Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/529-olumlu-icsel-konusmalarin-onemi.html)

khodes 27-06-2008 06:49 PM

Ynt: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

88a 88a 88a 88a ne kadar olmasını istesemde,isteğim bir türlü gerçekleşmiyor,eski işime geri dönmek istiyorum,yaşım 44 geri almıyorlar,her türlü torpili denedim,iş başvurularıma hiç yanıt gelmiyor,çok olumlu bir insanım,her sabah bu gün beklediğim şey gerçekleşecek diye umutla uyanıyorum,tam 6 yıldırr her sabah aynı umutlar,hiç bir şey gerçekleşmiyor maalseef........ Yardım eder misiniz??agl34 agl34 agl34 agl34

birmutluluk 27-06-2008 10:36 PM

merhaba khodes her zaman istediklerimizin aynen gerçekleşmesini bekleyemeyiz herşeyin bir vakti zamanı var demekki birşey olmuyorsa bu hiçbir zaman olmayacağı anlamınada gelmez bunu için çookk uzun seneler beklemek zorunda kalabiliriz bunu kendi yaşantımdan örnekleyerek söylüyorum herşeyde bir hayır var şer gibi görünen şeylerdede kimbilir bizim bilmediğimiz hayrımıza ve menfaatimize dair şeyler yatıyor her ne kadar biz hepsinin farkında ve idrakinde olamasakta .... telkinleri dinliyormusun ne zamandar beri ve düzenli olarak bu çok önemli mutlaka güzel gelişimler ve değişimler yaşayacaksın super hismiley

zeynel89 22-07-2008 10:44 PM

ben yeni üyeyin bu mp3 nerden ve nasıl indirecem yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim

Baris 22-07-2008 11:06 PM

Alıntı:

zeynel89 Nickli Üyeden Alıntı
ben yeni üyeyin bu mp3 nerden ve nasıl indirecem yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim

Anasayfada "Dikkat mp3 leri buradan yükleyiniz" diye kırmızı ile yazılmış bir bölüm var ordan indirebilirsiniz

bilgebilge 07-08-2008 12:00 PM

ben her akşam yatarken kendi kendime telkinler veriyorum
evet sorunlarım var ama aşabilirim herkesin farklı farklı sorunları var
ve bu sorunlar yaşadığımız sürece olacak
yani hayatın bir parçası
ben güçlüyüm mutluyum huzurluyum gibi telkinler bunlar
ama sabah yataktan kalkarken niyeyse mutsuz kalkıyorum
yada bir toplulukta arkadaşlarımla eğlenirken birden bire içime bir sıkıntı geliyor ve bu kadar eğlencenin sonu hoş olmayacak diye kaygılarım başlıyıor ve bunu siliyorum aklımdan başka bi olumsuz düşünce geliyor
ne yapacağımı şaşırdım
ama pes etmeyeceğim kesin

Kupakızı2 29-08-2008 06:21 PM

ewt ya kesinlikle çok haklısınız.mesela bi örnek weriym(saçma olcak ama ttli3 )ben sivilce çıkmıycak,hayır benim sivilcem yok,kesinlikle sivlce oluşmıycak gibi şeyler söledim kendime çııkmadı sivilce mivilce girlhaha hadi bakam kim tutar bizi clapping utlu olmaya devam smiliyface yine saçmaladım:D

siyah_inci 29-08-2008 07:12 PM

Alıntı:

skorpy Nickli Üyeden Alıntı
kendime sesleniyorum artık hiçbirşeyden kormuyorsun sen bundan sonra kolay pes etmeyeceksin ufak bir sıkıntıda havlu atmayacaksın sonuna kadar maça devam dimdik ayakta duracaksın ve şu sözü söyleyeceksin ben her türlü olumsuzluğa rağmen süperim korkudan korkmayacaksın korktuğun başına gelse bile hergün ölmektense birkere dirileceksin ve dünyaya
mutluluk gözlüğünden bakacaksın artık sana taviz vermek yok senin amirin benim ve ben ne istersem onu yapacaksın zor durumda kaldığında kimseye sığınmayacaksın sen hürsün ve hertürlü emrimi yerine getirmeye hazırsın artık olayların olumlu yönlerine bakacaksın geçmişi unutacaksın geleceğe güvenla bakacaksın aldırmayacaksın hiçbirşeye dolu dolu yaşayacaksın aptal gibi davranmayacaksın içimden geldi yazdım smiliyface smiliyface

evet bunu sevdim...çok güzel...bende böyle yapıyorum bikaç gündür...buna benzer şeyler söylüyorum kendime arada...

sanki daha umutlu daha bir içsel huzuru buldum gibi....bide şu telkinlere alışabilsem... neutrali5

şuan dinliyorum mesela...ama öyle saatlerce dinleyemiyorum..uyurken hele hiç dinleyemem ben... utananadam

zaten mp4 ümde bozuk...dinleme imkanım yok yani.... sad456

sınırsızmavi 17-09-2008 12:52 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Bir bilge, ülkenin önde gelenlerinin torunlarına eğitim veriyordu.

Onlara dedi ki:

İçimde bir savaş var. Korkunç bir savaş. İki kurt arasında. Bu kurtlardan birisi öfkeyi, kıskançlığı, açgözlülüğü, kibiri, hırsı, suçluluğu, aşağılama duygusunu, yalanları, yapmacık gururu, üstünlük taslamayı temsil ediyor.

Diğeri ise huzuru, ahlakı, umudu, toplumu, hürriyeti, sevgiyi, şahsiyeti, nezaketi, gelişmeyi, ilmi, inancı, ülküyü, yardımseverliği, milleti, anlayışı, köylüleri, cömertliği, dostluğu, merhameti ve alçakgönüllülüğü temsil ediyor.

Aynı savaş sizin içinizde de sürüyor ve diğer bazı insanların içinde.

Çocuklar anlatılanları anlamak için bir dakika düşündüler ve içlerinden biri bilgeye “hangi kurt kazanacak?” diye sordu. Yaşlı bilge hemen cevapladı:

- Beslediğiniz…

http://img235.imageshack.us/img235/4723/bilgexv1.jpg

Okuduğum en güzel hikayelerden biriydi. Çok teşekkür ederim 956k

mojojojo 21-09-2008 06:23 PM

Bugün fark ettim olumsuz iç diyaloglarım yerini yavaş yavaş olumlu şeylere bırakıyor ve olumluları daha akla yatkın buluyorum.

demetcool 26-10-2008 06:13 PM

Telkinleri dinlerken de olumlu içsel konuşmaları yapmak lazım. Aslında kişiligimiz çok küçük yaşlarda oluşuyo güven duygumuzda öyle.Öyle ınsanlar tanıyorum ki çok çok bılgısız ama her konuda ahkam kesıyor vede bılgılı olduguna çevresını ınandırıyo anlayacagınız hıç bılmedıklerı bı konuda bıle kendılerıne guvenlıler. sanırım bu doğuştan yada küçük yaşlardan gelıyo

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:50 PM.