasıl kullanılacağı :) Biz Kitapta ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.