![]() |
Ynt: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi 88a 88a 88a 88a ne kadar olmasını istesemde,isteğim bir türlü gerçekleşmiyor,eski işime geri dönmek istiyorum,yaşım 44 geri almıyorlar,her türlü torpili denedim,iş başvurularıma hiç yanıt gelmiyor,çok olumlu bir insanım,her sabah bu gün beklediğim şey gerçekleşecek diye umutla uyanıyorum,tam 6 yıldırr her sabah aynı umutlar,hiç bir şey gerçekleşmiyor maalseef........ Yardım eder misiniz??agl34 agl34 agl34 agl34 |
Ynt: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi merhaba khodes her zaman istediklerimizin aynen gerçekleşmesini bekleyemeyiz herşeyin bir vakti zamanı var demekki birşey olmuyorsa bu hiçbir zaman olmayacağı anlamınada gelmez bunu için çookk uzun seneler beklemek zorunda kalabiliriz bunu kendi yaşantımdan örnekleyerek söylüyorum herşeyde bir hayır var şer gibi görünen şeylerdede kimbilir bizim bilmediğimiz hayrımıza ve menfaatimize dair şeyler yatıyor her ne kadar biz hepsinin farkında ve idrakinde olamasakta .... telkinleri dinliyormusun ne zamandar beri ve düzenli olarak bu çok önemli mutlaka güzel gelişimler ve değişimler yaşayacaksın super hismiley |
Ynt: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi ben yeni üyeyin bu mp3 nerden ve nasıl indirecem yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim |
Ynt: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi Alıntı:
|
Ynt: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi ben her akşam yatarken kendi kendime telkinler veriyorum evet sorunlarım var ama aşabilirim herkesin farklı farklı sorunları var ve bu sorunlar yaşadığımız sürece olacak yani hayatın bir parçası ben güçlüyüm mutluyum huzurluyum gibi telkinler bunlar ama sabah yataktan kalkarken niyeyse mutsuz kalkıyorum yada bir toplulukta arkadaşlarımla eğlenirken birden bire içime bir sıkıntı geliyor ve bu kadar eğlencenin sonu hoş olmayacak diye kaygılarım başlıyıor ve bunu siliyorum aklımdan başka bi olumsuz düşünce geliyor ne yapacağımı şaşırdım ama pes etmeyeceğim kesin |
Ynt: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi ewt ya kesinlikle çok haklısınız.mesela bi örnek weriym(saçma olcak ama ttli3 )ben sivilce çıkmıycak,hayır benim sivilcem yok,kesinlikle sivlce oluşmıycak gibi şeyler söledim kendime çııkmadı sivilce mivilce girlhaha hadi bakam kim tutar bizi clapping utlu olmaya devam smiliyface yine saçmaladım:D |
sanki daha umutlu daha bir içsel huzuru buldum gibi....bide şu telkinlere alışabilsem... neutrali5 şuan dinliyorum mesela...ama öyle saatlerce dinleyemiyorum..uyurken hele hiç dinleyemem ben... utananadam zaten mp4 ümde bozuk...dinleme imkanım yok yani.... sad456 |
|
Ynt: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi Bugün fark ettim olumsuz iç diyaloglarım yerini yavaş yavaş olumlu şeylere bırakıyor ve olumluları daha akla yatkın buluyorum. |
Ynt: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi Telkinleri dinlerken de olumlu içsel konuşmaları yapmak lazım. Aslında kişiligimiz çok küçük yaşlarda oluşuyo güven duygumuzda öyle.Öyle ınsanlar tanıyorum ki çok çok bılgısız ama her konuda ahkam kesıyor vede bılgılı olduguna çevresını ınandırıyo anlayacagınız hıç bılmedıklerı bı konuda bıle kendılerıne guvenlıler. sanırım bu doğuştan yada küçük yaşlardan gelıyo |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:50 PM. |